Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 maart 2020

Beste collega Lichtwerkers, lieve mensen,/ Richard Hereijgers – Zondag 22 Maart 2020


Beste collega Lichtwerkers, lieve mensen,

Richard Hereijgers – Zondag 22 Maart 2020

Ik had net een goed gesprek met m'n zielsmaatje Annet van der Linden. Na dat er wat essentiele thema's aan bod waren geweest zei ik dat het tijd was om te gaan schrijven, en het onderstaande kreeg ik door.


We leven in een tijd van Bijbelse proporties. Wat we nu doen is bepalend, voor de komende generaties, voor onze Ziel, voor alles. We weten niet precies wat er gaande is, maar we weten wel DAT het gaande is. Al die jaren van Zelf-ontwikkeling, hier hebben we het voor gedaan, NU is het moment.

Het gaat niet meer over geld verdienen met je eigen praktijk. Dat mag natuurlijk wel maar laat het geen doel op zich zijn. Mijn praktijk bestaat officieel niet eens meer en het voelt goed, ik ervaar nu nog meer vrijheid 😊. Maar als je nu wel je eigen praktijk hebt, iedere ondernemer kan nu voor tenminste 3 maanden een Corona - BBZ-uitkering aanvragen waarmee je in je levensonderhoud kunt voorzien. Dat betekent dat je AL je tijd kunt besteden aan het volgen van je Hart. Er is Niets wat je nog tegen hoeft te houden, er zijn geen excuses meer. Misschien heb je alle tijd voor je-Zelf nodig, misschien is het tijd om je Podium te pakken en naar buiten te komen met Jouw Missie!


De Sluiers zijn dun, de Dimensies komen samen en lopen in elkaar over, 5D is toegankelijker dan ooit, onze overleden Broeders en Zusters zijn hier ook en Wij zijn ook daar. Buitenaardsen laten zich meer zien dan ooit. We komen weer bij elkaar, mensen waarmee de wegen om wat voor reden dan ook gescheiden zijn, kunnen weer op je pad komen om te Re-connecten. Alles had z’n functie, leidde tot Bewustzijn en heeft zo moeten zijn. Misschien is dit zelfs wel de tijd van Wederopstanding waar we herenigd worden met onze overleden Broeders en Zusters. Dat is wel wat ik gisteren al heb mogen ervaren met m’n Pa en m’n vriend Martijn.

Ik was 25 jaar geleden al op zoek naar wegen die naar een Verlichte Planetaire Samenleving leiden, the Enlightened Planetary Civilization. Met verschillende organisaties heb ik me verbonden, van Avatar tot de I Am University, om vervolgens weer te focussen op m’n eigen praktijk en locaal samenwerking op te zoeken.

In Eindhoven is elk spiritueel centrum of winkel verdwenen. Maar daar gaat het niet om, het zit in Ons. Een huiskamer kan zo in een Tempel veranderen 😇
Ik sprak m’n moeder Mien Hereijgers vanmorgen, 25 jaar geleden zei al tegen haar: er staat iets te gebeuren en als dat gebeurt wil ik wel vooraan staan. En volgens mij willen we dat allemaal. Hier hebben we al het innerlijke en uiterlijk werk voor gedaan. De depressies, eenzame paden, ontslagen worden of scheiden, noemt het allemaal maar op. Het was pittig, maar Jij bent er nog, met Jezelf, en Jezelf Zijn is het enige wat je hoeft Zijn en het enige wat je hoeft te doen. De lat ligt niet zo hoog, of gewoonweg zo hoog als je ‘m zelf legt. Je hoeft je Missie alleen maar te laten ontvouwen, Allow It, sta het toe. Ascensie is binnen bereik! 👼

We zijn ingetuned op het Collectieve Bewustzijn, we ontvangen, en we geven, we leveren onze bijdrage. De een brengt dans, de ander beweging, de volgende muziek en sommigen zorgen voor ons gezonde voedsel.

Zoals een wijze bassist het laatst zei, we moeten het toch met elkaar doen. We kunnen elkaar helpen, wat de een nodig heeft, wil de ander geven. En uiteindelijk zijn we allemaal één. Wat je voor de ander doet doe je voor jezelf, en wat je voor jezelf doet heeft ook z’n positieve effect op de ander.

Fijne Zondag!
Richard Hereijgers