Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 maart 2020

Er gaat iets bijzonders gebeuren, doe je mee? Paul geeft een healing op afstand, zondag om 13:00 uur / 19 + 20 Maart 2020 / Door Lilian Ferru

Er gaat iets bijzonders gebeuren, doe je mee?
Paul geeft een healing op afstand, zondag om 13:00 uur
19  + 20  Maart 2020 / Door Lilian Ferru

Lieve mensen,

Wat leven we toch in een aparte tijd. Al die mensen die zolang met bewustzijn en spiritualiteit bezig zijn geweest, gaan nu ontdekken dat ze zélf het licht zijn. Ze nemen hun plaats in door in liefde en in vertrouwen te blijven. En dan Paul met zijn galactische bewustzijn, waarbij tijd en afstand niet bestaan. Zodra hij zijn Lichtvrienden uitnodigt zijn ze er onmiddellijk. Ik zie hem wel vaker in de hoogte kijken, alsof hij ze letterlijk ziet afdalen.

Ik krijg geregeld de vraag of Paul een healing op afstand wil geven. Meestal zegt hij neen. Waarom dat zo is, weet ik ook niet. De zeldzame keren dat hij wel akkoord ging, had hij het altijd bij het rechte eind of iemand zou herstellen of niet. Er is geen afstand, we hebben geen privé gedachten.  Elke gedachte beïnvloedt het hele veld, én het hele universum.

Dat kun je ten goede gebruiken, maar er is ook zoiets als het nocebo effect. Een autoriteit stelt een ongunstige diagnose, en zie daar: het gebeurt. Het is een negatieve tegenhanger, iets waar we waakzaam voor moeten zijn. Wat je gelooft wordt waar, of anders gezegd: ‘angst maakt ziek.’ Dit is allemaal tot in den treure wetenschappelijk bewezen. Net zoals het placebo effect. De arts verklaart je gezond, en al zou je vol kanker zitten, je geneest gewoon. Zo wonderlijk hoe de mind werkt. Daar speelt de media handig op in. Mijn advies: laat je niet intimideren.
 
Maar goed, waar het om gaat is de macht die vrijkomt als denkgeesten zich verbinden. Al steek je maar één lucifer in een donkere kamer aan, er is licht. Jij bént het licht van de wereld. Jij staat aan het hoofd van jouw universum. Jij bepaalt hoe jij jouw bestaan ervaart, en wat je met je leven doet. Als je maar eens wist waartoe je in staat bent. Je zou nooit in iets geloven dat niet met liefde, en met jouw mooie hart, resoneert.

Laten we in de geest samenkomen. Het is de eerste keer dat Paul toestemming geeft voor een groepshealing op afstand. Het is niet zaterdag, maar zondag 22 maart, om 13:00 uur.

Wat gaan we doen? Zodra de klok slaat, kun je je afstemmen op Paul. Je kunt, mocht je dat willen, vooraf zijn foto bekijken, op de website: www.jijbenteenwonder.nl  We draaien de muziek van ‘Chant of Heaven.’ Wij bevinden ons in een appartement aan zee. Stel je voor dat je met ons in dezelfde ruimte bent, en uitkijkt op het water. Herinner je weer dat jij een krachtig licht bent. Verbind je heel bewust met de Bron van liefde, open je. Voel hoe lichtwezens jou omringen.

Zeg dit tegen jezelf: ‘Ik vergeef mezelf voor alle onbewuste schuld die nooit heeft plaats gevonden. Ik ben één met de Bron en niets anders! Mijn heiligheid zegent de wereld, want ik zegen mijzelf. En er is niets dat mijn heiligheid niet kan. En ik maak nú aanspraak op de wonderen waar ik recht op heb. Aan allen bied ik het wonder van volledige genezing aan’. Hier wacht je even. Visualiseer dat jouw intentie de hele planeet in het licht zet, en hoe het wonder bij je terug komt. Voel je heel en genezen.

Jij bent immuun en onaantastbaar. Leg al jouw angsten in de handen van de Vrienden van Paul. ‘Dit is niet wat ik wil, in plaats hiervan kies ik voor vrede. Ik zal vergeven en dit zal verdwijnen.’ Zink dan dieper in jezelf, in het volste vertrouwen dat de kosmos de rest doet. Hou in je achterhoofd dat jij niets hoeft te doen. Je laat het wonder door je heen werken.
Zie jezelf als een neutraal en beschikbaar kanaal. Dan ga je in de overgave,. Je ogen zijn gesloten. Je wacht op wat komen gaat. Het kan zijn dat je lichaam gaat tintelen, of dat je een druk op je hoofd ervaart.
Je kunt kleuren zien, of in een halfslaap, een diepe rust, wegzakken. Laat het maar gewoon gebeuren.

Ik heb inmiddels vele mails ontvangen van mensen die zich met ons gaan verbinden. Ben je bewust dat je deel bent van een enorm krachtig lichtveld. Laat je meenemen, optillen naar hogere bewustzijnssferen, en zie gewoon wat het met je doet. De healing duurt ongeveer een half uur. Zorg dat je comfortabel zit, of ligt, en niet gestoord wordt. Herinner je weer wie je bent.

Voor Paul maakt het niet uit of hij voor 3 of voor 3000 mensen een healing geeft. Zijn Vrienden zijn in grote getale aanwezig. Wie zich geroepen voelt zal met jou ‘werken’. In die zin is het een privé- healing. Dit gebeurt op een ander niveau. Het betekent ook dat de healing nog drie dagen nawerkt. Het is een reset. Als je je even anders voelt, is dat heel normaal. Bij vragen kun je me altijd mailen.

Het is het licht in jou dat geneest. Het is het licht in jou dat we bekrachtigen. Er is geen betere ‘bescherming’, dan dat jij in het licht staat. Er gaat iets heel bijzonders gebeuren. Ik hoop dat ook jij erbij bent. Dit is de maximale dienst die je jezelf en de wereld kunt geven. Dit is de ultieme kans om de macht die jou is gegeven, te gaan ervaren en om uit te breiden. En hierna ga je stralen, waarmee je iedereen die je tegenkomt in de liefde zet. Waar liefde is, is angst onmogelijk. Jij glimlacht en je vervult je functie. Je doet waar je voor gekomen bent.

Liefs Lilian


Nagekomen bericht op 20 maart 2020

Lieve mensen,

Vanmiddag kreeg ik een telefoontje van onze vriend, waar we het appartement in Breskens van huren. Hij had een bericht ontvangen, met de mededeling dat Port Scalis vanaf vandaag niet meer toegankelijk is voor ‘niet bewoners’. De vaste bewoners zijn vooral bejaard en vrezen het ergste. We kunnen dus niet naar Zeeland komen.

Ik heb geleerd om met de flow mee te gaan. Hoewel jammer, is het niet anders. Ik herinner me de eerste twee lessen van ‘Een Cursus in Wonderen.’ ‘Niets wat ik zie betekent iets. Alles wat ik zie heeft de betekenis die ik er aan geef.’ De wereld ‘an sich’, is volstrekt neutraal. Ons oordeel laat ons zien wat we willen zien. Als ik deze planeet als een bedreigend oord zie, dan zal ik bang zijn. Als ik er met liefde naar kan kijken, dan zal de werkelijkheid zich aan mij tonen. Wonderen worden niet in de duisternis gezien, maar in het licht. Dat gaat met visie gepaard. Je kijkt verder dan wat je voorgeschoteld wordt. Het gaat om bewustwording.

Veel mensen ervaren deze periode als fijn en relaxed, en maken van de gelegenheid gebruik om naar binnen te keren. Even niets moeten. Anderen halen zich van alles in het hoofd, en denken dat het noodlot hen elk moment kan treffen. Het hangt er helemaal vanaf waar jij je aandacht op richt. Je kunt het vergelijken met een radio, waar je aan de knoppen draait, totdat je de juiste frequentie hebt gevonden. Als je bereid bent om je af te stemmen op de juiste golf, dan word je vanzelf opgenomen in de krachtige liefdevolle stroom van het universum. Als je in liefde blijft, ben je omringd door lichtfotonen.

Hoe hoger jouw vibratie, hoe krachtiger je in je overtuiging wordt. De schaduwkant heeft geen vat op je. Je bent vrij mens, altijd! Wat er ook gebeurt. Ik stel me voor hoe de oude mensen in Port Scalis, de hele dag niets anders doen dan tv kijken. Zoals dat nu voor velen geldt. Wat als we de tv eens voor een paar dagen uit laten? Of op z’n minst niet meer naar het journaal kijken?
Stel je voor dat je op een onbewoond eiland woont, en je weet nergens van. Hoe zou dat zijn?

Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat de groepshealing van Paul (op afstand), in Heerlen plaats vindt. Nog steeds om 13:00 uur. We zullen met vrienden samen zijn. Het is belangrijk dat je weet waar we ons bevinden. Deze healing is voor iedereen die zich geroepen voelt om zich bij ons aan te sluiten. Heel veel mensen gaan meedoen, het wordt een enorm krachtig lichtveld.

Wonderen worden gezien in het licht. Licht en kracht zijn één. ‘Jij bent dóór en dóór krachtig’, zegt Paul steeds. Opeens begrijp ik deze woorden zoveel beter. Er is een onvoorstelbare schoonheid in ons, een enorme macht. We zijn een krachtcentrale, klaar om in te pluggen op het mega lichtveld van de Bron. Ik breng mijn twijfel, mijn angst, naar het licht. Ik kan niet falen. Mijn hart loopt over van vreugde. Ik ben niet zwak, maar stérk. De Bron zal mij leiden.

Daar vertrouw ik op.

Liefs, Lilian