Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 12 februari 2020

Live Kryon Channeling: Kryon in Cancun, Mexico. 3. / Lee Carroll / 12 december 2019 / Geplaatst: 12 februari 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Cancun, Mexico. 3. 
Lee Carroll
12 december 2019 /  Geplaatst: 12 februari 2020     
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Muur van Bewustzijn

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Ik vraag mijn partner om jullie eraan te herinneren dat jullie je op een Piek bevinden tijdens de laatste bijeenkomsten van het jaar die vieren wat er dertig jaar geleden is gebeurd toen ik in het leven van mijn partner kwam en in deze channelings kijk ik terug naar enkele van de belangrijkste dingen die ik jullie heb getoond en dit doe ik nu ook weer. Er is zoveel gesproken, lieve mensen, over het menselijk bewustzijn…en ik wil het weer over een paar daarvan hebben.

Als jullie zijn geschapen naar beeld en gelijkenis van God, wat is dat beeld dan? Het is niet het gezicht, het is niet jullie lichaam, lieve mensen, het is liefde. Dit is het beeld van God, het is compassie en deze twee dingen zijn hoogstaande dingen en zij gaan veel verder dan het huidige bewustzijn van de planeet. Dat is het beeld van God en er zijn mensen die hieraan twijfelen en zeggen dat dit niet zo kan zijn omdat het gewoon niet kan, want als jullie naar het bewustzijn van de mensheid kijken is dit laag. Dit roept dus een vraag op: is het mogelijk dat bewustzijn op zichzelf, van de mensheid, variabel kan zijn? Is het mogelijk dat het omhoog kan gaan om te passen bij de pracht van de Schepper of dat het helemaal naar de diepte kan gaan? Het antwoord is dat dit de belofte is door vrije keuze en dit is altijd zo geweest. Altijd!

Meer lezen >>>