Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 februari 2020

Energienieuws 13 Februari 2020 / Door Fran Tielemans

Energienieuws
13 Februari 2020 / Door Fran Tielemans

Het kan zijn dat je je gestretcht voelt de afgelopen week. Je voelt misschien de energetische druk, die afgelopen dagen ook verhoogd is - via meer honger dan anders, gepiep in oren, onrustig hart, koude rillingen, emotionele schommelingen, moeite met focussen, ontevredenheid enz..

Je voelt misschien een druk vanuit je Hoger Zelf om verandering aan te brengen, maar toch ga je heftig in weerstand tegen allerlei aspecten van je groei en tegen al wat en wie je oppervlakkige rust en status quo verstoort.
Het is eigen aan deze maand, en zoals alles in dit leven: het gaat voorbij. Het mooie is: eens je je weerstand opgeeft, eens je je eigen ego-stukken durft zien en erkennen, en de stap verder zet om die op te lossen en te vervangen door een nieuwe visie en positieve emoties, kan je je enorm opgetild voelen.

Dan kijk je glimlachend terug op de sluiers die stilaan wegdrijven uit je energieveld, krijg je nieuwe ideeën, opent zich ergens een nieuwe deur, en kan je weer verder.

Je kan echter veel energie verliezen wanneer je je focust op deuren die dicht lijken, op weerstand of afwijzing van anderen naar jou toe. Je kan immers volop in een positieve vibe gaan staan, wanneer je je focust op al je zegeningen, op al wat mooi en goed is in je leven, op al wie je steunt, op al diegenen die ergens 'in het veld' naast jou lopen en hun Licht durven te laten stralen en moedig alle uitdagingen zien als groeikansen.

En dan zie je hoe overvloedig dit alles aanwezig is in je leven, in je buurt, en in je Zelf...

Fran Tielemans
www.maitreya.behttps://www.lichtwerkersnederland.nl/