Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 december 2019

Zielen ondersteunen in het tijdperk van Liefde door Lord Maitreya / Gechanneld via Natalie Glasson -


Zielen ondersteunen in het tijdperk van Liefde door Lord Maitreya

Gechanneld via  Natalie Glasson -

Original Source: Sacred School of OmNa

 

Zegeningen van de Christus, Ik, Heer Maitreya, schenk aan u en activeer vanuit binnenin uw wezen, laat de actieve liefdesenergie van de Christus zich een weg banen door uw wezen en de werkelijkheid die elk aspect van uzelf doordringt met de pure liefde van de Schepper.

Ik wil jullie hartchakra zegenen met het Christus Bewustzijn Licht om het doel ervan te versterken. Jullie hartchakra werkt ontzettend hard in deze tijd, het is een centrum van activiteit, maar bovenal een centrum van verandering, waarheid, erkenning en goddelijke verschuivingen. Sta me toe om met jullie hartchakra te werken om de aanwezige liefde te versterken, want het hart brengt alles wat niet langer nodig is aan de oppervlakte, het gooit alle negatieve patronen uit het verleden weg om vrijheid te brengen naar jullie wezen, terwijl het jullie helpt bij het bewegen van de vibraties van jullie wezen om in lijn te zijn met een nieuwe dimensionale trilling van licht. Zo'n enorme opheldering onder leiding van het hartchakra kan pijn en lijden uit het verleden veroorzaken om terug te keren voor erkenning of om te reactiveren, in deze staat van evolutie is erkenning en mededogen belangrijk, terwijl gehechtheid en identificatie met de energieën alleen maar meer lijden zal veroorzaken. Geliefden laat mij met jullie hartchakra werken om hun grote proces van ontreddering te ondersteunen terwijl ik het Christus Bewustzijn Licht diep in jullie hartchakra giet, ik ben hier om jullie eeuwig van dienst te zijn.Open communicatie / 17 december 2019 / Door Diana Douma

 Open communicatie
17 december 2019 / Door Diana Douma
  
Door de jaren heen heb ik geleerd om meer open te communiceren met mezelf, mensen om me heen en via mijn werk en blogs. En ik heb gemerkt dat hierin een behoorlijke shift in mijn bewustzijn is ontstaan. Ik leef meer vanuit mijn hart en met een open hart naar andere mensen toe, die weer hele mooie verbindingen tot stand heeft gebracht en nog steeds brengt. Maar natuurlijk loop ik ook nog wel eens tegen mensen op die niet weten wat ze ermee aan moeten, of hoe ze ermee om moeten gaan. Dat heeft te maken met hoe diegene gewend is te communiceren, hoe open iemand is en of het hart van diegene wel open is. 

Het is niet altijd makkelijk als jij een open hart hebt en open communiceert, wanneer een ander dat niet heeft. Het kan gebeuren dat jij op jouw beurt daarop reageert en je hart ook weer sluit. Of je neemt de projectie van een ander op je, en dat zorgt ervoor dat je niet je authentieke zelf kunt zijn. Het is belangrijk om op dit soort momenten goed te blijven voelen wat van jou is, en wat van de ander. En tijdens dit voelen ook je hart naar jezelf open te houden en jezelf in dit proces niet te veroordelen. 

Live Kryon Channeling: Kryon in Stamford. 3 Het Gaia-raster / 27 juli 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 21 december 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Stamford. 3
Het Gaia-raster
  27 juli 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 21 december  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Hebben jullie het thema opgemerkt? Wat de lering ook is….er is altijd liefde die door elke entiteit, door elke kracht, wordt vertegenwoordigd. Het is prachtig dat het van de andere kant van de sluier komt….en zij zullen altijd zeggen dat zij van jullie houden. Hierdoor weten jullie, lieve mensen, dat jullie luisteren naar een kanaal dat accuraat en puur is, welwillend, en dat er grootse liefde voor jullie is vanuit de bron die jullie de Schepper noemen.

Er zijn dingen die jullie niet begrijpen en die voor velen “ogenrollend” zijn, en die komen met wat jullie het Scheppingsverhaal van de planeet noemen. Het is een van de meest liefhebbende verhalen die verteld kunnen worden. Als jullie het op de juiste manier zouden vertellen….als jullie echt wisten wat er was gebeurd en de manier waarop mensen na verloop van tijd vrije keuze werd gegeven en feitelijk een ziel kregen ingeplant. De ziel die werd ingeplant was en is anders dan die van bijvoorbeeld een dier. Het is een ziel die een lijn heeft met de Schepper. Het is een ziel die zichzelf kan verbeteren en uiteindelijk ontwikkelen naar zelfs ascensie.

Meer lezen >>>


« DE KUNST VAN OORLOG » 3.000 Miljard Dollar in de Bodemloze Put van Afghanistan door: Manlio Dinucci

« DE KUNST VAN OORLOG  »

3.000 Miljard Dollar in de Bodemloze Put van Afghanistan

door: Manlio Dinucci

Uit de documenten die de Washington Post openbaar heeft weten te maken over de oorlog tegen Afghanistan blijkt niet dat de Verenigde Staten erin geslaagd zijn het land te stabiliseren. Integendeel, ze tonen aan dat het Pentagon nog steeds trouw de strategie van de "eindeloze oorlog" volgt die door Donald Rumsfeld en admiraal Arthur Cebrowski is uitgewerkt. De militaire operatie die niet meer dan enkele weken zou duren, is bewust met 18 jaar verlengd.


Meer lezen >>>

“HOOP” / 17 December 2019 / Door Astrid, i.o.


“HOOP”
17 December 2019 / Door Astrid, i.o.

“Er gloort een klein Sprankje HOOP in mij
HOOP op Verlossing
op Geborgen Zijn
HOOP op Overwinning
waar ik al zó lang naar uitkijk
Er gloort een klein Sprankje HOOP in mij
HOOP op Verlossing
Verlossing van de Wereld-Problematiek
Het mijn en dijn (weer) kunnen scheiden
waardoor wij allen weer Eén kunnen zijn

Er gloort een klein Sprankje HOOP in mij
HOOP op Daadkracht
Recht vanuit het Hart
om Harten met Harten te kunnen verbinden

HOOP
HOOP op Wereldvrede
te beginnen bij jou en bij mij
De Toekomst glanzend tegemoet zien
weer Vreugde, Blij

STRALEND
Stralend in het Donker
de Donkere Dagen voor Kerst
je Innerlijk Lichtje ontsteken
dat tot Verzoening leidt
Verzoening van je “Fouten” en “Zonden” die slechts Leermomenten zijn
te weten je bent veilig omdat je jezèlf mag Zijn

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 19 December 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 19 December 2019


Dierbaren, terwijl jullie je voorbereiden op de energieën van 2020, adviseren wij jullie om vertrouwd te raken met het overgave,  vertrouwen, stroming vertrouwensmodel, dat jullie in staat stelt om de ontvouwing van jullie hoogste levensuitdrukking te omarmen.

Wat als jullie elke dag benaderen alsof je net een pakketje hebt ontvangen van een dierbare vriend die een ander land heeft bezocht en het perfecte geschenk voor je heeft gevonden waarvan je niet eens wist dat het bestond, maar ze weten dat je het geweldig zult vinden?

Op deze dag van je leven / Vrijdag 20 December 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 20 December 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat creativiteit niet iets is waar je op wacht.
Het is iets dat op jou wacht.

Je moet besluiten om creatief te zijn, en niet wachten tot je het bent.
Jij moet je jezelf uitdagen.
 Pak het penseel op.
Houd de Camera vast.
Zet de computer aan.
Begin met het koken van de maaltijd.
Ga vroeg naar de werkplek.
Stel de oplossing voor.
Ga verder met het idee.
Wordt het antwoord.

Hoe denk je dat deze belangrijke woorden zijn geschreven... door mij?
Denk je dat ik tijd heb om te wachten op "een Inspiratie"?
Ik moet de inspiratie zijn.
En jij ook.

Print dit uit en leg het voor je neus vandaag.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 20 December 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 20 December 2019 / door Jennifer Farley,

Het respecteren van de ruimte


Heeft de persoon die naast je zit behoefte
aan Onvoorwaardelijke Liefde, een schouder of een oor? 
Je hebt nu de vaardigheden om dienstbaar te zijn
zonder dat je in hun energie wordt getrokken. 
 Als ze ervoor gekozen hebben om een 'diepe duisternis' met je te delen,
respecteer dan de ruimte en het individu terwijl het herinneren
van hun verhaal niet de jouwe is om te delen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 20 december 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 20 December 2019.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
20 December 2019.

