Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 augustus 2019

144K "Beëindig de quarantaine" Massa Meditatie deze zaterdag! August 9, 2019

144K "Beëindig de quarantaine"
Massa Meditatie deze zaterdag!


DEZE ZATERDAG ... is een andere cruciale mogelijkheid om de planetaire tijdlijnen te WIJZIGEN & UPGRADEN!

11.00 uur Californië - 14.00 uur in New York - 4.00 uur Sydney (op Zondag) -
20.00 uur in Parijs - 20.00 uur in Nederland.

De bedoeling van deze meditatie:
  •          het vermijden van tijdlijnen met ernstige vulkaanuitbarstingen of andere grote Aardeveranderingen - die veel levens zullen kosten en de duistere mensen de chaos zullen geven die ze nodig hebben om af te leiden ... vertragen .... te verbergen .... en zelfs te ontsnappen 
  •           het verzekeren dat er geen vertraging optreedt bij de voltooiing van de massale ontruiming van alle niet-fysieke vlakken en de voortzetting van de massa-arrestaties op het fysieke vlak
  •           een tijdlijn van vermindering of preventie van toekomstige valse vlaggen (massaschietpartijen), meestal tegen het Amerikaanse volk

We hebben te maken met allerlei valse vlaggen van de cabal..... geknoei met het weer en seismische energieën... misschien zelfs de dreiging van biowapens.

.... allemaal op een moment dat er nieuwe DNA-codes de planeet binnenkomenLATEN WE HET DOEN.... LATEN WE EEN EINDE MAKEN AAN DE VALSE VLAGGEN..... ZODAT WE ONS DNA VOLLEDIG KUNNEN ACTIVEREN....

GEBRUIK DEZE LINK:


SLUIT JE AAN BIJ DE 144K om meer te weten te komen!Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl


Meester Confucius: Leve de Helderheid / Barbara Bessen/ 10 augustus 2019

Meester Confucius:
Leve de Helderheid
Barbara Bessen/ 10 augustus 2019
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen.

In deze tijd van grote veranderingen en het verwijden van ons bewustzijn is het niet altijd makkelijk om het ware van het onware te scheiden. Goed en kwaad, de twee kanten van de dualiteit, worden minder duidelijk.  De oude parameters van ons inschatten worden moeilijker in te schatten. Men dacht dat de een of andere politicus op de “goede” weg was en opeens blijkt dit niet meer zo te zijn. Enkele openbare personen waarvan men dacht dat zij in het donker handelden lijken nu meer in het licht te zijn. Wat moet men nu nog geloven?

Is de jeugd in waarheid onderweg of wordt die, zoals velen, ook gemanipuleerd? Ik krijg mails over al deze onderwerpen en hun “schijnbare” werkwijzen. Soms zit er iets achter dat er hoopvol uitziet en soms merk ik direct dat iets niet eerlijk is.

Wat daaruit volgt – ik kan hierover natuurlijk alleen voor mijzelf spreken -  is dat ik diep in mijzelf voel. Ik overdenk het niet….ik voel wat er waar kan zijn. Dit is een prachtig geschenk waarmee ik mag werken. Ik vraag veel aan mijn Hoger Zelf en discussieer daar zelfs mee. Zo kom ik dieper en kan ik een beeld aan meerdere zijden bekijken om te zien wat er aan de buitenkant aan de hand is.

Confucius is sinds kort met heldere channelings een van de gasten bij de seminars. Hier is een belangrijk onderwerp: Helderheid. Ik adviseer om voor het lezen van de boodschap de ogen te sluiten en Confucius voor je innerlijk oog te zien.

Ik wens iedereen een prachtige rest van de zomer met vreugde en genot.

Door de Leeuwenpoort gestapt en nu zo nerveus….. / 9 augustus 2019 / Door Martha Krul

Door de Leeuwenpoort gestapt en nu zo nerveus…..
9 augustus 2019 / Door Martha Krul

Door de Leeuwenpoort gestapt en nu zo nerveus…..

Wij zijn over de drempel gestapt.
Wij voelen de nieuwe, lichte en oh zo transparante energie.
Een heerlijke, luchtige energie, maar…….

Waarom voel ik dat nu niet zo????
Waarom voel ik wat ik voel?

Nerveus.
Dat kan toch niet waar zijn?
Wat is dat nu?

De energie is heel erg transparant.
Het is een groot verschil met de energie waar wij vandaan komen.
Zeker wanneer je het zou vergelijken met de energie van de 3D.
Deze hoge trilling is nog niet iedereen, die mee is gegaan door de Leeuwenpoort, aan gewend.
Het voel als instabiel.
Het voelt alsof je je kan steunpunten niet kunt vinden.

Dat klopt.
Dit heeft met die hoge trilling te maken.
Een trilling van stromen van het ene punt naar het andere.

De WingMakers en het vijfde interview, laatste deel 15 / 31 juli 2019 / Door Ella Ster


De WingMakers en het vijfde interview, laatste deel 15
31 juli 2019 / Door Ella Ster

Het WingMakers-materiaal is met opzet als sciencefiction gepresenteerd, om de informatie te beschermen tegen censuur. Op deze wijze bleef de informatie beschermd. De kern van de informatie is het deprogrammeren — alles wat je werd geleerd en verteld en geprogrammeerd bent om te geloven te laten vallen — waardoor de kern overblijft van wie je werkelijk bent.

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei

> Vervolg op deel 14 van het vijfde interview.

Sarah: “Je hebt informatie gedeeld in eerdere interviews over het Centrale Ras. In mijn aantekeningen staat dat je zelfs gezegd hebt dat ze verantwoordelijk waren voor ons DNA. Zijn zij de Anunnaki?”

Dr. Neruda: “Nee. Nee, je moet DNA op twee manieren definiëren. Een daarvan is het menselijk instrument of lichaam, emoties en denkstelsel, en dat komt voort uit één systeem van DNA, met dank aan de Anunnaki en meestal de Sirianen. De tweede is het oneindige wezen in het menselijk lichaam, dat ook gebaseerd is op DNA, wat de kwantumblauwdruk is van het Soevereine Integraal Bewustzijn. Het laatste is het DNA ontwikkeld door het Centrale Ras.”

Sarah: “In het tweede interview deed je een aantal behoorlijk stevige beweringen over de zeven locaties van de WingMakers als verdedigingswapen, en dat dit op de een of andere manier gerelateerd was aan de ervaring van het individu met de WingMakers-materialen. Kun je naar aanleiding van deze onthulling vanavond uitleggen hoe dit werkt?”

Heavenletter 5969: Dicht bij God Ben Jij / Gepubliceerd: 29 Maart 2017 / 10 augustus 2019


Heavenletter 5969:
Brief uit de Hemel:
Dicht bij God Ben Jij
Gepubliceerd: 29 Maart 2017 / 10  augustus 2019


God zei:

Dicht bij Mij ben jij. Dierbaar voor Mij ben jij.

De Waarheid over Jou is Heiligheid. Je spot hiermee, maat Ik zal het je nog een keer vertellen: De Waarheid over Jou is Heiligheid.
Jij bent een Heilig Wezen.

Wat zou Ik creëren dat niet heilig was? Stel je de eerbied voor het Leven voor welke zo dierbaar is voor Mij, door Mij gecreëerd.
Ik ben trots op Mijn signatuur. Ik heb je kosteloos gemaakt.
Er zijn geen grenzen aan wat je van jezelf kunt maken.

Deel nu met Mij, eerbied voor het Leven en eerbied voor je eigen Leven.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 9 Augustus 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 9 Augustus 2019


Wat is het meest zachtaardige en liefdevolle wat je vandaag voor jezelf kunt doen?

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 9 Augustus 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 9 Augustus 2019 / door Jennifer Farley,

Breng Licht


Het Universum weet dat de recente veranderingen zeer belastend zijn geweest
voor jullie spirituele en energetische lichamen.
Nu er meer op komst is, is het uiterst belangrijk
 om jullie zelfzorgrituelen te herinneren en uit te voeren.

De verwerking van de binnenkomende informatie zal van vitaal belang zijn
 om de volgende fase van de groei van jullie aardse voertuigen te begrijpen.
Chaos mag nu dan wel heersen, maar langzaam en zeker zal de vrede zich beginnen
 te vestigen naarmate meer van jullie volledig ontwaken.

vrijdag 9 augustus 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 9 Augustus 2019.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
9 Augustus 2019.

Hebben jullie je ooit al eens afgevraagd hoe je vorige levens eruit hebben gezien en hoe lang geleden het allemaal voor jou is begonnen, wel het volgende uittreksel uit een Kryon-bericht helpt je een stuk verder op weg om de antwoorden hierop te vinden. Het is geruststellend om te weten dat je onsterfelijk bent, dat je de oude manieren achter je hebt gelaten en dat alles dat vóór je ligt groots en mooi is. Er bestaat een plan voor de Mensheid waarbij jullie de weg zullen banen, dus is het belangrijk dat je alleen gedachten projecteert die zuiver en van de hoogste trilling zijn. Het verleden zal niet meer dan een druppel worden in de oceaan van ervaring, met als vooruitzicht dat alles wat je je zou kunnen wensen zich in de loop van de tijd manifesteert. Laat twijfel en angst achter in het verleden, waar ze horen, en dompel jezelf onder in de liefde die jullie te wachten staat.

KRYON. HET GEWELDIGE JAAR 2019.

Jullie zijn de zaailingen van de Schepper en zelfs als je dit vandaag de dag met je verstand slechts voor een klein deel kunt begrijpen zeg ik jullie dat je alles kunt zijn wat je wenst. Als jullie eens naar jezelf zouden kunnen kijken en zouden inzien dat eenieder van jullie niet alleen waardevol is, maar dat jullie ook alles kunnen, echt alles. Wat je ook denkt dat er morgen gebeurt, je kunt dit ontstijgen. Eenieder van jullie, inclusief je partner, zal op een dag de laatste adem uitblazen en voor dit laatste moment zijn veel mensen bang. Ik wil dat je daarboven staat, omdat het niet je laatste adem is, het is gewoon dat je de laatste adem uitblaast in dat bewuste lichaam om gerevitaliseerd en krachtig terug te keren, levendig en klaar om te beginnen; en ik zeg het opnieuw: dit zal de eerste keer zijn dat je als Mens, verjongd, in een gloednieuwe energie terugkeert, waarbij je je zaken zult herinneren die je in dit leven vergeten was. De dood zal helemaal niet moeilijk zijn, behalve voor de mensen die je achterlaat, en zelfs zij zullen een hernieuwd inzicht hebben in wat het allemaal betekent, omdat ze het grotere plaatje kunnen zien.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 9 Augustus 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 9 Augustus 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat gesproken waarheid een gegeven geschenk is. De waarheid die wordt achtergehouden is meer dan slechts een ontkend geschenk,  het is een pijl gericht op het hart.

Er is gezegd dat "de waarheid pijn doet",  maar precies het tegenovergestelde is waar.
Geen enkele waarheid is te kwetsend,  en geen enkele leugen is onschadelijk.
Omdat elke waarheid jouw hart opent voor anderen,  en elke leugen scheidt het af.

Maar weet dit: De manier waarop je jouw waarheid zegt kan kwetsend zijn.
Dus spreek jouw waarheid, maar verzacht jouw woorden met vrede.
Nu direct.

 Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Het universum is je voor eeuwig dankbaar / 8 augustus 2019 / Door Martha krul

Het universum is je voor eeuwig dankbaar
8 augustus 2019 / Door Martha krul

Het universum is je voor eeuwig dankbaar

Het licht omringt de aarde.
Het licht omringt alles wat leeft op die aarde.
De nieuwe kristallijnen energie stroomt met volle kracht binnen.

Neem de tijd om je te verbinden met die mooie energie.
Alles werkt op en met energie.
Ga met je benen wijd staan,
steek je armen in de lucht en voel je hartchakra verder open gaan.
Richt je aandacht op het universum.
Voel dat daar een grote krachtbron is waarmee je je mag verbinden.
Jij bent niet alleen.
Je bent verbonden met het AL.
Je bent het kind van het licht.
Jij, die met die speciale opdracht naar de aarde kwam.
Er heerst vreugde in het universum en dat is te voelen op aarde.

De oneindige verbinding en samenwerking is nog nooit zo sterk voelbaar geweest.
Wees je bewust van die verbinding.
Mediteer en visualiseer.
Dat is een sterke verbinding met het universum.
Je hart gaat verder open.
Je merkt dat het licht sterker met je verbonden is.

Pamela channelt Jeshua: De dood en daarna / 3 augustus 2019 / Pamela Kribbe

Pamela channelt Jeshua:
De dood en daarna
3 augustus 2019 / Pamela Kribbe

Lieve mensen, dierbare engelen van Licht, ik groet jullie allen.

Vanuit het hart van de christusenergie reik ik, Jeshua, jullie mijn hand en groet jullie.

Dierbare engel, weet dat je geliefd wordt, dat er van je gehouden wordt, onvoorwaardelijk, ook nu je vertoeft in een lichaam van vlees en bloed, een sterfelijk lichaam. Ook nu ben je nog altijd onvoorwaardelijk deel van God, van het Thuis waar je zo naar verlangt. Je bent daar nooit echt weggegaan, maar je herkent het niet meer in je eigen wezen, de vlam van Licht die daar eeuwig en oneindig brandt.

Maak daarmee contact in dit moment, koester je zelf, weet wie je bent. Er brandt in jou een Licht, zo mooi, zo puur. Hoe heb je er ooit aan kunnen twijfelen?

Vandaag spreken we over doodgaan. Er bestaat veel angst rondom de dood. Er is een vrees voor vernietiging, helemaal verloren gaan, opgeslokt worden door het grote zwarte gat dat jullie associëren met de dood.

Live Kryon Channeling 203: Wo en de Muziek McCloud, Californië / 29 juni 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 9 augustus 2019

Live Kryon Channeling 203:
Wo en de Muziek
McCloud, Californië
29 juni 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 9 augustus 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in McCloud, Californië.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Af en toe geven wij jullie een parabel, een allegorie. Dit is precies wat wij nu ook weer willen doen en als wij dit doen gebruiken wij steeds dezelfde persoon en de naam is Wo. Wo is geen man en geen vrouw en hoewel hij geslachtsloos is en omdat  jullie taal niet direct geschikt is om over een geslachtsloos persoon te schrijven, zullen wij Wo in dit verhaal als een “hij” beschouwen.

Ik wil jullie over deze man vertellen en wat er met hem gebeurde. Wij beginnen met wie hij is. Wo is een man die in een kleine stad woont. Het was niet zo klein als het stadje waar jullie nu in zijn, (McCloud, CA), (gelach) Het was een kleine stad die door bossen werd omgeven.

Wo voelde niet dat hij deel moest uitmaken van een religie. In feite had hij eerder besloten dat hij niet echt van de kerk hield. Hij voelde liefde en hij wist van de integriteit van velen die wel naar de kerk gingen, maar dit was niets voor hem. Voor hem ging het allemaal om de natuur. Wo was spiritueel verbonden met de Aarde en als anderen op zondag naar de dienst gingen, maakte Wo een wandeling in de bossen. Al eerder realiseerde Wo zich de heiligheid van de valleien en de meren en de stroompjes, de dieren en de bomen, en dit was zijn manier om te aanbidden.

Hij voelde dat hij het land tegen zich kon horen spreken als hij de deur uit ging. Dit is dus Wo en nu weten jullie voldoende over hem voor wat er in dit verhaal gebeurde.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 8 Augustus 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 8 Augustus 2019


Vrede is een krachtig stabiliserende energie. Hoe meer je de weg naar een plaats van vrede
kunt vinden, hoe meer je niet alleen jezelf, maar ook anderen en jouw planeet dient. Maar
wat als je niet de ruimte van vrede kunt vinden waar je naar verlangt?

Vrede komt voort uit de combinatie van geloof en vertrouwen, aanvaarding en toestaan.
Als je vrede zoekt en haar ongrijpbaar vindt, concentreer je dan op de ontwikkeling van
haar basiselementen. Verdiep je geloof door gebed of meditatie. Koester je vertrouwen
door te werken met overgave en stroom lang genoeg om te zien hoe geliefd en
ondersteund je echt bent door een Universum dat je aanbidt.

Op deze dag van je leven / Donderdag 8 Augustus 2019 / Neale Donald Walsch


Donderdag 8 Augustus 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat jouw hart binnenkort weer geopend zal worden.
Inderdaad, heel binnenkort, als je er ontvankelijk voor bent.

Denk niet dat je jouw laatste kans om lief te hebben hebt gehad.
God zou je dat nooit aandoen.
 Jouw kansen zijn zo eindeloos als het leven zelf!
Dat is liefde, liefde, liefde.
 En maak je geen zorgen over wie er van jou houdt.

Dan maak je je klaar voor meer liefde om je dagen en nachten te vullen,
juist omdat je er niet bezorgd over bent geweest.
 Want je ontvangt altijd van de wereld wat je geeft aan de wereld.
Het is De Wet.

Je weet precies waarom je deze boodschap leest.... op dit moment.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 8 Augustus 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 8 Augustus 2019 / door Jennifer Farley,

Waar Wacht Je Nog op?


Velen van jullie wachten op verandering. 
Wachten op iets geweldigs dat veranderingen brengt dat manifestaties
aan het licht zal brengen , op de 'liefde van je leven'
die op je deur zal kloppen, op een kans om je uit te drukken,
te voelen, lief te hebben of deel te nemen.  
Je kunt zelfs wachten op toestemming en je afvragen waarom alles
 wat je wilt/wenst nog niet is verschenen.

Neem even de tijd en denk na; wat is het werkzame woord?

Wachten!

Het Universum heeft alles wat je nodig hebt om te groeien, te leren,
 te manifesteren en lief te hebben, maar toch wacht je nog steeds. 
De waarheid van de zaak; actie is een noodzakelijk onderdeel van het beeld! 
Als je niet in staat bent om je buiten je comfortzone te bewegen,
niet bereid bent om een risico te nemen omdat je misschien faalt,
dan is het het beste om te blijven zitten. 
Het is tijd om je angst los te laten en in je dromen te stappen. 
In werkelijkheid is er geen sprake van een mislukking....
er zijn alleen maar pogingen tot succes.
Dus, dierbaarste, waar wacht je nog op?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl