Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 februari 2020

Live Kryon Channeling: Kryon in Cancun, Mexico. 4. / Lee Carroll /12 december 2019 / Geplaatst: 13 Februari 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Cancun, Mexico. 4. 
Lee Carroll
12 december 2019 / Geplaatst: 13 Februari 2020      
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Inheemsen

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

De sterren staan goed, lieve mensen, voor een goede verbinding met het land, is een van de leukste dingen die ik doe spreken over de Inheemsen van de planeet want zij hadden allen iets gemeen. Zij spraken in metaforen, in cycli en op manieren die vandaag misschien een mysterie zijn en toch deden zij enorm hun best om de wijsheid achter te laten en te bewaren zodat die op een dag ontdekt kon gaan worden. Wij bevinden op een plaats die Ec Valah heet en degenen die hier waren hebben veel berichten achtergelaten. Deze berichten gingen niet alleen over hun kosmologie maar ook over de basiswaarheden van het Universum. Waarheid die gekend is bij alle inheemsen op de hele planeet die elkaar helemaal niet kenden en jullie moeten je afvragen hoe dit mogelijk is.

Het antwoord, lieve mensen, is dit: Er zijn dingen die voor jullie en de Inheemsen intuïtief zijn en de dingen die het meest intuïtief zijn komen rechtstreeks uit de baarmoeder en het eerste wat jullie doen is….naar de hemel kijken en jullie voelen de Aarde en dat wat om jullie heen is. Ik wil dat jullie jezelf even hier plaatsen op een plaats en een tijd die jullie niet hadden verwacht. 

Meer lezen >>>