Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 februari 2020

En zoek én creëer lichtjes in jezelf en in je leven / 30 Januari 2020 / Door Fran Tielemans

En zoek én creëer lichtjes in jezelf en in je leven
30 Januari 2020 / Door Fran Tielemans

Gaan leven en functioneren op een hoger level - wat het ook voor jou moge betekenen - je wil het wel én je wil het ook niet. Nieuwe gewoonten, dingen, op een andere manier leren denken en doén, het kan soms bedreigend aanvoelen, en doen verlangen naar het oude vertrouwde - ook al weet je dat dat niet meer werkt voor je en dat je er niet gelukkiger door wordt.

Zeker na zo'n energieshift zoals die van het afgelopen weekend kan je je moe, emotioneel, overprikkeld voelen, en kan je moeite hebben met focussen. En als je ook nog eens sterk sensitief bent, kan je al snel de irritatie of boosheid of andere energetische ladingen van mensen om je heen in je aura voelen binnenkomen.

Dit is het moment om je kracht en moed te verzamelen. Om te kijken waar je meer balans nodig hebt. Om door concrete actie jezelf weer te brengen naar die innerlijke rust en fysiek/energetisch welzijn. De natuur speelt hier een grote rol, en het eerste stukje natuur is je eigen lichaam.

Hou ervan, praat ermee, negeer het niet tot het een of ander symptoom vertoont. En zoek én creëer lichtjes in jezelf en in je leven. En wees blij met mensen om je heen die dat lichtje voor je zijn. Die je even wat steun, een luisterend oor en vooral liefde geven. Of wees net dat lichtje voor anderen rondom jou. Zo waardevol.

Fran Tielemans
www.maitreya.be
https://www.lichtwerkersnederland.nl/