Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 november 2019

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht – 31 oktober 2019

Blossom Goodchild
– Federatie van het Licht –
31 oktober 2019

Na zes weken van optredens, werd ik ziek. Vandaar mijn afwezig zijn. Nu is alles weer goed!

BG: Wel, hallo! De mensen vragen zich af waar wij gebleven zijn. De grappigste reactie was: ‘ben je geascendeerd naar de Nieuwe Aarde, en hebben ze daar geen wifi?’ Het is lang geleden, mijn vrienden. Ik ben zo blij om weer contact te leggen en te zien hoe de zaken er nu voorstaan?

FVL: Groeten van/vanuit de Hoogste Orde aan jou, Blossom, en aan Allen op Aarde die hun Glorierijke Licht stralen op de weg naar Huis.

BG: Wow! Zojuist ging er een golf van hitte, Energie en Liefde over mij heen. HALLO! HALLO! HALLO!

FVL: Aangezien ons laatste gesprek al enige tijd geleden is, willen wij opmerken dat het upgraden van uw Planeet goed heeft doorgezet. Hiermee bedoelen we dat deze Hogere Energieën blijven binnenstromen in uw atmosfeer en rechtstreeks in uw Wezen, waardoor ook de ‘tussenruimtes’ worden opgevuld.

BG: Eh … Wat betekent dat precies?

FVL: Precies? Dat kunnen we niet zeggen. Maar wat wij kunnen waarnemen op wat u een ‘radar’ zou noemen, is de Energie van Licht-Liefde die wordt uitgezonden door hen die ervoor kiezen om … DE PLANEET TE BOMBARDEREN MET HUN LIEFDE … onmetelijk.
Er zijn beduidende verhogingen in de Energieën, op vele niveaus. Velen kunnen het in hun Wezen voelen. Kunt u het voelen, Blossom?


EEN PLUIM! Via Marcelius


EEN PLUIM!
Via Marcelius

Graag zou ik eens pluim willen uitdelen aan de mensen achter de schermen van  "WAKKEREMENSEN"  Ine & Martien.
Zij zijn de zorgdragers van gewichtige informatie om deze kenbaar te maken voor het grote publiek.
Dit kost ongelooflijk veel tijd en energie, tijd is kostbaar en hier staat bijna niemand bij stil. Dat is begrijpelijk maar deze lichtwerkers trekken wel de kar en dat valt niet altijd mee.

Er komt veel informatie uit alle hoeken en gaten en allen dienen het hogere gemeengoed met als doelstelling: Eenheid, saamhorigheid delen van belangrijke informatie herstel inzichten verbeteringen en nog wel 100 woorden te bedenken.


Martin Geddes ~ Hoe Bereid je je Nu voor op Het Grote Ontwaken / 6 november 2019 / door Suzanne Maresca

Martin Geddes ~ Hoe Bereid je je Nu voor op Het Grote Ontwaken
6 november 2019 / door Suzanne Maresca

November 4, 2019

https://tinyurl.com/yxhhc3w4

Onlangs ben ik naar Nederland afgereisd voor een interview met PR-goeroe Ronald Heister, oprichter van Bossmaker. Ik heb de reis gemaakt omdat het verhaal van Ronald mijn eigen ervaring weerspiegelt. Na een redelijk succes te hebben genoten in de reguliere bedrijfsomgeving, realiseerden we ons allebei dat er iets heel erg mis was in de wereld. Als gevolg daarvan zijn we allebei begonnen aan een persoonlijke en professionele reis van groei en bewustzijn.

Dit interview geeft mijn perspectief op de Great Awakening weer door Ronald's bedrijfsgerichte lens. Het geeft inzicht in de vele gesprekken die ik de laatste tijd heb gevoerd met wijze gidsen die de onvermijdelijke grote veranderingen zien aankomen. Zo zijn er bijvoorbeeld directe effecten op het gebied van risicomanagement en bestuur, maar ook kansen die velen zullen missen omdat ze geobsedeerd zijn door het onverdedigbare te verdedigen.

De video is verdeeld in vier segmenten:

Wat gebeurt er in het algemeen in termen van geopolitiek (een 'spirituele oorlog' verborgen voor het oog)

Wat te verwachten (een 'vertrouwensapocalyps' van schandalen)

De effecten hiervan op mondiaal, bedrijfs-, gemeenschaps- en persoonlijk niveau.

Ontdek hoe machtig jij bent / 7 november 2019 / Door Lilian Ferru

Ontdek hoe machtig jij bent
7 november 2019 / Door Lilian Ferru

Lieve mensen,
Nog even en dan is het nieuwe boek: ‘Licht op genezing’, verkrijgbaar. Ik heb het zojuist naar de uitgever gestuurd. Voor mij dus tijd voor beschuit met muisjes. Zoals met elk boek voelt dit een beetje als een bevalling. En zoals met elke zwangerschap, is het de vraag hoe het kindje er uit ziet. Het blaakt van gezondheid. Het komt met nieuwe frisse ideeën, waarbij er eerst korte metten wordt gemaakt met de oude tijd en het bijgeloof. Ik heb ontdekt hoe machtig we zijn. Dit boek gaat verder dan het zelfgenezend vermogen. Het gaat over de nieuwe jij, die een nieuwe wereld creëert, vanuit heelheid en zelfliefde. Het kan nog een weekje of twee duren voordat het verkrijgbaar is, maar je kunt nu alvast intekenen. Stuur een mailtje met je naam en adres en dan geef ik het aan mijn uitgever. Dan krijg je het boek in de bus, zodra het beschikbaar is. info@jijbenteenwonder.nl

Nog even en dan zijn we op 17 november terug in Den Bosch voor een healing. Paul en zijn Lichtvrienden zetten je terug op het kosmische lijntje. Het gaat steeds om de ervaring van universele eenheid. Daar ligt de sleutel tot innerlijke vrede en geluk. Het gaat van kleinheid naar grootsheid. Als je eens wist wie je werkelijk was, dan zou je nooit meer eenzaam, verdrietig, of bang zijn. Voel je welkom.

Nog even en Roy heeft een vast contract. Roy was wanhopig toen hij van Florida terug naar Nederland verhuisde. Hij hield het daar niet meer vol. Hoe vaak hij ook solliciteerde, er was vaak geen werk. En als hij dan al een baantje had, dan werd hij behandeld als een slaaf. Voor jou tien anderen, iets dat daar heel normaal is. Roy heeft nu een baan in een magazijn. Het is hard werken, vaak tot diep in de nacht, maar hij is er blij mee. Het welkom dat wij hem hebben gegeven, al die lieve mensen die aan het Angelfonds hebben gedoneerd, heeft zijn leven veranderd. Dit heeft zo’n impact gehad. Er is meer zelfvertrouwen, zoveel meer rust, en een gevoel van veiligheid. Er wordt van mij gehouden! Wat dat met iemand doet, is onvoorstelbaar.
 

Een melange van Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 8 November 2019

Een melange van Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 8 November 2019


Vandaag is weer een van die dagen dat er geen gewone dagelijkse boodschap is.:)

Jaren geleden had ik van Gabriel een channeling ontvangen over de energieën die op een soort stroomversnelling lijken. Hij heeft me de afgelopen dagen dezelfde beelden gegeven met betrekking tot de energieën die we op dit moment ervaren.

Als we de stroomversnellingen binnengaan, voelen we ons van alle kanten geprikkeld. Onze belangrijkste focus wordt het bewaren van onze balans en het niet uit de boot vallen. We kunnen wel varen in de richting die we denken dat we moeten gaan, maar het doet echt niet veel omdat de kracht van de stroom te sterk is.  We kunnen ons angstig of opgewonden voelen, afhankelijk van hoezeer we het avontuur omarmen, of misschien een beetje van beide!

De nieuwe, vrije mens, in liefde verbonden / 8 November 2019 / Door Martha Krul

De nieuwe, vrije mens, in liefde verbonden
8 November 2019 / Door Martha Krul

Je bent aan het vernieuwen.
Je bent aan het veranderen.

Je voelt het.
Het is nieuw en onwennig.
Ben ik dit?

De energie is verre van rustig, maar in onszelf heerst rust.
Wij hebben het oog van de storm gevonden.

Het raast en giert om ons heen.
Wij voelen ons bijna devoot in onze eigen stilte. 


In de verwondering van wat is geweest.
In afwachting van het moois dat komen gaat.

Wij zijn verbonden.
Wij hebben dit nog niet eerder op deze manier gevoeld.
Wij maken vele cirkels rond.

Wij waren verbonden met vele lijnen.
Wij hebben gewerkt om die lijnen los te krijgen.
Wij hebben de vrijheid gevoeld.
Die geven wij niet meer op.

En nu voelen wij weer verbindingen.
Geen strakke lijnen, maar lijnen van zachtheid en liefde.
Nu voelen wij DIE nieuwe verbindingen.
Die benemen onze vrijheid niet.
Die laten ons voelen dat wij het met elkaar doen.


Family Bulletin November 2019 Lee Carroll / 9 november 2019

November 2019
Lee Carroll / 9 november 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


November uitgave

Groetjes, Henk! 

Prettig november! Als je dit leest zal ik weer in Zuid Amerika zijn om naar vier landen te gaan met verschillende leringen en seminars.
Argentinië is altijd prettig en wij hebben daar een grote familie lichtwerkers! Wij gaan dit keer ook naar Uruguay. Waar ligt Uruguay? Het ligt dichtbij Argentinië (een oversteek met de pont) en het heeft ongeveer dezelfde grootte als North Carolina. Wij zijn hier al een tijdje niet meer geweest en ik kijk ernaar uit om mij weer met dit land en zijn mensen te verbinden.

Mexico City staat ook al een tijdje op ons lijst om weer te bezoeken – wij zijn er sinds 2007 niet meer geweest. Wij gaan nu met een groter team en weten zeker dat het een grootse bijeenkomst zal worden.

Daarna gaan wij naar Peru. Een magische plaats met veel bovennatuurlijke activiteiten. Deze keer reizen wij met sjamaan en Andes-priester Nicolas Pauccar. Hoewel ik tot nu toe al vijf keer in Macho Picchu ben geweest kijk ik ernaar uit om dit met Nicolas te doen. Ik houd ervan om aan de voeten te zitten van inheemse meesters die zeer veel kennis hebben en ik zuig dit allemaal op!
Op deze dag van je leven / Vrijdag 8 November 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 8 November 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat je nooit tevreden moet zijn met weinig...
als je iets groots kunt bereiken.

Heb je je je ooit afgevraagd waarom zoveel mensen
 genoegen nemen met zo weinig?
Je hoeft jezelf niet tussen hen te plaatsen.
De wereld is een overvloedige plek.
Overvloedig met kansen, overvloedig met geluk,
overvloedig met ideeën, en overvloedig met liefde.

Reik uit naar die overvloed en neem wat rechtmatig van jou is.
Het is jouw erfenis, die door God aan jouw geschonken is.
 Laat jezelf het hebben.
Verzuim niet om ernaar uit te reiken uit angst dat het niet tot je zal komen.
Hoe kan het tot je komen als je er niet naar uitreikt?

Wees niet tevreden met zo weinig.
Reik, strek je uit, naar iets groots.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 8 November 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 8 November 2019 / door Jennifer Farley,

Exponentiële groei....


Dierbare, daar gaan we weer! 
 Neem even de tijd om uit te rusten, je batterijen op te laden
en je over te geven aan de verzorging van jezelf,
 want deze volgende golf kan jouw langgekoesterde overtuigingen over wie je bent
 en wat je gelooft dat je leven moet zijn, op de proef stellen. 
Elke inkomende golf zal vanaf nu veranderingen met zich meebrengen
waar je misschien niet volledig op voorbereid bent. 
 Dit zal een uitstekend moment zijn om je flexibiliteit
en je vermogen om dingen te zien vanuit een oneindig perspectief te oefenen.
Luister naar je hart en ziel, doe je best om alle resterende zelftwijfel/tweede gedachte
los te laten en weet dat jouw wijsheid
en kennis exponentieel zal toenemen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 8 november 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 8 November 2019.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
8 November 2019.

Als we jullie zouden vertellen dat de wereld aan jullie voeten ligt, zou je je misschien afvragen wat hij dan te bieden heeft, aangezien overal om jullie heen de grote puinhoop zichtbaar is waarin de Mens haar heeft gebracht, en de omstandigheden steeds verder verslechteren. Wat jullie niet kunnen zien, zijn de veranderingen die achter de schermen plaatsvinden en die jullie kijk op de zaak totaal zouden veranderen. We hebben vaak de aard van komende veranderingen genoemd, evenals dat er een einde zou komen aan de ontwrichtende activiteiten van degenen die de behoeften van de natuur en Moeder Gaia hebben genegeerd om hun eigen hebzucht te bevredigen. Het is duidelijk dat er zaken dienen te worden aangepakt om een einde te maken aan de vernietiging die plaatsvindt. Hiervoor zijn plannen gemaakt en het enige dat resteert is deze op het juiste moment in het leven te roepen, om zo succes te garanderen. We kunnen niet zeggen wanneer dat zal zijn, maar vanwege de urgentie van de situatie kunnen we ons niet voorstellen dat het nog heel lang zal duren.

Zoals jullie inmiddels zouden moeten weten, is tijd aan onze kant van de sluier niet zoals jullie tijd zien, omdat bij ons alles in het nu bestaat. Het wordt derhalve moeilijk om precieze voorspellingen te doen van gebeurtenissen die plaatsvinden, dus moeten we in algemene termen spreken op basis van wat we weten over de activiteiten op jullie wereld. Vrije wil is hierbij altijd aan de orde, maar soms worden we door hogere bronnen "bevolen" om een bepaalde actie te ondernemen, ongeacht welke situatie dan ook. Er bestaat uiteraard een groter plan voor de Mensheid dat op dit moment jullie pad naar Ascentie bepaalt en niemand zal zich hiermee mogen bemoeien. Doordat jullie het kantelpunt 2012 zijn gepasseerd, is het absoluut op geen manier toegestaan dat iemand hierin wijzigingen kan aanbrengen. In het grotere plan dient er vaak rekening te worden gehouden met Galactische afwegingen, omdat de gevolgen van jullie toekomstige handelingen verder reiken dan je zou kunnen vermoeden.

De tijd is daar de nieuwe mens wordt geboren / 7 November 2019 / Door Martha Krul

De tijd is daar de nieuwe mens wordt geboren
7 November 2019 / Door Martha Krul

Verbinding.

Overal intens voelbaar.

Nooit hebben wij mensen zo’n intensieve verbondenheid gevoeld.
Wij voelen ons verbonden met het prachtige licht.
Verbonden met de oude-nieuwe wijsheden.
Verbonden met elkaar.
Verbonden in liefde.
Verbonden met de krachten vanuit het universum.
Verbonden met de zon, maan en de planeten.
Voelbaar verbonden met de krachten vanuit het universum.

Alle verschillende onderdelen, zijn ontwaakt.
Wij zijn ontwaakt.
Wij staan nog onwennig in onze ogen te wrijven.
Kunnen nog niet geloven wat wij zien.
Kunnen nog niet geloven wat wij voelen.

Komen tot een voorzichtige actie.
Zijn als mensen die uit een diepe slaap ontwaken, wat natuurlijk ook zo is.
Eindelijk is de sluier der onwetendheid verwijderd.

Wij kijken verwonderd om ons heen.
Zijn bezig onszelf te her-ont-dekken.
Het oude mag nu echt losgelaten worden, zodat er plaats komt voor het nieuwe.

WERELD IN BEWEGING /7 november 2019 / Door eliaslimusemmanuel


WERELD IN BEWEGING
7 november 2019 / Door eliaslimusemmanuel

Over 5G, zilver, zeep, plastic, Shell en ING.

Vandaag ontving ik volgende mail:

 Dag Elias, op een van mijn werkplekken buiten de deur bemerk ik sinds een maandje dat ik na een uurtje doodmoe ben, me leeggezogen voel.
Blijkt dat in dat gebied met 5G wordt geëxperimenteerd. Staat vlakbij een grote mast. Twee weken terug viel ik er zelfs van de trap! Liep goed af, gelukkig. 
Heb jij nog tips? 

Bij voorbaat hartelijk dank en een lieve groet,

Deze schrijfster is niet de enige die last heeft van deze straling:Ja, daar sta je dan met zo’n mast naast je deur. Niemand heeft daarbij naar je mening gevraagd. Welke belangen worden hier gediend?

Jezus zegt, dat wij alles moeten accepteren wat er is. Dit, omdat wat er ook gebeurt, het binnen het Goddelijke plaats vindt en alles, wat bestaat door God geschapen is en dus zin en betekenis heeft. Maar betekent dat ook dat we niets moeten doen?

Accepteren betekent naar mijn inzicht dat we al dat, wat door de duistere machten naar voren wordt geschoven, best als een uitdaging zien en dan moeten mediteren om onze ziel te vragen, hoe we daar op moeten reageren en dus niet vanuit ons verstand (ego) of emoties aan de slag gaan.

Het hangt dan weer af van welke ervaringen onze ziel nog nodig heeft, hoe onze reactie er uit zal zien.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 6 “Partnerschap met God” / geplaatst: 8 november 2019

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 6 “Partnerschap met God”
geplaatst: 8 november 2019 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het is niet wat het lijkt

Sommigen van jullie worden moe omdat jullie niet weten wat te doen tot het laatst mogelijke moment en toch zeggen wij dat het gebeurt….vier het want dit is het tijdraam waar Spirit in is. Het is het “nu” waarin alles dat bestond, bestaat en alles wat potentieel kan bestaan.

Onthoud dit als jullie weer eens zitten om jezelf te pijnigen en je zorgen te maken over iets dat gaat komen. Vanaf een praktisch standpunt zeggen wij: “Geef het een dag de tijd.” Grond jezelf en maak je niet druk om de toekomst zoals de mensen dit doen.

Als jullie in de verte een tweesprong zien opdoemen en jullie weten niet welke weg jullie dienen te nemen, kunnen jullie vaak bang zijn voor de gebeurtenis. “Het komt dichterbij!” zeggen jullie Wij zeggen jullie dat dit hier al is geweest en dat het zich heeft vastgezet. De oplossing komt eraan! De energie van de oplossing en van de vrede die daarmee gepaard gaat is dus al aanwezig voordat jullie feitelijk zien dat er iets aankomt.

Niet alles is wat jullie denken dat het is!

~ KRYON, through Lee Carroll

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaalIn de horizon zie je jouw droomleven. Heb geduld. / 7/11/19 / Luc van Ewijk


In de horizon zie je jouw droomleven. Heb geduld.
7/11/19 / Luc van Ewijk

Nog even door de zware stormen heen. Alleen is die erger in je hoofd. Het is zoveel beter dan je denkt. En je leven wordt zoveel mooier als je ooit dacht. 


Het beloofde land ligt in zicht. Dat is jouw droomleven die je gemanifesteerd hebt. Maak je maar niet druk dit wordt jouw tijd. 

Lekker met jouw stroom mee. Jouw leven vol plezier en passie en vol liefde. Niet meer ploeteren. Of trekken aan een dood paard. Je hoeft mensen niet wakker te maken. 

Sommige mensen willen alleen maar tegen de stroom mee zwemmen. Weten niet beter of zie geen mogelijkheden. Maar het schip zinkt. En wij zwemmen alvast naar het nieuwe land. 

Lichtwerker is jezelf zijn. Jezelf in het licht zetten. Zodat je al die kansen kunt zien. Die voor jouw geven zijn. Zodat je eigen bestseller schrijft. Want zo leuk wordt het dadelijk. 

Geloof er maar in. En laat het maar lekker toe.
Op deze dag van je leven / Donderdag 7 November 2019 / Neale Donald Walsch


Donderdag 7 November 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

 
...dat liefde sterker is dan rechtvaardigheid.

Sting zei dat, en het is volkomen waar.
Dus als je het gevoel hebt dat je "onrechtvaardig" bent geweest
en op zoek bent naar 'rechtvaardigheid',
dan ben je misschien op zoek naar het verkeerde ding.
Wat zou er gebeuren als je in plaats daarvan liefde zou zoeken?
En wat zou er gebeuren als je liefde zou geven in plaats van die te zoeken?

Dit kan een beetje vergeving vereisen.
Maar als je met jezelf begint - als je begint met jezelf te vergeven
voor alle dingen die je misschien hebt gedaan met een ander die niet in orde waren,
zul je het veel gemakkelijker vinden om een ander te vergeven
want wat er gedaan is, dat is niet goed voor jou.

Het is gewoon maar een gedachte....


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 7 November 2019 / door Jennifer Farley


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 7 November 2019 / door Jennifer Farley,

De Kracht & Vermogen


Je bent 100% verantwoordelijk voor jouw energie.
  Neem vandaag wat tijd en zie jezelf zoals anderen je zien. 
Hoeveel van jouw dag wordt besteed aan het projecteren van positiviteit? 
Hoeveel wordt er besteed aan negativiteit?
  Je moet je realiseren dat je de kracht  en het vermogen hebt
om jouw energie op een bepaald moment te verschuiven! 
Dit kan niet worden gedaan door iets buiten jezelf .... jij hebt de leiding. 
Als je hulp nodig hebt, hoef je het alleen maar te vragen
en Het Universum zal welwillend zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl