Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 9 februari 2020

Ontmoetingen uit vorige levens / 7 februari 2020 / Door Trudy Hekkert

Ontmoetingen uit vorige levens
7 februari 2020 / Door Trudy Hekkert


Wie herkent het niet, je komt iemand tegen en hebt het gevoel deze persoon al heel lang te kennen.

Soms kom je iemand tegen en voelt gelijk een diepe verbondenheid. Het voelt vertrouwd, net of je diegene al jaren kent terwijl je elkaar nog nooit ontmoet hebt. Je voelt een diepe liefde in een zeer korte tijd.

We komen geregeld terug in de zelfde zielengroepen. Dat kan bijvoorbeeld een broer, zus, ouder, geliefde of een vage kennis zijn geweest.

Als je heel dicht bij je gevoel zit, kan het ook zijn dat je een bepaalde ingeving krijgt, dat het bijvoorbeeld, je geliefde of je kind is geweest.

Je mag dan nog iets uit werken.

Het kan dat je die ander tekort hebt gedaan of andersom. Misschien had je ziel een plan die jij niet af hebt kunnen maken omdat er teveel angst op zat. ” Wij als mens hebben natuurlijk een eigen wil”.


Dan kun je het in dit leven anders doen.

Vaak wordt het verward en hoor ik zeggen, we kennen elkaar uit een vorig leven als geliefden en nu hebben we elkaar weer ontmoet en is het de bedoeling dat we bij elkaar blijven.

Nee hoor, dat is niet altijd zo. Dit kan een korte ontmoeting zijn om jou weer wakker te maken. Je mag dan afmaken in dit leven wat je toendertijd niet hebt kunnen doen, om daarna weer verder te gaan.

Het kan natuurlijk ook dat je in een vorig leven al zoveel samen uitgewerkt hebt en je in dit leven het gevoel hebt dat dit de ware is voor jou. Dan voelt alles gelijk harmonieus.

Soms is de één zich hier wel van bewust en de ander helemaal niet, ook dat is oké. We kunnen niks afdwingen bij de ander, dan gaat het om je eigen stukje waar naar gekeken mag worden.

Hierdoor kom je er achter waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt in dit leven.
We ontmoeten nooit zomaar mensen in ons leven. Elk mens komt met een boodschap of een les.

Onze ziel komt elke keer weer terug in een ander jasje om verschillende ervaringen op te doen.

Trudy Hekkert
www.trudyhekkert.nl
https://www.lichtwerkersnederland.nl/