Opnieuw kijken we terug op een jaar dat bijzonder snel voorbij lijkt te zijn gegaan en dat is al vele jaren het patroon. Het is het bewijs dat de tijd nog steeds versnelt en als profetieën voor deze periode correct blijken te zijn, zullen we veel veranderingen blijven ervaren. Sommige hiervan worden zonder twijfel veroorzaakt door de acties van de mensheid en niet alle zijn noodzakelijkerwijs gunstig. Er zijn echter grote bewegingen gaande die nauwelijks meer kunnen worden tegengehouden en ik geloof dat het jaar 2020 eindelijk een aantal positieve veranderingen te zien zal geven die ons van conflicten en worstelingen naar een vreedzamere tijd zullen brengen. De echte veranderingen die de mensheid ten goede zullen komen, moeten nu snel beginnen, omdat het steeds moeilijker wordt deze tegen te houden. Het is duidelijk dat de duisteren niet willen dat jullie weten hoe bijzonder geavanceerd ze zijn, maar ze zullen uiteindelijk verantwoording moeten afleggen en hun bedoelingen moeten uitleggen om nog veel meer van de waarheid te onthullen over de grote veranderingen die mogelijk zijn en die zij nu al genieten.

Met de duidelijke versnelling van de klimaatveranderingen en de daaruit voortvloeiende te verwachten problemen dienen manieren te worden gevonden om de dreigingen die ze vertegenwoordigen te overwinnen, zo niet dan zal de mensheid nog vele jaren van de gevolgen te lijden hebben, terwijl zoveel vooruitgang die in het geheim in technologieën al werd geboekt, zou helpen de problemen die ze vertegenwoordigen te verlichten. Ik twijfel er niet aan dat in veel gevallen de verkeerde mensen vooroplopen. Ze erkennen dat er grote veranderingen plaatsvinden, maar zullen hun werk niet wijden aan het helpen van de mensen om zich volledig op de extreme weersomstandigheden, die al voelbaar zijn, voor te bereiden. Positief is dat veel mensen zich verenigen om in actie te komen voordat het te laat is om echt invloed te kunnen hebben op de veranderingen. Veranderingen zijn overal om ons heen zichtbaar en sommige daarvan vormen een bedreiging voor de structuur van de samenleving, dus het is duidelijk beter om nu in actie te komen in plaats van later, en hoe eerder hoe beter.


21-12 Een wending in onszelf en in de tijd / 19 december 2019 / Door Martha Krul

21-12 Een wending in onszelf en in de tijd
19 december 2019 / Door Martha Krul

Wat is het voelbaar.

Je hoort de poort letterlijk kraken.
De deur valt dicht achter ons.

Het is een zware deur die een zware periode symboliseert.
Laat hem in het slot vallen.
Ga er tegenaan zitten en voel welke emoties naar boven komen.

Wat is er veel gebeurd sinds 2012.
Wij begonnen opgewonden aan een nieuwe periode.
Hadden daar allemaal onze eigen verwachtingen over.
Dat gingen wij wel even doen.

De hemel zou binnen korte tijd voor ons open gaan…….

Het was een komen en gaan van emoties.
Veel oud zeer kwam naar boven en werd in hoog tempo verwerkt.
Ons lichaam was ineens niet meer ons vertrouwde lichaam.

Vele onzekerheden dienden zich in hoog tempo aan.

En nu?
Wij zijn zo veranderd.
Er is zoveel werk verzet.
Wij gaan die zware deur sluiten.

Kijk nog éénmaal om, voor je die deur definitief dicht doet.

JIJ hebt laten zien dat jij volledig capabel bent voor je taak als lichtwerker.
Het is aan jou dit nu volledig te zien en de dank van het universum te aanvaarden.

Pamela channelt Maria Maak ruimte voor engelen /17 december 2019 / Via Pamela Kribbe

Pamela channelt Maria
Maak ruimte voor engelen
17 december 2019 / Via Pamela Kribbe
Lieve, mooie mannen en vrouwen,

Ik ben Maria en ik ben hier niet alleen. Ik ben hier met engelen aan mijn zijde, het zijn jullie engelen, lichtwezens die verbonden zijn met ieder van jullie. Voel hun zachtheid, ze zijn er voor jou. Ieder van jullie heeft engelen van licht om zich heen die je bijstaan, met je verbonden zijn en jou willen steunen op je weg op aarde.
Maak ruimte voor de engelen! Sta toe dat ze jou omringen met een heel zachte, lichte vibratie.

