Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 juli 2019

Massale oproep voor Lichtdragers /12 juli 2019 / Mieke Vulink

Massale oproep voor Lichtdragers 
12 juli 2019 / Mieke Vulink

Graag deel ik deze boodschap, vannacht ontvangen:

"Vanaf 16 juli tot en met 13 augustus zal er een enorme toename zijn van lichtkrachten die naar de bewust wordende mensheid op Aarde zullen toestromen. Deze krachten kunnen diegenen die hun bereidheid hebben aangetoond om de oude werelden achter zich te laten heel diep gaan raken. Maar deze mensen zullen ook, dankzij al hun transformatieprocessen van de afgelopen jaren, over voldoende ruimte en innerlijke veerkracht beschikken om deze vloedgolven van hoge coderingen op een goede manier te ontvangen.

Bij anderen kunnen deze sterke, ongeziene krachten veel oude angsten en emoties gaan losmaken. Dit is nodig, omdat er anders een stagnatie optreedt in zowel het persoonlijke, individuele transformatieproces, als in het collectieve proces van ascensie. Deze diepliggende angsten zullen echter verwelkomd en opgevangen worden in een bedding van vertrouwen en liefde, die door de pioniers en voortrekkers van de grote verandering al gemanifesteerd is.

Aartsengel Gabriel: "De mens houdt zichzelf klein en maakt het zich daardoor extra moeilijk". 11 juli 2019 / Martha Krul

Aartsengel Gabriel:
"De mens houdt zichzelf klein en maakt het zich daardoor extra moeilijk".
11 juli 2019 / Martha Krul

Bericht van de Aartsengel Gabriel via Martha Krul.

De zielen die NU op aarde zijn, zijn zielen die vele levens geleefd hebben op aarde.
Zij hebben in die levens heel veel kennis vergaard.
Die kennis draagt een ieder bij zich.
In zijn hart.
Die kennis gaat nooit verloren.
Die kennis is beschikbaar.

Doordat de zielen die nu op aarde zijn, nog veel met hun menszijn in de 3edimensie bezig zijn, “vergeten” zij hun verborgen kennis.
Door in contact te treden met je hogere zelf en de hulp te vragen van de engelen, is al die informatie beschikbaar.
De mens kan veel meer dan hij denkt.

Er is zoveel kennis in de mens opgeslagen.
De mens draagt zijn eigen kennis mee van al de levens die voorbij zijn gegaan.
In ieder leven heeft de mens kennis vergaard.
In ieder leven is de kracht en de kennis van de ziel versterkt.
En nu in dit proces “vergeten” de mensen dat zijzelf over alle kennis beschikken die zij nodig hebben voor dit unieke transformatie proces.


Wij mensen zijn zo bijzonder... / 11juli 2019 / Lilian Ferru

Wij mensen zijn zo bijzonder...
11juli 2019 / Lilian Ferru


Lieve mensen,

Hoewel ik ‘Een Cursus in Wonderen’ niet meer elke dag lees, sta ik er wel mee op en ga ik er mee naar bed. Soms richt ik me op één facet. Tegenwoordig is dat dankbaarheid.

Ik ben dankbaar dat de zon schijnt. Ik ben dankbaar voor de bloemen die Lenny Kuhr mij stuurt. Ik ben dankbaar voor de inspiratie voor mijn nieuwe boek. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden. Ik ben dankbaar voor de zwierende vissen in mijn vijver. Ik ben dankbaar voor de natuur om mij heen. Ik ben dankbaar voor de hartverwarmende mails. Ik ben dankbaar voor de healings van Paul, en ook dat het zo goed met hem gaat. Dankbaar ben ik voor de steun voor Roy, die binnenkort op Schiphol landt. Hoe dankbaarder ik ben, hoe meer het leven daarop reageert, waardoor ik nog dankbaarder word.“Hennephout” kan de wereld gaan veroveren (en alle onnodige houtkap tot een halt brengen) / 09/07/2019 / admin-KC

“Hennephout” kan de wereld gaan veroveren (en alle onnodige houtkap tot een halt brengen)
09/07/2019  / admin-KC

Sinds de Amerikaanse president Trump de teelt en verwerking van hennep in de VS eind vorig jaar helemaal vrijgaf, zijn de initiatieven met dit “wonderproduct” als paddestoelen uit de grond geschoten.

En één daarvan kon wel eens heel goed nieuws betekenen voor de bomen en bossen over heel de wereld die bedreigd worden met houtkap.

Een Amerikaanse ondernemer is er namelijk in geslaagd om hennep om te toveren tot een duurzaam alternatief voor hout. Het is zelfs sterker dan hout, en aangezien hennep ongeveer honderd keer zo snel groeit als de gemiddelde boom, kan er ook veel meer van geproduceerd worden.

Verder heeft het vrijwel alle goede eigenschappen die hout ook heeft.

Het “hennephout” bestaat uit een samenpersing van de oersterke vezels die zich in de hout-achtige binnenkant van de hennepplant bevinden, samengevoegd met een lijm op soja-basis.

Live Kryon Channeling: Kryon in Columbus, Ohio. 4 / 4 mei 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 13 juli 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Columbus, Ohio. 4
4 mei 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 13 juli  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Nieuwe Lichtwerker

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De groep heeft samenwerking in praktijk gebracht. Steeds als zich dit voordoet in een ontmoeting als deze, opent dit de boodschap voor grootse onderwerpen van liefde. Als jullie dit hele idee van samenhang willen uitbreiden zal ik jullie vertellen dat hoewel het erop lijkt dat het een lineair proces is, het groter is dan jullie denken. Jullie zouden kunnen denken aan een groep met veel samenhang die aan dezelfde dingen denkt en als jullie genoeg mensen hebben die hieraan meedoen is het bijna alsof jullie een radiostation zijn en opeens gaat het veel verder dan jullie denken. Deze bepaalde handeling van samenhang die ik jullie heb gegeven schept nog een grotere samenhang die is gaan uitzenden op een kracht die daarvoor niet is gemeten. Waar een groep in samenhang gaat en er gemeten kan worden….werd er gemeten wat het effect van velen was. Als jullie gefocuste samenhang gaan hebben zullen jullie zien dat anderen veel makkelijker aan die samenhang gaan meedoen door degenen die naast hen zitten.

Dit is een voorspelling, lieve mensen, die wij jullie in de boodschappen hebben gegeven en die zegt dat balans, balans uitzendt! Als jullie een individu hebben dat in balans is en uitzendt in een chaos is het niet alleen maar een persoon onder vele anderen. Het is bijna alsof balans licht heeft in het duister. Mensen beginnen degene die in balans is te voelen en hun balans schept dan weer verder balans. Vaak wordt dit geschapen zonder conversatie en gaan jullie de kracht zien van deze synchroniciteit die wij samenhang hebben genoemd. Het is maar een attribuut van vele die zich gaan voordoen op deze planeet. Wij hebben jullie over een ander attribuut verteld. Wij zeiden dat licht, licht maakt, en dat betekent dat licht feitelijk licht schept op een manier waarvan jullie je niet bewust zijn. Het is aan jullie niet uit te leggen. Als je kijkt naar de lineariteit van een lichtwerker die licht schept in een donkere ruimte is wat je gaat zien dat licht niet in een doos zit. Licht gaat overal naartoe en zelfs in een donkere kamer waarin iemand een lucifer aansteekt kan iedereen een beetje zien. Het is dus niet alleen maar voordelig voor degenen die de lucifer aansteekt! Dan steken anderen een lucifer aan omdat zij degene zien die er een aanstak en opbloeit en al snel gaan er nog meer mensen dit doen en kunnen ook steeds meer mensen zien. Wij hebben in dertig jaar al zo vaak verteld dat jullie, als jullie elkaar kunnen zien, niet meer bang zijn voor elkaar. De angst die er op deze planeet voor elkaar is geweest kwam omdat men de ander niet kon zien en waardoor men alles beschermde tegen de andere kant en de cultuur die jullie niet kenden. Jullie kenden je buren niet. Als jullie hen zouden kunnen zien en zien dat jullie allemaal hetzelfde zijn is het misschien wel mogelijk dat jullie allen dezelfde Schepper aanbidden. Waarschijnlijk op verschillende manieren….maar jullie zouden dit kunnen ZIEN! Dan gaan jullie je ontspannen.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 12 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 12 juli 2019


Aanwezigheid is een staat van openheid naar het huidige moment. Het is het erkennen van de gaven en ondersteuning die al voor je aanwezig zijn. Het is een poort die jouw expansie en een dieper zelfbewustzijn ondersteunt door je te verbinden met jouw goddelijke waarheid en de volledige acceptatie van hoe de energieën jou dienen. Het is de ervaring van de kracht van jouw zijn en wat er bestaat als je voorbij de verhalen van je gedachten verschuift. Het is het vinden van een andere wereld van verwondering die er de hele tijd is geweest, wachtend om ontdekt te worden.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nWij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juni van u hebben mogen ontvangen.
Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


In Liefde en Licht, Ine & Martien 
Op deze dag van je leven / Vrijdag 12 juli 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 12 juli 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat er nooit iets goeds wordt gecreëerd door bedrog.

Zelfs niet de kleinste leugen, zelfs niet de kleinste,
zelfs de meeste goedbedoelde "leugen om bestwil",
zal geen voordeel opleveren op de lange termijn.
Vertel dus jouw waarheid zodra je het weet.

Ja, ja, ik weet het..... "Maar dan....maar dan...".
Dus je zult moet beslissen welke van de "maar dan's" je wilt.
Er zal altijd een "maar dan" zijn.
Toch zal het er een zijn die je verdraagt, of een die je creëert?

Als het controle is wat je wilt, het vertellen van de waarheid
zet jou in volledige controle.
Heb je daar ooit aan gedacht?

Liefs, je vriend ...


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper Vrijdag 12 juli 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 12 juli 2019 / door Jennifer Farley,

Kies Verstandig....


Een van de meest diepgaande dingen die je zult opmerken
in deze huidige veranderende tijd:
Degenen die hun persoonlijke kracht niet hebben omarmd,
 zullen al hun tijd besteden aan het proberen om anderen te overtuigen
dat ze er een overvloed aan hebben.
Wat dit echt laat zien is een gebrek aan begrip en de onzekerheden
die ze nog niet hebben losgelaten.
Degenen die het werkelijk hebben,
zullen blijven zwijgen in de wetenschap van de kennis van het bestaan
ervan binnenin en precies waar het vandaan komt. 
Het Universum heeft je altijd de keuze gegeven welke richting je op wilt gaan
en hoe je jezelf aan de wereld presenteert.
Kies verstandig, dierbare.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 12 juli 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 12 juli 2019


Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
 12 juli 2019

Het lijdt geen enkele twijfel dat de trilling van de mensheid aanzienlijk is toegenomen in de jaren na 2012, toen het Nieuwe Tijdperk officieel van start is gegaan. Dit is duidelijk zichtbaar bij de jongere generaties die een voorsprong hadden omdat zij hun trilling voorafgaand aan hun incarnatie al hadden verhoogd. Hun invloed heeft veel mensen vooruitgeholpen om nieuwe niveaus van Licht te bereiken, waardoor de doelen van deze mensen in veel kortere tijd konden worden bereikt. Veel van hun goede werk wordt wel erkend maar niet gepubliceerd, waarbij dient te worden vermeld dat ze hier geen erkenning voor zoeken. Over het algemeen zijn ontwikkelde Lichtwerkers niet op zoek naar een beloning voor wat ze doen, maar is het de voldoening van het werken ten behoeve van de mensheid dat voor hen het meest belangrijk is. Mocht je werk worden erkend, dan is dat niettemin een compliment voor je doeltreffendheid en toewijding aan je taken.

Elke ziel die op Aarde incarneert, is uitgerust met de middelen om haar of zijn taak met succes te voltooien. Dit omvat advies en begeleiding om je op het juiste pad te brengen en op verschillende momenten in je leven zullen andere zielen je in je taken bijstaan om succes te verzekeren. Het is niet te voorkomen dat er offers moeten worden gebracht, maar je zult hier vóór je incarnatie al mee hebben ingestemd. Omdat je een vrije wil hebt, zou je je werk eenvoudig uit kunnen stellen of volledig negeren zonder dat dit verwijten tot gevolg heeft, maar dan kan er een soortgelijke taak volgen om je intentie om je taak uit te voeren als gepland, te testen.

Benjamin Fulford: De val van de 3 Obelisken | De waarheid is naar buiten gekomen,/ interview door Chris Door, 11 juli 2019


Benjamin Fulford: De val van de 3 Obelisken | De waarheid is naar buiten gekomen, interview
door Chris Door, 11 juli 2019


Groeten aan iedereen. Dit is de waarheid is naar buiten gekomen en ik ben Chris Door.

We hebben vandaag een zeer belangrijke gast bij ons die Benjamin Fulford heet. Hij is al vele jaren journalist voor het tijdschrift Forbes en hij is de eigenaar van de website https://benjaminfulford.net/. Hij is ook de woordvoerder van de White Dragon Society, die vele groepen omvat van het leger tot de regeringen in veel verschillende landen die proberen de planeet te bevrijden van de controle van de Cabal, beter bekend als Schaduw Regering of de Deep State.

De val van de 3 obelisken betekent de militaire controle over de wereld door de Earth Alliance van Washington D.C. met de groet aan de Amerikaanse Trump toespraak op 4 juli, de financiële controle van de City of London met de Brexit, wat betekent dat Engeland een scheiding aanbrengt tussen de dictatuur van de EU en de wereldbankiers en de religieuze controle met de obelisk van het Vaticaan. Dit betekent de overwinning van de Earth Alliance.

De geheime ontmoeting die rapmuziek veranderde in agressieve, maar invloedrijke, rotmuziek 11/07/2019 / admin-KC

 De geheime ontmoeting die rapmuziek veranderde in agressieve, maar invloedrijke, rotmuziek

11/07/2019 / admin-KC

“Hallo,

Na meer dan 20 jaar heb ik besloten om de wereld eindelijk te vertellen wat ik meemaakte in 1991. Het is iets waarvan ik geloof dat het één van de grootste keerpunten was in de populaire muziek en uiteindelijk in de samenleving.

Ik heb lang geworsteld met het afwegen van de voors en tegens om dit verhaal openbaar te maken, omdat ik aarzelde om de personen die die dag aanwezig waren, erin te betrekken. Uiteindelijk heb ik gewoon besloten om alle namen en alle details weg te laten die mijn persoonlijk welzijn en dat van degenen die net als ik werden meegesleurd in iets waar ze nog niet aan toe waren, zouden kunnen bedreigen.”

Beleidsbepaler

“Eind jaren ’80 en begin jaren ’90 was ik wat je een “beleidsbepaler” zou kunnen noemen voor een succesvol bedrijf in de Amerikaanse muziekindustrie. Ik kwam begin jaren ’80 uit Europa en maakte snel naam in het bedrijf. De industrie was toen anders. Omdat technologie en media nog niet zo toegankelijk waren voor mensen zoals nu, had de industrie meer controle over het publiek en konden ze het publiek eigenlijk iedere kant op sturen die ze maar wilden.

Misschien is dat de verklaring waarom ik begin 1991 werd uitgenodigd voor een besloten vergadering met een kleine groep insiders om de nieuwe richting van rapmuziek te bespreken. Ik had geen idee dat we zouden worden gevraagd om deel te nemen aan één van de meest onethische en destructieve deals die ik ooit gezien heb.

De bijeenkomst vond plaats in een privéwoning aan de rand van Los Angeles. Ik herinner me dat er zo’n 25 tot 30 mensen waren, de meesten van hen waren wel bekende gezichten voor mij. Terwijl we wat met elkaar zaten te kletsen werden er grappen gemaakt over het thema van de bijeenkomst, omdat velen van ons niet veel om rapmuziek gaven. We snapten eigenlijk niet waarom we uitgenodigd waren voor een privébijeenkomst om over de toekomst daarvan te praten.”


Onbekende gezichten

 

“Onder de aanwezigen bevond zich een kleine groep onbekende gezichten, die heel de tijd bij elkaar bleven en geen enkele poging deden om zich buiten hun kring te begeven. Op basis van hun gedrag en formele uiterlijk leken ze niet uit onze branche te zijn.
Ons geklets werd ineens onderbroken toen ons werd gevraagd een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen die ons zou beletten om in het openbaar te spreken over de informatie die tijdens de vergadering zou werd gepresenteerd

De mouwen zijn opgestroopt het daadwerkelijke werk is begonnen…... / 10 juli 2019 / Martha Krul

De mouwen zijn opgestroopt het daadwerkelijke werk is begonnen…...
10 juli 2019 / Martha Krul

De energie is in beweging en hoe.....
Aan alle kanten is het in volle gang.
Wanneer je naar de krachten in het universum "kijkt" zie je dat nu de fase van werk in uitvoering in werking is getreden.

Je kan het je voorstellen als een straat die volledig op de schop gaat.
De afgelopen dagen is alles aangeleverd wat nodig is voor de werkzaamheden. Alles staat klaar.
De mannen hebben inmiddels hun handschoenen aangetrokken en hun mouwen opgestroopt.
Het werk gaat beginnen....…

Net als bij de aanpak van die straat, zijn er al heel lang van te voren plannen gemaakt. Besprekingen geweest en bekeken wat de beste aanpak zou zijn.
Ook in het universum is dat zo gegaan.
Natuurlijk op de wijze waarop zij met elkaar communiceren.
Daar zijn ook veel, ja heel veel vergaderingen geweest.
Hoe moest dit alles omvattende plan worden aangepakt.
Grote vergaderingen waar alles van alle kanten moest worden bekeken.
Die fase is nu voorbij.

Blossom Goodchild – Federatie van het Licht – 7 juli 2019

Blossom Goodchild
– Federatie van het Licht –
7 juli 2019

BG: Hallo aan onze Vrienden, daar ergens ... en NOG STEEDS houden de krachtige Energieën aan. Dit moet toch zeker ergens toe leiden?

FVL: Welkom aan Allen en ja, lieve Blossom, zoals wij hebben gezegd ... deze Energieën maken zeker deel uit van het Grootse Goddelijk Plan. Wij denken dat wij hun doel nu wel besproken hebben, daarom willen wij verdergaan en vertellen over de aankomende gebeurtenissen, die samenvallen met alles wat er nu gaande is.

U zult nog zoveel 'onderste-bovenheid' gaan meemaken.

BG: Is dat niet hetzelfde als 'op zijn kop staand'heid?

FVL: In zekere mate wel, maar als u 'een beetje verder zou lezen', dan zou u begrijpen hoe wij dit bedoelen.

Live Kryon Channeling: Kryon in Columbus, Ohio. 3 / 4 mei 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 12 juli 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Columbus, Ohio. 3
4 mei 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 12 juli  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Creatieve Oude Ziel

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is geen lange channeling maar hij is wel belangrijk, met name voor degenen die zich oude zielen noemen en hier zitten of later luisteren of lezen en zeggen: “Ik ben zeker een werker voor het licht!” Als jullie met deze speciale boodschap in aanraking komen, lieve mensen, weten jullie niet wat een oude ziel  is, jullie noemen jezelf een lichtwerker maar eigenlijk is het een mysterie voor jullie. Wij hebben het nu hoofdzakelijk tegen de groep die voor mij zit in deze stad met de naam Columbus in Ohio. De omgeving is specifiek. Alle gebieden bevatten attributen die anders zijn, lieve mensen dan een continent of jullie familie of jullie groep of zelfs van de planeet. Soms is de bevolking van een stad verbonden met die van een andere stad en weten de inwoners dit helemaal niet. Door een verbinding door de Aarde die ik niet aan jullie kan uitleggen, maar die niet noodzakelijk in een rechte lijn hoeft te lopen. Er is een samenstromen van bewustzijn waarbij jullie door wat jullie hier doen, een andere stad beïnvloeden. Soms trekken jullie bepaalde gebieden om je heen samen en zijn jullie de spil daarvan met energieën om je heen die afhangen van waar jullie je op de planeet bevinden. Afhankelijk van het bewustzijn dat er is. Wij hebben dit overal gezegd. Mijn partner heeft mij naar plaatsen gebracht die zo diepgaand zijn; met name naar plaatsen in Europa die een grote en grootse geschiedenis hebben die vijf of zes keer groter is dan die van jullie hier in de Verenigde Staten. Jullie kunnen je de dingen voorstellen die daar zijn gebeurd en het samen botsen van energie en het werk dat daar moest worden gedaan. Jullie kunnen je het aantal Vensters voor stellen – als jullie hen zo willen noemen. Het zijn gefocuste energiepunten die daar kunnen ronddraaien. Lichtwerkers zoals jullie zijn hiervoor daar geplaatst zodat zij daarmee kunnen werken.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 11 juli 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 11 juli 2019


Brede intentie is de sleutel tot het vinden van de ideale ruimte die ondersteunt wat jullie graag zouden willen ervaren en tegelijkertijd ruimte laat voor Het Universum om jullie te verrassen en te verblijden. Als scheppers is jullie intentie en inspiratie essentieel. Als mede-scheppers is het belangrijk om open te staan voor hetgeen wat voorbij de grenzen gaat van wat je kunt zien. De combinatie van de twee samen is pure magie.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / Donderdag 11 juli 2019 / Neale Donald Walsch

Donderdag 11 juli 2019 / Neale Donald Walsch

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

...die je gecreëerd bent om te creëren - niet om te reageren.

Schepping is de hoogste vorm van Goddelijkheid,
en Jullie geboorterecht.
De waarheid is dat je onophoudelijk aan het creëren bent.
De centrale vraag in jouw leven is of jij dit bewust of onbewust doet.

Bewuste creatie is wat er nu nodig is.
Stop met kniezen.
En stop met het denken van negatieve gedachten.
Ga er gewoon door!
Morgen wacht je op jouw keuze voor over hoe het gaat worden.
Neem zelf de touwtjes in handen!
 Maak het mogelijk!
Jij hebt hier de leiding.

Liefs, je vriend ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl