Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 juni 2020

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 1 Juni 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 1 Juni 2020


Veel van wat er in het collectief geactiveerd wordt, is bedoeld om jullie bewust te maken van wat jullie nodig hebben om in jezelf te genezen en hoe jullie de verandering willen zijn. Net zoals jullie een beoordelingsproces van jullie eigen levensuitdrukking doorlopen, doorloopt de planeet ook zijn eigen beoordelingsproces, waarin wordt getoond wat er erkend, genezen en vrijgelaten moet worden.

Dit is nodig om een bewuste verandering teweeg te brengen en om nieuwe wegen te ondersteunen.

Net zoals het niet meer mogelijk is om wat binnenin jezelf genezen wil worden onder het vloerkleed te vegen, komt wat binnen jullie samenleving moet veranderen ook naar boven op een manier die niet meer genegeerd kan worden. Hoewel dit overweldigend kan voelen, is het datgene wat nodig is om echte en krachtige verandering in gang te zetten terwijl jullie je weg naar de tweede fase van jullie incarnatie pionieren.

Vind jullie balans, Dierbaren, verbind jezelf met je innerlijke wijsheid, doe je eigen werk, en wees liefdevolle steun voor elkaar op welke manier dan ook, passend bij jullie unieke zielsmissie en vaardigheden. Dit is waarvoor jullie allemaal naar de planeet zijn gekomen om deel uit te maken van - de grote verschuiving van de tijdperken en het aanbreken van het nieuwe.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl