Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 26 maart 2020

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 25 Maart 2020


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 25 Maart 2020
  
Als je een tijd van bezinning wordt geboden door middel van isolatie, kun je veel duidelijkheid krijgen door jezelf de volgende vragen te stellen.

Je krijgt de gave aangeboden om je connecties te verkennen, zowel naar binnen als naar buiten toe. Eren je connecties jou en jouw welzijn? Zijn ze ondersteunend? Eer je jezelf, of dient dit keer om je te laten zien hoe jouw leven uit balans is geraakt? Geef en ontvang je liefde? Het geven en ontvangen van liefde is een essentieel onderdeel van balans en een bevredigende levensuitdrukking. Zijn je verbindingen gebaseerd op het hart of uit verplichting of gewoonte?


Heb je vertrouwen en geloof? Wandel je echt met je gesprekken? Dit is een kans om je authenticiteit te verkennen. Laat je je leiden door je eigen waarheid en energie? Neem je de tijd om te kijken naar jezelf als er aspecten zijn die jouw liefde en begeleiding nodig hebben?

Hoewel het misschien veel lijkt, krijg je de ruimte om te verkennen, om opnieuw te evalueren, en om jezelf een veel stevigere basis te geven voordat je weer de wereld in gaat. De wijsheid en de duidelijkheid die uit deze gedwongen tijd kunnen komen is een prachtig geschenk dat jou en anderen goed zal dienen wanneer je uit de eb-fase van interne expansie naar de actiefase van externe expansie gaat.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien