Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 16 januari 2020

Benjamin Fulford: Messiaanse idiote Iran-truc heeft averechtse uitwerking, vergelding begint - 13 januari 2020

Messiaanse idiote Iran-truc heeft averechtse uitwerking, vergelding begint
Benjamin Fulford - 13 januari 2020

De recente gebeurtenissen in Iran gearrangeerd door de V.S.-overheid is op een ernstige manier misgelopen en de onaangename gevolgen zijn nog maar net begonnen; daar zijn veel bronnen het over eens. Het ergste gevolg was dat de Britten en de rest van de Angelsaksische wereld gedwongen werden afstand te nemen van hun bondgenootschap met de V.S. onder de huidige regering, zeggen MI6-bronnen. “Wat er is gebeurd, had nooit mogen gebeuren, en de Westerse mogendheden moeten de Islamitische wereld verlaten en Israël in toom houden,” zeggen de bronnen.

Zelfs de Israëli worden zich bewust van de gevaren van de Evangelisch Christelijke idiote toestanden die ze hebben gecreëerd; zijn Mossad-bronnen het over eens.


Natuurlijk ziet de rest van de wereld de V.S. al als een pariastaat; dus nu is V.S. President Donald Trump helemaal geïsoleerd op het wereldtoneel.

Voordat we verder gaan met de bijwerkingen, laten we even precies samenvatten wat er is gebeurd. In principe was het alweer een poging om W.O. III te beginnen van de Messiaanse Joodse gekken, die we om het gemakkelijk te houden de Zionisten zullen noemen. Deze keer arrangeerden ze een escalerende reeks gebeurtenissen in een vruchteloze poging om het langverwachte Armageddon te krijgen, door:

Meer lezen >>>