Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 mei 2020

Live Kryon Channeling Kryon in IJsland / Lee Carroll /Maart 2020 / Geplaatst: 23 Mei 2020 / Dag 4

Live Kryon Channeling
Kryon in IJsland  
Lee Carroll /Maart 2020

Geplaatst: 23 Mei 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Dag 4: De letter: E 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is boodschap nummer vier vanaf het prachtige IJsland. Ik spreek tegen de groep. Jullie zijn op deze reis gegaan en wisten misschien niet wat jullie konden verwachten. Misschien kwamen sommigen van jullie niet eens voor de channeling maar hebben jullie gemerkt dat jullie steeds werden gechanneld? Dit land is vol van mythologie e n vandaag horen jullie de verhalen van de IJslanders die zij jullie willen vertellen over dingen die misschien moeilijk te geloven zijn. Zij hebben de gletsjers namen gegeven en zij hebben hier allemaal namen, de gletsjers, de bergen, de stranden….zij zijn allemaal persoonlijkheden. Ah, maar dat is niet alles. Er zijn verhalen over van alles.

Wat is jullie geloofssysteem over iets dat met Elfen of Trollen te maken heeft of met wat van dit soort dingen dan ook?  Ik zeg jullie, lieve mensen dat dit niets te maken heeft met jullie geloofssysteem en alles te maken met het bovennatuurlijke. Deze verhalen werden ooit door de Inheemsen over de hele planeet verteld…..overal! Niet alleen hier! Zij zijn doorgegeven en doorgegeven…waar de rotsen voor staan en de verhalen over de manier waarop zij er zijn gekomen en dit heeft niets met geologie te maken en ik wil dat jullie even nadenken over wat dit zou kunnen betekenen. Ik zeg jullie dat de mythologie bijna kosmologie is. Het geloof dat de planeet leeft en dat zij niet alleen leeft maar ook iets te vertellen heeft. Het is het verhaal dat wij jullie al meer dan dertig jaar vertelden en het verhaal is dit: Deze planeet weet wie jullie zijn. De planeet bestaat samen met jullie. De planeet is niet iets dat apart van jullie bestaat en de Inheemsen wisten dit. Analyseer dus de verhalen eens die jullie hier horen voor deze groep en van jullie gidsen. Er is een verhaal over de interactie tussen de mens en de elementen en de verhalen zijn vaak heel, heel goed. Zij spreken vaak over de elementalen en vaak ook op een positieve manier op een manier waaruit blijkt dat zij de mensen kennen en weten dat zij hier zijn. Soms gaan de verhalen over reddingen en soms niet. Soms zijn er verhalen over elementalen die zich terugtrekken van de mensen en zeggen: “Niet nu! Nog niet!” Maar het gaat altijd over een interactie, nietwaar, tussen de elementalen en de mensen….stukjes van deze planeet. Op geen enkele reis van Kryon is dit zoveel gezien als hier en dit zal gewoon toenemen en beter worden. Ik wil dus graag dat deze groep deze verhalen hoort en in jullie eigen voorstellingen nadenkt over wat dit werkelijk zou kunnen betekenen. Betekent dit echt dat een Elementaal een persoonlijkheid heeft en bijvoorbeeld stenen kan omdraaien? Of betekent het dat de planeet iets heeft te vertellen? Dit was de beste manier om te vertellen dat de Aarde leefde en dat de Elfen en de Trollen hier zijn. Dit is echt zo en het is altijd zo geweest.

Meer lezen >>>