Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 25 maart 2020

Je Bent Hier Geen Deel Van, Tenzij Je Dat Wilt Zijn / Brenda J. Hoffman – 23 maart 2020


Je Bent Hier Geen Deel Van, Tenzij Je Dat Wilt Zijn
Brenda J. Hoffman – 23 maart 2020

Dierbaren,

Misschien maken jullie je zorgen over het feit dat jullie misschien ziek worden, misschien ook niet. Het maakt niet uit, want deze kwestie maakt geen deel uit van jullie drama of Universele transitie.

Velen van jullie maken zich zorgen dat we jullie op een dwaalspoor brengen, want de 3D-boodschappen die jullie ontvangen gaan over onheil en pijn. Dat is zo in elke 3D-verandering. Zelfs als er niet over angst wordt gesproken.

Dus jullie luisteren naar oude berichten die zeggen dat jullie bang moeten zijn.

Dat wil niet zeggen dat jullie immuun zijn. Hoezeer het ook is, je kunt voorkomen dat je het drama accepteert door te weten dat je zult doen wat je moet doen. Als dat betekent dat je de Aarde moet verlaten omdat je moe bent van de strijd, dan zul je dat doen. En als dat betekent dat je doorgaat op de Aarde, zul je dat doen. Want je bent niet langer van de Aarde tijd of berichten.

Jullie angst is gebaseerd op wat was, in plaats van wat is. Jullie zijn krachtig genoeg om de Aarde vreedzaam te verlaten, net zoals jullie krachtig genoeg zijn om niet ziek te worden of gemakkelijk te herstellen als jullie dat doen. Deze ziekte is voor degenen die net wakker worden.

Natuurlijk, zo'n uitspraak brengt je terug naar de angst voor degenen die net wakker worden. Ook zij hebben de keuze om de Aarde te verlaten of te blijven. Ooit begonnen zij hun Universele transitie reis - of dat nu maanden geleden was of gisteren - ze hebben hun innerlijke krachten aangeboord.

In waarheid, jij van de Aarde hebt altijd het vermogen gehad om toegang te krijgen tot jouw innerlijke krachten. Je geloofde alleen niet dat je dat deed.

Die sluiers van geforceerde geheugenverliezen vallen weg wanneer de Universele transitie in gang wordt gezet.

Dus in het verleden dacht je dat je iets kon creëren, maar je wist niet hoe je dat moest doen. Zelfs vandaag de dag achtervolgt dat stuk sommigen van jullie. Jullie hebben de vaardigheden om te creëren, zoals iedereen. Je hebt die vaardigheden alleen maar genegeerd om comfortabel te passen binnen het 3D-leven dat de Aarde was. Nu de meerderheid van de bewoners van de Aarde zich aanpast naar een nieuw wezen, sijpelen de herinneringen aan Universele vaardigheden door het bewustzijn van al diegenen die bereid zijn om nieuwe overtuigingen te accepteren.

Degenen die de Aarde verlaten vanwege ziekte, hebben ervoor gekozen om dit te doen om verschillende redenen, van het feit dat ze moe zijn van de Aarde, tot het feit dat ze universele helpers willen zijn in plaats van Aardse wezens.  Het is niet nodig om te weten waarom iemand besluit voor de transitie. Weet alleen dat dergelijke overgangen niet toevallig of zonder voorbedachte rade zijn op, hoogstwaarschijnlijk, een onderbewust niveau. Je hebt misschien wel geleerd van zieke ouderen die deze ziekte hebben overleefd, maar ook van zeer jonge mensen die dat niet hebben gedaan. De enige verenigende kracht van degenen die uittreden is dat ze niet langer van de Aarde willen zijn.

Degenen waar je van houdt hebben dezelfde keuze. Maar zij die deel uitmaken van jullie intieme kring zullen er waarschijnlijk voor kiezen om op Aarde te blijven om jullie te helpen en hun wezens verder te laten veranderen. 

Dat is om verschillende redenen, niet in de laatste plaats omdat hun aardse transitie een extra last zou betekenen voor jullie, terwijl jullie rouwen om hun terugkeer naar de Universums in een tijd waarin jullie je proberen te concentreren op de schepping en persoonlijke vreugde.

Nogmaals, dit virus is niet jullie ziekte. Het is het ontwerp van degenen die net ontwaakt zijn. Niet als een persoonlijke straf, maar in plaats daarvan als een manier om de Aarde snel te verplaatsen in richtingen die een paar weken geleden niet voor mogelijk werden gehouden. Kwesties van de mensheid staan op de voorgrond.  

Industriële/militaire groei is niet langer de focus van het grootste deel van de wereldbevolking. Natuurlijk zijn er mensen die diep en aangenaam verstrikt zijn geraakt in 3D en die dit nieuwe normale niet hebben geaccepteerd. Maar zij zijn dan ook de minderheid op Aarde.

Het is dus dat het eren van de mensheid boven het industriële/militaire complex een meerderheidsstandpunt aan het worden is. Iets waarvan de meesten van jullie dachten dat het onmogelijk was in dit leven. En zo zal het ook zijn voor het milieu. Voor een keer wordt de mensheid de belangrijkste focus, het milieu is de logische volgende stap.

Velen van jullie die dit lezen kunnen nog niet begrijpen dat zo'n pandemie een zegen kan zijn, een snelle beweging die de Aarde dwingt om binnen weken te verschuiven in plaats van decennia of honderden jaren. Misschien herinnert u zich de pandemieën uit het verleden en stelt u zich miljoenen doden voor. Dat gaat niet gebeuren. Er zullen doden vallen of transities plaatsvinden. 

Maar degenen die de overgang voorbij de Aarde maken, zullen dat doen zoals gepland, in plaats van als een vergissing of een tragedie.

Het is waarschijnlijk dat degenen die het dichtst bij jullie staan, jullie persoonlijke helpers of assistenten, net wakker worden, ervoor zullen kiezen om niet te vertrekken, want ze ondersteunen jullie functies totdat ze in staat zijn om hetzelfde te doen.

Dit is een ladder van prestatie als je wilt. Met jullie en degenen die al jaren of tientallen jaren bezig zijn met de transitie, trekken de mensen die net wakker worden, op. Tegelijkertijd zijn ze jullie aan het voortduwen. Wat een dom beeld kan zijn. Iemand die je achterste omhoog duwt, zodat je hen gemakkelijker kunt optrekken. Dat is de reden waarom jullie nu in symbiotische relaties zitten.

De pijn en de angst die velen tentoonspreiden hoeven je niet te raken, tenzij je iets hebt om op te ruimen of je deel uitmaakt van het drama. Dat wil niet zeggen dat je de angst van anderen moet pooh-poohen. Maar dat je een andere rol te spelen hebt. Die van de schepping - het observeren van de huidige Aarde-angst en deze gebruiken om nieuwe parameters te creëren en te focussen.

Betekent dat dat je je vrijelijk kunt mengen met degenen die ziek zijn? Alleen jij weet het. Als je de behoefte voelt om dat te doen, doe dat dan. Als je de behoefte voelt om te isoleren, doe dat dan. Nogmaals, je bent niet langer in staat om anderen te schaden. Dus laat je functioneren zoals het voor jou het beste voelt.

Weet gewoon dat 3D angst niet iets is waar je op moet reageren - tenzij je dat wilt doen.

Je bent een volledig functionerende Universele volwassene. Sta jezelf toe om dat te accepteren en volg dan je innerlijke stem. Je weet beter dan wie dan ook wie je bent en wat je wilt creëren en ervaren. Sta dat toe. Het zij zo.

Amen.


Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien