Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 21 mei 2020

Benjamin Fulford: Area 51 vernietigd terwijl de geheime oorlog in hevigheid toeneemt - 18 mei 2010

 Area 51 vernietigd terwijl de geheime oorlog in hevigheid toeneemt
Benjamin Fulford  - 18 mei 2010

De strijd om de Aarde gaat een gevaarlijke fase in nu minstens drie facties wanhopig vechten om de dominantie. Deze uitbarsting vertoont niet alleen Bijbelse maar zelfs bovennatuurlijke aspecten. Het Bijbelse aspect omvat de bezetting van de belangrijkste heilige sites van de Islam door onbekende krachten. Het bovennatuurlijke aspect omvat een aanval op area 51 en een neergehaalde UFO in Brazilië. Dit alles gebeurt terwijl over de Covid-19 neppandemie wordt gevochten door facties die de mensheid alleen maar willen beheersen tegen facties die de meesten van ons uit de weg willen ruimen.

Laten we beginnen met het bovennatuurlijke deel van deze strijd. Hier begon de Amerikaanse overheid openlijk mensen te werven voor buitenaards werk. De advertentie is hier te zien:


Het vrijgeven van deze wervingsadvertentie werd gevolgd door de moord op Luchtmacht Col. Thomas Falzarano, die het bevel voerde over de 21e ruimtegevechtseenheid van de dienst.


Meer lezen >>>