Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 mei 2019

De Paus en Ik, De Tien Geboden en de Vijf-Puntige-Ster. / Woensdag 8 mei, 2019 / Door Anna Von Reitz

De Paus en Ik, De Tien Geboden en de Vijf-Puntige-Ster.
Woensdag 8 mei, 2019 / Door Anna Von Reitz

Gisteravond kreeg ik een vraag die me werkelijk volledig verraste. Waarom ik Paus Franciscus aanspreek met: “Meest Geliefde Franciscus” terwijl ik geen katholiek en geen “vertegenwoordiger van het Vaticaan” ben.

Omdat ik hem niet aanspreek als Paus. Ik spreek hem aan als kind van God, een man met een Vader in de Hemel die wil dat hij de juiste dingen doet. Ik herinner hem eraan wie hij werkelijk is. Ik herinner iedereen die dit leest aan hetzelfde feit. 

Ik heb geen tijd voor katholieken-haters, protestanten-haters, of haters van wie dan ook, helemaal, punt uit. Ik heb ook geen ogenblik tijd te verspillen aan mensen die beschuldigen, aan zeurpieten of aan meelijwekkende experts. Er is werk te doen en ik roep alle mannen en vrouwen van Goede Wil op om dat te doen.

Merk alstublieft op dat God ons allemaal vrije wil geschonken heeft en we kiezen er voor om de juiste dingen te doen of de verkeerde. Vanaf onze eerste kindertijd zijn we er in getraind om ons vast te klampen aan onze kettingen en om te accepteren dat andere mensen “ons” denken “voor” ons te doen, maar het feit blijft dat onze vrije wil nooit afwezig is.

Live Kryon Channeling: Kryon in Perth. 2 / 24 november 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 11 mei 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Perth. 2
24 november 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  11 mei 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur18 Dimensies

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Op deze momenten stapt mijn partner zoals gewoonlijk opzij zodat hij dingen kan brengen die hij nog niet eerder heeft gehoord…..en concepten die jullie verdienen te weten. Dit is een vervolg op de channeling die ik vanmorgen gaf. Wij zijn nog steeds in Perth, Australië, voor degenen die op een ander moment lezen en luisteren en wij gaan door met de boodschap over dimensies. Nu worden wij een beetje specifieker en brengen wij informatie. Sommigen van jullie zullen nu begrijpen en je realiseren dat jullie in een multidimensionale wereld leven als een enkelvoudige mens. Wij hebben vanmorgen gezien dat alle atomische structuren multi-dimensies hebben en toch is de menselijke zienswijze van dimensies menselijk, en dat zijn er alleen maar vier. Wij hebben het er ook over gehad dat er mensen op deze planeet zijn – en in de geschiedenis waren – die een multidimensionale zienswijze hadden en daarbij vertelden wij ook dat hetgeen deze dingen controleert, het menselijk bewustzijn is. Hoe hoger het bewustzijn van een mens hoe meer hij dimensionaal bewust is. 
Dit verklaart waarom de menselijke natuur zo lang een laag bewustzijn had. Waarom herinnert de mensheid zich de wijsheid van het verleden niet en gaat het door met oorlog voeren? Omdat jullie vastzitten in de 4, dat wil zeggen de 4e dimensie. Alleen maar vier van de vele die om jullie heen zijn en dit noopt mij jullie te vertellen dat er dingen zijn die jullie zouden moeten weten. Dingen die jullie misschien wel herkennen. Laten wij met Gaia beginnen. Is het mogelijk dat de Aarde zelf meer dimensionaal bewust is dan jullie?  Het antwoord is: natuurlijk! Er zijn multidimensionale energieën overal om jullie heen. Een daarvan, mijn favoriet, is magnetisme. Het is multidimensionaal. Wetenschappers kunnen het meten en weten dat het er is, maar jullie kunnen het niet begrijpen. Als jullie dit deden, (Kryon lacht) zouden jullie voor altijd elektriciteit hebben. Zwaartekracht is multidimensionaal en is een uitdrukking van massa-dichtheid, wij hebben dit eerder verteld.  Jullie claimden het, hebben het gezien en gemeten en jullie hebben het gebruikt en kennen de wetten ervan. Maar hoeveel van jullie hebben eraan gedacht om massa-dichtheid te veranderen? Het antwoord is: bijna niemand heeft dit ooit besloten. Jullie meten het en begrijpen niet dat het veranderbaar is; jullie meten alleen het standaard verhaal. Jullie kunnen het veranderen; jullie hebben het ontdekt. Een hoger bewustzijn zal op een multidimensionale manier onthullingen kennen van uitvindingen die nog gedaan moeten worden. Licht is multidimensionaal. Vraag de natuurkundigen of licht op twee plaatsen tegelijk kan zijn, omdat dit zo is en het kan, het is een multidimensionaliteit op zichzelf: Licht! De Aarde genereert dus allerlei mutidimensionale dingen buiten jullie gezichtsveld om.

Meer lezen >>>


Reconnecting with Nature / 6 november 2018 / Door Vegan & Spiritualiteit / Geplaatst 11 mei 2019

Reconnecting with Nature
Geplaatst 11 mei 2019

In onze tijd, de overgangstijd naar de Vijfde Dimensie van de werkelijkheid, lijkt alles sneller te gaan. De tijd vliegt voorbij en alles wat we in onze tijd proppen lijkt gehaast zijn door wat we allemaal moeten doen … Het stilstaan in het Hier en Nu komt dan erg in de verdrukking. Als ik een paar dagen niet in het bos ben geweest, is het net of de natuur me roept… 

Wat er met mij gebeurt als ik in het bos ben is dat ik me letterlijk weer opgeladen ga voelen. Alsof ik weer schoon wordt van energetische ballast, alles lijkt lichter, lieflijker en vrijer te worden na tijd te hebben doorgebracht in de natuur. Ik kan weer beter relativeren en dingen die ik zag als een probleem lijken dat daarna minder te zijn…

Dat is de kracht van onze Moeder Aarde. De pracht van de Natuur is voor mij haar uitingsvorm van haar Goddelijkheid.

Wat ik vaak doe als ik in de natuur ben om me extra met Haar te verbinden is stilstaan op een plek die goed voelt, alles horen wat er te horen valt zoals vogels, een hond die blaft, een auto die over een naastliggende weg rijd. Alles mag er zijn. Ik zie alles wat er te zien valt op dat moment: de herfstbladeren om mijn voeten, het zonlicht dat door de takken van de bomen valt, een grote beukenboom die zeker al erg oud is, jongere eikenbomen en hun vergeelde bladeren die bijna aan het einde van hun cyclus zijn gekomen. Bladeren die neervallen, een eekhoorntje die een boom in klimt, zich niet bewust van mijn aanwezigheid. Dan voel ik de grond onder mijn voeten en ik maak energetisch een verbinding met Moeder Aarde. Dat doe ik door de chakra’s onder mijn voeten te openen en de energie van Moeder Aarde in me op te nemen. Haar energie wordt op dat moment deel van mijn energie en als dank stuur ik haar Liefde die ik voor haar voel terug.
  

De buizerd / 22 februari 2018/ Door uitjebewust / Geplaatst 11 mei 2019

De buizerd
22 februari 2018/ Door uitjebewust
Geplaatst 11 mei 2019

De buizerd vloog gisteren lukraak voor mijn auto voorbij.
Hij heeft een boodschap:

De buizerd is een krachtige boodschapper. Met zijn scherpe blik schept hij helderheid en overzicht. Zijn ogen zien elk detail en dus niets over het hoofd. Er kan meer aan de hand zijn dat jij nu kunt zien. Daarom verschijnt de buizerd op je pad. Soms heeft dat te maken met ontrouw. Dat kan ontrouw zijn zoals de meesten van ons dat kennen, maar waarschijnlijk heeft het met ontrouw te maken ten opzichte van jouw eigen ZELF. Door niet te kiezen of te gaan staan voor wat je werkelijk wilt of wie je werkelijk bent.

De buizerd wordt vaak aangevallen door kleinere vogels om hem te beperken in zijn vrije vlucht. Deze metafoor duidt erop dat de 3e dimensiewereld inderdaad zal proberen om jou naar beneden te halen, in het negatieve te trekken. Gewoon omdat jij anders bent en zij dat niet kunnen (al zouden ze het nog zo graag willen) begrijpen, omdat ze een andere zielsafstemming hebben dan jij.

Op deze dag van je leven / Vrijdag 10 mei 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 10 mei 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het tijd is om naar onbekende gebieden te gaan.

Als je iets wilt doen dat je nog nooit eerder hebt gedaan,
moet je iets doen dat je nog nooit eerder hebt gedaan.
Als je ergens naartoe wilt gaan waar je nog nooit bent geweest,
moet je ergens naartoe gaan waar je nog nooit bent geweest.

Je kunt niets nieuws doen door oude dingen te doen.
Als je wilt dat je leven verandert,
zul je je leven moeten veranderen.
 Dus ga je gang.
Het is veilig.
En het is ook ... de hoogste tijd.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 10 mei 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 10 mei 2019 / door Jennifer Farley,

 Een Nieuw Nu Maken

Het is tijd om van jezelf te gaan houden. 
Ja, velen van jullie zeggen: "Ik hou van mezelf",
maar het zeggen en voelen van binnen, zijn twee verschillende dingen. 
Kijk goed, mijn mooie kind,
en vraag jezelf af waarom je niet in staat / bang bent om lief te hebben. 
Is het iets dat je in je verleden hebt gehoord
of komt het door een situatie waardoor je je 'minder dan' voelde? 
Je hebt grote sprongen in die richting gemaakt ... nu is het tijd om het te omarmen! 
Als je je ongemakkelijk voelt, begin dan klein; 
neem de tijd om het kleine ding te waarderen dat je maakt wie je bent. 
Vergeef jezelf voor jouw 'niet zo leuke' momenten en weet dat,
ongeacht wat er is gebeurd, je een nieuw Nu maakt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 10 mei 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 10 mei 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
10 mei 2019

Het lijdt geen twijfel dat naarmate de tijd verstrijkt, we veel veranderingen kunnen zien plaatsvinden, wat uiteenloopt van het weer, naar de positie van grote bedrijven die tot de ontdekking komen dat wat hen in het verleden heeft gediend niet langer passend is voor het bereiken van hun doelen. Gelukkig wordt er vooruitgang geboekt door nieuwe ideeën en methoden, die mensen een nieuw tijdperk zullen binnenbrengen, waar voordeel kan worden behaald uit geavanceerde technieken en methoden waardoor de oude manieren van doen snel achter ons zullen worden gelaten. Te lang werden jullie zaken ontzegd die het leven voor eenieder van jullie zoveel gemakkelijker zou hebben gemaakt. Die tijd is nu voorbij en nieuwe ideeën en uitvindingen komen geleidelijk aan naar buiten, en dit kan niet worden gestopt.

UITTREKSEL UIT "BEREID JE VOOR OP DE DNA-STRIJD" (KRYON).

Alles dat je in je hebt en wat jou maakt tot wie jij bent, is werkzaam op een niveau dat voor minder dan de helft dan wat mogelijk is, actief is. Het is iets dat zich in al die jaren van vrije keuze op basis van dualiteit heeft ontwikkeld, jullie hebben bepaald hoeveel duisternis en Licht het leven moest bevatten en waar dit zich moest bevinden. Jullie hebben bepaald hoe goed je kon denken en in welke mate jullie samenlevingen het idee zouden accepteren dat compassie-denken de planeet zal helen. De belangrijkste uitdaging en test is nu gewijzigd – jullie zijn enorm diepgaand gegroeid. In het verleden hebben we verteld dat jullie een groei in menselijke intelligentie en mededogen zouden kunnen waarnemen, en dit zal eveneens op het lichamelijk vlak te zien zijn, omdat als een menselijk wezen efficiënter begint te werken dit een vanzelfsprekend gevolg zal zijn, waarbij we jullie de aanwezige informatiekanalen hebben gegeven en deze zijn op te zoeken. De laatste was getiteld "Conceptueel DNA" en we hebben gesproken over het menselijk lichaam dat stopte met het hebben van wat we "lineaire immuunreacties" zouden noemen; dit laatste is wanneer de witte cellen van het lichaam een ​​probleem zien en er naartoe snellen om dit te bestrijden. Beter dan dat is het niet, waarbij het probleem het vermogen om dit te bevechten kan overstijgen, omdat de witte bloedcellen niet de intelligentie bezitten om het concept van de indringers te zien.

De Scheppers: ∞ Werk als een geheel Wezen ∞ Daniel Scranton / 8 mei 2019


De Scheppers:
Werk als een geheel Wezen ∞
Daniel Scranton / 8 mei 2019


"Neem een ​​minuut de tijd om je te concentreren op datgene waarvan je denkt dat het je ideale realiteit is. Stel jezelf daar nu voor in die realiteit, doe wat je zou doen, doen wat je wilt doen, met wie je het ook wilt doen, en de persoon zijn die je wilt zijn. Vergeet nu alles over die realiteit en concentreer je eenvoudig op wat je wilt voelen, vooral dat.

Als je één favoriete emotie zou moeten kiezen, wat zou dat dan zijn? Kies dat en concentreer je voor een minuut op dat gevoel zonder gehechtheid aan wat ervoor zou zorgen dat je het voelt, zonder beelden in je geest van wat het zou kosten voordat je het zou voelen. Maar concentreer je eenvoudig op de essentie van dat gevoel en weet dat er niets is dat buiten jou bestaat.

Jullie Herschrijven de Geschiedenis van de Aarde / Channeling door Brenda Hofman / 7 Mei 2019


Jullie Herschrijven de Geschiedenis van de Aarde
Channeling door Brenda Hofman, 7 Mei 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 4 mei 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Stop met jullie zorgen te maken over wat er kan gebeuren – jullie zijn een Meester-Schepper. Ook al zijn jullie in een 3D-ziekbed van angst geweest voor aarde-eonen, jullie ziekte is voorbij. Jullie zijn nu van 5D en aan het terugwinnen van jullie Meester Schepperstatus. Dus creëer jullie leven van vreugde in plaats van te proberen om jullie angsten weg te nemen door piekeren. Piekeren versterkt alleen angsten en brengt jullie verder weg van jullie 5D Meester Schepper-rol.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Ook al zouden jullie je de komende dagen kunnen voelen alsof het gewicht van de wereld op jullie schouders ligt, dat is niet waar.

De wereld - inclusief jullie wereld - wordt snel lichter want jullie testen nu de waarheid. Een woord waar jullie al eeuwen over schertsten, maar zelden bereikten of zelfs maar wilden bereiken.

Jullie beslissen welke delen van jullie wezen in 3D blijven en welke van jullie nieuwe 5D wezen zijn.

Live Kryon Channeling: Kryon in Perth. 1 24 november 2018/Lee Carroll Geplaatst: 10 mei 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Perth. 1
24 november 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 10 mei  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


18 Dimensies

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die luisteren of lezen: wij zijn in Perth, Australië. Een prachtige omgeving met een schitterende oceaan. Helder, prachtig, lieflijk en waarin je Gaia zelf kunt zien en je kan verheugen in de geweldige vergezichten die hier zijn.

Lieve mensen, er is zo veel, er is zo veel. Mensen stellen dezelfde vragen. Dit is een tijd van veranderende energie en terwijl de energie omhoog gaat staat de realiteit zelf ter discussie. Mensen die hun hele leven op een bepaalde manier hebben geleefd gaan naar zichzelf kijken en zeggen: “Wat voel ik? Het is anders?” Wij hebben heel vaak over de opwaardering gesproken, over het nieuwe bewustzijn dat eraan komt en wie het verschil op deze planeet maakt – en deze “wie” zijn de mensen die nu naar deze woorden luisteren of hen lezen. Er komt een opwaardering aan die onverwacht is. Niet angstaanjagend, alleen onverwacht, en wij hebben er op deze manier nog nooit eerder over gesproken. Ik vertel jullie nu dat het een DIMENSIONALE opwaardering is, en om jullie daar iets van te laten begrijpen moet ik bij het begin beginnen.

Ik ga het over dimensies hebben. Jullie zouden zeggen dat dit niet erg spiritueel is. (Kryon lacht) Is dit zo? Als jullie een mens waren in 1 dimensie zouden jullie op een stuk papier geschreven staan en in een richting gaan, maar dat zou echt een zienswijze zijn. Jullie zouden niets anders kunnen. Als je daar een dimensie aan toevoegen kunnen jullie diverse richtingen op gaan, en dat is jullie zienswijze. Als iemand jullie iets zou vertellen over een concept van boven en onder zouden jullie dit niet begrijpen omdat dit niet in jullie bewustzijn voor komt. Als jullie in drie dimensies zijn zitten jullie opeens op een wereldbol en kennen boven en beneden, vooruit en achteruit en zijn veel vrijer. Jullie kijken terug naar de eerste en de tweede dimensie en zeggen: “Dat was gek en stom, wij konden alleen maar een richting op gaan op een stuk papier, maar nu weet ik beter, nu ben ik in de derde dimensie!”

Meer lezen >>>


Kwetsbaarheid is jouw kracht / 4 mei 2019 / LOve D / Diana Douma

Kwetsbaarheid is jouw kracht
4 mei 2019 / LOve D / Diana Douma

Ik geloof dat iedereen wel moeite heeft om zich kwetsbaar op te stellen. Ik weet dat ik er zeker moeite mee heb, al lijkt het voor sommige niet zo. Maar ik struggle ook met deze dingen, en wil mezelf vaak genoeg uitspreken en durf het gewoon niet. Iets wat ik al mijn hele leven te horen heb gekregen is dat ik juist niet zo gevoelig moet zijn, en harder moet worden. En doordat ik in zulke overtuigingen ben opgevoed, heb ik voor mezelf een groot harnas gemaakt. Een dikke muur waar weinig mensen doorheen konden komen, want stel je voor als mensen zien hoe kwetsbaar ik ben…

Pas op latere leeftijd, na een aantal zware depressies en burn-outs en levenslessen verder, ben ik gaan inzien dat dit niet de weg was. Ik ben begonnen aan het pad van healing…mezelf healen. Ik ben er alles aan gaan doen om mezelf weer te her-programmeren. Om anders in het leven te gaan staan, en weer gelukkig te worden met wie en hoe ik ben. Mezelf leren accepteren, iets wat ik nooit kon doen. Er was mij altijd aangeleerd, dat ik niet goed was zoals ik was. Want mijn gevoeligheid was niet voor deze wereld bestemd. Heel lang heb ik me niet thuis gevoeld op deze aardbol, en wilde hier ook niet meer zijn. Ik begreep mezelf niet meer, en de wereld begreep mij niet. Altijd in een keurslijf gezet, door de maatschappij en de verwachtingen van mijn ouders en mensen om mij heen. Maar op het moment dat ik aan mezelf begon te werken en langzaam aan die stukken in mezelf begon te helen en accepteren, begon ik mezelf ook steeds meer te begrijpen. Laagje voor laagje ben ik dichter bij mezelf gekomen, en ben ik in gaan zien hoe ik werkelijk was/ben. Dit is een weg van jaren geweest, en is met vallen en opstaan gegaan. En ik werk nog steeds aan bepaalde stukken, dit gaat steeds dieper.

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 9 mei 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 9 mei 2019 / door Jennifer Farley,

Een Keten Van Liefdevolle Gebeurtenissen


Vandaag worden jullie uitgenodigd om echt te kijken naar wat er in je hart zit!
Kijk aandachtig, mijn liefste,
naar de bekwaamheden en delen die je hebt weggestopt ...
 breng ze in het licht en bekijk ze goed!
Jullie hart zal de richting bepalen waarin jullie leven zal bewegen
en hoe je de wereld bekijkt.
Als je iets wilt wijzigen, wijzigt je het.
 Als je iets anders wilt ervaren,
zet dan de eerste stappen ernaartoe.

Het vrijgeven van de 'lasten' van jullie hart zal
in de komende paar weken en maanden extreem belangrijk zijn.
Elke verandering, hoe minuscuul ook,
zal in jullie bestaan beginnen te weergalmen
en een keten van liefdevolle gebeurtenissen beginnen
die jullie Aarde nu zo hard nodig heeft.
Het Universum heeft er vertrouwen in en weet dat jullie dit kunnen doen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / Donderdag 9 mei 2019 / Neale Donald Walsch


Donderdag 9 mei 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je onschuldig bent. Je bent onberispelijk.
Je bent zonder fouten of schuld van welke aard dan ook.

Ik weet dat je dit niet over jezelf gelooft,
maar jij gelooft dit wel van het drie jaar oud mooi kind?
En waardoor denkt jij dat je iets minder bent in de ogen van God?

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

donderdag 9 mei 2019

Leren leven met energie…. / 7 april 2019 / Door Martha Krul

Leren leven met energie….
7 april 2019 / Door Martha Krul

Wij komen levens lang uit een dimensie waarin wij geleerd hebben ons denken te gebruiken.
Als kind hoorde je die opmerking al vaak.
Denk eens na.
Doe normaal, denk na bij wat je doet.

Nu zijn wij veranderd.
Maar dat denken zit in onze genen.
Nu is het heel moeilijk om juist dat denken dat ons zoveel veiligheid heeft geboden, los te laten.

Ook dat veroorzaakt angst en paniek.

Je voelt dat je in een overgangssituatie bent en dat je je “oude” manier van doen los gaat laten.

Dat brengt “onveiligheid” voor je mee.
Daar zit je in deze heftige periode van verandering nou niet echt op te wachten.

Hoe kan je daar voor jezelf een “veilige” overstap in maken.

Je weet dat werken met energie, visualisatie en meditatie, je heel ver kan brengen.


Over boeken, Ajax , en het overwinnen van jezelf / 8 mei 2019 / Door Lilian Ferru

Over boeken, Ajax , en het overwinnen van jezelf
8 mei 2019 / Door Lilian Ferru

balbezit, boekbezit
Lieve mensen,

20:45 uur. Terwijl miljoenen mensen, inclusief Paul, op het puntje van de stoel zitten voor de halve finale met Ajax, heb ik een moment voor mijzelf. Ik heb zo genoten van afgelopen zaterdag, van alle mensen die ik heb ontmoet, de vele nieuwe gezichten, de intense healing, de verbondenheid, en de warme omhelzingen na afloop. Er komt een kleine vrouw met donkere haar naar mij toe:

‘Ik wil je graag wat vertellen, Lilian. Ik heb jouw boek: ‘Voorbij de Horizon’, aan een vriendin gegeven. Ze ging op vakantie en had geen idee waar het over ging. Ze is niet spiritueel, of zo, maar sinds ze is begonnen met lezen kan ze niet meer slapen.’
Daar kijk ik van op: ‘Maar dat is niet de bedoeling.’
De vrouw kijkt mij indringend aan. ‘Het is een groot compliment. Je hebt geen idee wat jouw boeken losmaken. Ze is enorm geraakt. Er gebeurt heel veel met haar.’
‘Dank je’. Dit is misschien wel de vreemdste opmerking tot nu toe. Dat iemand het vliegtuig naar Stuttgart mist, omdat ze zo verdiept is in het verhaal, daar kan ik helemaal happy van worden, maar dat het tot slaapgebrek leidt is weer iets heel anders. Toch maakt het me blij, omdat het een soort van bevestiging is dat ik niet voor niets uren achter de pc zit.  

Want Ik ben de mij in jou / Door Be-Loved

Want Ik ben de mij in jou
Door Be-Loved
By Be-loved


Wordt bewust over jezelf zowel overdag als in de nacht. / 6 mei 2019 / Luc van Ewijk

Wordt bewust over jezelf zowel overdag als in de nacht.
6 mei 2019 / Luc van Ewijk

Je bent je bewust van wat je overdag doet. Je kunt je leven heerlijk sturen zoals jij wilt. Je volgt je eigen plan, wat je voor dit leven hebt voorbereid. En stapje voor stapje kom je bij je doelen uit. Je voelt het en dat is genoeg voor nu. 

Maar je kunt ook je dromen uit lezen. Wat je overdag niet verwerkt hebt of ook wel losgelaten hebt zul je in je droom gaan herhalen. Hoe meer je kunt loslaten, hoe meer boodschappen je door zult gaan krijgen. 

Of je dromen krijgen tijd om oud zeer te gaan verwerken. Hele rare verhaallijnen die niks met dit leven te maken hebben. Of wellicht met je vroege jeugd. Tijd is meer vloeibaar in je dromen. En de details kunnen heel anders zijn dan in het hier en nu.