Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 mei 2019

De Raad – Jullie Hebben Onbeperkt Krediet – 16 mei 2019 / Ron Head

De Raad
Jullie Hebben Onbeperkt Krediet
16 mei 2019 / Ron Head

Het statement dat we gemaakt hebben in de kop van dit artikel, jullie hebben onbeperkt krediet, is waar voor ieder van jullie, maar om zoveel mogelijk misvattingen te voorkomen heeft het wat uitleg nodig.

Laat ons allereerst uitleggen wat er bedoeld wordt met onbeperkt krediet. Het betekent dat jullie, het goddelijke wezen waarvan jullie, de geïncarneerde persoonlijkheid, een uitbreiding zijn, alles kan en mag scheppen, het is jullie recht en jullie taak om dit te doen.

Het is in deze tijd normaal om te vragen: “Waarom ben ik hier?” in de zin van wat deed ik verkeerd om dit te verdienen. Jullie worden NIET gestraft. Wanneer jullie zouden beseffen dat jullie hier zijn omdat jullie de kracht hebben om bij te dragen aan het maken van een nieuwe versie van deze wereld, dan zou jullie wereld duidelijk nagenoeg overnacht veranderen. Jullie perceptie er van zou zelfs nog sneller veranderen.

Er bestaan een heleboel verkeerde veronderstellingen waarop jullie wereld gebaseerd is. Een daarvan is dat jullie voor alles moeten betalen. Welnu, we weten dat in jullie wereld, zoals die tegenwoordig is opgebouwd, jullie niet zo maar iets kunnen pakken wat jullie graag willen en er dan mee weglopen. Maar het ontwikkelde bewuste wezen dat jullie gaan worden zal leren dat hij of zij in staat is om alles te hebben, alles kan creëren wat nodig is. Het hoeft niet van waar of wie dan ook te komen. In feite zouden jullie er goed aan doen om beginnen te beseffen dat Bron de bron is ..... van alles.

De nieuwe stroom van het leven: Volle maan in Schorpioen 18 mei / 17 mei 2019 / Manuela van der KnaapDe nieuwe stroom van het leven:
Volle maan in Schorpioen 18 mei
17 mei 2019 / Manuela van der Knaap 

Dit artikel gaat over de volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019. Je kunt hierin lezen over hoe intens de transformerende kracht is deze maand, het Heilige Huwelijk van de oervelden, hoe ons bewustzijn in de dualiteit van de Matrix vatbaar werden voor manipulatie en uit elkaar viel in vele fragmenten en over het herstel van de eenheid en de oervelden en het instinct wat hier een rol in speelt. Maar ook de stroom die je de weg wijst om een authentieke basis te bouwen voor jouw leven, weg uit de vastzittende patronen van steeds oplopende financiën en een systeem waarin je wordt uitgemolken.


Tijdens de nieuwe Maan wordt het proces voor de komende Maan(d) geopend. Dit is dan actief tot de volgende nieuwe Maan. De volle Maan is het moment van maximale uitdrukking van dit proces. Deze volle Maan is net zoals de nieuwe Maan van mei 2019 een zeer diep transformerende periode. 

Wees je eigen held /16 mei 2019 / Door Diana Douma / Love D

Wees je eigen held
16 mei 2019 / Door Diana Douma

We kunnen niet meer rekenen op anderen om het voor ons te doen, we zullen ook zelf aan het werk moeten met onszelf om tot heling te komen en om weer gelukkig te zijn.

Het leven is niet perfect, maar ergens willen we toch geloven dat het perfect moet zijn om gelukkig te worden. We lopen te vaak tegen te lamp als we ergens weer een verwachting hadden gecreëerd en die ons teleurgesteld achterlaten. Het is niet erg dat dit gebeurd, want dit helpt je alleen maar meer in je kracht te komen staan. Al deze lessen zijn juist nodig, want elke afwijzing van de buitenwereld brengt jou weer dichter terug naar jezelf. En uiteindelijk moet jij het ook zelf doen, want je hebt alleen met jezelf te maken. Niemand kan voelen wat jij voelt, en denken wat jij denkt. Dus zullen we zelf met onze emoties en gevoelens mogen dealen, hoe pijnlijk dit soms ook is. We focussen te vaak op onze fouten, en zien over het hoofd wat we allemaal wel goed doen. En daarnaast worden onze fouten vaak genoeg niet bekeken als verbeterpunten, maar iets wat herstelt moet worden. Je hoeft niet herstelt te worden, want je bent al zo goed als je bent.

Live Kryon Channeling: Kryon in Zuid Frankrijk. 2 / 3 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 18 mei 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Zuid Frankrijk. 2
3 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 18 mei 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

DE ONTDEKKING

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die later luisteren: wij zijn nog steeds in het zuiden van Frankrijk. Dit is de tweede boodschap. Wij zijn op een geheiligde plaats, lieve mensen. Hier is geschiedenis, maar oh, er is meer. Om jullie het volledig te laten begrijpen is er deze boodschap. Ik wil hem langzaam brengen en ik wil een klein beetje terughalen van wat wij gisteren hebben gezegd en wij gaan verder met wat wij jullie gisteren vertelden. Wij hebben jullie verteld dat deze omgeving specialer is dan de meeste andere regio’s op de planeet en wij vertelden dat er verschillende soorten van deze regio’s in de wereld zijn. Wat hen speciaal maakt is een uitlijning met Gaia. Een uitlijning waarbij jullie voelen wat ik noem: tussen de dimensies.

Wij beginnen hier en gaan het hebben over energie omdat wij in een omgeving zijn die helemaal niet lineair is. Als jullie intellectuele, lineaire denkers zijn stopt alles hier. Het zal voor jullie nergens op slaan! Om dit wat beter aan jullie te kunnen uitleggen, lieve mensen, neem ik liefde als voorbeeld. Als iemand die je aanbidt je in de ogen kijkt en zegt: “Ik hou van jou” zijn er nog steeds intellectuelen die dit verbaal in zich opnemen in plaats van emotioneel, en zeggen: “Wat bedoel je daarmee?” Zij voelen niet, maar analyseren, en, lieve mensen, liefde kan niet geanalyseerd worden. Dit is onmogelijk.


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 17 Mei 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 17 Mei 2019


Als je je uit de stroom van de schepping voelt, raden we je aan om bewust aandacht te besteden aan hoe vaak je focus op een nee is gericht, en je aandacht te verleggen naar alle dingen waar je ja tegen kunt zeggen.

Voel de energie van een nee en een ja. Nee stopt onmiddellijk de stroom van energie, terwijl ja's voorwaartse beweging stimuleren. Nee's scheiden af terwijl Ja's inclusief zijn. Nee's zijn weerstand, terwijl ja's accepteren.

Hoe vaak zeg je ja tegen anderen en nee tegen jezelf? Dit is een veelvoorkomend kenmerk onder de verlichte mensen en een die je buiten de volledige ervaring houdt van de liefde en stroom van Het Universum dat je probeert te voorzien.

Velen van jullie zeggen nee uit gewoonte omdat je je overweldigd voelt en dat begrijpen wij. Maar een ja tegen ondersteuning zal altijd veel krachtiger zijn en je veel beter van dienst zijn dan een nee dat jou zal afscheiden.

Bijvoorbeeld, stel je voor dat je nee zegt tegen een feestje en stel je dan voor dat je ja zegt tegen wat broodnodige tijd alleen doorbrengen wat je zo nodig hebt. Beide ondersteunen jouw verlangen, maar de laatste heeft nog steeds flow en inclusie. Het is een kwestie van niet duwen tegen wat ongewenst is, maar eerder het positieve aspect van jouw verlangen kiezen.

Wij pleiten er niet voor om ja te zeggen tegen dingen die jullie niet eren, Dierbaren. Wij
moedigen jullie aan om te beginnen met zoeken naar alle dingen in je leven waar je ja op kunt zeggen, wat automatisch meer comfort, dankbaarheid en voorwaartse beweging zal creëren in zowel je vandaag als morgens.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien 
Op deze dag van je leven / Vrijdag 17 mei 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 17 mei 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je bereid moet zijn om alles te verliezen voordat je alles kunt hebben.

Wat betekent dit?
Het betekent dat totdat je alles kunt laten gaan,
je het moeilijk zult vinden om je vast te houden aan iets.

Onthechting is de sleutel.
Als je zo gehecht bent aan iets dat je zonder het diep ongelukkig bent,
dan ben je er niet gewoon aan gehecht,
dan ben je eraan verslaafd.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken
om precies te weten waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 17 mei 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 17 mei 2019 / door Jennifer Farley,

Verandering of Veranderen


Tijdens deze grote verschuiving (die tussen haakjes, nog steeds gaande is)
 zullen veel van de dingen waarvan je gelooft dat ze waar zijn, worden uitgedaagd.
Wat je een groot deel van je leven dicht bij je hart hebt gehouden, zal worden veranderd,
veranderd en omgevormd naar totaal verschillende gedachten, gevoelens en acties.
Houd er rekening mee; dit is geen slechte zaak!
 (Glimlach)

Naarmate de ziel groeit en kennis verwerft, vindt ze een nieuw evenwichtscentrum,
 begint ze nieuwe realiteiten te smeden en zal ze altijd op zoek gaan
naar een meer compassievolle ruimte om te bestaan.
In die ruimte zal er minder plaats zijn voor beoordeling van jezelf en anderen.
Sommigen zullen dit deel van de verschuiving benaderen met terughoudendheid
 en negativiteit; verandering is eng!
Anderen zullen het met open armen omarmen gezien de ... verandering!
In welke ruimte je je nu ook bevindt, weet dat alles goed is in Het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 17 mei 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 17 mei 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
17 mei 2019

Het volgende uittreksel is gebaseerd op historische feiten en op informatie van Kryon. Het is bijzonder informatief over een periode die van grote invloed is geweest op onze huidige tijd, en stelt ons in staat gebeurtenissen in hun juiste volgorde te plaatsen, zodat ze historisch correct zijn. Door in de geschiedenis terug te gaan ontstaat een juist en volledig beeld en wordt bevestigd dat er vroeger zeer geavanceerde beschavingen hebben bestaan, die zijn opgekomen en ook weer zijn verdwenen.

UITTREKSEL UIT EEN BERICHT VAN KRYON.

Ongeveer 11.000 jaar geleden, aan het einde van het laatste ijstijdperk -- een mini-ijstijd zou je kunnen zeggen -- gebeurden er dingen op deze planeet die terug te zoeken en vindbaar zijn. Deze gebeurtenissen hebben te maken met wat ik een ongewone plasmische activiteit in de atmosfeer zou noemen. Het magnetische raster was in die tijd heel, heel anders van aard. Massa-erupties van de zon en het soort uitbarstingen die in films te zien zijn, bereikten de Aarde en raakten het magnetische veld van deze planeet. Dit laadde het magnetisch veld op met verschillende soorten plasma. Het is in de wetenschapsgeschiedenis vastgelegd en terug te lezen. Het is eveneens terug te vinden in de ijskernen, evenals in de magnetische velden in de aardlagen, die meetbaar zijn.

Live Kryon Channeling: Kryon in Zuid Frankrijk. 1 / 3 oktober 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 17 mei 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Zuid Frankrijk. 1
3 oktober 2018 / Lee Carroll
Geplaatst:  17 mei 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

ATTRIBUTEN VAN HET KATHARENLAND

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er is een begrip dat deze streek speciaal is, zelfs bij degenen die hier wonen, alsof het land verschilt van andere plaatsen - zelfs in hun eigen land. Ik wil hierover met name spreken tegen degenen die zich hier voor mij hebben verzameld.

Geloven jullie in de ziel? Als jullie dit doen, wat is de ziel dan? Als jullie geloven dat jullie er een hebben, is hij dan een deel van jullie biologie, je lichaam, of staat hij daar apart van? Het Universele antwoord hierop is dat een deel hiervan aan God toebehoort en God is wat jullie de Creatieve Bron noemen de Schepper van alle dingen. Ieder van jullie komt dus met de gereedschappen om dingen te zien en dingen te voelen die verder gaan dan vier dimensies. Laat mij dit op een andere manier vertellen. Ongeacht wat jullie denken: elke persoon in deze zaal heeft de mogelijkheid om dingen te voelen die verder gaan dan jullie hadden verwacht.

Wij hebben jullie naar zoveel plaatsen op deze planeet meegenomen en wij hebben jullie ook over vele andere verteld. Er zijn speciale plaatsen waar mensen naartoe gaan en zij voelen dingen. Soms zijn die verbonden met wat er op die plaats gebeurde. Wij channelden in Fatima. Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom de wonderen daar gebeurden? Was daar een speciale energie die een meisje in staat stelde om dingen te zien die niemand anders kon zien en dan de mensen om haar heen verzamelen zodat zij het ook konden zien? Soms hebben deze plaatsen een relatie met geologie. Misschien weten jullie dit niet, maar in dit gebied is een beroemde plaats van heling en toch heeft dit met geen enkele mens te maken. Het heeft te maken met het water dat uit de grond komt. Dat is een speciale soort land. Jullie zitten in een speciaal gebied, ik noem het een regio, waar dingen gebeuren die normaliter niet gebeuren, vanwege de verbinding met de ziel.
Zo kan vergeving jezelf bevrijden 15 mei 2019 / Ella Ster

Zo kan vergeving jezelf bevrijden
15 mei 2019 / Ella Ster

Maar al te vaak blijven we hangen in verstikkende emoties, die ons soms letterlijk ziek maken. Vergeving, liefde en dankbaarheid zijn eenvoudige krachten waarmee je jezelf kunt bevrijden van hetgeen niet heilzaam is. Een oude Hawaïaanse methode van vergeving kan leiden tot verbluffende resultaten.

Onlangs had ik te maken met een vorm van bedrog, waarbij een zakelijke relatie niet eerlijk was en me achter mijn rug om had benadeeld. Daar was ik zowel boos als verdrietig over. Ik begreep niet dat mensen op zo’n oneerlijke wijze voordeel uit een situatie probeerden te halen.

Boosheid is een emotie die opkomt wanneer er grenzen overschreden zijn. Dan is het heel belangrijk om deze grenzen duidelijk aan te geven. Je kunt dan het beste op een constructieve manier uiting geven aan je boosheid. Het kan een aanleiding zijn om je eigen grenzen opnieuw duidelijk te stellen. Niet alleen naar de ander toe, maar in de eerste plaats voor jezelf.

De Muis /12 mei 2019 / Door uitjebewust


De Muis
12 mei 2019 /  Door uitjebewust

De muis is een nederig diertje dat zich door de eeuwen heen van alles heeft laten welgevallen. Zijn kleine handjes en voetjes, de lieve kraaloogjes, grappige oortjes en sniffende neusje hebben iets aandoenlijks. Behendig zijn ze ook. Ze kunnen vliegensvlug rennen, klimmen en ook zwemmen. Soms sluipen ze en dan maken ze zich weer plat, zodat ze door de kleinste gaatjes en kiertjes passen, net als een Smurf die door de waterkraan past. Al deze technieken heeft de muis in huis, omdat zijn leven overal ter wereld in het teken staat van eten of gegeten worden.


Want de muis vormt voor heel veel dieren een lekker maaltje. Uilen en andere roofvogels, katachtigen, waaronder onze huiskat, en reptielachtigen, zoals slangen en zelfs vogelspinnen jagen op dit kleine wezen. Het is niet voor niets zo dat muizen zich razendsnel voortplanten. Als je het lievelingsmaal bent van veel dieren, moet dat wel, anders sterft de soort uit en heeft dat gevolgen voor de hele keten.

Ik weiger negatief te denken. Gewoon nooit meer. /15 mei 2019 / Luc van Ewijk

Ik weiger negatief te denken. Gewoon nooit meer.
15 mei 2019 / Luc van Ewijk

Strugglen is oké. Het betekent dat je in proces zit. Spoedig weet je de oplossing van dit raadsel en ben je weer een leerstuk rijker. Je komt namelijk steeds makkelijker in je energie te zitten. En je kunt steeds makkelijker creëren en het spel klaar spelen.

Ikzelf weiger negatief te denken. We zijn niet de media. We zijn niet de radio. Al dat slechte nieuws, dat is niet wie wij zijn.

We vergeten soms hoe mooi de wereld eigenlijk is. Dus doe je tv maar lekker buiten de deur. En zet de radio er ook maar bij. Je stempas ook. 

Kom maar naar buiten. Voel die koude wind maar waaien. De natuur die groener wordt na weer een fijne warme dag. Een zelfregulerend systeem. Want de natuur voorspelt. Anders was alles al groen nu. Maar de natuur weet dat er nog wat kou komt en verschiet zo niet te snel zijn kruid. En dat mogen we als mensen. Maak het je leven maar makkelijk. Ga lekker buiten werken als het lekker weer is. Laptop naar buiten en schrijven.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 16 Mei 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 16 Mei 2019


Geliefden, zeg ja tegen liefde. Zeg ja tegen de openbaring. Zeg ja tegen de schoonheid die overal om jullie heen aanwezig is. Zeg ja tegen begeleiding en overgave en Stroom en expansie. Omhels jullie levens en de vele mogelijkheden die bestaan buiten dat wat jullie kunnen zien en jullie zullen bewust kiezen om deel uit te maken van het geheel en de eindeloze ondersteuning die er voor jullie is.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / Donderdag 16 mei 2019 / Neale Donald Walsch


Donderdag 16 mei 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het niet nodig is om jezelf te "bewijzen".

Doe je best.
Dat is alles wat je van jezelf kunt vragen.
Als jij je best hebt gedaan en dingen gewoon niet lukte,
 ben jij geen verontschuldiging verschuldigd aan iedereen.
En je hoeft je daar zeker niet 'slecht' over te voelen - of, erger nog, schuldig.

Stop met jezelf te slaan.
Wat gebeurt is er gebeurt!
Je bent niet de 'schurk' hier, ik beloof het.
Het is precies wat er is gebeurd.
En er is een Ziel Reden voor, Ik beloof het jou.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 16 mei 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 16 mei 2019 / door Jennifer Farley,

Blijf gefocust en rustigVelen van jullie hebben gemerkt dat de energie
 van vandaag een zeker gewicht of zwaarte oplevert.
Dit is een herinnering dat, zoals altijd,
Het Universum (en zijn voortdurende verschuiving) grote
dingen in petto heeft voor de mensheid.
 (Glimlach)
Voordat de angst van niet weten begint, houd
dit in gedachten; verandering is misschien niet altijd gemakkelijk,
maar het is nodig voor een beter begrip van hoe jullie je wereld kunnen helen.

Terwijl je keuzes maakt voor jouw dagelijks leven,
 bedenk dan dat je ook met een groot aantal anderen samenwerkt
in de richting van vrede en rust die jullie aarde nooit heeft gekend.
Blijf gefocust, kalm en draag een bewustzijn in je hart dat,
hoewel het op dit moment een uitdaging kan zijn,
waar je altijd al naar verlangd heb onderweg is. 

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 16 mei 2019

Matthew Ward -15 mei 2019 / Suzanne Ward

Matthew Ward -
15 mei 2019 / Suzanne Ward

Met liefdevolle groet van alle zielen op dit station, dit is Matthew. De steeds hoger wordende vibraties bewegen miljoenen ertoe om dieper na te denken dan normaal, "buiten de doos" zou je kunnen zeggen, en deze nieuwe ervaring is verwarrend. Ze horen ook over hoge Schumann-resonantie Hz-registratie, lichtgolven, zonnevlammen, frequenties, smeltende ijsbergen, mini- ijstijd, polaire verschuiving - wat hebben die voor het leven op aarde in petto?

Jullie, lieve lichtwerkers, hebben je aangeboden om te zijn waar je bent, zodat je nieuwe zielzoekers kunt vertellen wat er aan de hand is en waarom. Begin wellicht met hen te verzekeren dat er geen mini-ijstijd zal zijn, de as van de planeet zich de afgelopen acht decennia langzaam aan het oprichten is en dat zonne- en andere astrale activiteit deel uitmaakt van het creëren van een betere wereld. Een logische vraag zou kunnen zijn: waar heb je dat gehoord?

En je zou kunnen antwoorden: het zal gemakkelijker zijn om het je te vertellen als ik begin aan het begin. Je bent geen persoon met een ziel - je bent een ziel met een persoonlijk leven. Elke ziel is eeuwig en multidimensionaal en haar begin is de pure liefdeslicht-energie van de Schepper, de sterkste kracht in de kosmos. Elke ziel in dit universum komt voort uit het liefdeslicht van onze krachtigste bron, God genaamd of andere namen, en alle zielen zijn onafscheidbaar van deze bron, van elkaar en al het andere in de hele Schepping.

Cobra: Situatie Update, 15 mei 2019 /16 mei 2019

Cobra:
Situatie Update, 15 mei 2019
16 mei 2019

Ten tijde van de laatste archon invasie in januari 1996 hebben de duistere krachten drie belangrijke wormgat toegangspunten gecreëerd om het planetaire lichtraster te laten instorten. Deze drie duistere wormgat toegangspunten waren:

Bukavu, Lake Kivu,Congo
Ljubljana, Slovenia
Santa Monica, California, USA

Ljubljana en Santa Monica waren twee ascentie vortexen met het grootste potentieel voor ascentie op een planetaire schaal, en zij moesten worden onderdrukt om het voor de duistere krachten mogelijk te maken hun overheersing voort te zetten.

Wormgaten waren gecreëerd door verscheidene etherische en plasma conventionele nucleaire explosies op en boven de eerdergenoemde locaties (met een totaal van zo’n 200 etherische / plasma nukes die wereldwijd explodeerden), wat een multidimensionaal wormgat naar het Rigel sterrenstelsel opende:

Via deze Rigel-Aarde wormgaten kwamen veel negatieve entiteiten naar de planeet Aarde die de planeet hebben geïnfecteerd.