Voel hoe de energie in deze ruimte oplicht door hun aanwezigheid. Ze willen je zo graag iets geven, laten delen in het licht van thuis, de sferen waar je thuishoort, de sfeer van licht waar je vandaan komt. Sta toe dat deze engelen jou een healing geven. Wij staan in een grote kring om jullie heen, we willen graag iets wegnemen van de pijn en zwaarte die je soms ervaart in je dagelijks leven, het mag wel iets minder. Het leven mag iets vreugdevoller zijn, zachter en dat begint met liefde voor jezelf. De eerste stap daartoe is door hulp toe te laten. Neem de energie van licht en zachtheid en heling die je nu wordt aangeboden aan. Stel je voor dat je alle cellen in je lichaam opent en dat ze de liefde en heling inademen. Doe dat heel bewust. Vertel jezelf: ik mag dit ontvangen en laat het dan als een wervelende douche om je heen stromen vanaf het puntje van je hoofd, je kruin, laat het daar maar beginnen.

Al wat je geeft is aan jezelf gegeven /17 december 2019 / Door Lilian Ferru

Al wat je geeft is aan jezelf gegeven
17 december 2019 / Door Lilian Ferru


Lieve mensen,
Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht is het tijd om afscheid te nemen van het oude. Steeds meer besef ik dat er helemaal geen verleden is. Het bestaat alleen in mijn hoofd. Net zoals de toekomst, die nog moet komen. In het midden sta ik. Alleen in het huidige moment kan ik me bewust zijn van mezelf. Alleen in dit heilig ogenblik kan ik afgestemd zijn op het licht in mij. Alleen nú ben ik in staat om me te verbinden met de Bron, het licht dat zich door mij heen wil uitbreiden.

Is dat niet waar kerstmis voor staat? Is Jezus niet het symbool voor de Christus in onszelf? Hij verrichtte wonderen, omdat hij alleen volmaaktheid en onschuld kon zien. Hij eerde elk mens, riep op tot vergeving, en vertrouwde volledig op de innerlijke leiding. Hij bood geen verzet, toen ze hem gevangen namen. Ook later aan het kruis, was hij in volledige overgave. Daar kunnen we wat van leren. Leren is demonstreren. Jezus deed het ons voor.Live Kryon Channeling: Kryon in Stamford. 2 Elementen van de Vonk. 2 /27 juli 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 20 december 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Stamford. 2
Elementen van de Vonk. 2
  27 juli 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 20 december  2019  
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst
Dit is het einde van de bijeenkomst. Er is weerspiegeling, overdenken, met name als jullie eraan denken dat jullie een plek met vrienden gaan verlaten. Jullie kunnen elkaar nog nooit ontmoet hebben, lieve mensen, maar jullie hebben iets gemeen…zo velen van jullie hebben vele levens gedeeld, en jullie weten dit niet. Dit is de plaats waar jullie samenkomen en een synergie voelen, als jullie het zo willen noemen, een samenstromen, als jullie willen, van spirituele energie die nieuw is. Het is bijna als een wedergeboorte van iets dat jullie op deze planeet niet hadden verwacht. Het is geen plaats om samen te komen en te vieren wat jullie weten. Het is een plaats waar jullie samenkomen en vieren wat jullie NIET weten, omdat het prachtig is en eraan komt.

Dit is het tweede deel van twee channelings….het zal geen lange zijn, maar de diepgang ervan zullen jullie herkennen omdat wij het over de Vonk gaan hebben. Ik ga niet terug kijken behalve dat de Vonk de realisatie van God in jullie leven is. Hij haalt jullie uit een oud paradigma van wat jullie werd geleerd en waarvan jullie dachten dat het echt was. In plaats daarvan bracht het jullie naar een plaats die ongelooflijk en nieuw is en waar jullie je realiseerden dat de liefde van God kostbaar en voor jullie is en komt zonder voorbehoud. Het komt zonder gereedschap, het komt zonder regels…het is gewoon Liefde. Het komt met de herkenning dat jullie geweldig zijn….geweldig zijn geboren, deel uitmaken van een plan…en hier zitten jullie dan!

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 18 December 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 18 December 2019Dierbaren, bereid zijn om te ontvangen voorbij wat je denkt dat mogelijk is, is een van de krachtigste veranderingen die je kunt maken op jouw reis. Het is zo waardevol om te onderzoeken waar je jezelf beperkingen hebt opgelegd of nog steeds beperkende geloofssystemen met je meedraagt.

Als jullie geloven dat je niet genezen kunnen worden, zullen jullie geen genezing ontvangen. Als jullie geloven dat geld alleen uit een bepaalde bron kan komen, is er geen ruimte voor het geld om op een andere manier naar je toe te komen. Als jullie het gevoel hebben dat er geen goede alleenstaande mannen of vrouwen meer over zijn, dan is dat jouw waarheid, omdat je alle andere mogelijkheden afwijst voordat ze kunnen gebeuren. Jullie beperkingen stralen een luide energetische nee uit tegen al het andere dat binnenkomt.

Op deze dag van je leven / Donderdag 19 December 2019 / Neale Donald Walsch


Donderdag 19 December 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat als je denkt dat je niets te verliezen hebt, je wint.
Als je denkt dat je iets te winnen hebt, verlies je.

Het drijft allemaal tot motivatie.
 Waarom doe je wat je op dit moment aan het doen bent?
Om verlies te voorkomen?
Om winst te maken?
Beide keren de verkeerde reden.
Het leven gaat niet over winnen en verliezen.
Het leven gaat over wel of niet zijn,
het wel of niet uitdrukken van wie je bent.

Doe geen dingen voor persoonlijk gewin.
En doe geen dingen die je doet om persoonlijke schade te vermijden.
Doe dingen om persoonlijke authenticiteit te voelen.
Dan zal jouw leven zinvol zijn, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

Het is duidelijk waarom jou dit vandaag is verteld, ja?


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 19 December 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 19 December 2019 / door Jennifer Farley,

Geconfronteerd met jouw ...


Liefste kind, draai je om en kijk wat je hebt geprobeerd te ontlopen en realiseer je je
dat jouw geest het misschien wel veel groter heeft gemaakt dan het in werkelijkheid is. 
 Gedurende deze tijd zal het heel belangrijk zijn om te beseffen
 dat als je eenmaal verbinding maakt met en begrijpt dat
angst/emotie/gevoel, veilig kan worden vrijgegeven aan het Universum. 
 Je staande houden en jouw waarheid spreken
zal de wereld laten zien dat je klaar bent om te leren
en te groeien op de best mogelijke manier.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 19 december 2019

Benjamin Fulford: Antarctica is Afgesloten nu de Onthulling van het Geheime Ruimteprogramma Begint / 17 december 2019

Antarctica is Afgesloten nu de Onthulling van het Geheime Ruimteprogramma Begint
Benjamin Fulford - 17 december 2019

Een ongebruikelijke golf van gebeurtenissen en persmededelingen maakt het duidelijk dat de Amerikaanse regering haar geheime ruimtevaartprogramma aan het onthullen is, daar zijn meerdere bronnen het over eens.  We horen ook van een Chinees geheim ruimteprogramma, een Nazi geheim ruimteprogramma en een Russisch geheim ruimteprogramma.  Al deze bekendmakingen gaan gepaard met ongewone bewegingen van goud en andere financiële anomalieën.  De recente handelsovereenkomst tussen de VS en China is ook gekoppeld aan deze geheime ruimtevaartprogramma's, zijn Chinese en Pentagon bronnen het over eens.  Dit zijn allemaal tekenen die erop wijzen dat er een soort van verbijsterende planetaire gebeurtenis op komst kan zijn.

Typisch deze schrijver treedt niet lichtvaardig de UFO-wereld binnen en gelooft dat buitengewone claims buitengewone bewijzen vereisen.  Echter, een dergelijk bewijs is nu onweerlegbaar.

Het grootste bewijs is een reeks openbare aankondigingen door meerdere overheidsfunctionarissen, waaronder de Amerikaanse president Donald Trump.  De officiële lancering van een Amerikaanse ruimtemacht door Trump is enkel het begin van een geleidelijk proces van onthulling, zeggen de ambtenaren van het Pentagoon.


PORTAL 2012 Update over het Financiële Systeem Geplaatst: 18 december 2019

 PORTAL 2012:
Update over het Financiële Systeem
Geplaatst: 18 december 2019 

Achter de schermen is er veel aan de hand in het financiële systeem. Binnen de Zwarte Adel is er een verdeeldheid over hoe ze verder moeten gaan met hun plannen.

Een Black Adellijke factie wil het huidige systeem zo snel mogelijk laten crashen door middel van repo-markten en vervangen door een gecentraliseerd crypto financieel systeem van het IMF, waar mensen met hun smartphones zouden betalen en hun gedrag zou worden gemonitord en geëvalueerd met een social score credit systeem.

JP Morgan en Deutsche Bank zijn beide belangrijke spelers in de komende financiële crisis en worden beide gesteund door deze Black Adellijke factie. Deze factie steunt ook het IMF en het beleid van de ECB, en Christine Lagarde is een van hun belangrijkste spelers:


Op 16 september heeft Deutsche Bank zich aangesloten bij een wereldwijd blockchain netwerk, geleid door JP Morgan:


Op dat moment voelde deze factie zich klaar voor de volgende stap en diezelfde dag nog triggerde zij een enorme anomalie in de repomarkt die verder werd uitgebreid door JP Morgan die liquiditeit voor andere banken achterhield:


21-12 Een datum vol magie en verandering 18 December 2019 / Door Martha Krul

21-12 Een datum vol magie en verandering
18 December 2019 /  Door Martha Krul

Wij hebben een jaar van intensieve momenten doorstaan.

Het voelt als een verbouwing van ons eigen wezen.
Het voelt als het verbouwen van diverse systemen.
Het houdt het midden tussen verbouwen en opbouw.

Je bent zo veranderd.
Je staat heel anders in het leven.
Je bent op veel punten veranderd.
Dat was lang niet altijd gemakkelijk.
Dat IS lang niet altijd gemakkelijk.

Kerstmis is een mooi ijkpunt.
Hoe ging je vorig jaar met jezelf om en hoe NU?
Er is veel gebeurd dit jaar.

Nu voert de energie ons in hoog tempo naar de zonnewende.
De 21-12, een magische datum.
Het is en wordt een wending.
De opbouw van de energie komt tot ontlading.
De golven spoelen binnen.

Wanneer je het beeld van de golven in zee neemt,
heb je in de aanzuigende werking van het groeien van de golf gezeten.
Je wilde misschien wel staan, maar dat lukte vaak toch niet echt.
Je bent voor je gevoel heel wat keren omgevallen.
Nu kom je naar de verandering van het golfpatroon.
De aanzuigende werking gaat over in het omhoog gaan waarna de golf kan gaan rollen.

Veelomvattende afronding /18 December 2019 / Door Mieke Vulink

Veelomvattende afronding
18 December 2019 / Door Mieke Vulink

Het loopt tegen het einde van dit jaar; de winter-zonnewende en Kerstmis komen eraan. Ook dit jaar is voor veel Lichtwerkers en bewustzijnsverhogende Lichtdragers allesbehalve 'een makkie' geweest. We zijn flink uitgedaagd; sommigen van ons zijn heel diep gegaan om deuren te ontsluiten in werelden waar menigeen een bochtje voor om zouden fietsen.


Er zijn ondenkbaar veel afscheidings-issues uit vorige levens voorbij gekomen, getriggerd door allerlei lastige omstandigheden en samengeperst in een soort instant processen die zich niet meer lieten wegdrukken.

De weg van Yeshua en Maria Magdalena

Onze weg lijkt een beetje op die van Yeshua, Maria Magdalena en de Heilige Familie zo'n tweeduizend jaar geleden. Met het grote verschil dat de omgeving waarin zij incarneerden veel zwaarder belast was, met een veel lager bewustzijn dan waar de meesten van ons nu in opgegroeid zijn. Maar innerlijk koesteren we eenzelfde verlangen ontwaken, ankeren in het besef van onze Goddelijkheid en de mensen om ons heen aanraken vanuit dit besef. We zijn gekomen om de illusies die ons vanuit de dualiteit tegenwerken, in dit besef van Goddelijkheid, te ontmaskeren.