Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 14 januari 2020

Jullie Medescheppers Zijn Gearriveerd! / Gechanneld door Brenda Hoffman - 13 Januari 2020


Jullie Medescheppers Zijn Gearriveerd!
Gechanneld door Brenda Hoffman - 13 Januari  2020

Dierbaren,

12 januari 2020 is een keerpunt in jullie leven en dat van alle bewoners van de aarde op dit moment. Want het is alsof er iets in jullie harten klikte, jullie wezens die jullie van angst naar liefde hebben verschoven.

Deze verschuiving zal niet onmiddellijk worden weergegeven, omdat velen, misschien met inbegrip van jou, zich moeten aanpassen aan de nieuwe sensaties die deze verschuiving heeft gecreëerd. Ook al ben je misschien al op iets voorbereid voor 12 januari, dit iets is nog nooit door jou of een ander aardse wezen ervaren. Het is alsof een kolom van licht jouw stoere aardse schelp doorboort.

Misschien denk je dat zulke opmerkingen sprookjes zijn, want hoe is het mogelijk dat er op een dag zo'n omwenteling kan ontstaan?

Deze verandering zal velen het gevoel geven dat wat omhoog was, nu omlaag is, en wat omlaag was, is nu omhoog. Omdat deze nieuwe sensaties onnatuurlijk en angstaanjagend aanvoelen, zullen de meesten er waarschijnlijk niet over praten. Want ze zullen geloven dat ze door dit te doen vreemd lijken.

Degenen onder jullie die het weten zullen zich alleen maar aanpassen aan elke andere uitbarsting van energie gedurende jullie hele aardse leven. Anderen, die het gevoel hebben dat hun leven op zijn kop is gezet, zullen het meest bang zijn.

Hoewel de mens bekend is met de angst voor verandering, is deze energiegebeurtenis een tsunami van verandering. Het zal zijn alsof iemand op een nacht wakker wordt met een nieuw emotioneel lichaam en alles moet doen in het donker zonder te begrijpen hoe dat moet. Er zal angst en boosheid zijn. Niet omdat deze verschuiving slecht of schadelijk is, maar omdat het zo vreemd zal lijken. Velen zullen deze nieuwe gevoelens dus op de proef stellen door precies het tegenovergestelde te doen van hun intuïtieve richtlijnen. Een verwarrende tijd voor de meesten.

Jullie, de voorlopers, zullen gemakkelijk en moeiteloos in jullie nieuwe wezen glippen, want jullie hebben je daar al op voorbereid sinds jullie met deze overgang zijn begonnen.

Degenen die niet zo open staan voor de overgang voorbij het 3D systeem als jij zullen in de war zijn en proberen terug te keren naar hun oude gevoelens alleen al om te ontdekken dat ze dat niet kunnen.

Dit is een massale overgang van proporties die jullie je niet kunnen voorstellen. Voor iedereen die heeft gedroomd van het zich verplaatsen voorbij angst en vrees zal snel veranderen. Dat betekent niet dat over twee dagen de hele aarde net zo zal zijn als jij, maar dat iedereen die dat wenst zijn hart zal openen.

12 januari 2020 is geen dag om lichtvaardig te nemen. Sta jezelf toe om te bewegen zoals je wilt. En sta hetzelfde toe voor alle anderen. Want hun angst zal lang voor hun hartacties worden getoond. Net zoals voor jou gold toen je de transitie in gang zette. Het verschil is, dat je waarschijnlijk al tientallen jaren of jaren in de transitie zit. Degenen die zich nu in de beginfase bevinden, zullen binnen enkele dagen of maanden veranderen.

Jullie zijn hun baken, opdat zij die bang zijn weten dat alles goed is.

Jullie zullen ook veranderen. Maar jullie verandering zal meer facetten van jullie diamanten wezen slijpen. Degenen die hun transitie beginnen, ontdekken hun diamant zelf in het onbewerkte.

Jullie rol en enige rol is om een blijdschapsfocus voort te zetten. Want als jullie jezelf toestaan om in angst te zijn bij degenen die net beginnen met de transitie, zullen ze meer bang worden, misschien zelfs niet in staat zijn om te functioneren.

Jullie zijn de bakens van de wereld. Sta jezelf toe dat te weten en te accepteren.

Allen die dat wensen zijn aan het omschakelen of beginnen met hun omschakeling vanaf 12 januari 2020. Jullie hebben weinig anders te doen dan diegenen die willen weten of dat alles goed is te informeren.

Degenen die geen transitie willen, zullen ontdekken dat hun leven veel moeilijker wordt.

Want jullie zijn de toekomst, en zij die geen transitie willen zijn het verleden. Net als wat er gebeurde toen de auto's werden geïntroduceerd. In het begin weigerde de meerderheid van de wereldbevolking de autotechnologie te accepteren. Auto's werden toen een statussymbool. Nu zijn auto's zo'n geaccepteerd deel van het leven op aarde dat alleen degenen die in totale afzondering leven geen auto's kennen of accepteren.

Hetzelfde zal gebeuren met aardse wezens als die van de aarde verschuiven van angst naar liefde.

Het verschil is dat dit binnen dagen of maanden zal gebeuren in plaats van jaren. Jullie hebben deze verbazingwekkende transitie in gang gezet. En degenen die volgen worden snel jullie medescheppers van deze nieuwe aarde van liefde. Het zij zo.

Amen.


Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl

 ♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien