Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 maart 2020

PORTAL 2012 Een Nieuw Cobra-Interview En Een Kort Bericht aan de Oppervlakte Bevolking / Geplaatst: 20 maart 2020

PORTAL 2012
Een Nieuw Cobra-Interview En Een Kort Bericht aan de Oppervlakte Bevolking
Geplaatst: 20 maart 2020

Een Cobra interview is gemaakt door We Love Mass Meditation om meer duidelijkheid te brengen in de huidige situatie op de planeet en om te helpen het woord te verspreiden over onze komende Ascension Timeline meditatie.

U kunt het interview beluisteren op Youtube:


Of lees het transcript hier:


Op zondag 22 maart om 3:58 uur UTC zal Saturnus het teken van de Waterman binnengaan. Jullie kunnen je bij onze booster meditatie aansluiten die op dat moment plaatsvindt, om de eerste zaadjes van de komende Gouden Eeuw te planten.

Vanaf nu tot onze primaire meditatie op 4/5 april vragen de Lichtmachten aan iedereen om de Violette Vlam te visualiseren die het oppervlak van de Aarde zuivert, alle angst wegneemt en alle virussen verwijdert. Je kunt dit eenvoudigweg een paar seconden of minuten per dag doen, elke keer nadat je nieuws over het coronavirus hebt gelezen.


Mensen in besmette gebieden wordt gevraagd om zo vaak mogelijk het Command RCV Stardust protocol in te roepen om de Pleiadiërs te helpen met het stoppen van het virus. Alle Command RCV Stardust instructies, video's, afbeeldingen en andere bronnen worden hier verzameld:

Degenen die zich daartoe geleid voelen, kunnen ook de Flower of Life meditatie doen om het positieve energienetwerk op het oppervlak van de planeet te versterken in deze uitdagende tijden:


Victory of the Light!

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl