Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 oktober 2019

Buddha / via Nathalie Glasson / OmNa school 24 oktober 2019

Buddha
via Nathalie Glasson / OmNa school
24 oktober 2019

Stem je binnen jezelf af, voordat je buiten jezelf actie onderneemt.

Mijn inzicht heeft te maken met de aanwezigheid van je innerlijke goddelijke schittering en hoe dit toegankelijk is via je hart, hogere hart of ziel-ster-chakra. Het verschaft informatie dat je door je innerlijke schittering toegang krijgt tot een nieuw bewust gewaarzijn van jezelf en het leven en dientengevolge een ​​hogere vibratie van leven en bewustzijn van het leven zich verankert. Dus, het opnieuw herkennen van je leven heeft als doel, je aan te moedigen om te beseffen dat een aanpassing in jezelf nodig is voordat actie wordt ondernomen in je realiteit. Als je actie maakt vanuit het juweel in jezelf dat in vuil gesmoord wordt, creëer je alleen meer van wat je al ervaart. Als je jezelf toestaat om je af te stemmen op je innerlijke schittering, waardoor onnodige energieën wegvloeien en een hogere vibratie van het leven verankert, zal je vanuit een nieuwe ruimte zien, voelen, erkennen en creëren; een nieuwe realiteit creëren en waarnemen. Het is belangrijk om je hier te realiseren dat de activiteiten die je onderneemt heel anders zullen zijn, geboren uit de essentie van het leven, die is om geheel en volledig te leven als een anker en uitdrukking van de Schepper.

Te nemen stappen:


Ook jij kunt genoeg geld hebben.. / 26 oktober 2019 / Door Irene Verweij

Ook jij kunt genoeg geld hebben..
26 oktober 2019 / Door Irene Verweij

Wil niet iedereen genoeg geld hebben en zonder financiële zorgen leven?

Helaas ervaren veel mensen hun financiële situatie als stressvol. Ze voelen zich klemgezet door hun financiële lasten, waardoor ze bepaalde stappen in hun leven niet durven zetten. Hoe dat komt? Er heerst veel onbewustheid en onwetendheid inzake geld.

Geld is energie

We leven in een wereld waarin het vooral over tekort en gebrek gaat. Deze twee begrippen gaan over angst. Als je echter naar de natuur kijkt, zie je dat daar de natuurwet van overvloed heerst. Als de lente er is, bloeit alles uitbundig, zonder terughoudendheid. Overvloed is een natuurwet en is ook werkzaam in ons leven. Er hoeft dus ook in jouw leven geen tekort te zijn aan geld.

Geld is geen materie. Geld is energie. Geld is gematerialiseerde energie. Hier bedoel ik mee dat het veel meer is dan alleen wat bankbiljetten en munten. Je kunt geld zien als een spiegel die de buitenwereld je voorhoudt. In deze spiegel kun je een aantal dingen ontdekken.

Aartsengel Gabriel: Er is altijd licht / 25 oktober 2019 / via Martha Krul

Aartsengel Gabriel:
Er is altijd licht
25 oktober 2019 / via Martha Krul

Lieve kinderen van het Licht.

Het is belangrijk dat u dat begrijp en in uw hart voelt.
Voor velen is het niet gemakkelijk om in vertrouwen te volgen.
Voelt het als een “verdwalen” in alle verwarrende gevoelens.

U bent verbonden met het licht.
Het is het licht dat u de weg wijst.
Door uw eigen verwarring raakt u die verbinding kwijt.
Voelt u zich verloren.

Het licht is er.
Het licht blijft er.

U ervaart delen in dit proces als zwaar en uitputtend.
In tijden van tegenwind, herkent u uw eigen kracht.
Herkent u uw eigen wijsheid.
Herkent u uw eigen licht.
Voelt u de leiding vanuit het universum.

Juist in moeilijke tijden, voelt u die aanwezigheid.
In moeilijke tijden leert u vertrouwen.

Deze moeilijke tijden brengen u naar uw verbinding met ons.
Dan “begrijpt” u dat wij er voor u zijn.

WingMakers"Het Project Camelot-interview, deel 6 / 25 oktober 2019 / Door Ella Ster


Wanneer de mens zich gaat uitdrukken in de aard van de Soevereine Integraal zal de wereld veranderen en het tijdperk van transparantie en expansie inluiden. Dit tijdperk botst met de agenda van de Elite. Toch zullen zij niet kunnen ontsnappen aan de consequenties voor hun activiteiten, terwijl we collectief terugkeren naar de oorspronkelijke staat van onvoorwaardelijke eenheid, gelijkheid en waarachtigheid.

Het geschreven interview met James (2008)
Door: Project Camelot (Kerry Cassidy en Bill Ryan)
Vertaling: Peter Toonen


Dit gevoel van verloren zijn is een gevolg van het loslaten van de zaken die je aan je Menselijk Verstand Systeem vastbinden en alles dat deze verbindingskabels verbreekt; alles dat je ervan verzekert dat je meervoudige geloofssystemen uit je meervoudige levenslopen gebaseerd zijn geweest op bedrieglijke programma’s.

Vraag 15 van Project Camelot:

In hoeverre bent u op de hoogte met de bases op de maan en Mars en de verschillende rassen (inclusief mensen) op die bases daar?

Op deze dag van je leven / Vrijdag 25 Oktober 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 25 Oktober 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat geluk een goede gezondheid is en een slecht geheugen.

Ingrid Bergman zei dat, en het is zo waar.
Herinneringen, brengen momenten naar boven die voorbij zijn,
terwijl geluk altijd wordt gevonden in het moment dat Hier en Nu is.

Het voortdurend herinneren van slechte dingen, of droevige dingen,
kan je beroven van je geschenk - dat wil zeggen,
jouw vooraf verzonden - vreugde.
Het geluk is je van tevoren door God gezonden.
Het is hier, op dit moment,
grijp het als je wilt.... en deel het.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlAartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 25 Oktober 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 25 Oktober 2019


De pioniers van jullie planeet werkten vanuit een diepe staat van vertrouwen, nieuwsgierigheid, exploratie en uitbreiding. Ook al werden ze vaak belachelijk gemaakt of als gek beschouwd, ze besteedden geen tijd aan het proberen om mensen te laten begrijpen wat ze aan het doen waren, ze volgden gewoon hun hart en de roeping van hun ziel. Er was geen kaart van waar ze heen gingen en dat was goed. Het was door hun verkenningen dat ze de kaarten maakten die anderen konden volgen.

Hetzelfde geldt voor het verlichtingsproces en de volgende fase van jullie incarnatie. Het maakt niet uit of anderen niet begrijpen waar jouw hart je naartoe roept, het maakt alleen uit dat je genoeg vertrouwen hebt om het te volgen, want wat je ontdekt dient jouw ziel, jouw doel en jouw hele planeet. Meer dan ooit tevoren is het tijd om te omarmen dat het tijd is om de krachtige expert over jou te zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martienvrijdag 25 oktober 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 25 Oktober 2019.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
25 Oktober 2019.

Een solitair leven is niet noodzakelijkerwijs een leven zonder de nodige ervaringen en biedt veel tijd voor bezinning, waarbij zeker die rustige periodes in je leven kansen bieden om de rommel in je hoofd op te ruimen. Helder kunnen nadenken brengt positieve kennis met zich mee, waarmee je een levensplan kunt volgen dat verzekerd is van kansen om je evolutie te bevorderen. Wanneer dit levensplan in overeenstemming is met je behoeften, wordt het door je gidsen ondersteund. Het stelt je tevens in staat om beslissingen te nemen die je plannen vooruit zullen helpen op een manier die jou ten goede komt. Wat in het leven vaak toevalligheden worden genoemd, zijn intentionele momenten die namens jou zijn geregeld om je op het juiste spoor te houden voor wat betreft je levenscontract. Wees ervan verzekerd dat er zich vaak momenten aandienen waarop je spirituele vooruitgang plaats kan vinden, in overeenstemming met de plannen die voorafgaand aan je incarnatie zijn vastgelegd.

Dergelijke afspraken zijn met jouw instemming gemaakt, want hoewel je een dergelijk idee misschien weigert te accepteren, wijzen we erop dat zonder een vast plan je leven doelloos en zinloos zou kunnen zijn. Zoals jij het ziet, lijkt het misschien dat veel zielen om je heen geen doel hebben, maar wees je ervan bewust dat je niet noodzakelijkerwijs de achterliggende redenen kunt weten van wat anderen ervaren. Realiseer je eveneens dat jij ook deels betrokken bent bij de ervaringen van andere zielen, hoewel dat op dat moment misschien niet duidelijk is. Het mag misschien heel ingewikkeld klinken, maar de Gidsen van alle zielen hebben het vermogen om ervoor te zorgen dat zaken in het voordeel van alle betrokkenen verlopen. Als een ziel er echter niet in slaagt zijn of haar rol te "spelen" ten behoeve van een ander of zelfs voor zichzelf, zullen nieuwe kansen zich altijd aandienen. De Geestenwereld heeft meer middelen tot zijn beschikking dan je zou denken, waarbij falen geen optie is.

Onze verhalen zijn van groot belang voor onze kinderen 24 oktober 2019 / Door Martha Krul

Onze verhalen zijn van groot belang voor onze kinderen
24 oktober 2019 / Door Martha Krul

Ik ben met alles verbonden.
Dat voel ik maar al te goed.
Soms is het moeilijk om aan te geven WAT ik voel.
Ik weet dat ik super gevoelig ben en dat ik alleen maar gevoeliger aan het worden ben.

Dit is lang niet voor iedereen gemakkelijk.
Zeker niet wanneer je gewend bent altijd het naadje van de kous te willen weten.
Dit zeker weten heeft met ego en controle te maken.
Het werkt in deze hoge energie dus echt niet als een veiligheid,
maar juist als een versterking van je moeilijkheidsgraad in dit proces.

Wij hebben allemaal een aura om ons heen.
Die aura’s zijn gevuld met informatie.
Wanneer mensen dicht bij elkaar zijn, is die informatie goed te voelen.

Wanneer jij dus zelf niet naar je eigen rust kunt komen,
voelen jouw kinderen of kleinkinderen, jouw onrust ook.

De jongere generatie is super gevoelig en wijs.
Daarin hebben wij ouderen een sturende taak.
Wanneer wij niets willen of kunnen doen aan onze onrust,
maken wij het voor de ander er niet gemakkelijker op.

Bakens van Licht: Focus / September 2019 / Door Steve Rother

Bakens van Licht:
Focus
September 2019 / Door Steve Rother

Gegroet dierbaren, Ik ben Em.

Ik kom vandaag met heel warm hart bij je om je iets over jezelf te vertellen. Zie je, je bent aan het ronddolen op planeet Aarde, je botste vaak tegen elkaar op en probeerde de weg naar huis te vinden. En het is zo mooi voor ons om te kijken omdat we je kennen, we je hart kennen. We waren bij je voordat je meer dan eens naar de aarde kwam. Dus je hebt ons gevraagd om je af en toe wat inzicht te geven, niet noodzakelijkerwijs om je iets te leren, maar om je eraan te herinneren aan de dingen die je al weet.

Dat is waarom we hier vandaag zijn om over jouw visie te spreken. Nou, we gaan het niet specifiek hebben over je ogen of de oogzenuw. Laat ons je vertellen dat, ook je fysieke lichaam verandert als je evolueert en zo ongelooflijk snel door deze verschillende stadia van evolutie gaat.

Wat er gebeurt, is dat je meer van je eigen geest in je fysieke lichaam begint te dragen. Dat is de aanpassing die plaatsvindt. Een ding waar we altijd over hebben gesproken, is dat jullie schepsels van lang geleden zijn, wat zo magisch is. Het grappige hieraan is voor velen dat je de laatste bent die erachter komt. Meestal, totdat je vaak jaren later terugkijkt en zegt: “Oh, dat was echt een puinhoop waar ik in terechtkwam! Ik vraag me af hoe ik dat deed. ‘En dan denk je terug en kun je je een emotionele herinnering herinneren die in je geest is geplant en die je visie heeft veranderd. Dus, als het zo eenvoudig is om jouw omgeving te beheersen door simpelweg naar iets te kijken, hoe laat je het dan voor je werken? Er zijn een aantal zeer belangrijke elementen die kunnen helpen bij het afstemmen daarop.

Geloof, hoop en Liefde - De beloning wacht / 24 oktober 2019 / Door Mieke Vulink

Geloof, hoop en Liefde - De beloning wacht
24 oktober 2019 / Door Mieke Vulink

Als je nu veel last hebt van gekwakkel, onrust, vermoeidheid, processen en ascentie verschijnselen; waar haal je het vertrouwen vandaan dat het zinvol is wat je doet, en dat het je naar iets 'goeds' zal leiden?

Allereerst verlicht je het hele gebeuren door het zo positief mogelijk te benaderen. Het gebeurt allemaal niet zo maar en het is zeker niet zinloos. Zelfs wanneer je geen idee hebt of het ergens toe dient of het je naar 'iets beters' leidt.

De energetische bewegingen die we momenteel maken gaan met horten en stoten, we reizen innerlijk op en neer tussen donker en licht, tussen onszelf ziek voelen, weer wat beter voelen en soms ook 'als nieuw voelen'! 
Maar: in grote lijnen bezien gaan we zeker in de richting van meer licht, openheid, zachtheid, heelheid en waarheid.

Zinvolle veranderingen ontstaan vanuit de Geest

Als je in de geest nieuwe stappen voor je ziet, of innerlijk besluiten wilt nemen die meer overeenkomstig je zielenplan zijn, dan zal jouw lichaam daar hoe dan ook op reageren. Na een overgave volgt er een indalingsfase; daarna zul je er als vanzelf uit gaan werken wat niet langer met jouw nieuwe weg resoneert. Dat uitwerken geeft tegenwoordig flinke reacties, mentaal, fysiek en emotioneel. Herinneringen uit oude levens vervlechten zich met het hier en nu, en zorgen voor verwarringen waardoor er delen van je persoonlijkheid getriggerd worden.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 24 Oktober 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 24 Oktober 2019


Velen van jullie hebben moeite om in de energie van vertrouwen te blijven. Als je dat doet,
zou je kunnen overwegen om acceptatie en toelating te beoefenen. Geloof en vertrouwen
stellen je open voor acceptatie en toestaan. Acceptatie en toestaan zijn een demonstratie
van jouw geloof en vertrouwen. Als je niet direct kunt vertrouwen, kun je daar komen door
het gebruik van acceptatie. Alle elementen van de Goddelijke Combinatie (overgave,
geloof, stroom en vertrouwen, en hun uitlopers, acceptatie, toestaan, dankbaarheid en vrede) ondersteunen elkaar. Het kan nuttig zijn om te spelen met de elementen die je het
gemakkelijkst te gebruiken vindt en ze de weg te laten leiden naar de ervaring van alle
anderen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 24 oktober 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 24 oktober 2019 / door Jennifer Farley,

Live Uitzenden!


Gewoon een herinnering....

Alles wat je doet, elke gedachte, elk gevoel, elke actie, elke reactie,
heeft een vibrerende 'marker'.
Elk van die markers, zelfs de onhoorbare,
worden gehoord door de mensen om je heen
en wordt uitgezonden naar Het Universum
en zal in vriendelijkheid reageren.
(Glimlach)
Neem vandaag even de tijd om hier echt over na te denken.

Wat je ook kiest om uit te zenden vanuit jouw eigen persoonlijke zender,
 het weerklinkt door jouw hele bestaan heen.
Het is aan jou om te beslissen hoe je verder gaat
en waarmee je omringd wilt worden.
Zoals altijd wordt je ondersteund en bemind.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 24 oktober 2019

Benjamin Fulford: De Poging Van De Staatsgreep Tegen Donald Trump Is Mislukt, Oktober Revolutie Gaat Verder. / 21 Oktober 2019

De Poging Van De Staatsgreep Tegen Donald Trump Is Mislukt, Oktober Revolutie Gaat Verder.
21 Oktober 2019 - Benjamin Fulford

Een gepoogde staatsgreep tegen de V.S. President Donald Trump heeft gefaald en verscheidene hogere politici van de V.S., met inbegrip van de Huis Spreker Nancy Pelosi en de Inlichtingendienst voorzitter van het Huis Adam Schiff, zullen waarschijnlijk worden gearresteerd of zullen dientengevolge worden geëxecuteerd, zeggen MI6 en bronnen van het Pentagon.  Dat is waarom Pelosi, Schiff, plus Buitenlandse Zaken Voorzitter Eliot Engel, Homeland Security Voorzitter Bennie Thompson, en Rep. Mac Thornberry, het rangordelid van het Comité van de Bewapende Diensten van het Huis, en anderen een plotselinge reis naar Jordanië" en toen naar Afghanistan maakten, zeggen de bronnen.

De politici zochten bescherming in Jordanië" omdat Antoinette Gardiner, de moeder van de huidige Koning van Jordanië", van een satanische bloedlijn is die zich "bekeerde" tot de Islam en haar naam veranderde in Muna, volgens het Pentagon en andere bronnen.


Nochtans, was de overheid van Jordanië" onwillig of niet in staat om bescherming te bieden, dus vlogen zij naar Afghanistan in een mislukte poging om V.S. militaire steun voor hun staatsgreep op te trommelen, zeggen de bronnen.

Het is de moeite waard op te merken dat vorige week de vroegere Secretaris van Defensie James Mathis en het vroegere hoofd van de V.S. Speciale Strijdkrachten William McRaven zowel publiekelijk Trump kritiseerden en wijdverbreid geciteerd werden zoals ze dat deden door de corporate propaganda media.

Op deze dag van je leven / Donderdag 24 Oktober 2019 / Neale Donald Walsch


Donderdag 24 Oktober 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

 
...dat een zienswijze anders dan je eigen zienswijze
misschien wel de moeite waard is om te vermaken.

Soms is het niet gemakkelijk om een idee te horen
dat anders is dan het idee dat jij hebt - en toch
zou dat het tweede idee kunnen zijn waarnaar je in feite uitreikt.

De antwoorden komen op meer dan één manier binnen.
Soms komen ze door ons heen, en soms ze komen naar ons toe.

Je hoeft maar een seconde na te denken om precies te weten.
waarom je dit antwoord vandaag ontvangt

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Portal 2012: Zilveren Trigger Update / Geplaatst: 23 okt 2019 01:32 AM PDT


Portal 2012:
Zilveren Trigger Update
Geplaatst: 23 okt 2019 01:32 AM PDT

 Nu het kritieke punt van 11 november nadert, zijn er diepgaande onderliggende structurele veranderingen in het globale financiële systeem.

Het Jezuïetenplan voor een financiële crash die vervolgens zou leiden tot een wereldwijde cryptovaluta, vergelijkbaar met de Libra, is ingestort.

Eerst werd het Libra project gedumpt:Ten tweede werd ook het Chinese plan om op 11 november een eigen concurrerende cryptomunt te lanceren, geschrapt:

Energienieuws: Je evolutie van 1 januari tot nu bekijken / 23 oktober 2019 / Door Fran Tielemans

Energienieuws: 
Je evolutie van 1 januari tot nu bekijken
23 oktober 2019 / Door Fran Tielemans

Dit is een goed moment om even balans op te maken van 2019 voor jou, tot nu toe. Je evolutie van 1 januari tot nu te bekijken, de grote en kleine drempels die je bent overgegaan, of de drempels te zien die nog voor je liggen.

Ben je tevreden met je jaar tot nu toe? Vind je dat je er alles hebt uitgehaald wat je kon, of heb je het gevoel dat je kansen niet hebt genomen?

Het mooie is dat alles is zoals het is, en dat je op elk moment van je leven tevreden kan zijn met je koers, of je koers kan veranderen. Jij bent aan zet, jij zit aan het stuur van jouw (levens-)wagen, en jij bepaalt welke richting het uitgaat, welke hindernissen je kan of wil nemen, en welke hindernissen je met een grote bocht wil vermijden.

En ook al word je soms getriggerd om jouw weg te verantwoorden naar anderen toe (omdat je je schuldig voelt omdat je niet hun weg kiest, of omdat je hoopt dat anderen jou zullen begrijpen) - jij bent zélf de enige die verantwoordelijkheid draagt over je eigen leven.

En de Engel sprak / 23 Oktober 2019 / Door Martha Krul

En de Engel sprak
23 Oktober 2019 /  Door Martha Krul

En de Engel sprak tot ……

Lieve kind, mag ik je eens wat vertellen?
Ja, kijk maar niet zo verbaasd.
Ik ben er niet zo maar.
Ik ben altijd bij je.
Dan zwijg ik en kijk ik alleen maar naar je.

Ik zie wat je aan het doen bent.
Hoe goed je aan het zorgen bent voor de ander.
Hoe blij je bent wanneer je de ander weer een plezier hebt kunnen doen.
Daar word ik ook heel blij van.

Want de blijheid van de mensen, versterkt onze blijheid.
Het is een wisselwerking die al sinds mensenheugenis aanwezig is.

Ja lieve kind, wij zijn er aldoor voor je.
Wij omringen je met liefde, zoveel wij kunnen.
Wij ondersteunen zoveel als jij ons toestaat.

Mag ik heel open een vrij met je praten?

Waar wij ons als engelen zo over verbazen, is waarom jullie mensen het jullie zo moeilijk maken.
Waarom jullie het zware leven op aarde, dat het altijd geweest is, nogmaals aan het verzwaren blijven.

Jullie weten dat wij er zijn.
Jullie weten dat jullie de kinderen van het licht zijn.
Jullie weten dat wij altijd op jullie vragen om hulp, in gaan.
Jullie weten zo veel.
En toch…..