Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 26 maart 2020

Benjamin Fulford: Project Blue Beam gaat met volle kracht vooruit, dus ga gemakkelijk zitten en geniet van de fake Armageddon show /23 maart 2020

Project Blue Beam gaat met volle kracht vooruit, dus ga gemakkelijk zitten en geniet van de fake Armageddon show
23 maart 2020 / Benjamin Fulford

Het fake eindtijd-scenario dat zich nu in het Westen ontvouwt zal snel nog fantastischer worden, ga dus gemakkelijk zitten en geniet van de show. Hoewel het soms angstaanjagend mag lijken, het echte doel is het creëren van een betere wereld. “Wij hebben de duur van het theater bepaald op 20 maanden”, zegt een bron van een Europese koninklijke familie. Tot dusver hebben meer dan 30 landen en een miljard mensen een lockdown als onderdeel van de show.

Maar tegelijkertijd horen we, ook van esoterische bronnen, dat een heel echte oorlog die al duizenden jaren heeft gewoed, ten einde loopt. Als de mensheid zegeviert, zal de quarantaine van de Aarde worden opgeheven en zal de mensen worden toegestaan zich in het universum te begeven, volgens bronnen in de familiegroepen die monotheïsme besturen.

Voordat dit echter mogelijk is, moet het oude financiële controle- netwerk ten val worden gebracht en dat betekent dat er onrust en wat ongemak zal zijn, speciaal in het Westen, als de rest van de wereld ermee stopt om respect te tonen voor de Khazariaanse bende, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen.

Voordat we gaan kijken naar wat er zal gebeuren met het financiële systeem, laten we eerst eens een blik werpen op enkele dingen van het project “Blue Beam”, de eindtijd-show die nu in gang is gezet. De P3 Vrijmetselaars stuurden me vorige week de volgende foto’s en video.