Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 oktober 2019

Saul: Iedereen wil alleen gezien worden als geëerd, gerespecteerd en geliefd. 17 Oktober 2019 / Via John Smallman

Saul:
Iedereen wil alleen gezien worden als geëerd, gerespecteerd en geliefd.
17 Oktober 2019 / Via John Smallman


Het ontwakingsproces van de mensheid verloopt in versneld tempo en tekenen hiervan zijn duidelijk zichtbaar in de reguliere nieuwsmedia. Mensen hebben ervoor gekozen om de retoriek en beloften van politici en andere bekende figuren, die hun inzichten en meningen publiekelijk uiten, niet langer te accepteren, omdat het volkomen duidelijk is geworden, dat ze zinloos zijn. Degenen in gezagsposities of in hoge functies zijn grotendeels - er zijn enkele uitzonderingen - alleen geïnteresseerd in het handhaven of versterken van hun posities, omdat ze verslaafd zijn aan macht, in het bijzonder aan macht over anderen. De meerderheid van de wereldbevolking is echter niet langer bereid om hun macht weg te geven om anderen in staat te stellen over hun leven te beslissen. Zoals ik in mijn vorige bericht zei: niemand heeft het recht om je eigen soevereine autoriteit te negeren. En de mensheid toont nu aan, dat zij niet langer bereid is dit toe te staan.
                                    
Veranderingen, die onvermijdelijke en essentiële aspecten zijn van het ontwaken van de mensheid en van de voortdurende spirituele evolutie van de mensheid, vinden overal op jullie prachtige planeet steeds sneller plaats, naarmate meer en meer van jullie besluiten om wakker te worden en zich ervan bewust worden dat, als mensen in vorm, elk van je individuele levens een goddelijk doel heeft en dat dit alleen kan worden gerealiseerd door het individu dat dit individuele leven leeft en ervaart.

Sheldan Nidle: DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT - 6/8 15 oktober 2019 / door Steve Beckow

Sheldan Nidle:
DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)EN HAAR INZET - 6/8
15 oktober 2019 / door Steve Beckow

Sheldan Nidle, in zijn Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, publiceerde een zeer boeiende catalogus van de ruimteschepen van onze sterrenfamilie en hun inzet, etc., etc., etc., etc.

Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat dit soort informatie nergens anders te vinden is dan in (namaste) Sheldans archief. We kijken uit naar zijn volledige herstel.

Je kunt een donatie doen voor zijn medische rekeningen als je dat wilt:

Voor meer informatie kunt u ons mailen op: write2pao@aol.com

Gelieve eventuele bijdragen te betalen aan:
Sheldan Nidle, c/o PAO, P.O. Box 4975.
El Dorado Hills, Californië 95762 USA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eerste Ring: Medische Schepen

De Medische Teams hebben hun hoofdkwartier op drie Moederschepen, een van Arcturus, Andromeda en de Pleiaden. Deze zijn verhuld en gestationeerd in de buurt van de maan.

Elk Moederschip en zijn medische groep bevat een aantal vooraanstaande genezers uit deze Melkweg die optreden als de belangrijkste toezichthouders voor jullie Medische Teams.

Elk Team is samengesteld uit 200 tot 250 personen en is verantwoordelijk voor het helpen van jullie Engelachtige Lichaamsbeschermers (Body Guardians) in de taak om jullie te transformeren in Volledig Bewuste Wezens. Ieder van jullie heeft zowel collectieve als persoonlijke denkvormen die getransformeerd moeten worden, zodat steeds grotere hoeveelheden van jullie Lichtlichaam geïntegreerd kunnen worden in jullie Fysieke, Mentale en Emotionele Lichamen.

Meer lezen >>>


ONT-dek meer delen van jezelf /18 oktober 2019 / Door Martha Krul

ONT-dek meer delen van jezelf
18 oktober 2019 / Door Martha Krul

Door het grote transformatie proces is er veel veranderd.
De “sluier” is weg.
Die sluier was ervoor dat wij niet te veel zouden her-inneren.
Dit her-inneren was een verbinding kunnen maken met bijvoorbeeld je vorige levens.

Je kon daardoor niet bij kennis die je al vele levens lang had opgedaan.
Je verbleef met jezelf in het aardse.
Je was een compact wezen in de 3e dimensie.

Nu ben je een transparant wezen geworden.
Die open staat en verbindingen voelt.
Denk daarbij zeker aan de transformaties in ons DNA,
waardoor wij nu bij innerlijke kennis kunnen komen.

Die gevoeligheid, daar raak je nu nog wel eens van ondersteboven.
Je voelt zoveel en doordat je dat niet altijd kunt plaatsen, kan het je heel onrustig maken.

Aan alles zitten 2 kanten en dat is hier ook zo.

De positieve kant is dat je meer contact kunt maken met je grote dosis levenservaring.
Je hebt voor hete vuren gestaan en je hebt heel veel doorstaan.
Dat heeft een vorm van angst in jou opgeslagen, maar aan de andere kant je kracht aangewakkerd.


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 17 Oktober 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 17 Oktober 2019


Jouw oordeel houdt je in een pijnlijke staat van verzet en afscheiding. Jouw acceptatie leidt je automatisch naar een veel comfortabelere energetische ruimte waar je vooruit kunt bewegen en verbinding kunt maken. Jouw focus heeft de kracht om jouw energetische toestand onmiddellijk te veranderen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 18 oktober 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 18 oktober 2019 / door Jennifer Farley,

Veel noodzakelijke rust


Ja, dierbaarste, ik weet dat je moe bent. 
De verschuivingen van de afgelopen maanden brengen je in een ruimte
waar je het gevoel hebt dat je nauwelijks de energie hebt
om de ene voet voor de andere te zetten. 
Vooruitgaan, leren en loslaten kan het allerlaatste zijn wat je denkt, maar.......

Het Universum is hier om te zeggen dat je niet moet opgeven! 
Iedereen verdient het recht om af en toe mens te zijn en dat recht heb je zeker verdiend! 
Sta jezelf toe om een tijdje in een ruimte van inactiviteit te zijn. 
Er zal geen grond verloren gaan, en het zal je de noodzakelijke rusttijd geven. 
Als je er klaar voor bent, sta dan op en begin opnieuw.
Je bent soms belast met een aantal moeilijke dingen,
maar je bent wel degelijk in staat om de uitdaging aan te gaan! 
Vergeet niet, liefde en steun is altijd beschikbaar en slechts een gedachte weg.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 18 oktober 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 18 Oktober 2019.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
18 Oktober 2019.

Beste vrienden, er zijn af en toe berichten van Kryon die veel meer informatie  bevatten over onze geschiedenis dan gewoonlijk, en dit is uitzonderlijk omdat het veel verder teruggaat dan ooit tevoren. Het is nu duidelijk waarom de Pleiadiërs onze evolutie op de voet volgen en zelfs nu nog zo dicht bij de Aarde zijn, deels om ervoor te zorgen dat geen enkel ander wezen wordt toegestaan om onze vooruitgang te belemmeren. Het is al enige tijd geaccepteerd dat we van elders kwamen voordat we op Aarde werden uitgezaaid.

Het zal een verbazingwekkende tijd zijn wanneer we voor het eerst in staat zijn om contact te maken met andere Melkwegstelsels. Begrijp dat nu we de markering van 2012 voorbij zijn, we veel geavanceerdere informatie over onze geschiedenis krijgen en als de vibraties omhoog gaan vertellen we waar we naartoe gaan. We gaan nu door een aantal moeilijke veranderingen, maar het is onvermijdelijk, omdat het oude eerst moet worden opgeruimd voordat het nieuwe volledig kan worden geïntroduceerd.

Kryon. 2019. Pleiadiërs zullen de Mensheid Veranderen.

UITTREKSEL UIT DE BOODSCHAP....

We zien dat jullie en de geschiedenis van de mensheid en over generaties heen, is de Mensheid veranderd. Jullie zijn 200.000 jaar geleden op Aarde gezaaid, en 100.000 jaar daarvoor was het dat het leven op deze planeet op een significante manier begon. Als jullie de uitvinding krijgen die eraan komt, zal dat alles veranderen. Wanneer jullie in staat zijn om duurzame Quantum energie op deze planeet te manipuleren en te creëren, zullen jullie de uitvinding hebben die de Mensheid voor altijd zal veranderen. Vanaf dat punt zullen jullie het begin van jullie beschaving markeren. Want in deze Quantum energie zullen jullie dan in staat zijn om technisch te creëren en af te stemmen op de Melkweg, en jullie zullen in staat zijn om de anderen te horen, want zij zijn ook op elkaar afgestemd in de Quantum staat, en in de loop van de generaties zal de mensheid veranderen. Zij weten wie jullie zijn en jullie zullen dan weten wie zij zijn, en in plaats van bang te zijn dat de planeet zal worden veroverd zal er een opluchting en een herschrijving van het leven zelf zijn, het zal God eren, maar op een andere manier. Zij die de zielen van de Mensheid in jullie hebben geplant na de verandering, kwamen een miljoen jaar voor die van jullie. Jullie waren daar met de "Zeven Zusters" als Pleiadiërs.

Boodschap van Hoger Zelf “Waardeer wat je vanzelfsprekend vindt, streef naar vrede in alles en houden van” / Eillie Deus' – 11 oktober 2019

Boodschap van Hoger Zelf
“Waardeer wat je vanzelfsprekend vindt, streef naar vrede in alles en houden van”
Eillie Deus' – 11 oktober 2019

Lieve Kind,

Je leven is kostbaar, je kostbaarste bezit. Waarom? Het is toch maar stoffelijk? Nee, het is je zielenleven in de vorm van je lichaam – dus goddelijk. Bovendien is het je evolutiewerktuig nummer één. Vandaar: kostbaar, je kostbaarste bezit. Ga er zorgzaam mee om. Verwen het af en toe, waardeer het, het is een kostbaar kleinood.

Waarom deze inleiding?
Het gaat steeds meer om waarderen wat je vanzelfsprekend vindt.
Het gaat steeds meer om de kleine dingen, de grote zie je wel, aan de kleine nijg je nogal voorbij te gaan of ze erbij te nemen. En beide houdingen zijn nefast.

Wanneer je voorbij gaat aan signalen van je lichaam, of gewoon aan de zorg voor je lichaam, zorg je niet voor je voertuig. Een auto die geen aandacht krijgt – niet de juiste brandstof, of geen onderhoud – gaat tegensputteren en uiteindelijk stilvallen. Je lichaam is je voertuig: waardeer het als dusdanig en draag er goed zorg voor.
Als evolutiewerktuig is het onmisbaar. Wanneer je leert de signalen van je lichaam begrijpen ipv negeren, wanneer je leert positief te antwoorden op de signalen, evolueer je aan topsnelheid.
Achter deze signalen gaat je ziel schuil, soms ook je begeleiders. Denk hieraan wanneer je een pijnstiller neemt..

Sheldan Nidle: DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT - 5/8 / 16 oktober 2019 / door Steve Beckow

Sheldan Nidle:
DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)en haar inzet - 5/8
16 oktober 2019 / door Steve Beckow

Sheldan Nidle, in zijn Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, publiceerde een zeer boeiende catalogus van de ruimteschepen van onze sterrenfamilie en hun inzet, etc., etc., etc., etc.

Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat dit soort informatie nergens anders te vinden is dan in (namaste) Sheldans archief. We kijken uit naar zijn volledige herstel.

Je kunt een donatie doen voor zijn medische rekeningen als je dat wilt:

Voor meer informatie kunt u ons mailen op: write2pao@aol.com

Gelieve eventuele bijdragen te betalen aan:
Sheldan Nidle, c/o PAO, P.O. Box 4975.
El Dorado Hills, Californië 95762 USA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eerste Ring: Wetenschaps Schepen

Laat ons jullie meenemen op een korte rondleiding door onze binnenste ring van Vloot Commando Schepen. De Commando Schepen die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het coördineren van alle wetenschappelijke waarnemingen van jullie kostbare Planeet zijn twee Andromedaanse Moederschepen, die onzichtbaar verhuld en in een geosynchrone baan boven jullie Planeet liggen, de ene boven het Westelijk halfrond, de andere boven het Oostelijke.

Beide Moederschipen zijn bekende veteranen van duizenden andere Eerste Contact Missies. Elk van beide is meer dan 4800 kilometer lang en heeft een bemanning van meer dan veertig Galactische Menselijke Sterren Naties.

Meer lezen >>>


Hervormingen om misvormingen te helen / 17 oktober 2019 / Door Martha Krul

Hervormingen om misvormingen te helen
17 oktober 2019 / Door Martha Krul

Hervormingen om misvormingen te helen. 

De mens wordt wakker.
De mens voelt de kracht in zichzelf wakker worden.
Wij zijn lang met het focus op onszelf bezig geweest.
Al maar bezig met de veranderingen in onszelf.
Het is niet dat wij daar nu klaar mee zijn, maar nieuwe krachten worden aangeboord.
De planeten staan in een gunstige ondersteuning van deze veranderingen.
Alles valt open.
Het is als een mikadospel.
De stokjes vallen in een vorm.
Het is nu aan de mens om de juiste stokjes op je juiste manier eruit te halen.

De regelgeving zit al heel lang op slot.
Terwijl de regelgeving op slot zat, probeerde men het nog verder te “verduidelijken” door nieuwe toevoegingen. Dat kan alleen maar “goed” gaan zolang het goed gaat……

Nu is dat kantelpunt bereikt.
Wij zien het al lange tijd.
Wij weten allen, zo kan het niet meer.

De kracht van de een wakkert de ander aan.

Nu gaan er andere deuren open.

De mens heeft aandacht en liefde nodig.
De mens heeft begrip nodig.
Ieder mens heeft scheppende vermogens.
Het is tijd dat maatschappelijke problemen worden omgebogen.

Op deze dag van je leven / Donderdag 17 Oktober 2019 / Neale Donald Walsch


Donderdag 17 Oktober 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


....dat als je je druk gaat maken over bepaalde dingen,
 is het belangrijk om jouw gevechten te kiezen.

Het ideale zou natuurlijk zijn om nergens " gedoe" over te maken.
Maar gezien het feit dat we allemaal menselijk zijn, is dat misschien niet mogelijk.
Wat wel mogelijk is, is veel zorgvuldiger de dingen eruit te pikken.
waarover we bereid zijn om ons zorgen over te maken.

Vraag jezelf af: "Hoeveel verschil zal dit maken wanneer
Ik 85 ben?" Als je denkt dat het er dan toe doet, laat het er dan nu maar toe doen.
Als je alles nu belangrijk maakt, dan word je misschien geen 85 jaar.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 17 oktober 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 17 oktober 2019 / door Jennifer Farley,

Het Is Tijd....


Vandaag is het tijd om in alle rust te gaan zitten en na te denken
over alles wat er in jouw bestaan heeft plaatsgevonden;
alle ervaringen die je gemaakt hebben tot wie je vandaag bent.
  Als je in dat proces zit, zou je vreugdevolle momenten kunnen vinden
die je bent vergeten of uitdagende momenten die je je liever niet meer herinnert. 
 Dit is een kans voor jou om te behouden wat je nodig hebt
en los te laten wat je niet nodig hebt. 
Door jezelf toe te staan om dit te doen, krijg je de ruimte en tijd die je nodig hebt
 om je voor te bereiden op de grote veranderingen die jouw kant op komen. 
 Zoals altijd ondersteunt Het Universum je op jouw reis.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 17 oktober 2019

Benjamin Fulford: Historische Veranderingen Ontvouwen Zich Wereldwijd Terwijl Het Zionistische Project In Elkaar Stort - 14 oktober 2019

Historische Veranderingen Ontvouwen Zich Wereldwijd Terwijl Het Zionistische Project In Elkaar Stort
Benjamin Fulford - 14 oktober 2019

Echte historische gebeurtenissen vinden wereldwijd plaats terwijl het eeuwenoude zionistische project implodeert.  Dit is onder meer te zien aan het feit dat het geld van de VN opraakt, een massale Turkse invasie in Syrië en een escalerende burgeroorlog in de Verenigde Staten.  Ook zijn er meerdere tekenen die erop wijzen dat er een soort van overeenkomst op hoog niveau is bereikt tussen Rusland, China en de VS voor een nieuw systeem van globaal rentmeesterschap.

Laten we beginnen met de situatie in de VS. De militaire regering onder leiding van president Donald Trump heeft hier de financiële steun van China veiliggesteld om een faillissement te voorkomen, zeggen Pentagon-bronnen.  In feite zal China contant geld betalen voor een overvloed aan voedsel uit de VS om de tijd te kopen  tot een wereldwijde valuta reset vindt plaats, zeggen ze.

Het Amerikaanse leger stuurde ons deze foto met het onderschrift: "Om het nieuwe fiscale jaar te verwelkomen, riep Trump het militaire messing op voor een vergadering en diner in het Witte Huis op 7 oktober met [top Generaal Mark] Milley en andere generaals van het leger, in de uniformen van de tweede wereldoorlog, en verklaarde de oorlog aan de zionisten en de diepe staat".


Bovendien zeggen de bronnen van het Pentagon: "De jacht op Red October is gaande nu de jager (Biden en andere verraders) de opgejaagde worden en generaal Joseph Dunford toezicht houdt op de militaire tribunalen".

Bereiken we een kantelpunt? / 16 Okober 019 / By Ella Ster


Het ziet er niet gunstig uit voor de Cabal. Hun dagen zijn geteld. Hoe lang nog is de vraag. Maar ondanks dat de strijd nog lang niet gewonnen is, komen we steeds dichter bij een kantelpunt. Er zijn vele tekenen dat er grote veranderingen op komst zijn.

Zoveelste afzettingsprocedure lijkt weer te mislukken

De Deep State, ook wel de satanische Cabal genoemd, zetten nu alles op alles om president Trump te verwijderen. Ze beseffen dat Trump hen onderuit zal halen. De laatste poging om Trump te verwijderen was door middel van een afzettingsprocedure. Maar deze geplande impeachement lijkt volledig te mislukken en een averechts effect te hebben, waarbij de aandacht juist gericht wordt op het frauduleuze handelen van Joe en Hunter Biden en Pelosi. Bovendien zal het leger dat achter Trump staat, niet toestaan dat hij op onwetmatige wijze afgezet wordt.

Volgens de militairen is er sprake van een coup, een staatsgreep om een democratisch gekozen president te elimineren en de macht over te nemen. Nu de afzettingsprocedure een doodlopende weg blijkt te zijn, zijn er concrete plannen om de president om te brengen. De dreiging is dermate ernstig dat het leger in opperste staat van paraatheid is gebracht.


Het mobilisatiebevel machtigt de mariniers en andere Amerikaanse militaire eenheden om actie te ondernemen binnen de VS (…) “als reactie op een grote ramp of noodtoestand” of “wanneer de president er opdracht toe geeft” of als gevolg van een ‘Verzoek Om Strijdkrachten’ van de verantwoordelijke Commandant van de Strijdmacht. Het bevel luidt verder: “Mariniers met specifieke orders zullen bevelen uitvoeren, om te reageren op bedreigingen op eigen bodem.”

Mobilisatie militairen

 

De Verenigde Staten stuurt daarmee aan op een mogelijke burgeroorlog, aangezien het Amerikaanse leger nu extra troepen en reserve-eenheden heeft gemobiliseerd en ook de miljoenen veteranen in hun plan betrekt. Simon Parkes zegt dat drie Amerikaanse steden bevestigd hebben dat ze hun stad binnen 45 minuten door het leger kunnen laten innemen. Daarmee wordt de strijd tussen de Deep State en de Patriots steeds evidenter en desnoods op straat uitgevochten. Zowel Simon Parkes als Benjamin Fulford bevestigen dat de strijd met de Deep State het kookpunt bereikt.
Sheldan Nidle: DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)en haar inzet - 4/8 / 15 oktober 2019 /door Steve Beckow

Sheldan Nidle:
DE STERRENVLOOT VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN LICHT (GFOL)en haar inzet - 4/8
15 oktober 2019 /door Steve Beckow

Sheldan Nidle, in zijn Galactische Federatie van Licht: Updates Archief 1997-2007, publiceerde een zeer boeiende catalogus van de ruimteschepen van onze sterrenfamilie en hun inzet, etc., etc., etc., etc.

Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat dit soort informatie nergens anders te vinden is dan in (namaste) Sheldans archief. We kijken uit naar zijn volledige herstel.

Je kunt een donatie doen voor zijn medische rekeningen als je dat wilt:

Voor meer informatie kunt u ons mailen op: write2pao@aol.com

Gelieve eventuele bijdragen te betalen aan:
Sheldan Nidle, c/o PAO, P.O. Box 4975.
El Dorado Hills, Californië 95762 USA

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In Vier Ringen (Vervolg)

De tweede ring van Vloot Componenten heeft het hoofdkwartier op Mars. Deze steungroepen bestaan voornamelijk uit bewuste wezens die niet menselijk van vorm zijn. Velen van hen zullen kort na het begin van het "Eerste Contact" aan u worden voorgesteld.

Anderen zullen wachten tot jullie teruggebracht zijn tot " Volledig Bewustzijn". Binnen deze tweede serie van de Vloot zijn enkele kleine, planetoïde grote Moederschepen opgenomen, waarvan het doel is om het onderzoek en de observaties die door de binnenste ring van schepen worden gedaan, uit te breiden.

Meer lezen >>>


Live Kryon Channeling: Kryon in McCloud, Californië. 4 Lineaire Reflecties. 2 / 28 juni 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 17 oktober 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in McCloud, Californië. 4
Lineaire Reflecties. 2
  28 juni 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 17 oktober  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Wij bevinden ons weer in McCloud en gaan door met de boodschappen tijdens deze retraite. Ik wil even terugkijken naar de boodschap van gisteren en hiermee doorgaan. Wij spraken over wat lineair en niet-lineair is en wat dit betekende. Ik gaf jullie de mogelijkheid om iets te waarderen dat jullie nog niet begrijpen en dat buiten jullie realiteit valt. Ik gaf jullie voorbeelden van enkele dingen die niet-lineair zijn en die jullie allen kennen. Dit alles om jullie naar deze boodschap te brengen. De boodschap van vandaag gaat over iets dat nieuw voor jullie is omdat hij niet-lineair is en tegelijkertijd extreem bruikbaar en iets dat eeuwenlang verborgen is geweest, en als wij zeggen verborgen bedoelen wij dat het buiten het gezichtsveld valt van wat jullie geloven. Maar opeens door de nieuwe energie en het ontwaken van de planeet wordt het een beetje duidelijker. Wij gaan het hebben over het Veld, wij zullen het voor jullie uitleggen op makkelijke manieren die jullie kunnen begrijpen of niet. Even geleden vertelde Alcazar – de vorige spreker – iets. Hij zei dat het Veld jullie uitnodigt om het potentieel te vinden. Er is dus het idee dat er iets is dat jullie omhult dat bij jullie hoort maar waar jullie je nog niet echt bewust van zijn en een uitnodiging hebben om eraan mee te doen. Dit is een multidimensionaal niets, nietwaar, want plotseling is er een idee dat er iets is dat jullie niet kunnen zien.


Openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan Gabriela over toenemende tweedeling en polarisatie in de samenleving


Openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan Gabriela over toenemende tweedeling en polarisatie in de samenleving 

Er zullen gebieden, zones en enclaves ontstaan waarin ofwel de technologie danwel de natuur centraal staat

Wanneer het hoofd domina is aan het hart en de buik

De ernstige gevolgen voor de mensheid, de natuur en de Aarde van het uit balans zijn van hoofd, hart en buik

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie bevinden je in een bijzondere tijd. Een tijd van vele keuzes en bewustwordingsprocessen. Een belangrijk aandachtspunt daarbij is de overgave van het hoofd aan het hart.  Bij het leven op Aarde dienen jullie de drie belangrijkste centra in je lichaam en in je bewustzijn op elkaar  af te stemmen. Deze centra zijn buik, hart en hoofd. Ze staan voor kracht, liefde en inzicht. Ze functioneren optimaal als ze met  elkaar  in balans zijn.