Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 22 mei 2020

Live Kryon Channeling Kryon in IJsland / Lee Carroll / Maart 2020 / Geplaatst: 22 Mei 2020 / Dag 3


Live Kryon Channeling
Kryon in IJsland  
Lee Carroll / Maart 2020

Geplaatst: 22 Mei 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Dag 3: De letter: C 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de derde boodschap vanaf het prachtige IJsland. Ik weet niet hoeveel van jullie het hebben gevoeld maar het land groet jullie. Jullie zitten hier op een klif en kijken uit op het zwarte zandstrand en de triade van rotsen waarvan sommigen zeggen dat dit mythologische trollen zijn. Dit is een prachtig land waar Spirit een stem heeft en waar vele dingen op vele manieren tegen jullie spreken….als jullie dit toestaan. Ja, het is koud, maar dat maakt niet uit want de energie van deze plek stroomt in jullie.
Dit is pas de derde dag en over een tijdje komen jullie erachter wat hier werkelijk is als het tegen jullie gaat spreken en “Welkom” zegt. Wij gaan het hebben over de letter C van Iceland en wij hebben het al over de letter I gehad en de C staat, zoals jullie bijna allemaal weten, voor consiousness, bewustzijn, en ik heb hier al vaak over gesproken en ik zal dit weer doen. Bewustzijn is niet goed gedefinieerd en er is geen enkel woord dat werkelijk weergeeft wat het echt betekent. Hoe zouden jullie het willen definiëren? Sommigen zeggen dat het een bewust zijn is, maar dat is een letter die later gaat komen, lieve mensen. De C van bewustzijn is zoveel groter dat het kennen van jezelf….zoveel groter! Bijvoorbeeld: als jullie het bewustzijn van de planeet zouden hebben, hoe zou dit er dan uitzien? Sommigen zouden zeggen: “Kryon, er kan geen bewustzijn zijn in een ding….daarvoor moet het levend zijn.” Het land leeft en er is energie in bewustzijn zoals ik dit straks zal beschrijven. Als je een groep mensen hebt met laag bewustzijn kan het zijn dat zij denken op een manier die niet welwillend is. Dit is een niveau van laag bewustzijn maar in een groep mensen met hoog bewustzijn zien wij welwillendheid en compassie. Hierdoor kun je zien dat bewustzijn meer is dan je van jezelf bewust te zijn. Het heeft niveaus, het heeft verschillende betekenissen, maar dit is allemaal nog niet ontdekt, lieve mensen. Alle mensen die hier zijn bewegen zich al langere tijd in de esoterische wereld en jullie weten dat er vaak is geschreven over wat bewustzijn zou kunnen doen.