Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 30 juni 2020

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 28 Juni 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 28 Juni 2020


Het is op het moment dat je de antwoorden niet weet of hoe je verder moet gaan dat je je overgeeft aan de stroom. Deze daad is precies wat je gidsen in staat stelt om je te leiden naar de nieuwe mogelijkheden en oplossingen die verder gaan dan wat je kunt zien. Deze tijd van het niet weten van zo velen van jullie is het dienen van het grote doel om je te bewegen in de overgave, het geloof, de stroom, het vertrouwensmodel van de Goddelijke Combinatie.

We begrijpen dat voor velen van jullie overgave aan de stroom kan voelen als een zeer eng
vooruitzicht. Wat we willen dat jullie begrijpen is dat ware overgave automatisch je energie verlicht en een groter gevoel van troost creëert. Je zult je er niet druk over maken, want de flow is altijd op maat gemaakt om in het perfecte tempo voor je te bewegen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Het heeft ook een ingebouwd stuurmechanisme - uw dankbaarheid en brede intentie.


We dringen er bij u op aan om te gaan spelen met de kernelementen overgave, geloof, stroming en vertrouwen, want het is het krachtige besturingssysteem van de verlichting van de mens. Je hoeft er niet bang voor te zijn als je begrijpt dat de stroom is wat je naar de volgende spannende fase van je levensuitdrukking toe zal leiden.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

♥  ♥  ♥


Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien