Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 15 juni 2019

Matthew Ward - 14 juni 2019 / Suzanne Ward

Matthew Ward -
14 juni 2019 / Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Het doel van onze boodschappen is altijd geweest om verlichting, spirituele begeleiding en aanmoediging te bieden tijdens deze ongekende tijd in het universum, en soms is aanmoediging bijzonder nodig.

"Ik zou graag geloven in het bestaan ​​van een eerlijker, veiliger, verstandiger wereld en het lezen van je berichten heeft me hoop gegeven, maar het lijkt alleen maar erger te worden als je kijkt naar de politieke toestand van de wereld en de mensen die de leiding hebben, het propageren van vaccinaties, de angst, de introductie van 5G, allemaal zaken die mijn hoofd doen tollen en die me nachtmerries bezorgen over wat de komende jaren nog meer zullen brengen. Zoals ik het zie bestaat er in deze wereld die ik ken geen intelligentie, dus ik weet niet hoe dit paradijs op aarde zich ooit in mijn leven zal manifesteren. Het lijkt erop dat de duistere krachten nog steeds extreem veel macht hebben en niet kunnen worden gestopt."

We willen de angstige kijk op de zaak uit de weg ruimen, een kijk van deze dierbare ziel en anderen die hun gevoelens over wereldaangelegenheden tot uitdrukking hebben gebracht in bewoordingen als onredelijk, angstaanjagend, onheilspellend, gevaarlijk, alarmerend en krankzinnig. Wat jullie zien, is het revolutionaire aspect van evolutie - ontwakende mensen die in opstand komen tegen al lang bestaande onrechtvaardigheden - waarbij deze revolutie niet nog meer oorlogen inhoudt.

Genezing voor de Mensheid / 3 juni, 2018 / Door Andreas Popp

Genezing voor de Mensheid
3 juni, 2018 / Door Andreas Popp

Er is een natuurwet die doorslaggevend is voor het bestaan van de hele schepping: de wet van wisselwerking. Het is de wet van zaad en oogst, van nemen en geven. Alle voorvallen en gebeurtenissen in onze wereld zijn onderworpen aan deze bepaling, ze dienen onvermijdelijk het natuurlijke evenwicht. Dat doorleven we dagelijks duizenden malen, zonder er hoegenaamd over na te denken: wie inademt, moet uitademen, wie neemt, moet geven, wie werkt, ontvangt zijn loon. We spannen ons doorlopend in om een ‘rechtvaardig evenwicht’ te creëren, iets anders is helemaal niet mogelijk, want ons innerlijk dwingt ons daartoe. Wij weten intuïtief: het voortdurende evenwicht tussen geven en nemen levert gezonde beweging, een levendige wisselwerking die een harmonische basis voor alles veroorzaakt en onderhoudt. Daarom moet deze vereffening ook altijd blijven stromen, moet blijven slingeren. Dit willen en uitwerken mag nooit verstoppen, want dan raakt snel alles in een ongezond afloop, er komen dan disharmonische krachten vrij die al heel snel uit de hand lopen en die de wissels in de verkeerde richting zouden kunnen stellen, die uiteindelijk vernietiging heet.

Wat de mens zaait, zal hij veelvuldig oogsten. Dat principe is onderdeel van de wisselwerking, het geldt voor het hele zijn, voor alle aardse alsook voor de geestelijke processen. Maar wat weten wij mensen daar nog van? Door de eenzijdige toepassing van de universele krachten hebben wij onze innerlijke en uiterlijke balans verloren. En we hebben de mooie Aarde, waarop we leven, waarop we mogen leven, tegelijkertijd meegesleurd, hebben ook haar evenwicht ondermijnd. Zonder er over na te denken, dat de onverbiddelijke wetten het noodlot van ons allemaal bepalen, hebben we alleen maar genomen. Wij namen en roofden, plunderden de heerlijke Planeet uit, wij moordden en onderwierpen, zonder na te denken over de gevolgen van deze gewelddadige ongerechtigheid. Maar het blijft er bij: Wat de mens zaait, zal hij veelvuldig oogsten.  

Tijd van loslaten en het nieuwe verwelkomen is aangebroken / 13 juni 2019 / Ella Ster


Met de komende volle maan, een aantal eclipsen en de zomerzonnewende breekt er een bijzondere astrologische tijd aan. Het is de tijd om oude patronen en geloofsovertuigingen te gaan loslaten. Dit biedt ruimte om datgene wat ons gelukkig maakt, vanuit onze ware zelf te gaan manifesteren.

Vanuit astrologisch oogpunt breekt er een tijd vol nieuwe mogelijkheden aan om nieuwe, positieve ideeën uit te gaan dragen, vertelt astrologe Tania Gabrielle. Deze tijd staat vooral in het teken van de Boogschutter, het sterrenbeeld van expansie, fortuin en plezier. Met de aankomende volle maan op 17 juni 2019 en de stand van de sterren en planeten opent dit de portalen van het galactische centrum.

Volle maan 17 juni 2019 om 10:32 uur 14 juni 2-19 / Petra Stam

Volle maan 17 juni 2019 om 10:32 uur
14 juni 2-19 / Petra Stam

Deze volle Maan van de Kortste Nacht valt vlak voor Midzomer (21 juni) en heeft alles te maken met het hoogtepunt van het licht. De dagen zijn het langst en de nachten het kortst. Licht haalt de aandacht weg bij de processen die zich in het donker afspelen (onderbewuste). Maar wat je aandacht geeft, daar schijn je licht op en komt bewustzijn op. Ook al is de nacht kort, de volle maan weerkaatst natuurlijk wel het zonlicht, dus je kunt het licht in je maanviering betrekken: Wat gaat goed? Welke zaken mogen wel wat meer in het licht komen te staan? Licht geeft ook energie, dus gebruik die eventueel om jezelf doelgericht en actief in de buitenwereld te laten zien. Dit is de laatste volle maan voor de zon- en maansverduisteringen van juli, waardoor dit een fase is om je dromen en lange-termijn planningen waar te maken voordat een nieuwe cyclus start.

De Maan staat in Boogschutter, wat het zoeken naar meer en beter wekt. Deze volle maan maakt oprecht – bijna té oprecht, want eigen gedachten, gevoelens, idealen en ook tekortkomingen worden met groot gemak gedeeld aan anderen. Helaas bestaat de wereld niet alleen uit welwillende mensen, dus bepaal eerst of het handig is om met bepaalde mensen te delen wat er in je omgaat. De stroom van levenslust, spontaniteit en optimisme is echter niet zomaar uitgedroogd. Ook de behoefte aan nieuwe uitdagingen (reizen, avontuur) is groot. Zoals de boogschutter zijn pijlen op een doel richt, is het voor ons ook belangrijk om de vuurenergie op een of maximaal twee doelen te richten. Als je dit niet doet, versnippert je energie en bereik je een beetje van alles in plaats van alles van wat je het liefst wilt.

ALMINE over goed en slecht / 14 juni 2019

ALMINE  over goed en slecht
14 juni 2019

Almine beschrijft hier dat goed en slecht een andere betekenis heeft dan we hadden vermoed.


Gigantische dubbele graancirkel ontdekt in Frankrijk / 14/06/2019 /admin-KC

Gigantische dubbele graancirkel ontdekt in Frankrijk


De mysterieuze makers van graancirkels lijken dit jaar Frankrijk ontdekt te hebben.
Nadat er al eerder een ‘ongebruikelijke’ graanformatie werd aangetroffen bij het plaatsje Moisselles boven Parijs, is er gisteren een nieuwe formatie gevonden bij het dorp Saint-Hippolyte, gelegen in de Elzas in het oosten van Frankrijk, aan de voet van de Vogezen. En niet zo’n kleintje ook!

Het enorme patroon van in totaal ongeveer 200 meter lengte spant zich uit over twee velden waar een greppel tussendoor loopt. Ze zijn niet aan elkaar verbonden, dus je zou eigenlijk kunnen spreken van een dubbele graanformatie.

Live Kryon Channeling: Kryon in Egypte. 12 / 4/22 april 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 15 juni 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 12
4/22 april 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 15 juni 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Boven Nijl. Wij Horen Erbij!  

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik zou graag willen dat jullie in een staat van rust blijven om jullie enkele visualisaties te brengen. Dit is een meditatieve boodschap die vragen oproept. Ik zal niet veel onderwijzen want dit gaat over jullie bewustzijn en serene vragen over de scenario’s die ik breng. De lineariteit van het bewustzijn van de mensheid is heel normaal, maar wat het soms doet is dat het een idee van uitsluiting geeft over dingen die niet noodzakelijk uitgesloten zijn. De Schepper van het Universum, die God is, liefde is en is gezien door bijna elke cultuur op de planeet, is niet lineair maar bij alles “inbegrepen!” Toch, jullie als mensen, ook tijdens de groei als kind, gaan naar een systeem van scheiding en hiërarchie. Jullie hebben vader en moeder om je heen, jullie zien wie de leiding heeft in de familie en jullie zien wie de leiding heeft over je vader en moeder en als jullie opgroeien gaan jullie begrijpen wie er belangrijk zijn en wie niet….wie er geld hebben en wie niet. In elke cultuur geldt: Wie heeft de macht? Jullie kijken naar jullie regeringen en naar de politiek of je koningshuis en jullie zien wie machtig is en wie niet….een systeem van uitsluiting dus, jullie zijn buitengesloten als jullie niet de macht hebben. Dit is de manier waarop het werkt. Maar dan passen jullie dit ook toe op spiritualiteit omdat jullie dit altijd doen en omdat het altijd zo is geweest omdat dit jullie model is.

Kom even met mij mee voor een paar vriendelijke visualisaties…. Jullie zijn terug in de tijd in Peru bij de belangrijke Inca. Hij kan wel of niet op een bergtop zijn en men zegt dat hij straalt als de zon. Hij heeft een samenwerking met God, zegt men. Hij heeft zoveel volgers dat zij zijn naam dragen: de Inca’s. Hij was altijd omringd door zijn priesters. Misschien straalde hij als de zon omdat hij zoveel goud droeg. (Kryon lacht) Wat hij ook doet en wat hij ook zegt wordt door de priesters uitgedragen. Dan vertellen zij het aan de onder-priesters en vertellen die het weer aan hun ondergeschikten. En wat hij ook doet en zegt sijpelt door naar beneden, naar het gewone volk. Zij horen het, wat God ook vertelde, zij horen het. Zij horen het van degenen die het hen maar al te graag vertellen. 

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / Vrijdag 14 juni 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 14 juni 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jouw veiligheid wordt gegarandeerd
door het delen van jouw liefde.

De vrede en veiligheid waar je naar snakt,
is geen kwestie van voeding, kleding en onderdak.
Het is een kwestie van liefde.
Houden van en geliefd worden, en al het andere
zal worden toegevoegd aan jou.

De wereld zal zijn magie uitvoeren wanneer je in de jouwe stapt.
Dat is de belofte van God en die zal worden gehouden.

Liefs, je vriend ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 14 juni 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 14 juni 2019 / door Jennifer Farley,

Oneindige Keuzes


In de komende paar dagen kan het diep zuiveren van emoties erg intens worden.
Wanneer het gebeurt, herinner jezelf eraan om te ademen
en bewust te herkennen dat die momenten van voorbijgaande aard zijn.
Beslissingen voor immense veranderingen worden ook gepresenteerd.
Als je gewend bent om 'snelle beslissingen' te nemen,
suggereert Het Universum sterk tijd te nemen,
door te denken en de implicaties echt te begrijpen.
Dit is niet bedoeld als een alles of niets scenario ...
slechts een duwtje om je te laten informeren
over de oneindige keuzes die beschikbaar zijn.
Zoals altijd heb je de liefdevolle steun
en Onvoorwaardelijke Liefde van Het Universum
 om je vooruit te helpen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 14 juni 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 14 juni 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
14 juni 2019

Politieke opvattingen en meningen worden over de hele wereld opgeschud en dat zou geen verrassing hoeven te zijn gezien het effect dat de nieuwe energieën hebben. Zoals we al vaker hebben gezegd, bevinden jullie je in snel veranderende tijden die jullie uiteindelijk volledig het Nieuwe Tijdperk binnen zullen brengen. In de meeste gevallen hebben de hogere trillingen die worden ervaren, gezorgd voor wat het fundament van een nieuwe manier van leven kan worden genoemd, een manier die veel aanvaardbaarder is en die in overeenstemming is met de wensen van de bevolking.

Het duurt even voordat de noodzakelijke veranderingen kunnen plaatsvinden, omdat er altijd bezwaren tegen zijn en er pogingen worden ondernomen om te voorkomen dat ze zich voltrekken. Dat zal echter tevergeefs zijn, want de kiemen van verandering hebben zich goed ontwikkeld en kunnen niet worden gestopt. Het is verbazingwekkend hoe snel het gemoed van de mensen kan omslaan en het bewijs daarvan wordt geleverd door de grotendeels georganiseerde vreedzame protesten die plaatsvinden. Men is beter geïnformeerd dan eerdere generaties en men zal geen enkele poging dulden om de oude manieren van doen te laten voortduren. Verandering met een hoofdletter "V" gaat om jullie en in sommige opzichten zal het onvermijdelijk ontwrichtend zijn, maar als het wordt geleid door degenen die de democratie een warm hart toedragen, zal het tot blijdschap van de mensen snel voorbij gaan.

De Raad – Geïntensiveerde energie – 12 juni 2019 / Ron Head

De Raad
Geïntensiveerde energie
12 juni 2019 / Ron Head

We zouden vandaag graag willen spreken over het geïntensiveerde energieveld dat jullie planeet is binnengekomen. Jullie ervaren dit als ‘inkomende energie’. Velen die empathisch zijn of anderszins  heel gevoelig worstelen hiermee. 

Mogelijk is het beste wat we vandaag voor jullie kunnen doen, jullie nog een ander beeld aanbieden om mee te werken.

Ten eerste, het beeld dat jullie hebben van inkomende geïntensiveerde energie is gewoon een voorstelling. De werkelijkheid wordt beter omschreven als energie die jullie binnengaan. Dit wordt gecombineerd door jullie individueel en collectief openen voor de energie die jullie lijkt te omringen. We zeggen ‘lijkt’ omdat het feitelijk het grotere veld is waarvan jullie deel uitmaken. Jullie worden wakker en bewust van nieuwe dingen, nieuwe vibraties.

Sommigen ervan, zoals we hiervoor gezegd hebben, zijn heel wat intensiever dan die jullie gewend zijn. Jullie gaan door dit te ervaren. Het is een onderdeel waarvoor jullie je  hebben aangemeld en van datgene wat jullie ‘ascensie’ genoemd hebben. Daarom zeggen wij, het zal in jullie voordeel zijn om een manier te vinden om hier op de gemakkelijkst mogelijke manier doorheen te navigeren.

Update van het Herstel van Sheldan Nidle / Vrijdag 14 Juni 2019

Update van het Herstel van Sheldan Nidle
Vrijdag 14 Juni 2019

Dierbare PAO-gemeenschap ...

VICTORIE! En we hadden niet kunnen slagen met zo'n succes zonder al jullie liefdevolle ondersteuning, visualisaties en helende energieën. Onze Galactische Gemeenschap rockt!

We stonden gepland om half vijf in het ziekenhuis te zijn. Na al het voorbereidende papierwerk te hebben gedaan, werd Shel naar de pre-operatieruimte gebracht. Toen ik me omdraaide zag ik Dr. Javidan op ons af komen lopen. Onverwachts groeide mijn hart, ik opende mijn armen en rende naar hem toe om hem te knuffelen. De verbaasde blik op zijn gezicht was van onbetaalbare waarde en toen omhelsde hij me terug. Ik vertelde hem dat we klaar waren voor de operatie. Ik herinnerde hem eraan dat we metafysici zijn en dat onze gemeenschap voor Sheldan heeft gebeden. Velen in onze gemeenschap geloven dat Sheldan nu geen operatie nodig heeft. Dus als je naar binnen gaat, is er een mogelijkheid dat hij geen operatie of minder operatie nodig heeft dan verwacht. Hij glimlachte neerbuigend. Ik zei: "Wij geloven in wonderen." Hij begon weg te lopen en toen keerde hij zich naar me terug en zei: "Ik geloof ook in wonderen." Uitstekend.

Dr. J vertelde me dat de procedure ongeveer 1 uur en 15 tot 30 minuten zou duren. Hij zou met me komen praten rond 10-10: 15 uur.

Mijn Engel vriendin, Andrea, kwam bij me zitten wachten. Om 9.40 uur kwam Dr. J dichterbij. Ik keek naar de klok. Hij had een grote glimlach op zijn gezicht en zei: "Ja, we waren vroeg klaar, het was niet zo ingewikkeld als we aanvankelijk dachten."

Nieuwe graancirkel ontdekt in Hampshire / 12/06/2019 /admin-KC

Nieuwe graancirkel ontdekt in Hampshire


Gisteren is er een mooie nieuwe graancirkel ontdekt bij het plaatsje Owslebury, in het Engelse graafschap Hampshire.

Hij bestaat uit verschillende cirkels met daar doorheen verweven 8 ‘mandarijnpartjes’. Sommige mensen leggen de link met graafmachines en zien er een aansporing in van hogeraf om meer haast te maken met het overstappen naar duurzame energie.

De cirkel doet enigszins denken aan een formatie die in 2008 bij Watchfield, Oxfordshire(Engeland) gevonden werd.

Van de mysterieuze makers ontbreekt traditiegetrouw ieder spoor.

Dus hier gewoon wat foto’s, omdat ze zo mooi zijn 

Live Kryon Channeling: Kryon in Egypte. 11 / 4/22 april 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 14 juni 2019


 Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 11
4/22 april 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 14 juni 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Boven Nijl. Energie.  
                                                                                   
Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die deze channeling zojuist hebben gevonden: wij zijn in Egypte. Wij zijn in het zuiden, Nubië genaamd, bij een meer dat werd gevormd door de Assoean-Dam.

Ik wil even een moment nemen om met jullie over energie te spreken. Jullie luisteren naar een channelaar en er luisteren nu meer dan honderd mensen die op deze cruise zijn en heel goed weten dat er metafysische boodschappen zouden komen. Het wordt dan een deel van een geloofssysteem van verschillende soorten energie. Het is dus geen verrassing dat ik over dit soort dingen spreek. Wat ik ga doen is het splitsen in twee secties van de soorten energie waarover ik ga spreken. Er zijn vele soorten energieën op de planeet. Maar voor een metafysisch persoon zijn er hoofdzakelijk twee soorten en dit is waar ik nu over wil spreken. De reden hiervan is dat de energie van licht en donker, van de dualiteit zelf op de planeet omhoog begint te gaan. Tegen alles in is er op de planeet een licht/donker aandeel geweest – de letterlijke balans van energie van licht en donker in de dualiteit – die zich nu gaat bewegen. Ik heb dit al vaak gezegd maar voor degenen die dit nooit eerder hebben gehoord: het is in jullie nieuws, het is verantwoordelijk voor een bewustzijn dat dingen gaat opruimen….dat honderden jaren lang hetzelfde is gebleven en nu opeens omhoog gaat. Dit was de voorspelling van de Ouden toen zij spraken over de kalender die de schommeling en de Opwaardering van de Aarde weerspiegelde – de precessie van de equinoxen – en zovelen van hen trokken een lijn van energie die zei: “Ga voorbij deze opwaardering dan zal het bewustzijn een nieuwe mogelijkheid hebben om hoger te worden.”

Meer lezen >>>Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 13 juni 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 13 juni 2019


Wat is jouw favoriete hulpmiddel om jezelf uit de weerstand te halen? Het is erg belangrijk om je go-to-strategieën te ontwikkelen om je uit je weerstand te helpen verwijderen, omdat het weerstand is die je ervan weerhoudt om de stroom, de ontplooiing en de liefde en steun van Het Universum te ontvangen. Elke keer dat je jouw eigen uitbreiding vermijdt, zul je ongemak ervaren.

Dus wat zijn enkele manieren om je te helpen weer in de flow te komen? Je zou een affirmatie kunnen proberen die rustgevend is en voorwaartse beweging ondersteunt, zoals "God (of welk wezen dat resoneert met jou) leidt me nu" of "Mijn voorwaartse beweging wordt geleid en ondersteund". "Het is veilig voor mij te vertrouwen in de stroom".

Je zou gewoon kunnen beslissen om te zitten en van het deel van je te houden dat resistent is totdat het beter voelt en klaar is om te bewegen. Je kunt je vertrouwen en geloof verdiepen door te bidden of te mediteren. Je denkt misschien terug aan andere keren dat het omarmen van de stroom je tot prachtige resultaten leidde.

Op deze dag van je leven / Donderdag 13 juni 2019 / Neale Donald Walsch


Donderdag 13 juni 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de gebeurtenissen van deze dag
 je dichterbij God zullen brengen.

Dat is waarvoor ze zijn ontworpen te doen, en je zult ervaren
dat ze precies dat doen als je het jezelf ook toelaat.

Het is allemaal een kwestie van je ogen openen voor wat er echt gebeurt
 (in tegenstelling tot wat er lijkt te gebeuren).
Oordeel niet door uiterlijkheden.

Liefs, je vriend ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 13 juni 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 13 juni 2019 / door Jennifer Farley,

Jij Kent Jezelf....


Het Universum is zich ervan bewust dat je de laatste paar dagen behoorlijk hebt losgelaten,
en met meer onderweg kun je het gevoel krijgen dat je een marathon loopt.
(Glimlach)
Eén ding om in gedachten te houden; jij bepaalt het tempo!
Als je wilt dat dingen langzamer gaan bewegen, vraag het dan.
Als je zou willen versnellen, oké.
 De keuze is aan jou, maar houd dit in gedachten;
het kan verleidelijk zijn om dingen zo snel mogelijk los te laten,
om 'er klaar mee te zijn', maar controleer en kijk
of het echt het beste is op dit moment.
Je kent jezelf beter dan wie dan ook,
weet precies wat je aan kunt en hoe je innerlijke zelf verandering accepteert.
Luister naar jouw lichaam en ziel en alles komt goed.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 13 juni 2019

Blossom Goodchild - De Galactische Federatie van het Licht - 9 juni 2019

Blossom Goodchild
 - De Galactische Federatie van het Licht -
 9 juni 2019

Bloss: Hallo daar. Het onderwerp van vorige week, over abortus, lijkt toch voor velen een ander inzicht te hebben gebracht. Dank u daarvoor. Zulke dingen helpen ons om uit onze indoctrinaties te stappen, die we al sinds onze kindertijd ingeprent hebben gekregen. Dus, waarover willen jullie het vandaag dan hebben, mijn vrienden?

GFvL: Wij heten jou welkom, Blossom, en natuurlijk iedereen die betrokken is bij onze gesprekken. Om te beginnen willen wij opmerken dat het niveau van de frequentie op uw Planeet enorm verhoogt. Hoewel velen het zullen zien als ‘onrust’, brengt dit een ontwaken in hun hart, hun ziel en hun diepste Wezen.

Daarom stellen wij voor dat u de dingen bekijkt vanuit een andere ... invalshoek/inzicht … en in plaats van u zorgen te maken over de ‘toestand’ van uw wereld … gaat u dergelijke dingen zoeken vanuit Dankbaarheid. Want datgene wat u wellicht beschouwt als oproer of onrecht … kan juist een rol spelen bij het tot stand brengen van DE GROTE VERANDERING DIE OP KOMST IS.

De beroering binnenin Ieder van u bereikt een zekere hoogte en eist dat – van binnenuit – die VERANDERING plaatsvindt. Daarom moeten de Zielen die daar nog niet aan begonnen zijn, op zoek naar een uitleg … naar antwoorden. ALLES IS NIET WAT HET LIJKT … zoals wij al zo vaak hebben gezegd.

Jouw Beurt / Channeling door Brenda Hoffman /10 Juni 2019

Jouw Beurt
Channeling door Brenda Hoffman, 10 Juni 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 7 Juni 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Als jonge 5D-volwassene ben je waarschijnlijk bang om het verkeerde pad te kiezen.
Dat is niet mogelijk omdat je in vreugde leeft. Alle paden zijn correct totdat ze dat niet zijn. En je huidige behoefte om alleen te zijn of om niet 'het leven van het feest' te zijn, zal voorbijgaan als je ontdekt wie je bent in dit nieuwe voertuig dat jij bent.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Misschien maak je je zorgen over je toekomstige richting - of niet.
Het doet er niet toe, want als je evolueert, verandert je richting dagelijks.

Sommigen van jullie hebben moeite om te geloven dat alles in je leven of begrip verschuift. Toch betrap je jezelf erop dat je lacht om een dwaas object of ongewoon boos wordt op iets dat al vele malen eerder is gebeurd.