dinsdag 30 april 2019

De Parabels van Kryon Angenon en Verehoo / Lee Carroll / 25 april 2019

De Parabels van Kryon
Angenon en Verehoo
Lee Carroll / 25 april 2019
Vertaald vanuit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Angenon en Verehoo waren gidsen. Angenon was een beetje anders want hij was eerder mens geweest en hij wist dus hoe dit was. Verehoo was nooit mens geweest en had altijd tot een engelengroep behoord. Zij beiden waren leven na leven bij een mens geweest en zowel Angenon als Verehoo waren opgewonden. Zij waren op weg naar weer een planningssessie voor weer een begeleiding van een menselijk leven…. zij zouden deze energie al snel gaan ontmoeten, een ziel die als mens een bewaker van het licht zou gaan worden. Onze twee, Angenon en Verehoo gingen samen dus naar de planningssessie en zouden de entiteit ontmoeten de wij Wo noemen. In een voorgaande parabel die een jaar geleden in deze zaal werd verteld hebben wij al eerder van Wo gehoord. Wo staat nu in de Zaal van Planning die de poort is naar de Grot van Creatie. Wo was er klaar voor om terug te gaan naar de planeet Aarde met zijn karma intact. Angenon, Verehoo, Wo, en alle anderen waren bijeen om de lessen voor Wo te plannen en de huidige ervaringen die zij zullen hebben. Het is duidelijk dat deze planning niet verward dient te worden met voorbestemming. Weer gaat Wo naar de Aarde om blootgesteld te worden aan het passende karma en heeft hij de kans om daar doorheen te gaan, net zoals in het verleden.

Dit ook om Wo de kans te geven om de vibratie van de planeet te verhogen door zijn binnenkomst. Wo is er dus klaar voor om naar de planeet te gaan en zijn karma weer op te pakken waar hij dit had achtergelaten. Hij had ook plannen met andere entiteiten die voor hun lessen terug naar de Aarde gingen en met de Hoger Zelven van degenen die al op Aarde waren. Wo, die de vorige keer als man was geïncarneerd had nu besloten om vrouw te worden. De gidsen waren bereid om samen met haar naar de Aarde te gaan. Zij had gebruik gemaakt van het attribuut om geboren te worden op de eerste dag van de maand september. Zij zou het moeilijk gaan hebben met controle en in de eerste jaren van haar leven misbruikt worden door haar vader, misbruikt door haar stiefvader en zelfs door de broer van haar stiefvader. Toen zij elf jaar oud was droeg zij een – zelf ontworpen - zware karma-last met zich mee en Angenon en Verehoo keken zorgvuldig toe hoe haar omstandigheden zich ontwikkelden. Lieve mensen, er bestaat niet zoiets als voorbestemming (predestinatie), jullie lessen zijn op voorhand besloten en bepaald. De oplossingen zijn aan jullie als jullie op Aarde zijn. Als jullie bijvoorbeeld als hamers naar de Aarde worden gestuurd moeten jullie niet verrast zijn als zij zich in de buurt van spijkers bevinden en dit is logisch en geen voorbestemming. De attributen van de op 1 september geborene zijn dus bekend en jullie zullen niet verrast zijn van de problemen die zij tegen komt en waar zij doorheen moet gaan.

Meer lezen >>>
Cobra: De Hogepriesteres, 28 april 2019 / 29 april 2019 / Door eventnlCobra:
De Hogepriesteres, 28 april 2019
29 april 2019 / Door eventnl

Op 15 april 2019 waren in een zekere groep de volledige mysteries van de Godin eindelijk verankerd op de oppervlakte van deze planeet, na eeuwen van onderdrukking, en nadat de laatste mysteries van Isis in de Isis tempel van Philae in het jaar 457 van de huidige era volledig waren onderbroken:

Op 15 april, precies op het hoogtepunt van de meest belangrijke ceremonie die de Godin volledig op de fysieke laag verankerde, in volledige uitlijning met de oorspronkelijke protocollen die hun oorsprong hebben van de legendarische civilisatie van Atlantis, konden de zwarte adel families deze overwinning van het licht niet langer verdragen:

Zij hebben de jezuïeten opgedragen om belangrijke heilige tempeliers plaatsen onmiddellijk in brand te steken, aangezien tempeliers de belangrijkste kracht waren die fragmenten van de Isis mysteries terugwonnen en ze in het bewustzijn van de westerse gemeenschap brachten.

Boosheid als sleutel tot zelfliefde / 28 april 2019 / Door Gerrit Gielen

Boosheid als sleutel tot zelfliefde
28 april 2019 / Door Gerrit Gielen

Er is in onze wereld een taboe op boos zijn. Niet onbegrijpelijk, boosheid wordt immers geassocieerd met geweld, agressie en woede uitbarstingen. Een wereld zonder boze mensen lijkt een veel betere wereld te zijn dan de huidige. Vooral vrouwen leren hun boosheid te onderdrukken. Een meisje hoort lief, zorgzaam en begrijpend te zijn.

Natuurlijk is het zo dat geweld en agressie verwerpelijke zaken zijn, maar is het daarom ook slecht om een keer gewoon boos te zijn? Waarom worden we eigenlijk boos? Waarom bestaat dat gevoel?

In dit artikel wil ik uitleggen waarom boosheid zo’n belangrijke emotie is. Er loopt een weg van boosheid naar zelfliefde die ik hier in een aantal stappen beschrijf.

Je mag boos zijn

Mensen kunnen om allerlei redenen boos zijn. Om iets wat lang geleden gebeurd is, om iets wat ze op televisie zien, om iets wat ze menen te weten over anderen – maar primair is boosheid een natuurlijke reactie als iemand over je grenzen heen gaat. Je hebt jezelf lief, je respecteert je zelf – dus reageer je heel duidelijk naar een ander toe als die als die dat blijkbaar niet doet en over je grenzen heen gaat. Met andere woorden: natuurlijk geuite boosheid komt voort uit liefde: liefde voor jezelf.

Verslaafd aan doen. / 29 april 2019 / Luc van Ewijk

Verslaafd aan doen.
29 april 2019 / Luc van Ewijk

We zijn verslaafd aan doen. Aan altijd maar bezig zijn. Want dat hebben we geleerd. Want succes is hard werken. Nee dat is een leugen. 

Dat is zo omdat je dat gelooft. Alles is er al. Op dit moment. Het ligt te wachten tot jij je dat gaat realiseren. 

Alles is al goed. En ontvouwt zich op het juiste moment. Overgave is het best groeimiddel. Leer om niks te doen. 

Leer te genieten. En leer het los te laten. Net zoals kinderen dat doen. Die spelen en vergeten alle zorgen van de dag in slechts 5 minuten. 

Het is niet erg als je het niet meteen lukt. Want het hoort in je systeem te komen. Vergeet met te denken. Dat je dat moet doen voor succes. 

Nee, je hoeft niet naar Afrika. Of de andere kant van de wereld. Je vlucht van jezelf. Alles is er al. En je bent aan het ontwaken als een mooie bloem. 

Alles gaat 10 keer zo snel in 2019. En zo ook je ontwaking, je voelt alle energie stromen op elke moment van de dag. En je wordt telepathisch. Geen technologisch 5 G shit nodig. Want we bellen elkaar via een hartverbinding. En dat is gratis. En met liefde wat een mooi bijeffect ervan is. 


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 29 April 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 29 April 2019


Een van de belangrijkste veranderingen die je kunt maken als een verlichtend mens, is de overgang van het nemen van beslissingen op basis van wat anderen denken, naar het nemen van beslissingen op basis van wat goed is voor jouw en jouw eigen unieke levensexpressie. Dit betekent een stap verder gaan dan de oude conditionering en te vertrouwen op je eigen wijsheid en goddelijke vermogen om de rol van het zijn van de enige expert, wat betreft jezelf, op je te nemen. In veel opzichten is dit een spiritueel naar buiten komen, waardoor jouw meesterschap en waarheid kunnen schitteren, zodat je eindelijk op een authentieke en bekrachtigde manier kunt leven. Laten we je verzekeren dat dit iets is dat gevierd wordt en een grote en diepgaande verandering in jouw leven aankondigt, want alles kan nu de echte jij weerspiegelen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 29 April 2019 / Neale Donald Walsch

29 April 2019 / Neale Donald Walsch

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wat je vond, bedoeld was voor jou om te houden.

Je weet precies wat dit betekent, dus stop met proberen het uit te zoeken.
Dit werd je niet gebracht, zodat jij het weg zou kunnen gooien.
Of het zou negeren.
Of zou doen alsof het er niet is.

Kijk er naar. Pak het en kijk er goed naar. Houd het Vast.
Er is meer, veel meer dan je denkt.

Je weet precies waarom je dit bericht hebt ontvangen
vandaag.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / Maandag 29 April 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Maandag 29 April 2019 / door Jennifer Farley,

In Jouw Handen”


Het universum vraagt om de volgende stap te zetten.
 Je weet misschien niet in welke richting je gaat bewegen,
hoe je daar komt of wat er op je wacht, maar het is tijd.
Een van de mooiste dingen van je Aardse bestaan is het niet weten!
(Glimlach)

Is het soms uitdagend, eng en verontrustend?
Ja maar, Het Universum is een trouwe, ondersteunende gids geweest
 en je hebt geleerd hoe je met je hart en ziel kunt luisteren.
Het is tijd om jezelf te vertrouwen en te weten
dat alles goed gaat, ongeacht de bestemming.
Co-creatie ligt in jouw handen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


maandag 29 april 2019

Aartsengel Michaël: Kosmische Hulpbijdrage aan het Grotere Plaatje van de Werkelijkheid van Verslavingen of Afhankelijkheid. / 29 april 2019 / Anja


Kosmische Hulpbijdrage aan het Grotere Plaatje van de Werkelijkheid van Verslavingen of Afhankelijkheid.
29 april 2019 / Anja


Aartsengel Michaël.
In de week na Pasen 2019 heeft Aartsengel Michaël mij benaderd en gevraagd dit te doen en de aanwijzingen gegeven.

Aarstengel Michaël:
Geliefden, dapperen op planeet Aarde, ik citeer hier enig ter introductie voor deze, van wat De Schepper heeft doorgegeven via zijn ‘Schrijvens’. De aanvang is over het nemen van, om jullie plezier aan te moedigen in het vinden van het geven en aangaande het onderwerp, aan jullie zelf. De keuzes die jullie hebben gemaakt en nog steeds maken, die jullie jezelf laten vertegenwoordigen, hoe hier aanwezig te zijn op Aarde.

Velen van jullie ondervinden al en met groeiend bewustzijn hoe de energieën aan het veranderen zijn: “Maken jullie een punt dat echt van jullie is of gebruiken jullie het als een afleiding om julliezelf te behoeden voor meer dringende zaken”? En omdat het steeds meer interessant wordt, of dichterbij en de ene golf van goedbedoeld voor Al de andere opvolgt en dat er gekartelde randen zijn die moeten worden glad of schoongemaakt, evenals gevoelens en emoties, herinneringen die aangepakt moeten worden en al wat eraan vast is blijven kleven in jullie zijn.

Eerste NLse Formatie: St. Willebrord geplaatst 29 april 2019


Eerste NLse Formatie: St. Willebrord
geplaatst 29 april 2019Deze prachtige grasformatie ontstond op 17 april 2019.
Hij bestaat uit een centrale cirkel met daaromheen 10 kleine cirkeltjes.
De boer (Gerard Buiks) geeft toestemming om het veld te betreden, waarvoor onze hartelijke dank! 

Wat een kleine beauty is dit... off-centered swirls, ontbrekend chlorophyl, prachtige biofysische afwijkingen. Kortom: een genot om te bezoeken!
De formatie ligt aan de Roosendaalse weg bij St. Willebrord (N-Brabant).
Dank je wel Robbert van den Broeke voor de melding en de prachtige foto's!

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 27 April 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 27 April 2019


Dierbaren, jullie zullen merken dat er specifieke woorden zijn verbonden met jullie proces van verlichting waar jullie weerstand tegen hebben. Dit is vaak het gevolg van eerdere ervaringen die negatieve bijbetekenissen hebben achtergelaten in verband met dat woord, hetzij in deze of in andere levensexpressies. Het is prima om niet van een specifiek woord te houden. Wat we aanbevelen is het te vervangen door een ander woord dat beter aanvoelt en dat jullie voorwaartse beweging ondersteunt.

Bijvoorbeeld, je mag bijvoorbeeld niet van het woord macht houden, maar kunt volledig zonder weerstand blijven tegen het woord bekrachtiging. Misschien vind je  eesterschap beangstigend maar kunt volwassenheid omarmen. Het woord ascensie zit misschien niet goed bij je, maar je staat meer dan open voor het idee van de verandering. Je zou kunnen vinden dat het woord energie onpersoonlijk is, maar kunt echt contact maken met het idee van essentie. Dit is allemaal prima!


Een Schrijven van de Schepper / Zondag 28 April 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Zondag 28 April 2019 / door Jennifer Farley,

Geef Jezelf Een Pauze!


Met de gekke mengelmoes van energie die arriveert,
 kan het een uitdaging zijn om je te oriënteren.
Houd hier rekening mee ... het is niet nodig om alles nu uit te zoeken!
 De informatie die nu binnenkomt, na verspreiding,
zal de komende dagen, weken en maanden van groot nut zijn.
Geef jezelf tot die tijd een pauze, dierbare.

Doel en timing zullen een grote rol spelen, maar als eerste, moet je het binnenlaten. (Glimlach)
Laat de behoefte los om tegen jezelf te zeggen: "Ik moet dit 'doen' nu op dit moment! 
 Ik moet alles op dit moment begrijpen".
Dit voegt alleen stress en angst toe aan een al grote taak.
Het enige dat je op dit moment moet doen is medeleven en liefde beoefenen,
 loslaten van het oordelen van jezelf / anderen streng beoordelen
en weten dat alles volgens het plan verloopt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


zondag 28 april 2019

Grenzen bewaken / 26 april 2019 / Diana Douma

Grenzen bewaken
26 april 2019 / Diana Douma

Hoe moeilijk is het wel niet om je grenzen te bewaken? Zeker als je een doener bent, als je een gever bent, als je een perfectionist bent of gewoonweg niet goed je grenzen aan kan geven voor jezelf en je omgeving. Grenzen bewaken is heel belangrijk, en ook ik loop regelmatig weer tegen een muur op. Doordat ik veel daadkracht heb, en mijn doelen wil bereiken. Dit gebeurt dan vaak zonder nadenken, en ik begin gewoon te doen. Hierdoor vergeet ik dat ik weleens pas op de plaats moet nemen, om even op te laden of bij te komen. Ik heb nog een ‘oude mentaliteit’ van alles of niets, en dan vergeet ik het grijze gebied nog weleens. Het is natuurlijk helemaal niet nodig om alles gelijk te geven, als jij je balans wilt houden. Want je batterij is dan natuurlijk ook sneller op. Ergens onderweg loop je tegen een lamp aan en mag je de scherven weer opruimen.

Balans

Balans is natuurlijk de sleutel tot alles wat je doet in het leven, maar ergens heeft iedereen daar altijd wel moeite mee. Om volledig balans te houden, zal je meer structuur in je leven mogen opbouwen. Structuur in het plannen van wat je wilt ondernemen, maar daar ook niet te strikt in zijn. Want het is natuurlijk ook belangrijk om open te staan voor de spontaniteit in het leven. Spontaniteit maakt het leven ook leuker. Maar wat ik met structuur bedoel, is dat je voor jezelf een planning maakt om toch momenten voor jezelf te pakken. Momenten iets voor jezelf te doen, momenten even helemaal niets te doen, momenten op te laden in de natuur of lekker op de bank met een filmpje. Gewoon even helemaal niks. Het ‘oude leven’ met de ‘oude mentaliteit’ is dat we altijd maar door moeten gaan, maar zo branden we natuurlijk helemaal op. Het ‘nieuwe leven’ is bewuster omgaan met je tijd en jezelf. Jezelf altijd op de eerste plaats te zetten en te voelen wat er op elk moment opkomt bij je, maar ook een lichte structuur te houden in alles wat je doet, zodat je balans houd.Het nieuwe levensboek van de 5e D. / 10 april 2019 / Martha Krul

Het nieuwe levensboek van de 5e D.
10 april 2019 / Martha Krul

Leren leven met energie….

Het binnenstromen van nieuwe, mooie kristallijnen energie gaat in een hoog tempo.
Aan de ene kant heerlijk, maar aan de andere kant nog steeds veel gekreun en gesteun.
Wat ook begrijpelijk is.

Het beeld van de verbouwing van je huis, terwijl je erin blijft wonen is vaker gebruikt.
Dat geeft een aardig beeld van hoe intensief dit proces voor ons mensen is.

Dat wordt toch eigenlijk vaak onderschat.
Het is vooral een hele intensieve periode, die wij eigenlijk maar even tussen neus en lippen door willen doen.

Waarom zo moe?
Waarom alles zo veranderd?
Hoe lang moet ik dit nog ondergaan?
Er zijn zoveel vragen die door je heen gaan.
Vooral wanneer je dan ook nog nachten hebt waarin de slaap niet te vinden is.

Wanneer je dit “getob” leest, zie je ook dat dit nog voornamelijk de “oude” mens is die voornamelijk werkt vanuit zijn/ haar 3e D ervaringen.

Live Kryon Channeling 199: Kryon in Calgary, Alberta, Canada. / 9 maart 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 28 april 2019


Live Kryon Channeling 199:
Kryon in Calgary, Alberta, Canada.
9 maart 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 28 april 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

God in een doos

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik wil graag doorgaan met het onderwerp: Verbinden, waarmee wij zijn begonnen in de vorige channeling.

Mensen hebben zoveel vragen over het schijnbaar onaantastbare idee van een Schepper, een God, een Spirit, een Kracht, die jullie voorstellingsvermogen te boven gaat, maar waar jullie je op een of andere manier direct mee kunnen verbinden. Het is voor jullie moeilijk te geloven dat er een Groep is – jullie kunnen hen allerlei namen geven – die steeds om ieder van jullie aanwezig is. Deze Groep kent jullie namen. Hoe vaak hebben wij jullie verteld dat de naam niet degene is die jullie denken? De naam is die van een zielengroep en is zelfs groter dan jullie je kunnen voorstellen….deze naam zelf. Hij bestaat in Licht en de naam is er niet om te identificeren….de naam is een beschrijving van grootsheid en die spreekt van een zielengroep in dit melkwegstelsel die aan de Aarde toebehoort. Als ik dit zou kunnen samenvatten zou ik zeggen: God kent jullie en dit, lieve mensen, moet gerealiseerd, of getraind worden….dienen de meeste mensen zich eigen te maken. De reden hiervan is algemeen en duidelijk en ik zal het nu nogmaals spreken over het idee dat mensen hebben dat alles wat om hen heen is en intelligentie heeft, een weerklank is van de menselijke intelligentie. Als jullie een huisdier hebben kan dit dier natuurlijk niet jullie taal verstaan maar het begrijpt jullie emotie.

Jullie spreken tegen hen alsof zij alles verstaan (Kryon lacht). Jullie projecteren menselijkheid op het dier om het beestje zich beter te laten voelen, en het heeft geen idee….maar het kan het wel de liefde die jullie hebben voelen!
Oordelen / Door Be-Loved

Oordelen
Door Be-LovedBy Be-loved
Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 27 April 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 27 April 2019


De woorden meesterschap, soevereiniteit en activering lijken misschien grandioos voor je,
maar wat ze echt betekenen is spirituele volwassenheid. Je zou kunnen vinden dat het
idee van spirituele volwassenheid gemakkelijker te omarmen is, wanneer je volwassenheid al accepteert, dat is wat er gebeurt als het natuurlijke resultaat van geaccumuleerde groei en ervaring.

Wanneer je in je spirituele volwassenheid stapt, besef je dat je volledig capabel bent en de
leiding hebt over je eigen energetica. Je beseft dat je een brenger bent, geen vanger van
energie. Hiermee kun je helderder en zelfverzekerder schijnen als nooit tevoren. Je zult je
voorbereid voelen om je eigen unieke pad te omarmen en te creëren terwijl je gaat.

Omdat jouw wijsheid je leidt maak je veel minder fouten dan toen je jonger was, en als je
een ervaring hebt die niet jouw voorkeur heeft, dan zul je die eenvoudigweg omleiden met
aandacht en eigen verantwoordelijkheid. Dit weten zal je veel meer bereid maken om uit
jouw hoofd te bewegen en in jouw hart.

Een Schrijven van de Schepper / Zaterdag 27 April 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Zaterdag 27 April 2019 / door Jennifer Farley,

Er Een Rommeltje Van MakenHet leven kan rommelig, gecompliceerd en uitdagend zijn.
Er kunnen dagen zijn dat je gewoon niet wilt deelnemen
en je liever je tijd met een boek doorbrengt.
Hier is een geruststellende herinnering voor jou;
neem een moment en denk aan wanneer je
een enorme puinhoop hebt gemaakt  en wat leuk was!
Schilderen of tekenen, de hele nacht doorbrengen met over dingen
praten met degenen die het dichtst bij je staan,
in de modder spelen ... je wereld op zijn kop zetten 'alleen maar omdat'.
Kijk, niet al het rotzooi maken is een negatief iets!
(Glimlach)
 Je bestaan is verbazingwekkend, een wonder!
Rommelig of niet, je bent een lust om te aanschouwen
en het wordt hoog tijd om het op die manier te gaan zien.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl