maandag 30 september 2019

Als het licht in jou gedoofd is / 29 september 2019 / Door Diana Douma

Als het licht in jou gedoofd is
29 september 2019 / Door Diana Douma

We hebben allemaal een licht in onszelf, al zien we die niet altijd. Vaak ben je geneigd naar een ander te kijken en hoe die zijn of haar leven leidt. En ergens denken we dan dat we niet goed genoeg zijn. Maar is dat ook wel zo? Of zijn we vergeten dat we ook een helder licht hebben en kunnen zijn? Is het niet zo dat we allemaal iets te bieden hebben, ook al zien we het niet altijd? In deze wereld wordt je continu afgeleid van de werkelijkheid en waar het allemaal wel toe doet. We zien andere mensen hun droom leven en hun licht schijnen en goed zijn in hetgeen ze doen. Maar is dat ook wel zo? Want we zien haast nooit de struggels die mensen hebben om juist bij dat doel, hun missie te komen. We zien niet waar ze doorheen gegaan zijn, om zo hun licht te kunnen schijnen. En daarin draait alles natuurlijk ook om perceptie, want hoe zie jij de wereld? Door welke lens bekijk jij de wereld en alles eromheen? Hoe bekijk jij jouw leven, en het leven van andere mensen? Ben je wel bereid om er alles aan te doen om ook dat licht in jezelf te vinden, waardoor jij een baken van licht kan zijn voor die andere mensen die jij weer inspireert. Het probleem van te weinig zelfkennis, te weinig eigenwaarde, teveel ego en te weinig ervaring, waardoor je misschien niet zo open-minded bent, is dat je anders tegen de wereld aan kijkt. Je ziet niet waar het werkelijk om draait en je bent alleen maar bezig met gewin van je eigen geluk. In deze realiteit zijn er veel mensen die in hun eigen bubbel leven, waardoor ze vaak niet zien of horen hoe het werkelijk met een ander gaat. In sommige gevallen is compassie ver te zoeken. De reden waarom bepaalde mensen juist door heel veel zware processen gaan de laatste tijd, is om je uit die bubbel te halen en meer compassie en empathie te creëren. Empathisch zijn is juist een heel mooi gegeven, iets wat een heleboel mensen nog niet geheel begrijpen. Hooggevoeligheid brengt nou eenmaal heel veel gevoelens met zich mee, en als jij altijd in een bubbel hebt geleefd kan dit vooral als naar ervaren worden. Zodra je ‘wakker’ wordt in deze matrix zal je veel gevoeliger worden, en ga je door processen heen die je nog niet eerder kent. Deze processen helpen jouw groei en jouw ontwikkeling, en helpen jou een beter mens te worden. 

Pamela channelt Jeshua: Je tweede geboorte / 29 september 2019 / Door Pamela Kribbe

Pamela channelt Jeshua:
Je tweede geboorte
29 september 2019 / Door Pamela Kribbe


Lieve mensen,

Wij zijn bij jullie in vreugde en blijdschap, en willen jullie laten delen in onze zorgeloosheid, in een vrijheid die wij jullie aanreiken van de andere zijde. De “andere zijde” is er eigenlijk ook hier en nu, ze zit in jullie en hoort bij jullie. Wij van die andere zijde weerspiegelen jullie hoger of groter Zelf, het deel van jullie dat niet gebonden is aan het lichaam, aan de materie. Niet gebonden aan tijd en plaats, en vrij op de meest autonome manier denkbaar. Herinner je die vrijheid eens, hoe vrij je ooit was, als ziel, ongebonden. Je kon overal gaan waar je wilde, en van alle plaatsen waar je kon gaan, koos je de aarde uit, om hier te zijn.

Om hier te ervaren, te groeien, te leren, maar ook te delen van je energie, jouw unieke kwaliteiten.

