Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 28 mei 2020

Benjamin Fulford: De COVID-19 Machtsgreep van de Khazariaanse Maffia mislukt, Bill Gates is nu een Wandelende Dode - 25 mei 2020

De COVID-19 Machtsgreep van de Khazariaanse Maffia mislukt, Bill Gates is nu een Wandelende Dode
Benjamin Fulford -  25 mei 2020

De greep naar de macht van de Khazariaanse maffia met behulp van een COVID-19 pandemie is op spectaculaire wijze mislukt en nu begint de vergelding, zeggen bronnen van het Pentagon en Aziatische geheime genootschappen. De Witte Hoeden zijn onmiddellijk een offensief begonnen met het doden van de militaire leider van de Jezuïeten en Zwarte Paus Adolfo Nicolas, zeggen bronnen van de White Dragon Society. De dood van Nicolas opende de weg naar de bevrijding van Japan. Dit wordt gevolgd door de bevrijding van Duitsland. Pas dan zal het mogelijk zijn om de Verenigde Staten te bevrijden en dus de Aarde.

Laten we beginnen met de dood van de Zwarte Paus op 20 mei. Nicolas, hoewel naar verluid een aardige kerel, was het hoofd van een organisatie die de 2011 Fukushima massamoord-aanval op Japan plande en uitvoerde. Hoewel zijn voorganger Peter Hans Kolvenbach de leiding had over die operatie liet Nicolas na om deze oorlogsdaad toe te geven, excuses aan te bieden en schadevergoeding te betalen.

Zijn dood heeft de weg vrijgemaakt voor regime-verandering in Japan omdat hij de top-bevelhebber was van het Center for Strategic and International Studies (CSIS) dat dit land in werkelijkheid leidt. De dag na de dood van Nicolas, werd Hiromu Kurokawa, het hoofd van het Tokyo-bureau van openbare aanklagers, gedwongen om af te treden vanwege een “gok-schandaal”.  


Meer lezen >>>