Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 31 januari 2020

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 29 Januari 2020

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 29 Januari 2020


Acceptatie is de sleutel om jezelf uit verzet/ongemak te verplaatsen. Acceptatie betekent niet dat je ermee instemt om voor altijd in een ongewenste energie te blijven. Het is gewoon het je verplaatsen uit het duwen tegen alles wat het mogelijk maakt om te leveren wat het doel ook was voor jou en om verder te gaan. Accepteer dat waar je bent je op een bepaalde manier dienstbaar bent en voel in jouw energie zoals je dat doet. Als je beweegt in de acceptatie moet je een verlichting van je energie voelen.

Het is jouw geloof en vertrouwen dat jou beweegt in acceptatie en het toestaan. Acceptatie en het toestaan de deur naar geduld en vrede te openen. Dus als je worstelt met ongemak, verdiep dan je geloof en vertrouwen. Mediteer. Bid. Denk aan de manier waarop je in het verleden altijd bent geleid. Kijk uit naar tekenen en synchroniciteiten. Maak verbinding met jouw innerlijke wijsheid die weet dat je altijd precies bent waar je moet zijn. Vraag om hulp. Stroom.

Jouw ongemak is slechts een heroriëntatiemiddel, dierbare. Het betekent niet dat je verkeerd, gebroken of incompetent bent. Het is gewoon je ziel die zegt dat je niet kunt komen waar je heen wilt met de focus en de weerstand die je hebt. Een van de snelste manieren om je los te maken van wat ongewenst is, is om bewust te verschuiven naar dankbaarheid, want je kunt nooit dankbaar zijn en in verzet zijn op hetzelfde moment.

Als je verder gaat in de energieën van 2020 en daar voorbij zul je merken dat je veel bedrevener bent in het liefdevol heroriënteren van jezelf zonder de noodzaak van extreme ongemakken. Dit zijn de tijden dat je naar voren stapt als je eigen liefdevolle gids en ouder, met de herinnering aan het gebruik van de tools die je hebt ontdekt die het beste werken voor jou, en jouw meesterschap in actie neerzetten.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl