Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 26 januari 2020

De Vredestichter / door Aartsengel Uriël / gechanneld door Nathalie Glasson

De Vredestichter
door Aartsengel Uriël

gechanneld door Nathalie Glasson

Het Engelenrijk staat klaar om jou vrede te schenken
Vibraties en geluiden van Engelen, ik, , die je aanmoedigt om de Aartsengel Uriël, breng ze voort om jouw te omhelzen. Weet dat het Engelenrijk aanwezig is om je te ondersteunen, lief te hebben en te inspireren. Wanneer je maar wilt, zal het Engelenrijk fungeren als een stichtingkrachtige onbaatzuchtige liefde van jouw wezen te ontdekken en er naar toe te reizen. Wanneer je voelt dat je niet van jezelf kunt houden, roep dan het Engelenrijk aan om je fundament van liefde te zijn, totdat je weer verbinding kunt maken met jouw innerlijke bron van liefde. Wanneer je voelt dat het onmogelijk is om van een andere persoon of zelfs van de wereld om je heen te houden, roep dan het Engelenrijk aan om jouw basis van liefde te zijn, totdat je de uitdrukking van liefde in jezelf opnieuw kunt vinden. Je hoeft niet altijd liefdevol te handelen en te reageren. Weten wanneer je geen verbinding maakt met de liefde van jouw wezen, jouw kern, is de sleutel. Dit kan te wijten zijn aan je gekwetst voelen, jezelf of een ander beoordelen, angstig zijn of een andere reden.
Het naar voren brengen van jouw spirituele meesterschap is door te herkennen wanneer je niet uit liefde handelt en daarin een verandering te maken, zoals het oproepen van het Engelenrijk als jouw basis van liefde, waardoor je wordt teruggeleid naar de liefdevolle waarheid van jouw wezen. Weet alsjeblieft dat je voor eeuwig mijn/onze steun hebt.

Terwijl ik, Aartsengel Uriël, je begroet, breng ik de Engelen vibraties van vrede naar voren. We bestaan ​​in een tijdperk van vergroting van het licht vanwege de 2020 Vuurzee van Licht, die krachtig door de Aarde en het Universum van de Schepper blijft reizen. Aangezien het Licht het licht versterkt, onthullen talloze creaties zichzelf. De aanwezigheid van vrede ontvouwt zich in het licht, dat elke persoon een krachtige gelegenheid biedt om volledig te ontwaken en zijn belichaming van vrede te activeren.

Vrede brengt jouw wezen in contact met de Schepper.
Een reis en verkenning naar de aanwezigheid van en creatie van vrede is nu beschikbaar in jouw wezen. Zo wordt een krachtige invloed uitgeoefend op het ascentieproces van iedereen, waardoor vrede wordt geweven in het spirituele ontwaken van elke persoon. Vrede is nodig in de creaties van elke persoon, ongeacht of deze creaties voor zichzelf of voor de wereld zijn. Wanneer er vrede is, laat het jouw hele wezen op een andere frequentie trillen. Deze frequentie is verwant aan een alarm of magneet, die niet alleen de grotere aanwezigheid van de Schepper aantrekt, maar ook jouw gewaarzijn van de Schepper in je wakker maakt.

Het ontwaken van vrede creëert een nieuwe vibratie, een nieuw ontwaken en een nieuwe realiteit. Sta je klaar om de aanwezigheid van vrede in jezelf te verkennen en te omarmen?

Focus op vrede in alles wat je denkt en doet.
Om contact te maken met de aanwezigheid van vrede in jezelf, is er behoefte aan overdenking, innerlijke focus en overpeinzing. Jouw verbinding en belichaming van vrede is een ontdekkingsreis. Je kunt praten over vrede, je kunt je richten op het genereren van vrede in je of zelfs ons, het Engelenrijk, vragen om je te ondersteunen in het ervaren van vrede. Je zult je echter niet echt verbinden met jouw eigen innerlijke vrede, totdat je je realiseert dat jouw innerlijke vrede een constante trektocht en ontdekkingsreis is. Dit is een proces van jezelf zoeken en realiseren op nieuwe niveaus van vrede; vrede herkennen in alles wat je bent en doet. Tegelijkertijd zich realiserend, dat vrede niet in elke situatie of persoon hetzelfde is. Daarom vereist vrede jouw inspectie met een focus op synthese, het samen zijn. Ik, Aartsengel Uriël, wil enkele vragen met je delen en ik nodig je uit om deze van binnen te stellen, teneinde jouw reis aan te moedigen en verder inspiratie te geven met jouw innerlijke aanwezigheid van vrede.

· Wat is de aanwezigheid van vrede en hoe ervaar ik deze?

· Wanneer ervaar ik momenteel het opbloeien van vrede vanuit mijn wezen? Wat doe ik als ik vrede ervaar?

· Waar creëer en ervaar ik momenteel vrede in mijn leven, respectievelijk de realiteit buiten mij?

Met elke vraag en innerlijke reflectie, nodig ik, Aartsengel Uriël, je uit om de vibratie van vrede te herkennen, de impact ervan en hoe het je dient.

Vrede is een krachtig scheppingsinstrument.
Wanneer je de focus en intentie hebt om vrede te creëren en te manifesteren, dans jij in harmonie met de vibratie en geluiden van de schepping. Je wordt de creatieve energie van de Schepper; een anker en ontwerper geïnspireerd door de Schepper. De schepping stroomt door je heen, wat betekent, dat alles mogelijk is en kan worden gemanifesteerd. De vibratie van vrede bekrachtigt jouw vaardigheden om de realiteit te creëren, die je wenst te ervaren. Dit is te danken aan een diepere helderheid in jouw geest en een verband met de waarheid van jouw wezen. Als vrede een krachtig hulpmiddel is om je creatievermogen te versterken, zal je moeten erkennen, dat het creëren van meer vrede in jouw leven je vermogen om je dromen te creëren en te manifesteren zal versterken. Daarom nodig ik, Aartsengel Uriël, je uit om jezelf te vragen je scheppingsreis te willen aanmoedigen en je verder te inspireren met de aanwezigheid van vrede.

· Waar is het creëren of tot bloei komen van vrede vereist in mijn innerlijke wezen/innerlijke wereld?

 · Waar is het creëren of tot bloei komen van vrede vereist in mijn wereld/realiteit buiten mij?

Deze vragen nodigen je uit om te herkennen waar je zaden van vrede kunt planten binnenin jouw wezen en leven. Onthoud dat je de schepper van vrede bent; je cultiveert en inspireert het voor jezelf en anderen. Je wordt aangemoedigd om vrede te erkennen als een creatieve kracht binnen jouw wezen en realiteit.

Vrede is één zijn, in harmonie met alles.

Wanneer je de belichaming en creatie van vrede bent, ervaar je een prachtige harmonie alsof je synchroon loopt met alles in en om je heen. Deze harmonieuze synthese ondersteunt jouw creatievermogens. Vrede en leven worden een dans van eenheid met de Schepper en herkennen de aanwezigheid van de Schepper in alles in en om je heen. Daardoor gebruik je de kracht van de Schepper en breng je gedachten en energie tot bloei.

Om dit jouw realiteit te laten worden, is er behoefte om vrede te sluiten met jezelf en de wereld om je heen, inclusief jouw eigen creaties, wat je verleden betekent. Vrede sluiten is vrede creëren. Om vrede te kunnen creëren is vergeving, acceptatie of vertrouwen/dankbaarheid nodig. Je kunt ontdekken, dat andere kwaliteiten of energieën nodig zijn, hoewel het vaak de drie genoemde zijn, die de manifestatie en bloei van vrede ondersteunen. Ik, Aartsengel Uriël, nodig je uit jezelf de volgende vragen te stellen om jouw reis met vrede voort te zetten.

· Wat zou nuttig zijn om vrede te sluiten met mijn wezen?

· Wat zou nuttig zijn om vrede te sluiten met mijn realiteit, buitenwereld, verleden en creaties?

Vrede is de erkenning van het zich fuseren met en het zijn als de Schepper.

Een van de meest krachtige en transformationele vragen die je jezelf kunt stellen is:

 · Ben ik klaar om vrede te sluiten met de Schepper?

Dit houdt in, dat er een behoefte in je is om de Schepper te vergeven, te accepteren dan wel te vertrouwen. Veel mensen kunnen het gevoel hebben dat dit eenvoudigweg niet nodig voor hen is, omdat hun diepste verlangen is om één te zijn met de Schepper. In veel opzichten is het niet jouw verbinding met de Schepper die genezing vereist, het is jouw verbinding met jezelf als een weerspiegeling van de Schepper. Een dergelijke genezing kan verschuivingen in de kern van jouw wezen veroorzaken, die invloed hebben op jouw  hele bestaan ​​en realiteit. Vaak is het niet nodig om de details te weten of te begrijpen van wat vergeving, acceptatie of vertrouwen vereist met betrekking tot de Schepper. Gewoon zeggen dat je klaar bent om vrede te sluiten met de Schepper en deze focus vasthouden kan een krachtig ontwaken binnenin je creëren. Sta jezelf toe dat ontwaken te volgen als het zich voordoet, omdat het je naar een ruimte van vrede zal leiden dieper dan je misschien eerder hebt ervaren.

Jij bent de vredestichter; de schepper van vrede voor jezelf, voor alles en voor de ascentie. Het is tijd!

Met engelachtige liefde en vrede,

Aartsengel Uriël

Vertaald door Winfried