Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 mei 2020

Poetin Heeft Bill Gates en Microsoft Verboden in Rusland / Before It's News - Vrijdag 15 mei 2020


Poetin Heeft Bill Gates en Microsoft Verboden in Rusland
Before It's News - Vrijdag 15 mei 2020

De Russische president Vladimir Poetin heeft Microsoft's Bill Gates en zijn bedrijf verboden verklaard. Bovendien zijn beide schuldigen op een controlelijst van de Federale Veiligheidsdienst geplaatst vanwege 'bezorgdheid over de veiligheid en betrouwbaarheid'.

De verwijdering van alle Microsoft-software is nu in Rusland met onmiddellijke ingang begonnen. Regeringswoordvoerder Sergei Zheleznyak legde uit dat Microsoft werd betrapt op het uitvoeren van minutieus toezicht op miljoenen Russische burgers, evenals op burgers van andere landen.

In het verslag worden de zorgen van Rusland uiteengezet: De VS, die zich voordoet als een bastion van de democratie, heeft in feite minuut voor minuut toezicht gehouden op tientallen miljoenen burgers van Rusland en andere landen.


Alle belangrijke internetbedrijven die in de VS zijn opgericht, zijn betrokken bij dit lelijke verhaal, en deze bedrijven opereren op het grondgebied van ons land', aldus de woordvoerder van het Kremlin.

De oprichter van Microsoft, Bill Gates, is op een controlelijst van de Federal Security Services (FSB) geplaatst, in afwachting van verder onderzoek, met de verwachting in het Kremlin dat hij zich bij George Soros en Jacob Rothschild op de zwarte lijst van de Russische Federatie zal voegen.

Bloomberg meldde dat Artem Ermolaev, hoofd informatietechnologie voor Moskou, en de Russische minister van Communicatie Nikolaj Nikiforov, verklaarden dat Moskou in eerste instantie Microsoft Exchange Server en Outlook op duizenden computers zal vervangen door een e-mailsysteem dat is ontwikkeld door het Russische bedrijf Rostelecom PJSC.

Volgend jaar zal het software installeren dat ontwikkeld is door New Cloud Technologies, een andere Russische softwareleverancier, op miljoenen systemen. Zelfs Microsoft Office en Windows zullen worden vervangen door versies van eigen bodem, zei Ermolaev.

Wij willen dat het geld van belastingbetalers en bedrijven onder toezicht van de staat hoofdzakelijk aan lokale (Russische) software wordt besteed," Nikiforov, voegt toe dat beginnend volgend jaar, de ambtenaren ,,hun greep" op staats - instellingen zullen aanhalen die niet voor binnenlandse alternatieven kiezen.


Vertaling: Martien - wakkeremensen

 ♥  ♥  ♥


Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien