Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 19 mei 2020

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap /Zondag 17 Mei 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap /Zondag 17 Mei 2020


De laatste paar maanden van jullie lineaire tijd hebben jullie de kans gegeven om een stap vooruit te zetten als een liefdevolle ouder voor jullie zelf. De focus is verschoven naar jullie welzijn, het voldoen aan jullie behoeften en het maken van verstandige keuzes die jullie, jullie geliefden en het geheel dienen.

Hoewel dit misschien niet bijzonder lijkt voor jullie, is het ongelooflijk genezend en het stelt jullie in voor de volgende fase van jullie incarnatie. Jullie leren om jullie behoeften te identificeren en de prioriteit te geven om jezelf de zorg te geven die je al die tijd al nodig had en verdiende.

Dit is het creëren van meer dan de oude geloofssystemen en conditioneringen waar jullie onder probeerden te gedijen, maar die jullie helemaal niet ondersteunden.


Niet alleen dat, maar jullie hebben genoeg tijd gekregen om te beginnen met het verankeren van deze nieuwe manieren van zijn in jullie energetica, wat betekent dat het teruggaan naar de oude manieren eenvoudigweg geen optie zal zijn omdat ze niet meer energetisch levensvatbaar zullen zijn. Dit stelt jullie in staat om vooruit te gaan naar het nieuwe vanuit een veel betere ruimte van balans, afstemming, wijsheid en helderheid, allemaal elementen die jullie zullen helpen bij het creëren van levens die veel bevredigender en duurzamer zijn.

Interne groei kan moeilijk te meten zijn omdat het geleidelijk is, maar kleine, consistente
veranderingen zijn snel genoeg om je open te stellen voor gloednieuwe tijdlijnen, mogelijkheden en potentiëlen. Hoewel velen van jullie zich ervan bewust zijn dat de dingen zijn veranderd en anders zullen verlopen, zullen jullie de volledige omvang van de transformatie die zich op jullie planeet voltrekt nog enige tijd niet kennen.

Veel wordt vrijgegeven, ontmanteld, herzien en uiteindelijk achtergelaten, en veel komt samen om vorm te krijgen als de basis van het nieuwe. De hoeveelheid energie die wordt verwerkt is op dit moment monumentaal, nog een reden waarom jullie liefdevolle zelfzorg voorop staat. Laat ons jullie geruststellen, jullie doen echt opmerkelijk werk als transformatieagenten en herders van het nieuwe.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

 ♥  ♥  ♥


Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien