Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 22 maart 2020

Uitnodiging voor de Lichtcirkel 'Er is Licht in mij' Start Maandag 23 Maart, afronding nog niet bekend / Door Mieke Vulink

Uitnodiging voor de Lichtcirkel 'Er is Licht in mij'
Start Maandag 23 Maart, afronding nog niet bekend
Door Mieke Vulink

Aanmeldingslink:


* Dit is een eenmalige uitnodiging, die je misschien dubbel ontvangt omdat je in verschillende bestanden staat van Lichtcirkels en Nieuwsbrieven.

Lieve mensen,

in deze enorm hectische tijden is de helende kracht van Lichtcirkels en ander Lichtwerk meer gewenst dan ooit. Deelnemen aan deze Lichtcirkel is een meervoudige Initiatie van verbinding met je hogere Zelf en van vertrouwen in de liefdevolle leiding van de Lichtwereld. Doordat we ons intenser dan ooit in Licht zullen verankeren zal er een diep loslaten mogelijk gemaakt worden van eeuwenoude ballast die onze Bronverbinding vertroebelde.

Het Corona virus is geen vijand, tenzij je er een vijand van maakt. Het virus is een grote wakkerschudder die de meest verdichte pijnlagen rondom ons borstbeen openbreekt; de plek waar ons Godsverbindingschakra zetelt.

Deelnemen aan deze Lichtcirkel is niet moeilijk of belastend. Je doet dat op jouw manier, thuis, op de momenten dat jij ruimte voelt om met je aandacht naar binnen te gaan. Maar het vraagt wel om een oprechte keuze en een totale overgave aan de Goddelijke leiding, die ook door jou wil heen werken.

We staan nu voor de grootste doorbraak die een mens op zijn weg naar bewustzijnswording kan doormaken:

De terugkeer naar een radicaal vertrouwen in de Liefdeskracht die ons allen naar de Nieuwe Tijd zal leiden, juist door de diepste geboorteweeën heen. Daarom zal deze cirkel óók de mensen ondersteunen die door de initiatie van het virus heen zullen reizen.
Doordat je het belichamen van de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf als grootste levenswens boven alles gaat zetten, draag je veel waardevols bij aan deze internationale Lichtcirkel. We zullen ons met het Universele Liefdesveld verbinden dat het Godsbewustzijn vertegenwoordigt.

De Lichtcirkel zal bij iedereen anders uitwerken, maar altijd in overeenstemming met de weg die jouw Ziel voor dit leven gekozen heeft.

Door op de link hieronder te klikken vind je alle verdere info
(helemaal onderaan op die pagina kun je je inschrijven):

Alvast heel veel dank voor al jullie prachtige initiatieven, inzet, liefde en vertrouwen, en heel fijn als je deze uitnodiging wilt delen!
 
Mieke & Vincent ♥ ♥ 

Mijn laatste artikel gaat nog dieper in op wat er speelt:
https://miekevulink.nl/2020/03/19/algemeen/samen-een-nieuwe-wereld-bouwen/