Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 20 mei 2020

Duimen of Denken? Deel 7 van 7 / Door Peter Verellen

Duimen of Denken?
Deel 7 van 7
Door Peter Verellen

Beste Narayan, sprak Guruji, dat was de naam die ik gekregen had bij mijn inwijding, jij hebt gekozen om ooit een serieuze taak te volbrengen, hier op deze Aarde. Vermits je nu ingewijd bent en ik nu pas kan en mag spreken, zeg maar als vader tegen zijn zoon, omdat er een andere verbinding is, dan bij een vriend zeg maar, zou ik het hier graag met je over hebben. Niettegenstaande je hier voor gekozen hebt, is het mijn taak om je in te lichten en te vragen of je dit ook echt wil doen. Ik ga je de voorwaarden uitleggen en jij beslist of je hier aan wil deelnemen. Weet je nog dat ik je onder de mat geveegd heb? Dat wist ik nog ja. Dit had al een reden, om je de volgende opdracht mede te delen. Ben jij bereid, om een heel leven door te brengen in totale onbekendheid? Dat zou ik graag doen, want ik sta niet graag in de belangstelling. Niemand hoeft mij te kennen, zei ik. Ja, zei hij, maar dat is tegen alle normen in van een normale evolutie als mens hier op aarde. Toen ik zei, dat wij gelijk waren aan elkaar, wist ik wat ik zei. Jij bent geboren in de toestand, waar je je nu in bevindt. Jouw geboorte was niet nodig, maar je hebt er voor gekozen om ooit de strijd aan te gaan, om de mensheid te redden. Dit is de enige reden van jouw geboorte op aarde. Ik kan jou niets meer bijbrengen of aanleren, en niemand kan dat.Jouw enige doel is wachten op de tijd, waar je voor geboren bent. Je zult dus nooit iemand zijn, en je zult nooit iets hebben. Mag ik je al wel feliciteren, want je hebt nog nooit over jezelf gesproken, en dan bedoel ik het licht dat je meedraagt. Elke discussie, hoe dom ook, gaat moeilijk voor je zijn, want je weet het antwoord rechtstreeks uit de bron en toch is het belangrijk, om hier met niemand over te spreken, tot het moment daar is, en dan ga je beginnen schrijven. Je bent dus alle dagen hard aan het werk en toch ga je verwijten krijgen van lui te zijn. Indien je lukt in je opdracht dan ziet het er uit alsof jij niets doet. Hoe langer je kan leven onder deze mat, hoe sterker ga je zijn als het er op aan komt. Elke meditatie die je doet is dus niet voor jou, maar voor de anderen, om je kracht op te voeren. Voor jezelf heb je niets meer nodig of niets meer te zoeken, want jij bent het licht. Altijd en overal. Maar niemand gaat het zien, onder de mensen tenminste, omdat je het nooit gaat tonen. Langs de andere kant ga je wegens je “kleine voetafdruk” op aarde, het niets hebben en het niets zijn, wel contact kunnen krijgen met wie je maar wil. Je vraagt iets aan wie dan ook, dichtbij of veraf en het antwoord zal je direct gegeven worden. Indien je “onder de radar” kan blijven, is je strijd al zo goed als gestreden, want niemand gaat de strijd nog aan durven, en als ze het toch doen, gaat het niet te lang duren. Het is een kosmische wetmatigheid die je voor de keuze stelt. Nu niets, later alles.

Serieuze inleiding, dacht ik bij mezelf. Ik was nog jong en er zou niet veel veranderen van wat ik nu meemaakte. Ik zou nooit bekend willen worden, dat wist ik. Wat Guruji deed, dat zag ik mezelf nooit doen, daar hadden we het al over gehad. Het verlicht zijn op zich, daar was ik alle dagen blij voor, maar het aparte les geven, persoonlijke leerlingen hebben en inwijdingen geven, dat zag ik niet zitten. Dan moest hij altijd lachen en vertelde me dan, dat we wel hetzelfde waren en toch weer niet. Hij deed zijn ding in zijn tijd op een kleinschalige manier, met enkele leerlingen in enkele landen op een informerende manier, en ik zou de zaken veel groter aanpakken, wereldwijd en op een ingrijpende manier. Telkens ik hem zei, dat ik dat niet zou mogen, wegens het overtreden van de wet op de vrijheid, zei hij me dat er in “mijn tijd” geen keuze meer zou zijn. Het was alles of niets. Ik was een vredelievende jongen en de strijd aangaan klonk raar voor me. Stel je voor, zei hij: Je bent ergens en in jouw omgeving wordt er iemand gepest of mishandeld, wat ga je doen? Vroeg hij. Het ogenblikkelijk opnemen voor de zwakkere, zei ik. Door er tegen te praten? Vroeg hij. Ja, ik zou ze vragen om daar mee te stoppen, zei ik. En als ze niet naar je luisteren, ben je dan weg? Vervolgde hij. Neen, dan zou ik aandringen. En als ze dan nog verder zouden gaan en doen of jij er niet was, wat zou je dan doen? Ingrijpen en het doen stoppen? Zou je dan geweld gebruiken? Vroeg hij. Ja, zei ik, dat hangt van de situatie af. OK, lachte hij, ik zal je een situatie geven. Je wandelt ergens en je ziet dat enkele mannen een vrouw ernstig aan het mishandelen zijn. Ga je praten dan?Vroeg hij. Niet te lang neen, de tijd van de eerste naar de tweede verwittiging tot de actie zou heel kort zijn of niet bestaand, zei ik. Wat zou je dan doen, vroeg hij nog eens, mij niet aflatend een antwoord uitlokkend. Ik zou er opvliegen en de eerste twee of drie zodanig toetakelen dat de rest zou gaan lopen, zei ik, want als ik kwaad ben...

Hij had de situatie zodanig opgebouwd en mij in het verhaal gezogen, zodat ik het ook echt aanvoelde, ik voelde die boosheid. Ik wist uit ervaring, dat wanneer er iemand in gevaar verkeerde, ik wel onverwacht uit de hoek zou kunnen komen. Je kunt mij niet kwaad krijgen, behalve bij onrecht, pesterijen, oneerlijkheid en nu onlangs bijgekomen, het proberen tegenhouden, in mijn taak waar ik nu volop mee bezig ben. Toen lachte hij hartelijk, omdat ik de boosheid voelde, die hij had opgeroepen in deze situatie. Lieve zoon, sprak hij, dit ben jij, dit is Narayan ten voeten uit. Indien hij echt kwaad is, dan... ga aan de kant graag. Hier gebruik jij geen geweldloosheid en toch Liefde, zei hij. Je gebruikt pure Liefde naar deze mishandelde vrouw toe, en het geweld op de juiste plaats, om de situatie op te lossen. Geweld is niet nodig, indien het licht zegeviert. Licht is het allerbelangrijkste op aarde, maar wat ga je doen bij het ontbreken er van? Toekijken? Indien nodig geweld gebruiken, om een situatie op te lossen, die zich voor je ogen afspeelt, om zwakkeren te redden, is een hoge vorm van Liefde. Dat ben jij. Stel je voor dat ik je alle kracht en macht ter wereld zou geven, zou je deze ooit misbruiken? Nooit, zei ik. Daarom ben jij gekomen, je hebt alle kracht en macht die je ooit nodig zult hebben. Nu is deze nog sluimerend, maar wacht tot ze ooit aangeroepen wordt, ik zal er niet bij zijn, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen. Jij gaat voor een oplossing en zult niet rusten voor je die gegeven hebt. Je mag er zeker van zijn dat ik dit ga doen, zei ik.

Ik was er voor mezelf al van overtuigd dat ik deze taak met grote overtuiging en dankbaarheid op mij zou nemen, maar had alleen nog deze vraag over geweldloosheid. Dat was ik niet altijd. Bij gevaar dus, greep ik in, maar het was tot hiertoe slechts bij woorden gebleven. Aanspreken, verwittigen en klaar. Nu sprak hij dus duidelijk over de eventuele volgende stap en dat dit ook mogelijk kon zijn. Ik had al door mijn gedachten laten gaan dat ik het mij nog nooit aangetrokken had, wat iemand anders van mij zei of dacht, dus dat was al geen verschil. Niemand zijn, dat leek me gemakkelijk en niets hebben, daar had ik nog een vraag over. Niets hebben, vroeg ik, ga ik honger hebben? Hij lachte hartelijk, neen, honger nooit, maar eigendom of geld bijvoorbeeld ook nooit. Je gaat niets zijn of hebben als je aan je taak begint. Hoe minder men van je weet, hoe minder je hebt, hoe sterker je zult geworden zijn. Dit alles hangt aan mekaar. Nadien komt alles weer goed. Dat is het verschil tussen ons. Jij hebt nu een taak aanvaard op grote schaal. De redding van Moeder Aarde. Tijdens jouw leven ga jij dit alles meemaken en vooral oplossen. Mag ik je feliciteren met je keuze en hou je onder de radar. Veel geluk mijn zoon! Dat je dit met God, aan jouw zijde, mag volbrengen! OM     Bedankt Guruji !

Nog even vermelden dat ik hier weer een gesprek heb naverteld, om het leesbaar te krijgen, echter meermaals werd er ook gesproken tussen ons “zonder woorden”. Samen mediteren heette dat.
Ik werd nooit ingelicht, over wat er zou kunnen gebeuren, alleen dat het goed zou komen. En alles gaat goed komen, want ik heb langer dan dertig jaar onder mijn tapijt geleefd en ben nu pas beginnen schrijven, of het wordt nu pas gepubliceerd althans. De grootste mentale strijd is al geleverd en het is “nu” mijn tijd waarvan sprake. Meer dan dertig jaar heb ik bewust gewerkt naar deze tijd en situatie. Is het dan zo ernstig? Ja, dat “was” het. De grootste duisternis is reeds geneutraliseerd. Denk nooit Lieve Dienaren van God, dat ik jullie vraag, om een strijd aan te gaan, want dat doe ik niet. Ik bied slechts bescherming tegen een eventuele aanval. Sta in het Licht. Dat is het enige wat ik jullie vraag. De duistere wolk, die nog rond onze aarde hangt, daar wordt alle dagen aan gewerkt, maar de diepe duisternis, die wel degelijk aanwezig was op deze planeet, is reeds een goede vier jaar weg, zoals ik hierboven vertelde. Als er nog een strijd komt lever ik die.

Vermits ik nu bij iedereen, die wil helpen, een “reflecterende mantel ter bescherming” heb aangebracht, is het nu tijd, om boven te komen met mijn tweede verrassing. Je bent nu totaal beschermd en kunt naar hartewens “spelen” met het licht. Noem het gerust spelen, want je kan nu, als het met de intentie is, om te helpen, niets meer verkeerd doen. Laat je fantasie de vrije loop en verspreidt het licht op alle manieren die je voor jezelf kunt bedenken. Er zijn geen grenzen. Ten tweede heeft Satan ons beloofd om rustig te blijven. Je meditatie gaat vele keren rustiger zijn dan vroeger, omdat satan zich op de achtergrond gaat houden en omdat de “duisteren” niet meer binnen kunnen. Ik ga er uiteraard van uit dat je het hierboven aangehaalde reeds toegepast hebt, vooraleer je gaat voelen wat ik nu ga zeggen. En dat is eigenlijk een gemeende “dank u wel” voor de hulp die jullie tot hiertoe al versterkt hadden en de hulp die jullie alsnog gaan verstrekken. Waarom is dit een “dankuwel”. Het is niet meer nodig, om te evolueren, of om te groeien, maar het gaat goed aanvoelen. Iedereen die behoort bij de “meest rechtvaardigen” op Moeder Aarde, gaat meegenomen worden naar de vijfde dimensie. Er is geen weg meer terug. Daarom zei ik, de informatie, die ik gegeven heb is niet meer nodig. Het is eigenlijk nog anders en dat is een groot geschenk voor de totale mensheid, die rechtvaardigen dan. Moeder Aarde gaat over naar een vijfde dimensie, en wij als bewoners mogen mee. Dit is de correcte manier om het te bekijken. Geen zelfrealisatie, maar een globale realisatie, dat is wat er gaat gebeuren, Lieve Helpers. Laat me verlichting of zelfrealisatie nog even een andere naam geven. Het overgaan naar het volgende level. Zoals in een computerspel bijvoorbeeld. Je speelt hetzelfde level steeds opnieuw tot je het helemaal doorhebt, en dan mag je naar het volgende. Dit gaat er heel in het kort gebeuren. We gaan, met alle “rechtvaardigen” naar het volgende level. Niet persoonlijk, maar mondiaal. Wanneer? Na de grote schoonmaak. Indien je daar graag een datum opkleeft, dan gaat het niet meer over jaren, maar over maanden. Dat hangt volledig af van hoe hard jullie meewerken. Niettegenstaande het niet meer nodig is heb je de mogelijkheid om letterlijk “te genieten” van jullie komende meditaties. Ik zeg niet dat het nu niet zo zou zijn, versta me niet verkeerd, maar voor diegenen die liever toch iets dieper zouden kunnen gaan, laat ons zeggen. Nu komt het.

