Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 februari 2020

Live Kryon Channeling: Kryon in Cancun, Mexico. 5. / Lee Carroll /12 december 2019 / Geplaatst: 14 Februari 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Cancun, Mexico. 5. 
Lee Carroll
12 december 2019 / Geplaatst: 14 Februari 2020     
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Verbinding

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij zijn nog steeds op het schiereiland Yucatan en dit is channeling nummer vijf. Er zijn vele mensen geweest die hebben gevraagd wat het doel van channeling is. In deze sessie waren er drie mensen die voor jullie channelden – mensen, op een bepaalde manier vervuld met Spirit die jullie vele soorten energieën hebben gebracht die allemaal van de andere kant van de sluier komen en die vormen dus een verbinding, waar jullie ook zijn. Dit is een perceptie, een zienswijze. Lieve mensen, als jullie weten waar channelen ook over gaat is dit kennis, kernwaarheid die opgebouwd is met instructies die zeggen: Dit is gewoon….en de verbinding die jullie kunnen hebben is gelijk aan die van degenen die voor jullie zitten.

Wat er ook de planeet gebeurt is altijd het onderwerp van Kryon: Verandering, beweging, cycli en die gaan allemaal over een energie die bewustzijn is. Sommigen hebben gezegd dat zij niet begrijpen wat deze energie is en zij bezien dit vanuit drie dimensies….en zij hebben het mis. Bewustzijn is een van de grootste duw- en trekbewegingen van het Universum. Bewustzijn is niet alleen maar hetgeen jullie hebben gedefinieerd als energie. Het is iets dat natuurkunde kan bewegen omdat het een deel van de schepping is. Het bewustzijn dat jullie als mens hebben is iets waarvan ik jullie gisteren vertelde dat het variabel is en toch geloven de mensen die dit op de planeet bestuderen dat het statisch is. Zij zeggen: “Het is wat het is en het verandert niet!” en de tegenstelling is dit: Het verandert! Nu realiseren jullie je dat het niet alleen maar een energie is zoals jullie die op de planeet definiëren, het kan zelfs een dimensionale verandering zijn. Jullie zijn groter dan jullie denken. Maar het belangrijkste dat jullie nu dienen te begrijpen is dat veranderend bewustzijn maar één woord is: VERBINDING! Het gaat onthullen dat jullie een tweerichtingsstraat hebben van informatie, van liefde, van intellect….met het Beeld van God.

Meer lezen >>>