Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 20 mei 2020

HANAËL: DE ENGELEN VAN SIRIUS / 12 Mei 2020 / Via Arthura Hector


HANAËL: DE ENGELEN VAN SIRIUS
12 Mei 2020 / Via Arthura Hector

In een mooi moment van heelwording kwam de Engel Hanaël bij mij en hij vertelde over Venus en Sirius. In dit bericht spreekt hij over de Engelen van de ster Sirius.


Androgyn

Hanaël is een Engel met veel vrouwelijke energie, maar hij sprak met een mannelijke stem en zoals veel Engelen zijn zij beide, zowel mannelijk als vrouwelijk. Zij dragen de eenheidsenergie met zich mee. Androgyne energie betekend dat zij één zijn geworden met God, om één te worden met God mag elk wezen eerst zichzelf in eenheid brengen. Engelen bezitten die kwaliteiten en werken in de lagen die tussen de mens en God in besloten liggen. Hanaël betekend: DE KRACHT VAN GOD. Zijn daadkracht is zo sterk en voelbaar, dat jouw aardse pad meteen omgezet kan worden.

Lieve mensen hier spreekt de Engel Hanaël,
Ik ben verbonden met de Goddelijke straal die vanuit de ster Sirius en Venus komt. Deze beweging van de straal van Sirius, is bij vele nog onbekend. Nu de nieuwe aarde opengaat kan deze laag zich weer gaan tonen aan de mens. Wij maken nu de lijnen vanuit Sirius naar de aarde.

De laag waarin de Engelen van Sirius aanwezig zijn, is een onbekende en onzichtbare dimensie. Sirius bevat vele lagen en delen waar veel over gesproken is. Zoals Sirius A en B, daarnaast bevind zich nog een andere dimensie: De Engelensfeer van Sirius.

Deze bevat een "geheime" Engelencode:
"Om alle hogere kennis na de val van Atlantis te beschermen, zijn deze heilige codes naar de besloten dimensies overgebracht en geheim gehouden. Deze hogere dimensies werden onzichtbaar gemaakt, om misbruik te voorkomen. Inmiddels is de nieuwe tijd aangebroken om dit alles te gaan ontsluiten. Zodat de aarde en de mens deze heilige codes weer tot zich kunnen nemen, deze horen bij de mens en de aarde". 

Hogere Goddelijke Kennis

De hogere kennis van Sirius is niet gelijk aan de hogere magie van Sirius. We maken nu de beweging om hoger in de trilling te gaan kijken en je ervaart nu de verbinding vanuit een hogere Goddelijke laag die verbonden is met Sirius.

Hogere Goddelijke kennis wordt verbonden met het hogere hart, de thimus (chakra).
Je begrijpt als deze wordt geactiveerd dat er zeer veel kennis binnen kan komen.

Meer lezen >>>