Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 februari 2020

Benjamin Fulford: Israël pleegt zelfmoord door China de oorlog te verklaren -10 februari 2020

Israël pleegt zelfmoord door China de oorlog te verklaren
Benjamin Fulford -10 februari 2020

De strijd om de Aarde te bevrijden bereikt een gevaarlijke fase nu de Khazariaanse maffia bio-wapens gebruikt om te proberen een oorlog tussen de V.S. en China te ontketenen. Maar dit plan heeft een averechtse uitwerking omdat zowel de Chinezen als de witte hoeden in het militair/industriële complex precies weten wie er achter de bio-wapenaanvallen op China en nu ook Afrika zitten.
      

P3 Vrijmetselaar-bronnen zeggen dat Israëls misdaadminister Benyamin Netanyahu de leiding heeft over de nieuwste poging om W.O. III te beginnen en 90% van de mensheid uit de weg te ruimen. Pentagon-bronnen, hoewel ze Netanyahu niet speciaal noemen, wijzen ook naar de overheid van Israël. Als de Israëli bestraffing willen voorkomen, moeten ze Netanyahu en zijn massamoordende handlangers overhandigen aan de Chinezen voor verhoor, zeggen CIA-bronnen.

Een aanwijzing dat nu de oorlog aan de Khazariaanse maffia definitief is verklaard, is dat zowel het Pentagon als de Aziatische geheime genootschappen er het zwijgen toe doen. Meerdere bronnen die onafhankelijk van elkaar hebben geprobeerd om b.v. uit te vinden wat er in China gebeurt, ondervinden “radiostilte”. Een geregelde Pentagon-bron (niet de vroegere Joint Chiefs of Staff (gezamenlijke stafchefs) Chairman Joe Dunford, die nu in de raad van bestuur van Lockheed zit) zegt: “Er is geen informatie en dat zal waarschijnlijk nog wel even duren.”