Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 26 maart 2020

Corona: Krans van Licht Het antwoord op het virus is licht / 16 maart 2020 / Door Arthura

Corona: Krans van Licht Het antwoord op het virus is licht
16 maart 2020 / Door Arthura
Bijgewerkt: 4 dagen geleden

Hoe kan deze mooie naam gekoppeld worden aan een angstvirus?
Het opkomen van het coronavirus werd vanaf de derde nieuwe maan actief (februari) en nam toe tot de derde volle maan van 9 maart en zal ook grotendeels ontkracht worden wanneer deze maan van maart afneemt. De ontgifter werd in de fysieke wereld neergezet d.v.m. een virus? Dit antwoord mag ik later pas gaan doorgeven, geduldig zijn is voor mij soms ook moeilijk, want..
Een golf van angst kwam over onze wereld.

COLLECTIEF BEWUSTZIJN
Terwijl ik wist dat het over zou waaien, merkte ik aan mijn gevoeligheid dat het iets met mij deed. Geheel onverwachts tijdens het boodschappen doen, ontstond het. Langzaam en onopgemerkt kwam er een vaag gevoel in mijn hoofd en ook mijn buik ging opspelen. Ik kwam ziek uit de supermarkt en daardoor besloot ik snel weer naar huis te gaan. Thuis kwam ik tot rust en ik vroeg mij af, wat is dit nu? Een misselijk en onwel gevoel kwam naar boven en het overmande mij. Een zwaarte om mijn schouders deze drukte mij naar beneden op de borst en ook alsof ik even buiten mijn lichaam zweefde. Mezelf even kwijt zijn..
Daar heb ik niet vaak last van, tenzij ik echt op reis ga. Maar dat is fijn en dit was vaag, onbekend..

Waar had ik dan last van en wat kon ik er aan doen? Het klopte inderdaad, want de groepsbijeenkomsten waren immers vanaf februari gestaakt, en ik werd in een *energetische quarantaine gezet. Zo werd mij verteld door Ashtar en nu begrijp ik het beter.

Ik begreep op een bepaald moment dat de collectieve angst zo wereldwijd aanwezig was, en dat elk mens daarmee verbonden is. Ik voelde dit zo duidelijk nu! Mijn gevoelige antennes zorgde ervoor dat ik deze aparte golf opving. Het was een mengelmoes van emoties vanuit verschillende werelddelen, maar ook nog iets anders.