Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 24 maart 2020

Kristalmaan 3: "De ontgifter" Supermaan: supermooi / 7 Maart 2020 / Door Arthura

Kristalmaan 3: "De ontgifter" Supermaan: supermooi
7 Maart 2020 / Door Arthura

Lady Gaia
Deze volle maan van 9 maart 2020 geeft een super energie vrij op het gebied van de ontgifting. Je kunt gaan merken dat je hele emotionele systeem in een apart spanningsveld komt te staan. Als dat het geval is, ben je hard bezig om oude zaken uit het verleden los te koppelen. Wees gerust het gaat voorbij. Te veel emoties mogen in balans gebracht worden. Want emoties versterken dit proces. Probeer zoveel mogelijk jezelf terug te brengen naar de eenvoud. Naar de rust in je hart.

De aarde draait niet alleen voor de mens, maar juist voor alles wat leeft. Ik ben onderdeel van vele bewustzijnslagen. Het aarde-bewustzijn mag een punt bereiken bij vele waarin de gezondheid van mijn kern wordt weerspiegeld in het wereldbeeld.

Dit gaat zich verder openen komend jaar.

Deze maan raakt het verleden van de aarde aan, mijn oude energie wil losgelaten worden. Vele mensen houden vast aan het oude, laat het los en help mij in deze overgang. Kristalenergie mag doorstromen in elke vibratie, op die manier wordt het nieuwe veld een krachtige laag waaruit ik mij kan gaan manifesteren. Ik neem mijn nieuwe aardekinderen hierin mee en vele levensvormen van de aarde gaan over in deze laag. De nieuwe aarde is een prachtige vorm van liefdevol samenzijn.


Ashtar
Deze maan is de spiegel van de emotie. Het weerspiegeld jouw vibratie en deze supermaan kan je hele systeem omhoog of omlaag brengen. Wat wordt er weerspiegeld in deze supermaan? Welke ervaring en wie neemt er plaats, wie speelt de hoofdrol in deze film, waar kijkt je naar?