Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 31 mei 2020

Magenta Pixie: De Grote Financiële en Economische Reset van 2020 (NESARA, GESARA) / door Kat 23 mei 2020

Magenta Pixie: De Grote Financiële en Economische Reset van 2020 (NESARA, GESARA)
door Kat 23 mei 2020

Godin Lakshmi, Hindoeïstische Godin van Rijkdom
en Schoonheid

Magenta Pixie is een kanaal voor het Witte Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen, en deze laatste transmissie, opgenomen op 20 mei 2020, is zeer opwindend voor diegenen onder ons die al vele jaren op de hoogte zijn van NESARA en GESARA.

Magenta ontvangt al sinds 1993 informatie, maar kreeg pas in de afgelopen vijftien jaar de opdracht van het Witte Gevleugelde Collectief om deze informatie vrij te geven. Daartoe heeft Pixie boeken geschreven en video's van haar uitzendingen uitgebracht, evenals de laatste tijd, haar Goddelijke Vrouwelijke Ronde Tafel video's, opgenomen met vijf andere krachtige Lichtwerkers en Genezers. (1.)

Ik hoorde vijftien jaar geleden voor het eerst over NESARA van Sheldan Nidle. Het was ook van de heer Nidle dat ik leerde over de herwaardering van valuta's en de Global Valuta Reset.

Voor degenen die niet bekend zijn met de NESARA-wet, je kunt niet beter dan Steve's uitstekende artikel lezen, gepubliceerd op 15 april 2010. Hier is de link:


Voor degenen die alleen maar de cliff notities willen, dan in het kort, NESARA, de National Economic Security and Reformation Act, werd goedgekeurd door het Amerikaanse Congres in het jaar 2000, en ondertekend in de wet door president Bill Clinton. Het is nooit uitgevoerd.

NESARA zou worden uitgevoerd op 11 september 2001, maar in plaats van NESARA kregen we de tragische cabal-georganiseerde aanval van 9-11. (2.)

Hier zijn enkele essentiële punten van de NESARA-wet:

·       Kwijtschelding van alle creditcard-, hypotheek- en andere bankschulden als gevolg van  illegale bank- en overheidsactiviteiten. Dit is de ergste nachtmerrie van de Federal Reserve, een "jubilee" of een kwijtschelding van schulden.

·       Afschaffen van inkomstenbelasting.

·       Afschaffen van de IRS. Werknemers van de IRS worden overgeplaatst naar de US Treasury nationale omzetbelasting afdeling.

·       Creëert een 14% forfaitaire niet-essentiële nieuwe items alleen omzetbelastinginkomsten voor de overheid. Met andere woorden, voedsel en medicijnen zullen niet worden belast, noch zullen gebruikte items zoals oude huizen worden belast.

·       Verhoogt de voordelen voor senioren.

·       Verwijdert de constitutionele wet naar alle rechtbanken en juridische zaken.

·       Herstelt de oorspronkelijke titel van het Nobiliteits amendement.

·       Stelt binnen 120 dagen na de aankondiging van NESARA nieuwe Presidents- en congresverkiezingen in. De interim-regering zal alle Nationale Noodtoestanden annuleren en ons terugbrengen naar het grondwettelijk recht.

·       Monitoren van verkiezingen en voorkomen van illegale verkiezingsactiviteiten van belangengroepen.

·       creëert een nieuwe Amerikaanse Treasury regenboog valuta, ondersteund door goud, zilver en platina edelmetalen, die een einde maakt aan het faillissement van de Verenigde Staten, geïnitieerd door Franklin Roosevelt in 1933.

·       Verwijderd het Federal Reserve System. Tijdens de overgangsperiode zal de Federal Reserve gedurende een jaar naast de Amerikaanse schatkist mogen opereren om alle Federal Reserve biljetten uit de geldhoeveelheid te verwijderen.

·       Hersteld financiële privacy.

·       Leidt alle rechters en advocaten opnieuw op in grondwettelijk recht.

·       Stopt alle agressieve, militaire acties van de Amerikaanse regering wereldwijd.

·       Vestigt vrede in de hele wereld.

·       Maakt enorme sommen geld vrij voor humanitaire doeleinden.

·       Maakt het vrijgeven mogelijk van meer dan 6.000 patenten van onderdrukte technologieën die onder het mom van nationale veiligheid voor het publiek worden achtergehouden.  met inbegrip van vrije energie apparaten, anti-zwaartekracht, en sonische genezingsmachines.  (3.)

De meeste mensen die ik ken kennen NESARA en GESARA (Global Economic Security and Reformation Act) al jaren. Het is waar we dagelijks voor bidden, visualiseren en bevestigen, soms om het uur, omdat het deel uitmaakt van Nova Gaia, een wereld die voor iedereen werkt. En het eerste wat we wanhopig nodig hebben is, financiële overvloed voor iedereen.

Maar GESARA is veel meer dan alleen een financiële herstructurering, het legt de basis voor Vrijheid. Voor een ongerepte, onberispelijk gerestaureerde Gaia, Koninkrijken en de Mensheid tot onze perfecte originele Goddelijke blauwdruk lichamen:

Geen 'yuga's' of 'leeftijden' meer voor Gaia elke 26.000 jaar, van Licht-Duisternis, Licht-Duisternis, en geen vergif meer, straling, oorlog of vernietiging van haar planetaire lichaam en Koninkrijken; en voor de Mensen, geen ziekte meer, ouderdom, dood-geboorte, geen macht over--anderen, heerszuchtige regeringen, eindeloze wetten, bedrog, enz.

Magenta Pixie's transmissie van het Witte Gevleugelde Collectief Bewustzijn van Negen, is de laatste in een lijst van velen die hebben voorspeld dat een van de eerste veranderingen is om ons te begroeten aan het einde van de covid-19 lockdown, een wereldwijde financiële en economische herstructurering zal zijn.

"De grote verschuiving is begonnen: Eerst is er een volledige reset van alle systemen op planeet Aarde. Dit is nu aan het gebeuren." ~ Adama van Telos (4.)


"De Pandemie zal snel voorbij zijn en GESARA zal voor alle wezens worden vrijgegeven en dit zal het begin zijn van een nieuwe wereld VOOR ALLEN, gezondheid, weelde, gelukzaligheid, vrijheid en veiligheid voor alle kinderen [& dieren]... Het is absoluut noodzakelijk dat Sterrenwezens kalm blijven terwijl we ons bewust blijven van het grotere plaatje wat speelt, wetende dat deze wisseling van de wacht absoluut noodzakelijk is en alles is waar wij, de ontwaakte, voor gebeden hebben" ~ Jenji (5.)


"Dit is absoluut niet het einde van de wereld. Het is het grote ontwaken... en als we hieruit komen hebben we een Globale Financiële Reset, die veel meer welvaart zal hebben... er zijn letterlijk triljoenen dollars die de cabal stal en die de Alliantie heeft bevroren... en dat geld zal worden vrijgegeven..." ~ David Wilcock (6.)


"De onzichtbare Vijand zal zich binnenkort volledig terugtrekken!" ~ President Donald J. Trump tweet, 4-20


We leven in spannende tijden. Ik weet in mijn hart dat wanneer een globaal schuldjubilee wordt aangekondigd, wanneer hypotheken, studentenleningen, creditcards, medische leningen, leningen van land tot land, enz. worden vergeven, de geluksfactor op Gaia omhoog zal schieten.

We zullen geen artikelen nodig hebben die ons vragen om onze vibraties hoog te houden, we zullen in een baan om Saturnus draaien zonder een ruimteschip, op pure vreugde alleen.

Kun je niet gewoon de opluchting, het feest, het gelach en de verwondering over de hele wereld voelen van alleen die ene verandering?

Weet dan, zonder twijfel, dat er zich al tientallen jaren talloze wonderen in de ethers vormen, en dat deze zich binnenkort zullen manifesteren voor Gaia, haar koninkrijken en de mensheid. God weet, wij verdienen het.

Geniet ervan Ms. Pixie.

Vrede, Gezondheid en Overvloed voor iedereen - We zijn Godin, Soeverein, Vrij,

xo, Kat


Magenta Pixie en De Negen: De Grote Financiële en Economische Reset van 2020 (NESARA, GESARA)

Transcript door Kat - 5-20-20Magenta Pixie: De energie op jullie planeet in deze tijd en in de tijdsperiode die jullie 'jaren' noemen gaan voorwaarts. Door polariteits verhoging en dimensionale verschuiving die jullie kennen als 'ascensie', [de energieën] zijn bevorderlijk voor vele systeem veranderingen.

Een van deze systemen die zal veranderen is jullie financiële en economische systeem.

Jarenlang is jullie financiële systeem op jullie planeet een omgekeerde structuur geweest: Dit is een structuur die energie onttrekt en afvoert van degenen die de grootste inspanning doen - om te worden overgeheveld naar degenen die de minste inspanning doen.

0:55 Dit kan gezien worden als een piramidestructuur met degenen aan de basis die de meeste moeite doen, die het minst verdienen, en degenen op het hoogtepunt, die de minste moeite doen, voor de grootste beloning.

Wij zeggen hier niet, dat die individuen of bedrijven op jullie planeet, die een hoge rijkdom en winst hebben, geen moeite doen om dat te bereiken, maar wij spreken hier over de mentaliteit en de blauwdruk voor de piramidestructuur als een omgekeerd systeem.

1:35 Degenen op het hoogtepunt waar we over spreken zijn degenen die jullie kennen als illuminati - cabal - of deep state. Er is veel voorspeld over deze financiële en economische reset op jullie planeet, maar het valt nog te bezien, zo je wilt, hoe de energie van deze reset de fysieke 3e en 4e Dimensionale realiteiten zal beïnvloeden.

Men kan zich afvragen hoe dit voor jou kan uitpakken, vanuit jouw gezichtspunt, maar de nauwkeurigheid van de voorspelling in jouw huidige nexuspunt, houdt een grote variabele in plaats van een laserscherpe opzettelijke instelwaarde. Dit is te wijten aan het feit dat de Tijdlijnen nu als golfdeeltje samensmelten in meervoudige kwantumspiraalvorming, die we convergentie noemen.

2:39 Vanuit ons gezichtspunt zien we de convergentie en de oneindige en eindige aspecten ervan. Maar om dit in gemanifesteerde vorm aan jullie te presenteren, zou dat jullie slechts een waarschijnlijkheid geven en geen eventualiteit. Waarschijnlijkheden bevatten percentages met betrekking tot de waarschijnlijkheid van manifestatie, maar deze waarschijnlijkheden verschuiven, als een bewegende oceaan in plaats van een vaste grafiek, daarom zijn ze alleen nuttig als richtlijn. De enige eventualiteit is het centrale kernpunt van de convergentiestructuur, dat is de singulariteit die ascensie of groot ontwaken is.

3:30 Elke ziel die op dit moment op jullie planeet Aarde geïncarneerd is, voegt gewicht, geometrie en denkveldweefsel toe aan het waarschijnlijkheidsveld dat jullie financiële en economische systeem is. En om deze reden is het gegenereerde veld van dergelijke gedachten, actie en opzettelijke focus, enorm, complex en gecompliceerd.

3:55 Wij zullen jullie daarom het geconvergeerde beeld binnen zijn technisch gekleurde regenbooggolf vorm presenteren, als pure energetische, in plaats van gemanifesteerde actualiteit. Hier is de golfvorm, pre-materie sjabloon als convergentie dat het schepping zaad-punt is voor de grote financiële en economische reset van 2020.

4:24 Wij gebruiken jullie huidige nexuspunt als het jaar 2020, want dit is het jaar dat de financiële reset voor het eerst duidelijk wordt in de hoofden en harten van de volkeren van de Aarde op een hoog kritisch massapunt.

In waarheid, is dit een energetisch zaai punt van 2012. De schommelingen van dergelijke zijn gezien voor veel van jullie Aarde jaren voorafgaand aan dat. En veel systemen, subsystemen en individuele Soevereine systemen, binnen het totale systeem, zullen zich pas in uw jaar 2024 laten zien.

5:08 Toch is deze vraag en analyse van genoemde convergentie hoog binnen de onderzoekende geesten van de Mensheid, en als zodanig presenteren we het beeld van de geconvergeerde golfspiraal. Wat we hier laten zien is de ineenstorting, ontbinding en desintegratie van de omgekeerde piramidestructuur in relatie tot het financiële en economische systeem.

5:45 Dit wordt door velen van jullie geïnterpreteerd als een crash, of een diepe recessie, en hoewel dit inderdaad overeenkomt met de convergentie-energie, is het niet noodzakelijkerwijs de meest waarschijnlijke waarschijnlijkheid. Gedeeltelijke crash, of recessie in kleinere gebieden en pockets, past bij het energetische als een hogere waarschijnlijkheid.

6:07 Toch is dit geen op zichzelf staande gebeurtenis binnen de economische reset. Er zijn meerdere systemen binnen het ene systeem. En waar de één een crash kan ervaren, kan de ander een vrijgave, doorstroming en overvloed ervaren. Dit staat in overeenstemming met de sinusgolf, de meervoudige golf, het regenboogspectrum spiraalveld, dat is het convergentiepunt.

De piramidestructuur zal zichzelf opnieuw uitvinden, dus aanwezig in tegengestelde formatie. Wie zich het meest inspant, oogst de grootste beloning. En degenen die de minste moeite doen, krijgen de minste beloning. Maar de inspanning zelf en de beloning zijn afhankelijk van de frequentie van de polariteitstralen en de dimensionale verschuiving. Daarom, als je wilt, sta open voor interpretatie.

7:15 Hoe dit eruit kan zien is dat de ene persoon de hele dag bakstenen op zijn rug draagt, en de andere persoon die even lange tijd onder een wilgenboom zit. In één scenario is het de drager van de stenen die de grootste moeite doet. In een ander scenario is het degene die in meditatie zit. Want inspanning wordt hier niet gemeten door te doen en te handelen, maar door de frequentie van het hart, wat inderdaad met doen en handelen te maken kan hebben.

7:50 Stilte, zo ook, kan net zo verschillend zijn in de presentatie. Voor de een kan luiheid en laksheid aanwezig zijn, en voor de ander is diezelfde uiterlijke presentatie in verschijning, in werkelijkheid gericht op binnenkomst in Merkeba nul-punt reizen. Het is dus meer bevorderlijk om dit uit te leggen als inspanning geïnterpreteerd als het openen van het hart, het geven en het delen van zichzelf, en wie voor het Licht werkt, zo je wilt.

8:30 Geen inspanning in dit geval, zou gelijk staan aan een gebrek aan delen en dus hebzucht. Deze energie houdt niet langer stand binnen de polarisatiestralen en de dimensionale verschuiving van de ascensie Nieuwe Aarde energieën. Het is dus niet zozeer een ineenstorting van een systeem of een crash, maar een herstructurering en herverdeling. Dit is van het grootste belang.

9:02 Het is een herstructurering en herverdeling.l.

Dit is door velen van jullie geïnterpreteerd als het afnemen van de rijken en het geven aan de armen. Een Robin-Hood stijl van herverdeling. Zoals dat gebeurt onder financiële systemen in redelijke regelmatige intervallen door de eeuwen heen.

Toch is deze grote financiële en economische reset niet zozeer een Robin-Hood herverdeling, maar een magische of synchrone herverdeling.

Het Robin Hood-karakter dat financiën neemt en ze elders geeft, kan zich inderdaad manifesteren in zakken, maar de wereldwijde en planetaire financiële en economische reset wordt verdeeld door middel van synchroniciteit.

10:00 Wij herhalen: De wereldwijde en planetaire financiële en economische reset wordt verdeeld door synchroniciteit. Gebeurtenissen vinden plaats in directe correlatie met het eigen denkproces, paradigma, uitgelijnde actie, doelbewuste focus, emotionele verwachting en karmische balans.

10:25 Hoewel deze wet-van-magnetische-attractie stijl van leven in overvloed, altijd beschikbaar is geweest, en zich heeft voorgedaan in zakken als gevolg van gekaapte omgekeerde systemen van kracht, is het nooit globaal of planetair-breed geweest.

10:45 Jullie humanitaire oorzaken en inspanningen zijn gekaapt, terwijl de tegenstanders van de mensheid een anti-levensagenda hebben en het lijkt alsof ze humanitaire systemen vertegenwoordigen. Deze gekaapte aspecten zullen zich nu allemaal laten zien als onderdeel van de apocalyptische grote onthulling van 2020.

11:11 Het grote openbaren, het grote ontwaken en het grote ontvouwen zullen, in en van zichzelf, de grote financiële en economische reset in datzelfde nexuspunt als het jaar 2020 bevatten en in gang zetten.

Hebzucht, corrupte agenda's, ontginning van andermans grondstoffen, onwaarheden, trucs, bewerkingen, complotten en plannen zullen worden blootgelegd - en zullen in de tijd worden ontrafeld, zodat een volledige uiteenzetting wordt gegeven aan de volkeren van de koninkrijken van de Aarde.

11:58 De schok, met betrekking tot iemands geliefde voorouders, die zo ver teruggaan in jullie bekende geschiedenissen, en de uitbuitingen waar ze hun hele leven onder hebben geleefd, zal voor veel geïncarneerde mensen een enorme uitdaging zijn om doorheen te werken en te integreren.

12:15 De cellulaire herinneringen die door voorouderlijke en pre-incarnatische lijnen worden opgeroepen, zullen de weerstand tegen het financiële tekort, waar zo velen van jullie onder hebben geleefd, aan de oppervlakte laten komen. Samen met de redenen waarom zulke weerstandssjablonen zo diep in jullie zijn begraven. Jullie ontrafelen en bevrijden hier jaren en jaren van de lineaire tijd van jullie Aarde, werkend onder de omgekeerde piramidestructuur als een financieel en economisch systeem waar we over spreken.

13:00 Degenen die zich verzetten tegen een gebrek aan financiën, hebben voornamelijk geopereerd in een op angst gebaseerd programma, waardoor een vrije stroom van ware creativiteit niet tot bloei kan komen, en waardoor ware overvloed wordt verhinderd. Want laten we nu zeggen, financiële rijkdom en ware overvloed zijn niet één en dezelfde.

Wij herhalen: financiële rijkdom en ware overvloed, zijn niet één en dezelfde. Verzet tegen een gebrek aan financiën, kan, in een lichtgericht wezen, financiële rijkdom creëren door middel van een of andere vorm van creativiteit, maar ware overvloed kan nooit worden gevonden door middel van een dergelijke weg.

Zij die leven zonder weerstand tegen gebrek aan rijkdom, die vreugde, dankbaarheid en verwondering en het allerkleinste en minimale materiële bezit hebben, mogen misschien nooit financiële rijkdom verwerven, maar toch is ware overvloed er op elk gebied van hun leven, zelfs als ze op blote voeten op steenachtige grond lopen.

14:16 Overvloed komt voort uit het hart-gecentreerde vertrouwen en weten, dat het Universum alles biedt wat nodig is voor de wijze, nederige dienaren van het God-gecentreerde paradigma. Maar toch, zoals we hebben gezegd, kan overvloed zich manifesteren als financiële rijkdom.

Jullie gezegde: "Het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan, dan voor een rijk man om het koninkrijk van de Hemel binnen te gaan" [Marcus 10:25] spreekt niet over financiële rijkdom op zich, maar over de houding ten opzichte van die rijkdom. De weerstand tegen het gebrek daaraan. De hebzucht ervoor. Het verwijst naar energetische licht-lichaam, Merkeba-formatie, door het loslaten van materiële gehechtheid en het vermogen tot Sterrenpoort ascensie, ongehinderd door 3-dimensionale inslag. Toch is dit geïnterpreteerd als financiële rijkdom als een ongewenste belemmering voor Spiritualiteit en Verlichting. Dit is alleen correct met zijn algemene verdeling wanneer het systeem zelf omgekeerd is.

15:35 Wat jullie dus zullen zien op jullie planeet is een verdeling van financiële activa en liquidatie, die zich voordoet door middel van synchroniciteit, als bij toverslag.

Zij die in nederigheid staan, ware overgave, en bevrijding van materiële winst, en die alleen de dienstbaarheid aan anderen energetisch van het dienen van het geheel als een organisme van het Zelf, als Zelf, en met het Zelf, zullen de vruchten plukken van de wonderen van overvloed, en inderdaad zal dit financiële overvloed met zich meebrengen en bevatten als de omgekeerde, gecontroleerde financiële en economische piramidestructuur valt.

16:21 Jullie hoeven niet bang te zijn voor deze val als jullie staan in eerlijkheid, integriteit en dienstbaarheid aan de ander paradigma's, van denken en handelen. Want de Universele structuur van het 5e dimensionale hart, zal, door middel van een organisch vrij energiesysteem, zorgen dat je zult waarnemen als een meevaller, legaat, gift, donatie, omstandigheid, synchroniciteit en magisce handeling.

16:58 Toch is dit in werkelijkheid een Wetenschap, of beter gezegd, een Fysische vergelijking aan het werk. Wanneer het omgekeerde financiële systeem wordt blootgelegd, gedeconstrueerd en opgelost, dan is de natuurlijke organische structuur die het vervangt, een eerlijk en vrij stromend energiesysteem. Het zal en zal tijd kosten, voor de mensen in de oude energie, om het nieuwe systeem te begrijpen en de verschillende vormen van valuta die zich op jullie planeet zullen manifesteren, als energetische bijpassen van de convergentie, dat is de grote financiële en economische reset.

17:44 Toch zullen de deskundigen, de adepten en meesters op dit gebied, naar voren treden en zoals de dirigent het orkest dirigeert, zo zullen zij de volken leiden, onderwijzen en bijstaan in het nieuwe financiële en economische systeem.

18:00 Moeten jullie banken en bouwverenigingen in elkaar storten en vallen om dit te laten gebeuren? Nee, dat doen ze niet, maar ze moeten en zullen wel van vorm veranderen. De deconstructie van de financiële piramidestructuur gaat gepaard met een zuivering. Deze zuivering zal bestaan uit alle structuren die niet op één lijn liggen met dit nieuwe, vrij stromende energiesysteem. Sommigen zullen zich vastklampen, schoppen en worstelen, en tieren en razen, maar niets wat ze doen zal ooit terugbrengen wat oud en weg is en niet meer is.

18:48 Dus jullie kijken hier naar een magisch ongezien systeem dat NU in jullie huidige tijd-ruimte begint en al begonnen is.

Het systeem zal in overeenstemming zijn met de inspanning van het hart, de geest en het lichaam als één. Elk individu dat deze persoonlijke integriteit bezit zal altijd worden voorzien. Toch zal het voorzien zijn niet de overheersende zorg zijn binnen deze individuen; want zij zijn verder gegaan dan het basischakra overlevingssysteem en hebben dat systeem geïntegreerd met het hart.

19:31 Velen denken aan hun opbrengst in termen van financiële beloning of winst, en toch zijn de nieuwe systemen die zich op jullie planeet zullen manifesteren geen systemen van financiële beloning of winst, maar systemen van overvloed. Energie zal kloppen en gelijkwaardig zijn, want dit is de weg van de organische structuren, vrij van omgekeerde kaping en valse presentatie.

20:02 Bij elke aankoop of geldwissel komt dankbaarheid en medeleven, in plaats van angst, hebzucht of egoïstische actie. Diensten zelf zijn de grootste vorm van valuta, en dat wat jullie "geld" noemen heeft niet de waarde van het papier waarop het geld is gedrukt, als je wilt, om jullie Aardse gezegde te citeren onder de mensen die handel drijven.

De ruilhandel zal zijn eerste plaats weer vinden en jullie zullen teruggaan naar de kip voor een boottocht of gemengde bonen voor jullie oude koeiensysteem. En toch zullen jullie ook vooruitgaan naar digitale binaire code en cybermunt welzijn, als een systeem van het nieuwe.

21:00 Deze nieuwe valutasystemen zullen naast elkaar een bestaan vinden als jullie gratis financiële systeem een hulpmiddel en een kans wordt voor creativiteit op zichzelf.

Als het gaat om jullie voedsel en verzorging, kunnen jullie inderdaad jullie geld opeten, als jullie dat willen, niet als hefboom voor meer controle, maar als verwezenlijkte en liefdevolle natuurlijke groei gegeven met compassie en het welzijn van anderen, als jullie eerste en belangrijkste agenda.

Zoals we hebben gezegd, de vormen die zich zullen manifesteren binnen de lichamelijkheid van de convergentie die de grote financiële en economische reset is, zijn overvloedig, gevarieerd, en door creatieve innovatie, zijn ze oneindig.

Nieuwe manieren, nieuwe ideeën, nieuwe blauwdrukken, alles zal bloeien onder de vlag van de Nieuwe Wereld, of, symbolisch logo, van het Nieuwe Aarde-paradigma, en haar mensen, kinderen van Gaia, en haar land.

22:16 Jullie hebben ons gevraagd of jullie NESARA (National Economic Security & Reformation Act) of jullie GESARA (Global Economic Security & Reformation Act) zich binnen jullie werkelijkheid zullen manifesteren?

En wat we kunnen zeggen is dit: De principes van dergelijke hervormingsplannen passen bij het convergentiepunt energiek. Toch is er binnenin ruimte voor uitbuiting zoals de template in uw huidige NOW-moment staat. Als omgekeerde systemen eenmaal zijn geherconfigureerd en gereconstrueerd tot libertarische vrije systemen, dan zullen aspecten van datgene waar jullie als NESARA en GESARA over spreken zich op een veilige manier kunnen manifesteren, maar misschien geen echt spiegelbeeld zijn van datgene wat in jullie NU-tijd wordt gepresenteerd.

23:15 De nationale versie hiervan, NESARA, heeft een hogere waarschijnlijkheid van manifestatie, omdat de wereldwijde financiële en economische reset template zo gevarieerd zal zijn en meerdere systemen zal bevatten.

Toch zullen de prinsdommen van de Globale versie, GESARA, worden gehandhaafd, want het gaat hier om een verregaande en gelijke verdeling van de rijkdom, maar niet om een gecontroleerde gelijke verdeling naar elke persoon toe, maar om een vrije gelijke verdeling door middel van Universele stroming en synchroniciteit naar elke energetische structuur, die een persoon, een groep personen, een bedrijf of andere zakelijke onderneming als een Soevereine structuur kan zijn.

24:08 Dus dit is niet noodzakelijkerwijs gelijkheid, zoals in dezelfde hoeveelheid verdeeld over de volkeren, maar gelijkheid van het hart. Karmische balans is nog steeds in het spel binnen Nieuwe Aarde, zo u wilt, maar de vrije-karma toestand is datgene wat snel en vrij zal worden bereikt in deze nieuwe energie.

24:30 De energieën van pure authentieke economische hervorming, zoals gepresenteerd binnen de NESARA-blauwdruk en het NESARA-voorstel, komen dus inderdaad overeen met de nieuwe energieke sjablonen en systemen waar we het over hebben. De adepten en meesters binnen de financiële, economische en juridische systemen zullen verschuivingen en aanpassingen aanbrengen waar nodig, want de echte financiële en economische reset is niet één statische vaste uitspraak over hoe het zou moeten zijn en hoe het zou moeten blijven, maar is voortdurend in ontwikkeling en aan het hervormen en updaten om de nieuwe bedrijven, economieën en structuren binnen de Nieuwe Aarde te weerspiegelen.

25:20 Daarom zou men kunnen zeggen dat een permanente actualisering of vloeiende NESARA is datgene wat zich zal vestigen in de gemanifesteerde fysieke werkelijkheidsstructuur. Dit is in absolute overeenstemming met die convergentie waar we het over hebben, dat wil zeggen de financiële en economische reset van 2020.

25:45 Elk land of elke regio binnen de Nieuwe Aarde zal dit plan misschien anders interpreteren en uitvoeren. Toch zullen landen en regio's zelf ook verschuiven en veranderen, maar dat is een hele andere overdracht.

En zo beginnen wij, het Witte Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen, met de Nieuwe Aarde-leringen die over de hele wereld zullen worden geleverd, van degenen die in staat zijn om verbinding te maken met de hogere dimensionale bewustzijnsstructuren van de hart-gecentreerde dienstbaarheid aan de andere intelligentie.

26:26 Jullie, bestaande binnen jullie toekomst, het reeds gecreëerde en bloeiende Nieuwe Aarde systeem, dat net zo echt en pulserend is met het leven als elke drukke stad, staat, dorp of stad. Deze leer komt niet alleen van ons als één bewustzijnsstructuur, maar van vele en gevarieerde Kosmische energetische geest- en hartstructuren van Galactische oorsprong, die opereren binnen de positieve gepolariseerde velden, en inderdaad, tot op zekere hoogte, die binnen de neutrale gepolariseerde velden.

27:05 De leer van de Nieuwe Aarde komt nu online, zo u wilt, want ze bevatten de energetische coderingen en coderingen voor het Sophia Aurora netwerk, dat het levensbloed van de Nieuwe Aarde maatschappij zal zijn.

Jullie financiële en economische systemen vormen het hart van het Sophia Aurora netwerk, en als zodanig zijn deze systemen als één geheel, een eenheidssysteem; een inclusief systeem in de authentieke pure zin van het woord. Jullie maken dus deel uit van dit systeem, want het gaat om elke levende structuur op de planeet Aarde. Want samen vormen jullie het Sophia Aurora netwerk.

27:55 Dus dit wat jullie financiële ineenstorting noemen, of crash van het economische systeem, terwijl er inderdaad elementen van zulke voor velen zullen zijn, is het inderdaad, in waarheid, een financiële herstructurering, een economische reset, die de vooruitstrevende creatieve agenda van Vrijheid, Rechtvaardigheid en Mogelijkheid voor iedereen die er in stapt, vasthoudt.


28:25 Dit is wat wij de grote financiële en economische reset van 2020 noemen. En hierin geven wij de sleutels, codes en triggers voor die energie om zo binnen te worden vastgehouden en vanuit jullie bewustzijn en om in het creatieve veld van realiteit en manifestatie te worden gestraald.

Want wie zijn inderdaad de scheppers van de nieuwe financiële en economische systemen binnen de Nieuwe Aarde? Inderdaad, deze scheppers zijn, natuurlijk, JULLIE.

Wij zijn het Witte Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen.


  
Voetnoten
(1.) Magenta Pixie bio

https://www.magentapixie.com/about-magenta-pixie.html

Divine Feminine Roundtable Video by Kat, GAoG 4-18-20

https://goldenageofgaia.com/2020/04/28/divine-feminine-roundtable-video-by-kat/

Divine Feminine Roundtable, Part 2 by Kat, GAoG 4-30-20

https://goldenageofgaia.com/2020/04/30/divine-feminine-roundtable-part-2-by-kat/

(2.) David Wilcock on the Great Pandemic III: New Briefings, GAoG by Kat 3-20-20

(https://goldenageofgaia.com/2020/03/30/david-wilcock-on-the-great-pandemic-iii-new-briefings/)

“The war between the Alliance and the cabal… how long it’s been raging (300 years)… at certain times the Alliance almost succeeded… Eisenhower tried to invade Area 51 and did get some information back… Kennedy was trying to defeat the Federal Reserve… he got assassinated… Watergate… Reagan getting shot when he wanted to tell the truth about UFO’s… Iran/Contra scandal 1987, where we found out the government was dealing cocaine and arming terrorists… Oklahoma City bombing, the Alfred P. Murrah Federal building that was blown up actually had all the documents that were going to be used to arrest and destroy the illuminati… they were clever in stopping that from happening… then 9-11 where the Pentagon was hit was right in the office of the Naval Intelligence Operations with information that was going to be used to arrest the cabal again….” ~ David Wilcock

(3.) NESARA / GESARA

http://intothelight.news/knowledge-base/nesara/

GESARA, NESARA No Poverty, No Hunger, No Debt, Only Global Peace and Prosperity for All

http://www.blissfulvisions.com/articles/GESARA-NESARA.html

(4.) Adama of Telos: The Great Shift Has Begun, 3-24-20

(https://eraoflight.com/2020/03/24/adama-of-telos-the-great-shift-has-begun/)

(5.) Ascension report: White hat Earth Alliance is in Full control, 4.4 portal aligning, Jenji 3-26-20

https://www.matahariji.com/single-post/2020/03/26/Ascension-report-Whit-hat-Earth-Alliance-is-in-full-control

(6.) David Wilcock on the Great Pandemic III: New Briefings, GAoG by Kat 3-20-20

https://goldenageofgaia.com/2020/03/30/david-wilcock-on-the-great-pandemic-iii-new-briefings/.


Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl