Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 10 februari 2020

Live Kryon Channeling: Kryon in Cancun, Mexico. 2. / Lee Carroll / 12 december 2019 / Geplaatst: 10 Februari 2020


Live Kryon Channeling:
Kryon in Cancun, Mexico. 2. 
Lee Carroll
12 december 2019 /  Geplaatst: 10 Februari 2020      
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Magnetisme

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is de tweede channeling op het schiereiland Yucatan. Wij gaan door met het land te eren, de kennis die hier is, de codex van kennis die in diverse structuren wordt gepresenteerd.
Dit is de viering van dertig jaar, vanaf het moment waarop ik met mijn partner in de stoel zat, tot nu toe en ik wil hier terugkijken op sommige van de onderwerpen waarmee ik begon en die ik jullie oorspronkelijk gaf….al die jaren geleden. Vanavond hebben wij het over twee van hen. In het zeer kleine witte boek dat in 1993 werd geschreven staat informatie die nu werkelijkheid is. Velen van jullie weten dit niet hoewel het nu nog steeds verkrijgbaar en populair is, hoeft het niet zo te zijn dat jullie dit hebben gelezen. Jullie zullen hen horen en zien dat zij zeer gerelateerd zijn met de leringen van vandaag.

Ik begon het boek met een introductie over wie ik was en waarom ik de magnetische meester word genoemd. Mensen vragen weleens: “Wat heeft Kryon te maken met magnetisme. Wat is er zo speciaal aan dit wetenschappelijk attribuut?” Ga eens zoeken naar wat ik jullie toen gaf!

Meer lezen >>>