Eveneens heb ik een “versneller” geplaatst. Stel je voor dat iemand die nog nooit gemediteerd heeft zou lezen en letterlijk toepast wat ik geschreven heb, dan gaat hij of zij in een sneltreinvaart door deze tot in detail verklaarde stappen. Dat was er de bedoeling van. Terwijl u het las was het al begonnen. Ik zeg niet wat u moet doen, ik zeg wel wat u kan doen en wat u met een “letterlijk opvolgen” van de geschreven stappen gaat kunnen meemaken. Je meditatie gaat dieper worden dan ooit tevoren. Het is niet meer nodig, ik zeg het er nog eens bij, maar voor de liefhebbers onder ons, die weten wat “stilzitten” kan betekenen, dit is een geschenk van mij, naar jou toe. Alstublieft. Denk ook niet dat het jullie taak is om iedereen “wakker te maken”, dat is niet nodig. Er komt een periode aan, waar zelfs de “diepst slapende” die wel een “rechtvaardig persoon” kan zijn, niet gaat weten wat hij ziet. Alles, maar dan letterlijk alles gaat ons duidelijk gemaakt worden. Iedereen zal het dan weten. De belangrijkste taak van jullie allemaal is om dan de gemoederen te bedaren. Velen gaan zeggen, “hoe is het mogelijk dat ik dat niet gezien heb?” Dan is het aan ons om te zeggen, “het geeft niet, het is nu voorbij”. Trek het jullie niet aan. De woorden van “zie je nu wel”, wij wisten het heel de tijd, kunnen gebruikt worden, maar hebben geen betekenis of waarde. Wees slechts in Liefde, want het is dat wat jullie zijn, Lieve helpers, dragers van Vrede en Liefde. Vergeet dit nooit en sta in je kracht. Je hebt er voor gekozen om op de mooiste tijd mogelijk op aarde te verblijven. Het doorschuiven van de derde naar de vijfde dimensie. Ik beloof een Gouden Tijd. Tracht om te voelen wat ik hier aanbied.

Overtuig jezelf er van dat je inderdaad beschermd bent, voel dat je meditatie plots dieper gaat dan ooit tevoren. Elke bevestiging gaat ook dit weer exponentieel versnellen. Weet dit, voel dit en geloof er in. Geloof in jezelf, steeds meer en meer, laat het vertrouwen groeien, steeds meer, laat het groter en groter worden, tot het beide verdwijnt. Als je vertrouwen en je geloof zodanig groeien tot ze oplossen, dan ga je plots beseffen dat voorgaanden weinig tot geen zin hadden. Toch nog iets over zeggen. Wat is de gelijkenis tussen iemand die gelooft en iemand die niet gelooft? Beiden “twijfelen” even hard. De ene zou kunnen aannemen dat er “iets” is, en de andere neemt liever niet aan, dat er “iets” is. Maar zekerheid is er niet. Beide kanten twijfelen. Nochtans zeg ik dikwijls, en nu weer, “geloof in jezelf”. Is dat dan niet juist? Waarom zeg ik het dan? Omdat ik hier nog eens, met dit voorbeeld de beperking wil aanhalen, van woorden die ze ons hebben aangeleerd, om afbreuk te doen op de ware bedoeling. Geloof in jezelf, klinkt goed, en toch zit daar een lading van twijfel in. Ik geloof het wel, maar toch ben ik niet zeker. Indien ik zeker was, dan zou ik weten schrijven. Weet in jezelf, is niet correct van zeggen of schrijven, maar is het zeker wel wat lading betreft. Stop met geloven, maar weet dat je licht bent. Stop met vertrouwen te hebben in de schepper of god, of kies zelf een naam. Namen doen er niet toe, hoe u er mee omspringt daar gaat het over. Weet dat God er voor je is. Spreek met hem alsof hij naast jou zou staan. Indien je gaat proberen om contact te leggen weet ik het antwoord al. Angst trekt het duister aan en twijfel houdt je weg van het licht. Geloof ik in wat ik hierboven geschreven heb, of beter gezegd in deze ganse uiteenzetting. Neen, ik geloof daar niet in, ik ben daar zeker van, dat het zo is, ik was er bij, ik heb het meegemaakt, ik ben dat helemaal. Vanwaar zou ik het recht halen om over satan te spreken of over de reptilians als ik ze niet zelf zou gesproken, gevoeld, of meegemaakt hebben. Iets navertellen dat doe ik nooit, dan zwijg ik liever, of ik haal de bron erbij, zoals de vele gesprekken met Guruji. Hij zei, en ik zei, deze methode. Religie is waar ik nu over spreek.

Religie is vergif voor een drager van het licht. En waarom? Het brengt slechts twijfel, onderdanigheid en leugens. Moet je dan niet onderdanig zijn tegenover God? Neen, nooit. Respect is niet hetzelfde als onderdanigheid. Tegen god of je gidsen mag je alle vragen stellen in het volste respect, alstublieft en dankuwel, zijn mijns insziens goede begrippen, maar verder mag je eerlijk zijn. Religie is een regelrechte blok om god of welke gidsen dan ook te bereiken. Alle boeken zijn vals geschreven of aangepast. Natuurlijk staan daar nog waarheden in, anders zou niemand ze meer lezen. De duisternis is netjes door het licht geweven, u ziet het niet, maar u leest het wel. Met u bedoel ik niet u als lezer, maar de gelovige religieuze beoefenaar.

Meestal als het gaat over de farmacie, dan eindigt de discussie snel. Iemand spreekt mij tegen als ik mijn mening geef over hun gifpillen, met de verdediging. Mensen worden toch beter van medicatie, wat zeg jij nu. Ik zwijg dan direct en kruip terug onder mijn mat. Indien ik iemand beter ken spreek ik soms wat langer, maar ik kruip steeds weer onder mijn tapijt, voor ik gelijk zou willen halen. Natuurlijk helpen sommige medicamenten. Indien niets zou “op gevoel” helpen, dan zouden ze de rest van hun gif toch niet kunnen mengen. Je wordt “geholpen” door wat je inneemt en je bent klant voor het leven, want je hebt iets anders “gekregen” dat ze er zelf ingestoken hebben natuurlijk. De wezens waar wij mee te maken hebben, de reptilians dus, zijn door en door slecht, maar vergis u nooit in hun intellectueel vermogen. Zij waren niet bijna klaar om de wereld over te nemen, neen, zij waren helemaal klaar om ons te houden als slaaf, te verslinden of te vernietigen.

Iedereen, excuseer, de meesten onder ons, waren in de ban van Obama en zijn uitstraling. Een weetje tussendoor misschien. Obama had de wereld klaar gemaakt om overgenomen te worden en Clinton ging er voor zorgen dat het ook ging gebeuren. Hoever waren we daar nog van verwijderd? Denk niet dat we ingaan tegen een hoop onwetenden of onnozelaars, zij waren bijna klaar en de meerderheid van de wereld had het nog niet eens gezien. Ze hadden er niets van gemerkt, en nu nog niet. Het speelde zich af voor hun eigen ogen, en toch hadden ze niets gezien, ik herhaal het. Met religie is dat net hetzelfde. Wij moeten om een goede “gelovige” te zijn, ons voordoen als een arme zondaar. Hoe kun je ooit gelukkig worden, of tevreden zijn, als je jezelf toespreekt op zo een akelige manier? Iedereen wil het licht zien. Het licht of God is een “overtreffende trap” van blij zijn. Iemand die steeds paraat is om anderen te helpen, de natuur en zeker de dieren zo weinig mogelijk schade toebrengt, blij en goedgehumeurd is staat met één voet in het licht. In welk schriftuur hebt u dat ooit gelezen? Neen, regeltjes en vooral luisteren moet je doen. Beter gezegd gehoorzamen. Volgzame schapen, dat maakt religie van iedereen en het lukt. Indien men je op de linker wang slaat, moet je de rechter aanbieden, natuurlijk, dan krijgen zij vrij spel.

Indien je bij god wil geraken, dan moet je letterlijk doen wat hier staat, zeggen de schrifturen. Natuurlijk, dan hebben zij alle mogelijkheden, zonder de minste weerstand, om met de bewoners van een ganse planeet te doen wat zij willen. De basis van elke religie is geloof. En ik zeg dat geloof u nergens brengt. God houdt niet van twijfelaars. Correctie, hij houdt van iedereen even veel, dat klopt, maar hij bepaalt en hij alleen wie hij uitnodigd. Iemand die denkt bij zichzelf, ik geloof er niet veel van, maar ik ga eens zien of hij thuis is, volgens de regel. Klop en er wordt opengedaan. Vergeet het. Indien je wil dat God je hoort of ziet, dan zul je niet moeten kloppen, dan is er zelfs geen deur. Indien je toch een religie beoefend, en je ziet de onzin er van in, en besluit om het toch een beetje op je eigen manier in te schatten dan kan je religie tot spiritualiteit leiden, dat kan en dan ben je een ware zoeker. Iemand die nog zelfstandig kan denken. Maar spiritualiteit kan nooit leiden tot religie. Nooit. Denk je dat ik na de eerste aanval van de reptilians mijn andere kaak getoond heb? Ik dacht het niet. Ze zijn in hun eigen val getrapt. Hun ongekende hoogmoedigheid heeft hen de das omgedaan. Dat gaat er ook gebeuren met alle soorten van religie. Allemaal, één voor één. Alle leugens gaan zichtbaar worden, de politiek, de farmacie en religie gaan een zware tijd tegemoet. De waarheden zijn zo verdoken of verwijderd uit de meeste schrifturen dat ook hier hun plan lukt. De goede gelovigen onder de knoet houden. Met geloof en vertrouwen in iemand anders kom je geen stap dichter. Geloof in jezelf en vertrouwen is een stap tot het “weten” wordt.

Lieve “weters” van het Licht. Ik ga afronden met jullie nog een derde geschenk te overhandigen en dat is “de” grootste kracht en ook die hebben jullie gekregen tijdens het lezen van deze teksten. OM, gekend en geliefd door velen, en wat dacht u, ook bezoedeld. Dit klopt niet helemaal, want je kan het licht of een OM niet bezoedelen in zijn bron, maar hier op Aarde zijn er toch negatieve zaken over uitgeroepen. Toen ik het hoofd van de reptilians letterlijk zijn kracht ontnam heb ik dat gedaan met een volledig zuivere OM. Het is deze OM die ik jullie graag zou schenken. Koester hem en voed hem. OM zit in het Licht en het Licht zit in deze OM. U wordt allen door God bemind ! OM

Wil u meer lezen geef ik even de mogelijkheden mee om mijn boek te bestellen.
Amazon.de onder de naam Peter Verellen of de titel van het boek.  Jij in de Nieuwe Wereld.
Het kost € 33,33. Ja, ook deze prijs is niet toevallig gekozen. De duisteren weten waarom.

Alles wat ik doe is gratis, maar de verkoop van het boek zou er ooit voor moeten zorgen dat ik uit mijn putteke geraak. Tot hiertoe heb ik het goed gedaan, want ik heb inderdaad niets.

In Liefde en Licht lieve lezers, want daar komen we elkaar terug tegen.