Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 november 2019

Channel Aartsengel Gabriel – Het goddelijke licht op aarde – 22 November 2019 / Via Martha Krul

Channel Aartsengel Gabriel
– Het goddelijke licht op aarde –
22 November 2019 / Via Martha Krul

Het licht op aarde komt in alle schoonheid en kracht binnen.
De mens vindt dit moeilijk.

De mens is een creatie van goddelijke schoonheid.
De mens heeft altijd al de mogelijkheid gehad om te stralen in haar eigen grootsheid.
Niet iedere mens kon daartegen.
Niet iedere mens kon het licht verdragen en dragen.

Duistere kanten hebben de mens “gedwongen” in haar eigen schaduw te gaan staan.
Dit had alles met misbruik van macht te maken.

De mens heeft lang onder deze misbruik van macht geleefd.
Zo lang, dat hij het nu moeilijk vindt om dat juk van schuld en boete af te werpen.

Eeuwen heeft de mens uitgezien naar dit licht.
Heeft zich op aarde voorstellingen gemaakt.
Dit licht zou niet op aarde te ervaren zijn…..
Niets is minder waar.

De kat / Geplaatst 21 November 2019 / Auteur uitjebewust

De kat
Geplaatst 21 November 2019 / Auteur uitjebewust

levens heb je mooie kat. Of je nu een huiskat bent, een boskat of misschien wel een andere katachtige van een veel groter formaat. 7 is een fantastisch getal. Mythisch en magisch. De kat komt niet voor niets regelmatig terug in afbeeldingen, symbolen, beelden al vanaf de oudheid.

De kat is eigengereid en leeft een solitair bestaan, maar is nooit eenzaam. Hij tolereert anderen in haar buurt als hij daar zin in heeft, ook als het om familie gaat. Al worden familieleden beter geaccepteerd. Wordt het te druk om hem heen, dan trekt hij zich terug op een rustig plekje. Het liefst ergens waar hij zijn omgeving goed kan overzien.

Hoe zit dat bij jou lief mens? Ben jij net zo krachtig als de kat? Of zou je je meer als haar mogen gaan gedragen? Dat je jouw ZELF centraal zet en anderen toelaat wanneer je daar zin in hebt of zelf anderen opzoekt als je daartoe intuïtief liefdevol gedreven wordt. Het is een van de moeilijkste uitdagingen waar velen van jullie voor staan. Alle keuzes die je gemaakt hebt in jouw leven hoeven niet bepalend te zijn voor jouw toekomst.

Het kan je helpen je net als de kat terug te trekken op een rustig plekje. Daar in stilte kun je jouw situatie overzien. En? Hoe ziet jouw leven er op dit moment uit? Het gaat erom dat je voor jezelf bepaalt wat jou ECHT gelukkig maakt. Waar jouw hart van gaat zingen, waar de blijdschap vlinders in jouw onderbuik tovert, waarvan je diep in jouw ZELF weet dat je dat wilt doen.Live Kryon Channeling: Kryon in San Jose, Californië. 4 De Boomknuffelaar heeft het uitgezocht. / 2 februari 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 23 November 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in San Jose, Californië. 4
De Boomknuffelaar heeft het uitgezocht.
2 februari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst:  23 November 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dertig jaar geleden kwam ik op een zeer cryptische manier bij mijn partner. Voor hem was dit angstaanjagend maar daar kwam hij overheen. Er zijn mensen die de man, de technicus, zouden vragen: “Wat was het keerpunt?” Hij had al zijn logica die hem zei dat dit niet kon. Hij had dezelfde angst als degenen om hem heen die zeiden dat dit kwaadaardig was. Toch blijft de vraag: “Wat was de transitie; wat overtuigde hem?” Ik zal het jullie vertellen: Ik kende de man goed genoeg om te weten wat hem zou overhalen. Hij was er niet klaar voor. Geen enkele hoeveelheid logica kan liefde overtreffen. Dat kan niet. En toen hij steeds weer in de stoel zat had hij de meest verbazingwekkende liefdes-wassing dan hij ooit eerder had gehad. Nooit! In zijn jongere jaren wendde hij zich tot de georganiseerde religie en hij vond daar liefde….hij vond daar liefde! Liefde die hem daar hield. Maar hij ervoer nooit wat Spirit hem kon geven. Toen hij helemaal alleen in de stoel zat overtuigde dit hem boven de logica. Liefde heeft geen logica, lieve mensen….weet je, je kunt dit niet uitleggen. Wij hebben het eerder gezegd, het is grappig om daarover te denken, twee mensen die elkaar in de ogen staren en er een diep ademhaalt en zegt: “Eindelijk. Ik houd van jou!” En de ander zegt: “Wat bedoel je daarmee?” (Kryon lacht) Zouden jullie dit kunnen uitleggen? (Lacht weer) Dat kunnen jullie niet en jullie zouden het ook niet proberen. Jullie weten allemaal dat zelfs menselijke liefde attributen heeft die zo mooi zijn dat zij tot op een bepaald niveau opwinding veroorzaakt zodat jullie ’s nachts niet kunnen slapen….er is teveel liefde! Verliefd worden is het mooiste dat mensen kunnen doen en jullie kunnen dit met elkaar doen, met een dier of met God! Verliefd worden is bijna oogbal tegen oogbal….het is een relatie die jullie hebben. Jullie kunnen het niet uitleggen.

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / Vrijdag 22 November 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 22 November 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

...dat je de mensheid het beste dient door uit de
koffieshop en de boekhandel te gaan naar de straat.

De wereld wacht op jouw bijdrage; jouw stad, jouw woonplaats, jouw buurman,
jouw vriend wacht op die hulp van jou dat alles gemakkelijker zal maken.
 Er is meer dan je kunt doen dan je weet.
Ga gewoon weg daar en kijk er naar uit.
Natuurlijk weet je al dat het leven niet gaat over
wat er naar jou toekomt, maar wat er door jou komt.
Dus besluit nu om dit het jaar te maken dat dit idee....
zich manifesteert op het hoogste niveau ooit.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 21 November 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 21 November 2019


Dierbaren, bevrijd jezelf van de druk van het denken dat je precies moet weten waar je naartoe gaat en hoe je daar komt. Als je het advies hoort om duidelijkheid te krijgen wat je wilt, gaat het er niet om te beslissen hoe je het Universum zult beheren, maar gaat het erom dat je de kern essentie van wat je wilt ervaren in kaart brengt en vervolgens jouw hart toestaat de weg te leiden. Werken met een brede intentie en nieuwsgierigheid is de sleutel tot het creëren van een ruimte voor onbekende potentiëlen om voor jou te verschijnen die jouw energetica en zielsmissie eren.

Het is jouw verstand, niet jouw hart, dat verteerd wordt door details, en dat is niet het systeem dat je naar de plaats kan brengen waar je wilt zijn, omdat jouw hoogste potentiëlen net voorbij wat je kunt zien bestaan. Jouw geest heeft eenvoudigweg niet het vermogen om je daar te krijgen omdat het alleen kan werken binnen de grenzen van wat al bekend is. Je kunt jouw weg naar het gebied van het potentieel niet plannen, je kunt er alleen komen door middel van stroom en ontvouwing, wat de specialiteit van het hart is.

Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 22 November 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 22 November 2019 / door Jennifer Farley,

Is het geldig?


Gedurende de komende dagen zal Het Universum
een aantal grote veranderingen bieden
en het zal aan jou zijn om te beslissen of je uit je comfortzone wilt stappen of niet. 
Je kunt je om vele redenen vastklampen aan je huidige manier van zijn;
je weet niet wat je zult worden,
je zou bang kunnen zijn om jouw 'vangnet' te verliezen,
of angst kan je op de plaats houden waar je bent. 
Je wordt gevraagd om te kijken naar alle redenen
waarom je jezelf deze vraag niet kunt of wilt stellen....is het geldig? 
Is het nu waar voor jou of draag je het nog steeds bij je
omdat je het gevoel hebt dat je het moet? 
 Je hebt de persoonlijke kracht om je wereld naar believen te veranderen,
het is tijd om die grote keuzes te maken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 22 november 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 22 November 2019.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
22 November 2019.

Meteen nadat de 21ste eeuw van start ging leek de wereld zo’n beetje klaar om een drastische sprong vooruit te maken, met de aankondiging dat Buitenaardsen van plan waren zich te laten zien als onderdeel van een Eerste Contact, en het plan was om over de gehele wereld talloze buitenaardsen met hun luchtschepen te laten overvliegen. Deze gebeurtenis heeft nooit plaatsgevonden; in overeenstemming met de instructies van het hogere bevel van de Galactische Federatie was men van mening dat het nog geen geschikte tijd was voor een dergelijke gebeurtenis. Hoewel een Eerste Contact nog steeds officieel zal worden uitgevoerd, zijn zich uiteraard wel andere gebeurtenissen blijven ontvouwen, waarbij jullie over het algemeen duidelijk veel beter geïnformeerd en meer bewust zijn dan voorheen. Het feit dat de duistere krachten sindsdien hun eigen technologie voldoende hebben kunnen ontwikkelen om hun eigen interstellaire vaartuigen te creëren, veroorzaakt verwarring, daarom worden waarnemingen over het algemeen als niet van deze wereld beschouwd.

Er zijn inmiddels vele jaren verstreken, maar een Eerste Contact blijft een sterke optie en zal nog steeds deel gaan uitmaken van jullie evolutie. Het ontmoeten van je broeders en zusters uit andere werelden en dimensies zal een opmaat betekenen naar het ontdekken van de waarheid omtrent jullie geschiedenis en toekomst. Jullie zijn het “Event” bijzonder dicht genaderd en er vinden al eerste veranderingen plaats die uiteindelijk tot jullie ascentie zullen leiden. Jullie zijn stuk voor stuk grootsere zielen dan je werd doen geloven, maar de waarheid kan niet oneindig lang worden achtergehouden. Het is lang, lang geleden dat de Anunnaki jullie Meesters waren, toen jullie niet veel meer dan slaven van hen waren en dienovereenkomstig werkten. Die fase is echter al lang voorbij en jullie zijn geleidelijk aan geëvolueerd en meer bewust geworden van je ware zelf. De waarheid is dat jullie na verloop van tijd volledig zullen worden teruggebracht naar de engelachtige staat waarin jullie verkeerden voordat je ervoor koos om in de lagere trillingen terug te vallen om op die manier enorm veel ervaring op te doen.

Een andere kijk op Trump / Over Trump / Auteur: Sylvain LAFOREST op 15/11/2019


Een andere kijk op Trump
Auteur: Sylvain LAFOREST op 15/11/2019

De timing is perfect voor iedereen om te begrijpen wat Donald Trump aan het doen is, en om te proberen de dubbelzinnigheid van hoe hij het doet te ontcijferen. De controversiële president heeft een veel duidelijkere agenda dan wie dan ook, zowel op het gebied van het buitenlands beleid als op het gebied van binnenlandse zaken, maar omdat hij aan de macht moet blijven of zelfs in leven moet blijven om zijn doelstellingen te bereiken, is zijn strategie zo verfijnd en subtiel dat niemand het kan zien. Zijn algemene doelstelling is zo ambitieus dat hij een willekeurige elliptische koers moet volgen om van punt A naar punt B te komen, waarbij hij gebruik maakt van patronen die de mensen van hun bevattingsvermogen van de man afleiden. Dat geldt voor de meeste onafhankelijke journalisten en zogenaamde alternatieve analisten, maar ook voor westerse mainstream nep-nieuwsuitgevers en een grote meerderheid van de bevolking.

Over zijn strategie zou ik een snelle en nauwkeurige analogie kunnen maken met medicatie: de meeste pillen zijn ontworpen om een probleem te behandelen, maar komen met een reeks secundaire nawerkingen. Nou, Trump gebruikt medicatie alleen voor hun nawerkingen, terwijl de eerste bedoeling van de pil is wat hem aan de macht en in leven houdt. Aan het eind van dit artikel zult u zien dat deze metafoor van toepassing is op vrijwel elke beslissing, actie of verklaring die hij heeft gemaakt. Als je eenmaal begrijpt waar Trump voor staat, zul je het buitengewone voorzitterschap dat hij leidt kunnen waarderen, zoals geen enkele voorganger ooit in de buurt is gekomen van wat hij heeft gedaan.

De nieuwe mens straalt in volle glorie / 21 November 2019 / Door Martha krul


De nieuwe mens straalt in volle glorie
21 November 2019 / Door Martha krul

Wij lezen dat er heel veel in de energie verandert.
Van dag tot dag lezen wij over die bijzondere energie die op de aarde binnenkomt.

Iedere dag kijken wij in de spiegel en zien daar bij lange na niet wat er veranderd is aan onszelf.

Dat geeft verwarring.
Niets is meer wat het lijkt.
Ja, alleen je menselijke gestalte.
Bij kritisch kijken zie je ook dat daar verandering in is gekomen.
Je ogen, die verbonden zijn met je innerlijke mens, zijn natuurlijk zichtbaar veranderd.

Wanneer je naar de uiterlijke mens kijkt, raak je in verwarring.
Van binnen is er zoveel veranderd.
In je beleving is bijna alles veranderd.

Het is bijna niet te bevatten wat deze transformatie voor de mens en de totale mensheid inhoudt.

Alles is transparant.
Je chakra’s zien er helemaal niet meer zo uit als dat je altijd in je oefeningen “gezien” hebt.
Je chakra’s zijn helemaal transparant.
Het lijkt of ze van prachtig glas gemaakt zijn.

Alles lijkt glas en kristal aan je lichaam.

Live Kryon Channeling: Kryon in San Jose, Californië. 3 Je Ziel ontmoeten. / 2 februari 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 22 November 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in San Jose, Californië. 3
Je Ziel ontmoeten.
2 februari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst: 22 November 2019 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De channeling gaat verder. Van twee channelaars verwachten jullie twee boodschappen te horen maar er is er maar een omdat wij beiden van dezelfde plaats achter de sluier vandaan komen; een plaats die geen locatie heeft. Je zou dit het Grote Bewustzijn in de Hemel kunnen noemen en jullie zouden er niet ver naast zitten. Multidimensionaliteit ziet er voor een lineaire mens op deze manier uit. Laten wij gewoon zeggen dat achter deze sluier, het donkere glas waar jullie doorheen kijken, licht is. Het licht waar wij over spreken heeft boodschappen voor jullie en degene die jullie nu horen is een voortzetting van wat jullie eerder hoorden.

Wat als jullie in contact zouden kunnen komen met je ziel? Wat als dit maar even mogelijk zou zijn? Waarom doen jullie dit met je voorstellingsvermogen niet samen met mij? Dat er voor een moment een wonder gebeurt en dat jullie alle vibraties opzij kunnen schuiven die tussen jullie en je ziel in de weg staan. Het interessante hiervan is dat Jullie naar Jullie kijken.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 20 November 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 20 November 2019


Als je een punt van verbinding maakt met je innerlijke wijsheid, zul je altijd goede beslissingen nemen. En het mooie is, hoe meer je erkent en je verschuift naar je innerlijke wijsheid uitstelt, eens te meer je die verbinding koestert en die connectie laat groeien, totdat het dat deel van je wordt dat van nature de weg leidt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / Donderdag 21 November 2019 / Neale Donald Walsch


Donderdag 21 November 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

...dat je niet kunt verwachten een probleem op te lossen met behulp van de dezelfde energie die het probleem veroorzaakte.

Of het nu gaat om de eindeloze oorlogen in de wereld
of de oneindige ruzies en gevechten in jullie eigen huis,
 het probleem is hetzelfde: tegenstrijdige energie.
Als jullie de uitkomst willen veranderen,
verander dan de energie.

Het bijzondere aan deze oplossing is dat jullie
niet op de andere partij hoeven te wachten om het te doen.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & MartienEen Schrijven van de Schepper / Donderdag 21 November 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 21 November 2019 / door Jennifer Farley,

Resonantie


De energetische dissonantie van de afgelopen dagen
kan het misschien uitdagend maken
 om jouw balans te vinden en je rust te bewaren. 
 En, voor elk dissonant moment,
is er een even sterke resonantie als reactie. 
Het is allemaal een kwestie van waar je voor kiest
om jouw focus op te plaatsen. 
 Sta Het Universum toe om je te helpen bij jouw fijnafstemming.
 (Glimlach)
Het zal altijd de moeite waard zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 21 november 2019

Benjamin Fulford : Laatste Confrontatie met Elders of Sion Doemt Op - 18 november 2019

Laatste Confrontatie met Elders of Sion Doemt Op

Benjamin Fulford - 18 november 2019

Het is tijd om de dingen bij hun naam te noemen.  De meeste problemen in de wereld komen voort uit een groep die bekend staat als de Elders of Sion.  Dit is een onweerlegbaar feit en heeft niets te maken met het Joodse volk.  Het is veeleer een groep inheemse families die de meeste bedrijven ter wereld bezitten en die samenzweren om 90% van de mensheid te vermoorden en de rest tot slaaf te maken.  Daarom hebben ze 6,4 triljoen dollar uitgegeven aan oorlog en massamoord (volgens recente berekeningen van het Watson-instituut) sinds ze hun terreuraanslagen van 11 september en de fascistische staatsgreep hebben georkestreerd.


Dit zou genoeg geld zijn geweest om een einde te maken aan de armoede, de vernietiging van het milieu te stoppen en de mensheid naar het Universum te brengen.  In plaats daarvan werd het besteed aan een project om een Groot-Israël te creëren om de overlevenden van hun geplande kunstmatige Armageddon te regeren.  Laten we duidelijk zijn: het probleem komt voort uit de inheemse groep van families die het monotheïsme beheersen.

Ter herinnering, we worden geregeerd door een govern- (controle) mint (geest) die religie gebruikt (re-ligare: om ons te bundelen) gebruikt om ons samen te bundelen tot een fascii (een bundel stokken), of fascisme.  Fascisme staat ook bekend als "heerschappij door ondernemingen".  Een Zwitsers onderzoek heeft aangetoond dat 737 mensen 80% van de transnationale ondernemingen in de wereld controleren.


Opnieuw ankeren in het vertrouwen in Hogere leiding 21 November 2019 / Door Mieke Vulink

Opnieuw ankeren in het vertrouwen in Hogere leiding
21 November 2019 / Door Mieke Vulink

'Accepteer en laat los wat je niet kunt veranderen'. Het is een gouden zin die in bijna iedere vorm van therapie voorkomt. Soms schiet die zin ons weer te binnen, en dan is het vaak "Oh ja, dat is waar, ik laat het los, he ja, dat lucht op."

Maar wat zit er eigenlijk achter die acceptatie wat nog veel belangrijker is?

Verloren Vertrouwen in Divine Timing 

Velen van ons voelen innerlijk al lang aan dat er veranderingen aankomen. Het zijn niet alleen de veranderingen in onszelf, het zijn ook de shifts in onze aardse levens. We weten vanuit ons hart dat er veel grootsere en liefdevollere levensvormen op ons staan te wachten. Misschien voel je innerlijk dat er een nieuwe partner, baan of woonplek voor jou klaar staat. Of dat bepaalde relaties andere vormen zullen gaan krijgen. Maar de echte, wezenlijke veranderingen zullen pas komen wanneer jij er innerlijk klaar voor bent.

Maar dat is iets wat ons ego niet zo goed in de gaten houdt!

Het ego heeft er tot in ons huidige leven voor moeten zorgen dat ons leven in de aardse stof enigszins leefbaar werd. Dat had allereerst met veiligheid te maken waardoor we gewend zijn geraakt aan alles onder controle te willen/moeten houden. We zijn gewend om onze focus naar buiten te richten, en de veranderingen in de vorm te willen realiseren op het moment dat het oude begint te knellen. Dat is de omgekeerde weg die we al eeuwenlang gegaan zijn. Er ligt echter een nieuwe weg klaar en iedereen die dit leest weet dat...

Waar kan ik mijn rust vinden? / 20 November 2019 / Door Martha Krul

Waar kan ik mijn rust vinden?
20 November 2019 / Door Martha Krul

Wij hebben een behoorlijke rumoerige periode doorstaan.
Mercurius had daar o.a. flink de hand in.
Nu gaat die energie weer veranderen, maar rustig zal het niet worden.
Dat is iets wat je mag aannemen.

De dagen die bijzonder zijn in de energie volgen elkaar snel op.
Je vraagt je af waar jij nu een beetje rust kan vinden.

De rust is dichter bij je dan je denkt.
Die rust kan je in jezelf creëren.

Daar zit die rust namelijk al, het is aan jou je ermee te verbinden.
JIJ bent het oog van de storm.

JIJ kunt alle stormen doorstaan, wanneer je goed contact met jezelf hebt.
Die verbinding is belangrijk voor je.

Door twee maal per dag te mediteren, zal je voelen dat die rust toeneemt.

Door de rust in jezelf te vinden en je daarmee te verbinden, ben je fundamenteel bezig.
Door constant letterlijk je hoofd boven water te houden, ben je symptoommatig bezig.

Wanneer je fundamenteel bezig bent, levert het je veel op voor de toekomst.
Ben je symptomatisch bezig, dan heb je er een langdurige bezigheid bij.