Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 20 mei 2020

Live Kryon Channeling Kryon in IJsland / Lee Carroll / Maart 2020 / Geplaatst: 20 Mei 2020 / Dag 1


Live Kryon Channeling over CORONA
Lee Carroll / Maart 2020

Geplaatst: 20 Mei 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Dag 1: Corona 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Voor degenen die zojuist zijn afgestemd: wij zitten hier voor een groep die op het punt staat om hier te gaan toeren en zij zullen een magische plaats als geen andere zien….een van de plaatsen op de planeet die een zeer andere energie heeft. Wij gaan hierover spreken….veel meer.

Dit is IJsland en tegelijk met hetgeen hier gebeurt lijkt de planeet op slot te zitten. Ik wil het vandaag over draadloze dingen hebben. Ik zal jullie dingen geven om over na te denken. Ik zal jullie wat geschiedenis geven. Ik wil jullie wat dingen geven die jullie misschien niet hadden verwacht. Maar voor de IJslandervaring van degenen die hier in de stoelen zitten zal ik jullie iets vertellen. Waar andere landen speciale energieën hebben die doordrenkt zijn door de Aarde, van Gaia zelf, is dit hier anders. Degenen die hier leven zullen jullie vertellen dat dit land gewoon geen energie heeft….het heeft persoonlijkheden.
Als je naar het grote eiland Hawaii gaat spreekt men van een energie van persoonlijkheid. Sommigen noemen dit mythologie en sommigen zeggen dat het meer is dan dat. Degenen die daar zijn geweest en die er zijn geboren zullen zeggen dat het veel meer is dan dat. Het is hetzelfde als hier behalve dat het steeds weer versterkt is. De verschillende gebieden kunnen een naam hebben als jullie willen….men zal in verschillende talen spreken en soms zijn er verhalen waarin zij met elkaar spreken. De gletsjers, de bergen, de fjorden, het land waarop jullie lopen kan tegen jullie spreken als een persoonlijkheid en niet alleen maar als een energie en dit is anders. Het is een eiland en daarom op geen enkele manier verbonden met welk ander deel van de planeet ook dat het beïnvloedt….een afscheiding van de persoonlijkheden die jullie zullen ontmoeten. Degenen van jullie die gevoelig zijn zullen het weten. Mensen die niet gevoelig zijn zullen het verwachten want jullie voelen een sluimerend verschil. Zelfs hetgeen majestueus en heet en stomend is zal een prachtige boodschap hebben over waarom zij daar zijn en een groet aan de mens brengen die naar hen kijkt.

Meer lezen >>>