Jullie allen komen van ver en hebben een lange reis achter de rug. Vele eeuwen in de tijd beslaat jullie reis, en vele levens hebben jullie doorgemaakt, niet eens alleen menselijke. Er is een drang in jullie naar ervaring opdoen in de vorm, en daarbij ga je steeds door een sluier heen. Op het moment dat je de totale vrijheid opgeeft, en kiest voor de vorm, ga je door een sluier heen. Je kiest daarvoor! Je kiest voor de beperking van, in dit geval, een menselijk lichaam en van een wereld die in veel opzichten in illusie en onwetendheid leeft. Je kiest ervoor door die sluier heen te gaan, omdat je gelooft in jezelf. Ooit had je dat geloof heel sterk in je, je werd erdoor op vleugels gedragen. Het kloppende hart van de ziel wist en voorvoelde: hier wil ik zijn, op aarde. Hier zal ik mij staande houden en mijn energie terugvinden, me herinneren wie ik echt ben en de hartenklop van de ziel verstaan.

Live Kryon Channeling: Kryon in Laguna Hills. 1 Over Channeling / 13 juli 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 30 september 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Laguna Hills. 1
Over Channeling
  13 juli 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 30 september 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Mijn partner en ik bevinden ons weer in deze stoel. Het is een “elk jaar stoel.” Het is een stoel die meer dan twintig jaar teruggaat. Wij zijn in onze “thuiszaal” in het gebied waar wij begonnen. Eenieder op deze plaats….ieder van jullie, kan op dit moment het geloof over wat hier aan de hand is, veranderen. Wij hebben dit eerder gezegd: het is heel interessant dat hier mensen komen en een hele dag investeren. Als het hierop aankomt, op dit moment in de tijd, zijn er boodschappen van de andere kant van de sluier terwijl er mensen zijn die met hun handen wrijven en zeggen: “Ik denk het niet!” Zij horen hier van alles maar als het op channelen aankomt zeggen zij dat het allemaal een beetje te vreemd voor hen is. Zij zijn TE slim om het te geloven. Laten wij het eens over “vreemd” hebben. Er zijn heel veel boodschappen die binnenkomen van heel veel bronnen, die liefhebbend en prachtig zijn. Als jullie spreken over engelen en degenen die de spirituele kern van jullie geloof vertegenwoordigen, komen deze boodschappen allemaal niet van de mensheid. De mensen hebben ook boodschappen in de geschriften staan en ook dat zijn boodschappen vanachter de sluier….net als nu. Je zou je dus kunnen afvragen: “Wat houdt jullie tegen om je te ontspannen bij deze boodschappen en te zeggen: “Dit is iets voor mij. Wat is het?” Misschien is de angst die er bij jullie is ingebracht voor deze dingen omdat zij “niet altijd zijn wat zij lijken” en dat het trucs kunnen zijn. Ik wil jullie nu dus vragen….als jullie zo open kunnen zijn….ik zal zeggen wat ik al zo vaak heb gezegd: “Wat hebben jullie te verliezen als er van je gehouden wordt?” Ik wil dat jullie het doel van channelen kennen. Als jullie jezelf openen en steeds de liefde voelen die daar voor jullie is – voor ieder van jullie – is die uniform, onvoorwaardelijk.

Meer lezen >>>


Waar ligt mijn weg, waar is mijn pad? / 29 september 2019 / Door Martha Krul

Waar ligt mijn weg, waar is mijn pad?
29 september 2019 / Door Martha Krul

Dit is een vraag die iedereen herkent.
Waar ligt mijn weg?
Wat is de bedoeling van mijn leven?
Waar kan ik mijn eigen pad vinden?

Het antwoord is simpel.
Je hart kent het antwoord.

Hoe kom je er achter wat jouw pad en richting is in je leven?

Je ziet en hoort verhalen waar je heel blij van wordt.
Sla die verhalen eens bewust op.
Kijk uit welke hoek die verhalen komen.
Zijn het verhalen uit de zorg, het onderwijs, de natuur?
Je voelt dat je aandacht daar naar toe gaat.
Dit is een aanwijzing voor je.

Je kijkt op TV naar een programma van mensen die hun passie volgen.
Waar word jij door aangesproken?
Weer, wat trekt je aandacht?

Dan voel je je hart een vreugde sprongetje maken.
Dan weet je dat je je aangetrokken voelt tot die richting.

Ga mediteren en visualiseren over de onderwerpen waar je blij van wordt.
Die blijheid brengt jouw energietrilling een heel stuk omhoog.
Je zal dan voelen dat je in een hele andere emotie komt te zitten.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 29 September 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 29 September 2019


Welk deel van jou heeft vandaag jouw liefde en aandacht nodig? Het meest helende wat je kunt doen is het erkennen, neigen naar, liefhebben, accepteren, aanmoedigen en vieren van elk aspect van jezelf dat niet alles heeft ontvangen wat het nodig heeft. Dit is een krachtige daad van zelfliefde en integratie, en een daad die geheel in jouw vermogen ligt om te doen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Zondag 29 September 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Zondag 29 September 2019 / door Jennifer Farley,

Aanbieden....

  
Vreugde, vrede, liefde en acceptatie....
hoe kun je deze aan een ander aanbieden
als je ze niet eerst aan jezelf aanbiedt?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlzondag 29 september 2019

Jezus: Liefde van een kracht die in een menselijke vorm nooit eerder ervaren is vult ieders hart. / 28 September 2019 / door John Smallman

Jezus:

LIEFDE VAN EEN KRACHT DIE IN EEN MENSELIJKE VORM NOOIT EERDER ERVAREN IS VULT IEDERS HART.
28 September 2019 / door John Smallman

Constante verandering is een aspect van de illusie die constant wordt geopenbaard door het “verloop van de tijd”. Tijd evenzeer is een aspect van de illusie; in Werkelijkheid is er alleen maar Nu! Dat slaat voor wezens in vorm nergens op want jullie hebben heldere herinneringen aan tijden die voorbij zijn gegaan en jullie hebben doorlopend verwachtingen, van moment op moment, die jullie laten zien dat er zich mogelijk in de toekomst bepaalde gebeurtenissen voordoen en dat andere, als nog onbekende gebeurtenissen, zich ook zullen voordoen. Tijd en verandering zijn twee facetten van dezelfde materiële omgeving waarin jullie als mensen in vorm je bestaan ervaren. Het meest duidelijk gezien en erkend naarmate jullie lichamen groeien, sterker worden en zich emotioneel en intellectueel ontwikkelen van kind naar volwassene, daarna die toestand voor een aantal jaren vasthouden, gevolgd door een verouderingsproces dat leidt naar lichamelijke dood en verval. En jullie geschiedenis, hoever jullie ook wensen terug te kijken, bevestigt dit.

MAAR, diep binnenin jullie zelf, beneden het niveau van jullie menselijke bewuste besef, daar verblijft het absolute weten dat het leven, jullie leven, eeuwig is. Echter, omdat de overgrote meerderheid van jullie zich absoluut en volledig identificeren met hun lichamen, met jullie menselijke vorm, zijn jullie derhalve niet in staat om toegang te krijgen tot dat diepe innerlijke weten en in de plaats daarvan accepteren jullie dat jullie geboren worden en dat jullie zullen sterven, in de overtuiging dat jullie leven de periode is tussen geboorte en dood – en niets meer – met de uiteindelijke staat van beëindiging, ondergang, een toestand van eeuwig niet-zijn. Bewustzijn van die klaarblijkelijke waarheid wordt geregeld ontkend of genegeerd, want het is een afschrikwekkend concept. Dus, hoe onbevredigend jullie menselijke levens zich ook voor jullie mogen ontvouwen, wil de overgrote meerderheid van jullie ze ook niet beëindigen. Binnenin jullie allemaal zit er een gevoel van hoop dat het leven als mens echt een doel heeft, een veel dieper doel dan alleen maar pure overleving, of het nu ervaren wordt door iemand die rijk is met veel in de zin van materiële goederen en wereldse macht, of door iemand die arm is en dagelijks worstelt om de basisbenodigdheden te verkrijgen die voor de overleving als mens noodzakelijk zijn.  

Boodschap 2 van Meesters van Andromeda /28 September 2019 / Via Marjo van Knippenberg

Boodschap 2 van Meesters van Andromeda
28 September 2019 / Via Marjo van Knippenberg

Blij, jullie weer te mogen begeleiden,  weten wij alreeds dat jullie verheugd zijn over de komende  veranderingen, daar jullie allen verlangen naar het Zijn van de Aarde waar weer in blijheid, liefde en gelijkwaardigheid geleefd gaat worden.
Nu overtuigd zijnde van jullie wil je in te zetten voor deze Nieuwe Aarde, vragen wij aan jullie zorgvuldig te formuleren op welke wijze de aarde beleefd dient te geraken.

Formuleer je wensen, je inzichten en vragen op een voor jou overzichtelijke manier, beschrijf ze duidelijk en laat deze de vorm aannemen die een totaal beeld omschrijven van je wensen betreffende je familie, vrienden en overige aardbewoners.

Wees vrij van beperkende gedachten, openbaar jezelf als een liefdevol wezen, gericht naar het diepste Zijn van jezelf, het belang dienend van de grootsheid van de Aarde.

Breng orde in je nu soms chaotisch aanwezige wensen, zodat het overzicht wat jullie allen tot stand brengen, leiden naar de Aarde waar wij graag willen zijn.

Vertrouwen, echt vertrouwen, durf jij dat aan? 28 september 2019 / Door Martha Krul

Vertrouwen, echt vertrouwen, durf jij dat aan?
28 september 2019 / Door Martha Krul

Vertrouwen, natuurlijk heb ik vertrouwen......

Wij zijn in een tijdperk aangekomen waarin wij onze toekomst kunnen manifesteren.
Wanneer je dit leest, “hoor” je jezelf dat meteen iets zeggen.
“Natuurlijk heb ik vertrouwen”….. is dat zo?
Hoe ver reikt dat vertrouwen.
Durf jij blindelings op het universum te vertrouwen?

Je bent in staat om je eigen toekomst te manifesteren.
Na diverse meditaties heb je het gevoel dat je begrijpt waar je toekomst ligt.
Je geeft dat door aan het universum en hoopt dat de veranderingen gaan inzetten.

Dan verandert er ineens wat.
JIJ begrijpt niet wat er aan het veranderen is.
Je denkt dat kan niet.
Die kan wilde ik niet op…..
En dus zet je die stroming vast.


Live Kryon Channeling: Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 3 / 9 maart 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 29 september 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 3
9 maart 2019 / Lee Carroll
Geplaatst: 29 september  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Lijst

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik wil doorgaan met het onderwerp: verbinding. Wij hebben het eerder met jullie gehad over iets dat zeer diepgaand is en dat het Lemurische Wiel van Lering heet en wat langzaamaan wordt onthuld en dit zal de diepgang en de schoonheid tonen van wat de Pleiadiers aan de kinderen en de volwassenen leerden en over de manier waarop zij dit deden. Alles was gepland voor de menselijke natuur. De menselijke natuur van de dag, van de tijd. Sommige van deze dingen verbergen het plezier dat zij hadden om degenen waaraan werd onderwezen op hun gemak te stellen; enkele van de meest diepgaande dingen die teruggaan naar de Akasha en de Aarde veranderen. Een van de dingen die verborgen zijn, lieve mensen, en die toen eigenlijk niet was gespecificeerd, is de manier waarop zij de onderwerpen onderwezen. Steeds als jullie een lijst hebben of een andere manier van lineair onderwijzen, is er een tendens om de dingen op volgorde van belangrijkheid te behandelen omdat zij jullie altijd op een lineaire manier worden gebracht.

Bijvoorbeeld: Als ik jullie een lijst zou geven, wat ik vaak doe, en die begint met nummer een – wat heel vaak gebeurt – heeft dit vaak een vooroordeel in zich, en het vooroordeel is dat van alle komende dingen op de lijst, nummer een de belangrijkste zou zijn. Zelfs als ik jullie zou vertellen dat dit niet zo is en zou zeggen dat er tien dingen op de lijst zijn en de tiende de belangrijkste is, zouden jullie zegen dat nummer een dus minder belangrijk is. Hoe het dus op een fysieke of lineaire manier wordt gebracht, er is bij de mens een tendens om er een vooroordeel mee te verbinden en het te lineariseren en er een hiërarchie aan toe te kennen. Een hiërarchie toekennen is het interessante wat jullie doen.
WingMakers: het Project Camelot-interview, deel 5 / 28 september 2019 / Door Ella Ster


Veel gechannelde berichten komen voort uit de Matrix en zijn vooraf geprogrammeerde teksten. Deze zwijgen over de rol van de Soevereine Integraal, maar bevorderen wel de hiërarchie en afscheiding. Alles dat zich in afscheiding bevindt is bedrog. De eindtijdprofetie was voor Anu de aanleiding om de afscheiding van de interdimensionale gebieden te creëren en zo de Matrix verder uit te breiden.

Het geschreven interview met James (2008)
Door: Project Camelot (Kerry Cassidy en Bill Ryan)
Vertaling: Peter Toonen


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 28 September 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 28 September 2019


Een prachtige vraag om jezelf te stellen wanneer je je energetisch overweldigd voelt, is: "Wat zal me vandaag troost brengen?" Velen van jullie denken dat comfort in een zacht nest bevinden is en nauwelijks bewegen. Maar comfort kan ook komen van de natuur, van het bewegen van je lichaam, het ondernemen van geïnspireerde actie, van het omarmen van expansie, en het benutten van de gaven van om het even wat de laatste golf van energie ondersteunt. Je mag zelf beslissen wat comfort voor jou is en het kan op veel verschillende manieren naar voren komen, afhankelijk van wat je op een bepaald moment nodig hebt. Weet dat je altijd het comfort kunt ontdekken dat je zoekt door jezelf toestemming te geven om de subtiele hobbels en duwtjes van je ziel te volgen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien
Een Schrijven van de Schepper / Zaterdag 28 September 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Zaterdag 28 September 2019 / door Jennifer Farley,

Willen Versus Noodzaak


Terwijl jullie je reis voortzetten, willen jullie misschien vragen stellen aan Het Universum

om je te helpen problemen op te lossen die je in een cirkel laten lopen. 
Als je goed luistert, zijn de antwoorden er altijd. 
Het kan echter zijn dat jullie de gewoonte hebben ontwikkeld
om er direct aan voorbij te kijken.
  Jullie zullen je concentreren op wat jullie zo wanhopig willen horen,
 in plaats van op wat jullie moeten horen. 
 Zie je, Het Universum is altijd 'in de business' van de waarheid geweest
en zal jullie altijd geven watje nodig hebt.
 (Glimlach)
Het kan in het begin verontrustend of ontmoedigend zijn,
maar kijk er eens goed naar, dierbare. 
Als je deze kunst eenmaal onder de knie hebt,
wordt alle communicatie met Het Universum een gezegend geschenk.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


zaterdag 28 september 2019

Nieuwe maan 28 september 2019 / 28 september 2019 / Door Petra Stam


Nieuwe maan 28 september 2019
28 september 2019 / Door Petra Stam

20:28 uur
Op 23 september, als de Zon (om 9:51 uur) naar Weegschaal gaat en dag en nacht even lang zijn, begint de herfst. Na die dag verschuift de balans naar de donkere kant: de dagen worden korter en de nachten langer.

In dit deel van de natuurcyclus worden de vrucht- en zaaddragende gewassen geoogst. De zaden worden gedroogd en in de lente weer gezaaid.

Het Herfstpunt laat ons stilstaan bij de onvergankelijkheid, bij de eeuwige mogelijkheden die wij hebben: onze kennis, ervaringen en daden hebben ons naar een punt geleid waarin we nu de balans kunnen opmaken met de te oogsten resultaten. Wat is klaar, wat kun jij loslaten, zodat de weg voor een nieuwe cyclus vrij is? Wat wil je bijstellen de komende tijd? En wat wil je meenemen? Wat zijn als het ware de zaden, jouw opgedane kennis die je meeneemt om de volgende cyclus kracht bij te zetten? Zoek ook balans door rustmomenten in te lassen, zodat je naar je hart kunt luisteren tijdens de hectiek van het dagelijks leven.

De nieuwe maan en de Zon staan naast elkaar in Weegschaal. Dit geeft behoefte aan harmonie om je heen en ook in je eigen gevoel. Het kan zijn dat je een wegwijzer bent voor de mensen om je heen, maar vergeet niet te voelen wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Als je wikt en weegt, probeer dan rust te brengen in je denken en voel op welke manier jij meer harmonie zou kunnen ervaren. Onderneem daarna pas een actie. Probeer niet afhankelijk te zijn van de waardering van anderen, want dan ga je aan jezelf voorbij of stel je uit wat jij eigenlijk wenst te doen.

Loslaten, gemakkelijker gezegd dan gedaan / 27 september 2019 / Door Martha Krul

Loslaten, gemakkelijker gezegd dan gedaan
27 september 2019 / Door Martha Krul


Loslaten......
pffff, gemakkelijker gezegd dan gedaan…..

Loslaten, dat kan ik niet!
Ik ben verantwoordelijk daarvoor.
Door los te laten ontloop ik mijn verantwoordelijkheid…

Is dat ook zo?
Wanneer iets aan je knaagt.
Je er bijna dag en nacht mee bezig bent en het verandert niet.
Je ziet de oplossing niet.
Je kan er niets aan veranderen.
Het is zoals het is.

Mag je dan loslaten?
Laat je daarmee dan ook je verantwoordelijkheid los?

Loslaten van een probleem houdt niet in dat je ook je verantwoordelijkheid voor iets los laat.

Loslaten wil zeggen dat je ophoudt met er constant over na te blijven denken.
Hoe moet het nu verder?
Hoe kan ik dit oplossen?
Dit is echt iets dat ik niet voor elkaar krijg.

Herken je die gedachten?


Heavenletter # 6029: Harpmuziek / Gepubliceerd: 28 mei 2017 / 28 September 2019


Brief uit de Hemel # 6029:
Harpmuziek
Gepubliceerd: 28 mei 2017 / 28 September 2019

 
God zei:

De wereld maakt het ingewikkelder. De Hemel is eenvoudig. Geen complicaties hier. Eerlijk tegen God, de Hemel is geen Rechtbank zoals Rechtbanken gekend in het land waar je woont. De Hemel is er niet op uit je in de val te lokken in de zin dat de wereld dat zou kunnen.

O ja, de Hemel is erop uit je te werven. Dit is niet tegen je wil.
Dit is jouw wil. De Hemel kan een staat van liefde worden genoemd. Hoe iedereen in de wereld ernaar hunkert. De Hemel is inderdaad jouw wil. En het is die van Mij. De liefde hoeft niet romantisch te zijn.

Je hoeft de Hemel ook niet mooier te zien. Harpmuziek is prima, maar jullie hart is misschien niet heel blij bij de gedachte aan harpmuziek. De Hemel is een staat van bewustzijn. Het is niet één maat die iedereen past. Als de piano je favoriete instrument is, zal de Hemel plaats voor je hebben.

Live Kryon Channeling: Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 2 9 maart 2019/Lee Carroll Geplaatst: 28 september 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Calgary, Alberta, Canada. 2
9 maart 2019/Lee Carroll
Geplaatst:  28 september 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Donkere Dagen van Licht

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Al heel veel jaren, waar wij ook zijn, vertellen wij over de verhoging van het paradigma die zich nu voordoet. Als jullie dertig jaar geleden zouden vragen waarom Kryon hier is zou mijn partner het antwoord niet kennen. Er waren voor hem twee of drie jaar nodig om op gang te komen en deze dingen hardop uit te spreken, en zelfs dan….zou hij het niet hebben geweten. Zelfs na het eerste boek in 1993 of boek twee in 1994….Waarom is Kryon hier…werd dit nog niet volledig onthuld.

Er waren veel meer jaren voor nodig, het waren alleen maar voorboden zodat jullie eerlijke, echte channeling zouden zien en zouden wennen aan iemand die puur channelt en geen trucs gebruikt….het is geen marketing, maar liefde.

Dertig jaar Kryon, voortdurend, de boodschap van bekrachtiging en het feit dat mensen hier met een doel zijn en geen slachtoffers zijn van de planeet. Pas onlangs is het werkelijk onthuld waarom Kryon hier is: Om jullie te assisteren bij een geweldige opwaardering van het paradigma, de grootste opwaardering van het bewustzijn op de planeet….een opwaardering die werd verwacht en jullie realiseren je dat Kryon, letterlijk, niet eerder verscheen aan mijn partner of aan wie dan ook, voordat er iets opmerkelijks gebeurde – iets dat werd verwacht – en  jullie realiseren je ook dat er meer gebeurde: In de late 80er jaren viel de Sovjet Unie uiteen en werd er ontmanteld wat zeker weer een oorlog zou hebben veroorzaakt. Deze oorlog zou alles zijn geweest dat jullie over een oorlog denken en er zouden maar zeer weinig mensen overleefd hebben, lieve mensen. De Aarde zou in het duister verkeren en alles wat de Pleiadiers hebben gedaan om naar deze planeet te komen zou dan voor niets zijn geweest.

Dat is vrije keuze.

Meer lezen >>>