Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 mei 2019

Schuldgevoelens / 2 mei 2019 / Diana Douma

Schuldgevoelens
2 mei 2019 / Diana Douma

Wie heeft ze niet? We hebben allemaal wel ergens een schuldgevoel over, maar weet je ook dat jij schuldgevoel mee kan dragen wat doorgegeven is door de familielijn? Dat het een energetische imprimt is geworden op jouw ziel en dat jij dit in dit leven mag gaan helen. Hoe moeilijk het ook kan zijn en is, we hebben allemaal zelf ons zielenpad gekozen. Schuldgevoelens gaan altijd gekoppeld aan andere lagere energieën zoals boosheid, frustratie en verdriet. Helaas zijn dit pijnlijke stukken die een mens liever niet of nooit wilt voelen. Maar het zijn die donkere delen in ons, die juist gezien mogen en willen worden. We proberen ze vaak weg te drukken en in weerstand te gaan tegen deze gevoelens. Maar als we niet bereid zijn deze gevoelens te doorvoelen, dan dragen we dit langer met ons mee.

Iets wat nu juist heel erg omhoog komt de laatste tijd, zijn karmische stukken. Bepaalde stukken in de familielijn die nog niet geheeld zijn, en daardoor weer de kop op komen steken. Je denkt misschien dat je weer een stap terug zet, maar niks is minder waar. Het komt omhoog om gezien, gehoord, gevoeld en geheeld te worden. Je gaat daardoor ook weer een laagje dieper in je onderbewustzijn en hoger in je bewustzijn. Het klink heel tegenstrijdig, maar in je onderbewustzijn zitten vaak die verborgen delen in jou die geheeld mogen worden. Die delen die weg gestopt zijn, en vaak niet gezien of gevoeld willen worden. Als jij weer wat dieper gaat, krijg je meer inzicht en zal je hoger in bewustzijn komen doordat je bewustzijn groeit en vergroot. Hierdoor kan je meer het groter geheel zien en kom je weer een trede hoger in jouw ontwikkelingsproces.


Blossom Goodchild – Galactische Federatie van het Licht – 3 april 2019

Blossom Goodchild
– Galactische Federatie van het Licht –
3 april 2019

BG: Hallo daar! Alles in orde met u? Ik weet dat dat zo is, omdat altijd alles in orde is met u! U heeft gezegd dat het nooit anders kan zijn! Oké, dus … Ik weet dat wij datgene aantrekken waar we aan denken. Wij trekken datgene aan wat qua Trilling overeenkomt, zeg maar. Maar het punt is … dat ik nu al zo lange tijd te maken heb met veel, héél veel negatieve dingen in mijn leven. Ik doe hard mijn best om ze weg te wuiven, op te ruimen, mezelf bijeen te rapen, mijzelf moed in te spreken en zo meer … maar het blijft aanhouden. Afgelopen nacht had ik zulke gruwelijke ‘dromen’. Als het al dromen waren … Mijn mailinglijst, waar ik uw berichten mee verstuur, is drie weken ‘buiten gebruik’ geweest … Moet ik nog verder gaan? Vandaar mijn vraag … ben ik het die dit alles aantrek of zijn het energieën van buitenaf die mijn Licht willen dimmen? Ik weet dat ik in deze kwestie namens velen spreek. Elke hulp is welkom. Dank u.

GFVL: Welkom aan jou, lieve Blossom en aan Ieder van u die zo dapper, zo moedig op post blijft! Wij horen uw bede. Wij weten ook van uw inspanningen om dergelijke negativiteit ‘af te weren’ – en lieve Blossom, uw volhardend streven om ‘Helder’ te blijven is bewonderenswaardig.

Wij zouden het zo willen stellen. Het is niet zozeer dat u denkt aan negatieve dingen/Energieën/omstandigheden en zo meer, waardoor u ze tot u aantrekt. Dit kan wel het geval zijn voor hen die zich niet niet bewust zijn van hoe ‘Aantrekking van Trilling’ werkt. Maar u en de vele, vele duizenden die ZICHZELF KENNEN ALS BEHOREND TOT HET LICHT … vormen als het ware bakens.
                     

Overgave is de sleutel waarmee je deuren opent. / 2 mei 2019 / Luc van Ewijk

Overgave is de sleutel waarmee je deuren opent.
 2 mei 2019 / Luc van Ewijk

Achter de donkere wolken gaat het licht weer schijnen. Hogere energieën triggert de oude energie in je. Dat mag je loslaten. Oude gedachtes die je niet meer dienen. Net als oude patronen. Je mag vol tot bloei gaan komen. 

Alles is er al. Wanneer je dat gaat geloven. Liefde is overal. Ook door de programmering heen leer er door heen te kijken.

Mensen lijken alleen maar duistere. Maar achter de aangeleerde programma's is waar je liefde kunt zien. Achter de filter die mensen op hebben zie je ze hoe ze echt zijn. Het komt allemaal goed. Ook al is nog niks zichtbaar. Ook al lijkt de weg eindeloos. En lijk je stuurloos te zijn. 

Maar je voelt je beter dan ooit. Je bent zo snel gegroeid. We focussen ons op wat we nog niet hebben. Maar sta liever stil bij wat je allemaal al hebt bereikt. De sluier wordt met de dag steeds dunner. Het is slechts een deur verder. Laat maar los. De tijd doet er niet toe. Vertrouw het universum maar. En alle deuren zullen open voor je gaan. 

Alles zal naar je toe stromen. Wanneer je in vrede en liefde bent. Wanneer je één bent met jezelf ben je één met het universum. Je zit midden in de stroom. Daar kom je vanzelf. In je eigen tempo. En dat is prima. Dat werkt het beste voor jouw. Leer maar over te geven aan elke uitdaging die tot je komt. Aan elke dag die voor jouw is gegeven. Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 3 Mei 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 3 Mei 2019


We hebben je gisteren gevraagd om je te herinneren aan een tijd waarin je zo'n geweldige dag had waarop alle elementen zo mooi samenkwamen om je uit te lijnen met de juiste tijd / juiste plaatsscenario's. Zulke dagen zijn zo'n genot en kunnen inderdaad heel magisch aanvoelen!

Nu is onze vraag vandaag: denk je dat zo'n dag de volgende dag mogelijk is? Of de dag erna? Hoe zit het met de volgende week? Volgende maand? Of denk je dat die dagen zeldzaamheden zijn die op mysterieuze wijze alleen sporadisch gebeuren gedurende je hele leven?

Op deze dag van je leven / Vrijdag 3 mei 2019 / Neale Donald Walsch


Vrijdag 3 mei 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jouw vriendelijkheid is opgemerkt - en meer
dan opgemerkt, diep gewaardeerd - door een ander.

Soms kan het voelen alsof we door het leven gaan en
niemand niet een van de 'goede' dingen opmerkt die we doen alleen
de slechte." Het lijkt misschien zo, maar dit is niet waar.
Waarom, op dit moment dat iemand aan jou dacht,
en aan een vriendelijkheid die jij hebt gedaan.

Jouw ziel is misschien zelfs een beetje getinteld.
(Dat doet het wanneer het goede energie ontvangt.)

Dus blijf die vriendelijkheid uitzenden, mijn vriend.
Je wordt bekend om hen ...

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / Vrijdag 3 mei 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 3 mei 2019 / door Jennifer Farley,

Jouw Nu....


Waar hou je je aan vast?
Welke gedachten, acties of emoties uit het verleden herbeleef je steeds weer opnieuw? Jouw brein heeft elke ervaring opgeslagen in zijn zachte, onopvallende plooien
 en je hebt 24/7 toegang tot die informatie.
Nu, dierbare, hier komt de vrije wil om de hoek kijken.
(Glimlach)

 Je kunt ervoor kiezen om je te concentreren op het positieve of negatieve ...
je bewust gewaar dat, wanneer je, een bepaald 'bestand' opvraagt,
 je nu ook ouwe realiteit creëert.
Vandaag word je uitgenodigd om een nieuw verhaal te creëren,
een ander script, een lichtere en betere toekomst voor jezelf.
Je hebt het werk gedaan; je bent het waard en verdient het.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 3 mei 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 3 mei 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
 3 mei 2019

Wie zegt dat de tijd vliegt heeft gelijk; het lijkt sneller te gaan dan ooit. Het bewijst absoluut dat de tijd niet een constante is en ik denk niet dat iemand dit zou betwisten. Ga daarom vooruit naar de komende periode waarin de trillingen zo hoog zullen zijn geworden dat over alles wordt gesproken als zijnde in het nu. Je kunt je afvragen of alles voor altijd zo zal blijven en er is alle reden om te geloven dat dit inderdaad zo is. Jullie kunnen in de tijd terugreizen, dus ergens daar kun je de geschiedenis bekijken zoals de dingen echt zijn gebeurd. Veel ervan wordt niet in jullie geschiedenisboeken opgeslagen of wordt in ieder geval vaak onjuist weergegeven. Het Akasha-archief is jullie belangrijkste bron van informatie en is zodanig dat je werkelijk een toeschouwer kunt zijn van een evenement alsof je daadwerkelijk ter plaatse bent geweest.

Wat jullie zullen ontdekken is dat de geschiedenis zich steeds herhaalt. Beschavingen hebben de neiging keer op keer dezelfde uitdagingen te doorstaan, totdat ze voldoende hebben ervaren om hun lessen te leren en verder vooruit te gaan. Jullie stoppen nooit met leren, terwijl jullie je bewegen van op zichzelf staande zielen naar groepszielen die steeds verder groeien. Jullie Menselijke ervaring is meer een test geweest van jullie vastberadenheid om alles op te lossen wat er op je pad kwam, en velen van jullie hebben de moeilijkheden overwonnen en zijn omhoog gekrabbeld om zich nu stevig met beide benen het pad naar Ascentie te bevinden. Jullie hebben hulp gekregen, maar het is aan eenieder afzonderlijk om de uitdaging aan te gaan en de vastberadenheid te tonen om te slagen. Wees ervan verzekerd dat elke ziel het potentieel heeft om zich te verheffen, maar het is zo dat velen de geboden kans niet hebben herkend.


Alle grootste leugens over klimaatverandering ontkracht in een verbazingwekkend interview door Mike Adams, Natural News / 1 Mei 2019

Alle grootste leugens over klimaatverandering ontkracht in een verbazingwekkend interview
door Mike Adams, Natural News / 1 Mei 2019


(Natural News) Alles wat je is verteld over opwarming van de aarde, klimaatverandering en koolstofdioxide door de reguliere media - en reguliere "wetenschap" - is een regelrechte leugen. Verre van een gevaarlijk gif te zijn, is koolstofdioxide een wonderbaarlijke, levengevende voedingsstof die planten nodig hebben om te gedijen. Toenemende kooldioxide  helpt de planeet "groen" te worden, zoals elke wettige wetenschap al weet. Zonder CO2 in de atmosfeer zou bijna al het leven op de planeet instorten, inclusief zowel het menselijke leven als het plantenleven. (Zie mijn talloze science-video's hieronder, die dit allemaal in detail uitleggen.

(Artikel heruitgegeven door ClimateScienceNews.com)

Nu is er een openhartig interview verschenen met István Markó, een onderzoeker op het gebied van de organische chemie en professor aan de  Université catholique de Louvain. Hij werd onlangs geïnterviewd door Grégoire Canlorbe, een wetenschapsjournalist en een out-of-the-box denker. Ik publiceer delen van het interview hieronder en ik moedig je aan om het volledige interview op GregoireCanlorbe.com te lezen.
Alle onderstaande woorden zijn van István Markó, behalve de titels van de ondertitels, die van mij zijn:

De waarheid over koolstofdioxideJullie Innerlijke Gedachten Blootleggen / Channeling door Brenda Hofman, / 30 April 2019


Jullie Innerlijke Gedachten Blootleggen
Channeling door Brenda Hofman, 30 April 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 12 april 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Sommigen van jullie blijven zoeken naar jullie rol in deze nieuwe wereld. Jullie geloven dat jullie iets moeten schrijven, voorlezen of creëren om anderen te veranderen.

Dat is een voortzetting van jullie naar buiten gerichte 3D-wereld. Jullie nieuwe wezen in deze nieuwe wereld hoeft alleen maar te zijn en jullie zullen liefdesfrequenties over de hele wereld verspreiden. Iedereen, inclusief media, die van buitenaf gerichte angst creëren in jullie nieuwe, naar binnen gerichte wereld, zal of heeft de kracht verloren om dat te doen. (De volgende zal zijn vrijdag 3 mei 2019)

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Jullie zijn niet meer zoals jullie waren.

Hoewel jullie die zin steeds weer hebben gehoord, willen wij de nadruk leggen op een gebied dat jullie wellicht nog niet begrijpen. Want nieuwe acties en gedachten bestoken jullie, evenals al diegenen die openstaan voor hun nieuwe wezens.

Jullie zullen waarschijnlijk ontdekken dat jullie kunnen 'horen' wat anderen jullie niet vertellen. Of jullie weten iets zonder woorden. Geen van beide is uitzonderlijker voor 5D dan leren lezen.

Zo eenvoudig kan het gaan / 1 Mei 2019 / Lilian Ferru

Zo eenvoudig kan het gaan.
1 Mei 2019 / Lilian Ferru

Dankjewel schatje..

Lieve mensen,
Iedereen heeft wel een zwakke plek, een achillespees. Iets waar je nog steeds op te triggeren bent. Als op díe knop wordt gedrukt, vlieg je zowat tegen het plafond. Je kent het wel. Ik ben er inmiddels achter dat het leven een leerschool is, met de bedoeling om uiteindelijk alles vanuit neutraliteit te bezien. Neutraliteit is een ander woord voor liefde. Liefde kent geen oordeel, vindt niets, moet niets, en heet alles welkom. Liefde weet dat het niets hoeft te doen. Alleen maar kijken, zonder oordeel.

Oh, dat kunnen we best. Als het om de buurvrouw gaat, de kassajuffrouw, de vriendelijke assistente bij de tandarts. Maar het wordt een ander verhaal als het dichterbij komt, zoals pappie en mammie, de kinderen, de partner. Ik moest eerst helemaal breken, alles met de grond gelijk maken, zodat er ruimte ontstond. Ik kon het niet meer, dat meedoen met de oude spelletjes, het pijnlijke gedoe van verwijt over en weer. Ik ben eruit gestapt. Liever niets, dan dit. Ondertussen bleef ik zegenen en mijzelf liefhebben. Laat dat wonder maar zitten, dat komt toch niet. Maar de kosmos is nog niet met mij klaar. Ik kan wel rust creëren door het contact te verbreken, toch is dat iets anders dan boven het kleine ikje uitstijgen. Hoe kan ik dit het beste doen? Laat ik eens ruig doen, ik nodig de familie uit. En daar zit ze dan, mijn moeder. Kan ik in vrede kijken? Ja, dat kan ik. Het wordt zowaar een gezellige paasmiddag, maar nog steeds heb ik het idee dat ik de kans niet ten volle benut.


DE ENERGIE VAN MEI / 1 Mei 2019 / Door Fran Tielemans

DE ENERGIE VAN MEI
1 Mei 2019 / Door Fran Tielemans

Mei is een maand met een onderliggende 8-trilling, wat betekent dat je duidelijk zal zien waar of met wie je uit balans bent. Het is de voorlaatste maand van een afwerkcyclus, die afloopt eind juni, en dat maakt altijd dat er een zekere druk kan gevoeld worden om dingen nu écht aan te gaan pakken, om op te lossen wat oplossing nodig heeft, en in balans te brengen wat niet oké is.

De 8 maakt dat je een goed gevoel zal hebben wanneer je sinds juni 2018 (de vorige 8-maand) inspanningen hebt geleverd om je denken, emoties en handelen wat lichter te maken. Je zal voelen dat het beter met je begint te gaan, dat je stilaan je weg begint te zien, dat het makkelijker loopt en je merkt dat het Universum écht welwillend is. Je groeit in vertrouwen, in je Zelf en je toekomst.

Wees niet teleurgesteld wanneer je merkt dat je inderdaad op enkele aspecten van jezelf, je leven of relaties helemaal uit balans bent. Wees blij dat je het ziét, en dat je alle potentieel hebt om verandering aan te brengen daar waar het nodig is. Je wordt immers gedragen door een reusachtige vernieuwingsgolf die je steeds opnieuw duwtjes in de goede richting geeft, als de kracht van de oceaan die golf na golf op het strand laat rollen. Aan jou om die duwtjes te zien, om een helpende hand aan te willen nemen, en vooral om het nodige te doén.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 2 Mei 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 2 Mei 2019


Kun je je een tijd herinneren waarin alles perfect op de juiste tijd / juiste plaatsscenario's
was afgestemd? Herinner je je nog hoe magisch het zich ontvouwde, en hoe je je moest
laten meevoeren met de goddelijke perfectie van dit alles? Kun je terugdenken aan hoe
je niet kon helpen maar je verbaasde over hoe alle elementen zo prachtig samen kwamen?
Dat is precies wat Het Universum is, in het proces van het orkestreren voor jou op dit
moment.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 2 mei 2019 / Neale Donald Walsch


2 mei 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven in jouw voordeel samenspant.

Het ziet er misschien niet altijd zo uit, maar het is waar, dat verzeker ik je.
Alles wat er gebeurt, gebeurt precies zoals het moet, voor jou,
om de gelegenheid te hebben de ervaring van jouw Zelf te creëren waarnaar je verlangt.

Het idee achter dit alles is om je een kans te geven te worden
en te weten, op het hoogste niveau, Wie Je Werkelijk Bent.
Dit is God werk dat we van plan zijn, jij en ik.
Dus blijf doorgaan.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / Donderdag 2 mei 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 2 mei 2019 / door Jennifer Farley,

In Jouw Lichaam Zijn....


Mijn lieve kind; het is tijd om je lichaam volledig te bewonen.
Het Universum weet dat het soms gemakkelijker is
om 'erbuiten' te zijn in plaats van 100% menselijk te zijn.
 Ja, er zijn pijnlijke dingen uit je verleden en situaties waaraan je liever niet meedoet,
maar jouw wereld is op een punt gekomen dat er een grote vraag is
naar een ieder van jullie met een gave.
 Jullie zijn nodig om het traject van de geschiedenis te helpen veranderen
en jullie volledige aanwezigheid is noodzakelijk.
Jouw kans is nabij, laat het alsjeblieft niet aan je voorbijgaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 2 mei 2019

De Raad – Het verhaal dat je jezelf vertelt – 30 April 2019 / Ron Head

De Raad
Het verhaal dat je jezelf vertelt
30 April 2019 / Ron Head

Ons onderwerp vandaag is het verhaal dat je jezelf vertelt, is belangrijk voor jullie vooruitgang. In feite zouden we willen zeggen, uiterst belangrijk.

In de eerste plaats willen we jullie er aan herinneren dat jullie gedachten, jullie gevoelens, jullie vibrationele signatuur een magneet is die jullie ervaringen naar je toetrekt. Welnu, dat alleen al zou de hele boodschap kunnen zijn, maar we zullen er wat dieper op ingaan.

Er zijn degenen die iedere morgen ontwaken en dit zien als een nieuw begin, een nieuwe kans. Er zijn er die besloten hebben, jawel, besloten, om van alles het beste en gelukkigste te maken. Veel van hen zouden door de meesten van jullie niet gezien worden om veel te hebben om dankbaar voor te zijn. En toch zijn ze dankbaar om te leven en zijn gelukkig met wat ze hebben.

Er zijn er ook die meer dan voldoende hebben om voor vele levens toereikend te zijn en die nooit tevreden zijn, zich zelfs ellendig voelen.

Het schijnt voor sommigen ook mode te zijn om het verhaal te vertellen hoe ongelukkig ze zijn met hun lot en niet kunnen wachten om hun leven achter zich te laten en nooit meer terug te komen.

Ooit brak ik in duizend stukjes.... / 30 april 2019 / Door Anouk

Ooit brak ik in duizend stukjes....
30  april 2019 / Door Anouk

Diep, diep ben ik gebroken geweest. Er gingen maanden voorbij waarin ik iedere dag het gevoel had emotioneel opnieuw te sterven. Ik was blij als ik kon gaan slapen en werd iedere ochtend wakker in de hoop dat het een nachtmerrie was, en niet de realiteit. Het liefst wilde ik dan weer gaan slapen, want in mijn slaap was de realiteit er niet, en kon ik die ontvluchten.

Kilometers heb ik gelopen, iedere dag dezelfde route, ik was in shock, gestript van alles in mijzelf, beroofd van ieder sprankje energie...geloof en liefde.
Ik kon er niet over praten omdat ik er geen woorden aan kon geven. Ik begreep zelf niet eens wat er was gebeurd. Er waren geen woorden die het konden benoemen voor mij, die woorden bestonden niet...

Minuten, uren, dagen, weken, maanden, jaren tikte voorbij...
Er was niks meer om me aan vast te houden, ook niet in mezelf. 
Iedere illusie was afgebroken, er bestond geen waarheid meer, er bestond niks meer..behalve de oorverdovende leegte, de oorverdovende diepe pijn, de oorverdovende shock, de oorverdovende eenzaamheid..
Ik verkeerde in een constante shock toestand door emotioneel en psychisch misbruik.
Omdat ik er geen woorden aan kon geven, kon ik het ook niet delen, dit zorgde ervoor dat ik noodgedwongen dieper in mijzelf wegzonk....de diepe duisternis in mijzelf alleen bezocht..moest zien te helen, mezelf zien terug te vinden, de scherven zien te verzamelen en opnieuw te lijmen.

Maar er was niks meer, er waren geen scherven, er was alleen maar leegte en intense pijn...

Berichten van Aartsengel Michael: Het nieuwe tijdperk van geestelijk/ menselijk bewustzijn /30 April 2019 / Ronna Herman

BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL:
HET NIEUWE TIJDPERK VAN GEESTELIJK/MENSELIJK BEWUSTZIJN
30 April 2019 / *LM-5-2019
Doorgegeven via RONNA/ Heilige Schrijfster

EVOLUTIE VAN DE AARDE * EERST VIA VIERDE DIMENSIES

EVOLUTIE VAN HET ZONNESYSTEEM * VIJFDE EN MIDDENZESDE DIMENSIES
EVOLUTIE VAN DE GALAXY * ZESDE EN MIDDENZEVENDE DIMENSIES

Geliefde meesters, de Godenstralen van de Schepping voor het Vissentijdperk, die de specifieke aspecten, kwaliteiten, deugden, ontwerpen en formules bevatten voor het scheppingsproces van die ERA, werden meer dan 2000 jaar lang op de aarde en de mensheid gestraald.
Die Schepperstralen zijn nu in het proces van terugtrekking en stillegging.
Dat is waarom de massa's, degenen die nog steeds vastzitten in de illusie en de trillingsfrequenties van de ongebalanceerde Derde- en Lagere Vierde Dimensies, het gevoel hebben dat ze de weg kwijt zijn. Niets werkt zoals het in het verleden heeft gewerkt en er lijkt geen hoop te zijn voor de toekomst. Oude verordeningen, richtlijnen, evenals vele gevestigde instellingen en religieuze organisaties zijn niet langer betrouwbaar en velen vallen af of uit.
Fragmentatie van bijna alle raciale, culturele, sociale en politieke grenzen binnen het paradigma van de derde en vierde dimensies is aan het afbrokkelen of wordt uitgedaagd. Het bewustzijn van de mensheid neemt toe en niets kan het voorwaartse momentum stoppen. DE MENSHEID WORDT VOLWASSEN, en iedereen moet de stroom van uitgebreid bewustzijn volgen of in de val lopen van traagheid en chaos.

Gelukkig worden steeds meer mensen bewust van het proces van naar binnen gaan om een verhoogd gevoel van zelfbewustzijn te behalen, wat uiteindelijk leidt tot een verlangen naar hoger zielsbewustzijn via de energieën van Goddelijke ontevredenheid. Elke culturele groep, elke ras en elk land op aarde is op zoek naar richting of een hoger filosofisch pad om te volgen.
Dit fenomeen is een gevolg van het feit dat de Zeven Stralen van God Bewustzijn voor jullie Aarde, waarin de Goddelijke Blauwdruk voor het Vissentijdperk was opgenomen, bijna volledig zijn teruggetrokken en vervangen worden door de meer hogere frequentie, de meer verfijnde twaalf Stralen van galactisch bewustzijn voor het Aquariustijdperk.

Speciale uitgave van het Familiebulletin Kryon’s Sjamanenreis met de Andes Priester van de Quero’s. / 2 mei 2019 / Lee Carroll

Speciale uitgave van het Familiebulletin
Kryon’s Sjamanenreis met de Andes Priester van de Quero’s.
 2 mei 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

Beste Henk! 

Wat, alweer een reis naar Peru? Het antwoord is Ja, maar deze keer is het anders, heel anders. Ik zou graag willen dat je even kijkt naar de drie minuten durende video watch the 3-minute video die heel goed uitlegt wat er gaat gebeuren.

Deze Zuid Amerikaanse ervaring gaat verder dan een toeristenbezoek met Kryon. Ons doel is om jou een unieke voorouders-ervaring te brengen, samen met de boodschappen van Kryon. Bij dit avontuur worden wij vergezeld door de bekende Sjamaan en Priester van de Andes en de Quero’s, Nicolas Paucarr.

Als je echt wilt weten wie hij is kun je kijken naar de gratis film  HUMANO op YouTube. Dit zal je een reden geven om met ons naar Peru te gaan! Deze Priester van de Andes is al een legende in dit deel van de wereld en hij is een van de meest wijze Sjamanen-energieën die ik ooit ben tegengekomen.

Tijdens deze Kryon Sjamanen-reis zullen wij de Heilige Vallei van de Inca’s gaan onderzoeken en excursies houden naar de belangrijkste archeologische en ceremoniële centra en meedoen aan voorouder-rituelen op heilige plaatsen en gezegend worden door de aanwezigheid van Nicolas Paucarr.

Als je ooit de roep van de Andes en Machu Picchu hebt gevoeld is dit de tijd om deze reis te maken. Hij zal anders zijn dan de andere reizen die wij naar Peru hebben gemaakt….heel anders, en met exceptioneel geheiligde energie!

Ik hoop je daar te zien,
Lee Carroll