Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 29 maart 2020

The Colibri Circle 3 daagse stilte retraite / Return to your Nature / 14 - 17 mei 2020


Lieve vrienden,
Januari is voorbij gevlogen, de kop van 2020 is eraf. We vullen onze agenda met de evenementen van dit jaar. Wij, Stephen en Delores van the Colibri Circle, zijn enthousiast over onze plannen voor dit jaar en in het bijzonder over ons retraite in Nederland. Dit is ons eerste Stilte retraite van 2020. Hierbij sturen we je graag een vooraankondiging van dit evenement, nog voordat het nieuws op het internet wordt aangekondigd. Wellicht spreekt het jou of iemand in jouw kennissenkring aan.

3 dagen Stilte
Tijdens dit retreat maken we contact met de innerlijke stilte. De weg naar onze innerlijke stem en onze ware natuur. We bevinden ons in een omgeving buiten de randstand, omgeven door natuur. De exacte locatie volgt nog. Wij begeleiden je naar en door de stilte door middel van meditatie, beweging, gezonde voeding en prikkeling van de zintuigen.