Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 april 2019

Saul: Jullie hebben allemaal van oudsher pijn; zie deze onder ogen, zeg dank en laat het los. / 6 April 2019 / door John Smallman

Saul:
Jullie hebben allemaal van oudsher pijn; zie deze onder ogen, zeg dank en laat het los.
6 April 2019 / door John Smallman


We kijken met vreugde vanuit de spirituele sferen naar de mensheid, die inderdaad heel snel vooruitgaat langs haar collectieve pad naar ontwaken. Dat ontwaken is absoluut onvermijdelijk, omdat collectief de Eenheid van Geest, dat is het leven in de mensheid, in al zijn vele culturen, rassen, etniciteiten en religieuze en politieke overtuigingen ervoor heeft gekozen om met het spel van scheiding op te houden. Scheiding was een keuze om een ​​totaal onwerkelijke staat te ervaren, een staat waarin jij, elk individueel bewust wezen, met elk ander in competitie was om de middelen te vinden ten einde je te verzekeren van je overleving. Aanvankelijk voedsel, onderdak en kleding voor je lichaam, dan macht over anderen aangezien het individu voelde dat dit de enige praktische manier was om zijn overleving veilig te stellen.

Maar jullie zijn allemaal Eén, met elkaar en natuurlijk met God / Bron / Wijsheid, de Schepper van alles dat bestaat. Wat de Bron schept, is eeuwigdurend, eeuwig, zonder einde of beëindiging. Dat is het gewoon en niets kan dat wijzigen of veranderen. Daarom is in competitie met en macht over anderen zinloos en niet ter zake. Hoe kun je jezelf in competitie verslaan of macht over jezelf hebben? Wat je als een mens kunt doen, is zich ontwikkelen door het weten in je bewuste gewaarzijn toe te staan ​​dat je een spiritueel wezen bent, dat één is met de Bron en met elkaar. Dat is wat het betekent om te ontwaken. Zoals de moderne wetenschap overtuigend heeft aangetoond in de laatste twee of drie decennia, is absoluut alles verweven en permanent verbonden met al het andere. Dat er één enorm, immens, oneindig energieveld van bewustzijn is, waarin ontelbare vormen in een oneindige variëteit zich voortdurend formeren en verspreiden en waar niets verloren of vernietigd wordt. Het enige dat gebeurt, is dat de vormen blijven veranderen als de Ene in totale vreugde creëert voor Zijn eigen eindeloze vreugde. En dat betekent natuurlijk ook voor jouw eindeloze vreugde.

Drie Sleutels, Eén Hoofdstuk en Eén Psalm: Jullie Toekomst? / Zondag 7 april, 2019 / Door Anna Von Reitz

Drie Sleutels, Eén Hoofdstuk en Eén Psalm: Jullie Toekomst?
  Zondag 7 april, 2019 / Door Anna Von Reitz

Ik werk iedere dag met verwarde mensen. Meestal zijn ze verward over de absolute grondbeginselen van hun leven en hun bestaan.

Velen geloven dat ze vrij zijn, terwijl ze in werkelijkheid in slavernij gehouden worden. Velen geloven dat ze “VS Burgers” zijn, terwijl ze in werkelijkheid Amerikanen zijn. Velen denken dat ze “Christen” zijn, maar in werkelijkheid beoefenen ze een buitenlandse religie.

De Kern van het Kwaad is bedrog en verwarring.  

Wij zijn niet in staat om het Kwaad te herkennen en doen wat verkeerd is, want we zijn er van overtuigd dat het Kwaad dat we doen goed is. Wij zijn verward.  

 “Vergeef hen, want ze weten niet wat ze doen!” zegt het helemaal.   

We gaan in oorlog en denken dat we ons land beschermen, terwijl we in werkelijkheid onschuldige mensen vermoorden om slechte mensen te bevoordelen.  

We slaan symbolen van rijkdom en macht op en we aanbidden deze afgoden in de overtuiging dat ze waarde hebben.  

We gaan een huwelijk in als een commercieel contract, want we hebben niets beters geleerd.    

De Aarde is van iedereen / Gepubliceerd 9 april 2019 | Door Ans Hoornweg

De Aarde is van iedereen
Gepubliceerd 9 april 2019 | Door Ans Hoornweg

In m’n hoofd ‘hoorde’ ik het liedje “Iedereen is van de Wereld en de Wereld is van iedereen”, en op hetzelfde moment ‘zag’ ik in een visioen een grote zaal met links en rechts rijen stoelen alwaar de elite – de rijksten en machtigsten der Aarde – in afwachting zat van wat er stond te gebeuren.

Opeens verscheen er vanuit het niets achter in die zaal een bonte delegatie van prachtige Buitenaardse wezens. Al deze Buitenaardsen hadden een menselijk uiterlijk, maar ze waren wel heel verschillend: ik zag grote wezens, kleine wezens, wezens met grote hoofden, en ook met kleine hoofden.

Eén van de Buitenaardsen had een opvallend grote, langwerpige schedel, net zoals sommige Egyptische farao’s dat heel vroeger ook hadden. Het was een prachtige, kleurrijke delegatie, en ik kan jullie niet uitleggen hoe blij ik werd bij het zien van die grote groep Buitenaardsen.

Gezamenlijk liepen ze statig tussen de rijen stoelen door naar voren en daar richtten zij zich tot het ‘Aardse gezelschap’ voor hen.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 12 April 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 12 April 2019


Geliefden, wij realiseren ons dat velen van jullie gefrustreerd raken door een gebrek aan
voortgang in jullie leven. We willen dat jullie weten dat jullie vooruitgang boeken. Velen
van jullie hebben aangeboden om een stap voorwaarts te zetten en dan de ruimte te houden voor het collectief. Zodra ze een energie hebben geïntegreerd, doe je een nieuwe stap vooruit, enzovoort. Dit is een fase, geen permanente positie, en we willen dat jullie allemaal weten dat vooruitgang zich door alles heen verzamelt, voor het dienen van degene die het geheel dient en vice versa.

Dit verklaart waarom tijdens bijzondere intense energetische fasen jullie je onverklaarbaar vastgelopen voelen, ook al heb je het gevoel dat je dat niet zou moeten doen omdat jullie alle spirituele hulpmiddelen toepassen die jullie kennen. Jullie hebben gehandeld als energetische stabilisatoren en ruimtehouders. Al snel zullen anderen voldoende energie hebben geïntegreerd om de ruimte voor zichzelf en voor anderen in te nemen en jullie zullen in een snelle voorwaartse beweging naar jullie oprechte creaties worden geveegd.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien

Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 12 April 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 12 April 2019 / door Jennifer Farley,

Zorgen Voor


Langzaam maar zeker, is de wereld aan het ontwaken.
 Een ieder van jullie begint de vreugde en het wonder van jullie aardse bestaan te zien.
 In dat bewustzijn leer je ook dat jullie Aarde liefde
en zorg nodig heeft, net zoals een mens dat doet.
Je mag als enigste zijn, maar wanneer massa's 'mensen' samenkomen,
kunnen geweldige dingen worden bereikt.
Maak elke dag wat tijd vrij om voor de schoonheid in en om je heen te zorgen.
 De moeite zal het zeker waard zijn!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 12 April 2019 / Neale Donald Walsch


12 April 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat is het beste argument dat je kunt maken
helemaal geen argument is.

Neem geen ruzie met het leven, of met iemand in het leven.
Het leven presenteert zich perfect in elk moment,
 en elk persoon gelooft dat zijn of haar standpunt geldend is en 'goed'.

Ruzie maken met een van deze is zinloos
en een geweldig verspilling van energie.
Creëer gewoon wat je vervolgens kiest.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


vrijdag 12 april 2019

Jezus: Eindeloze vreugde is jullie bestemming / 7 April, 2019 / door John Smallman


Jezus:
Eindeloze vreugde is jullie bestemming
7 April, 2019 / door John Smallman

De waanzinnige wereld, die jullie rondom je heen zien, is niet zo waanzinnig als het op het eerste gezicht mag lijken, want enorme veranderingen, verandering waartoe besloten werd op het moment van jullie klaarblijkelijke afscheiding van Bron, treden in werking, de een na de ander en met grote snelheid. Deze veranderingen zijn een belangrijk aspect van het ontwakingsproces van de mensheid en zijn aanduidingen van de enorme vooruitgang die de mensheid in haar spirituele evolutie heeft gemaakt en doorgaat te maken.   

De waanzin is er altijd geweest, maar vanwege de keuze om niet bewust te zijn van jullie ware aard – als Eén met Bron – zijn jullie je er meestal niet van bewust geweest. Er is in het menselijke strijdperk altijd oorlog, lijden, oneerlijkheid, verraad en corruptie geweest, maar wat er nu gebeurt is dat het niet meer mogelijk is om dit verborgen te houden. Hedendaagse technologie heeft het natuurlijk voor alles wat niet in lijn staat met Liefde, mogelijk gemaakt om in kracht toe te nemen en haar gebied van invloed enorm uit te breiden. De hedendaagse communicatiesystemen hebben het echter ook voor veel meer mensen mogelijk gemaakt om zich bewust te worden van wat er gebeurt en wat er al hele tijdperken lang gebeurt. Het is nu voor corrupte en verwerpelijke praktijken onmogelijk om verborgen of geheim te blijven en ze worden in toenemende mate onthuld en onder de aandacht gebracht van iedereen. Dit is echt een reden om te vieren! 

De helende kracht van oude bomen is niet slechts een legende / 11 april 2019 / Ella Ster


Bestaan er helende bomen? Allerlei culturen vereren bomen, of aanbidden een ‘heilige boom’. Mensen gaan er naar toe met hun zorgen en problemen. Hun gebeden lijken dan vaak te helpen. Is dit succes te wijten aan de helende boom, of gebruiken mensen dan hun eigen creatiekracht? Of is er voor beide iets te zeggen?

Een Russisch sprookje of meer dan een legende?
In de Russische stad Penza is er een pad dat de lokale bewoners het ‘helende pad’ noemen. Op het pad staat een 300 jaar oude eik waarvan gezegd wordt dat deze wonderbaarlijk is. De boom werd ongelooflijk populair onder de lokale bevolking, nadat deze een vrouw uit de stad, Nina Sizova, had geholpen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vocht Nina’s vader tegen de Duitse aanvallers en aan het begin van de oorlog kreeg de vrouw een brief dat haar vader na een veldslag werd vermist. Dat betekende dat Nina haar vader nooit meer zou zien.

Het pad van een healer 10 april 2019 / Diana Bouma

Het pad van een healer
10 april 2019 / Diana Bouma

 In feite zijn we allemaal healer, maar zijn we het vergeten. In deze tijd gaan een heleboel mensen door bepaalde processen heen, die geheeld moeten worden. Een heleboel doen ze zelf en bij sommige processen krijgen ze hulp of geven ze hulp. Collectief zijn we allemaal aan het helen. Helen van oude pijn, vorige levens en collectieve incarnaties. Sommige processen zijn we bewust van en andere processen weer niet. Je hoort veel mensen die bepaalde ‘vage’ klachten hebben, en er eigenlijk niet zo goed mee weten om te gaan. Mensen snappen het niet en stappen al snel naar de dokter, die vaak geen concrete uitslagen kan geven. Ook dit hoort bij het proces naar een hoger bewustzijn. We mogen weer leren naar onszelf te luisteren en niet meer in onze mind te gaan zitten. We mogen beseffen dat alles wat we fysiek meemaken, zich binnen in onze eigen universum afspeelt. En zolang wij niet naar onszelf durven te kijken, deze fysieke klachten zich ook zullen blijven manifesteren. Want we kunnen vaak sneller door bepaalde processen heen komen, als we ook daadwerkelijk weer durven te voelen en ervaren. Niet meer wegvluchten voor bepaalde emoties, pijnen en/of processen waar je niks van begrijpt. Maar gewoon voelen dat het er is, en niet ontkennen.

Gezonde dienstbaarheid / 10 april 2019 / Fran Tielemans

Gezonde dienstbaarheid
10 april 2019  / Fran Tielemans

De 27/9-trilling van deze week brengt veel afwerking en voltooiing. Je voelt stilaan zeer duidelijk waar je (bijna) klaar mee bent, wat er aan het aflopen is, en vooral: wat je eruit hebt geleerd. Iets is immers pas volledig afgewerkt wanneer je alle aspecten die ermee te maken hebben duidelijk hebt gezien, doorleefd en doorvoeld. Je kan getriggerd worden op je grenzen, wanneer meer bewustzijn hierrond nodig is voor je.

Denk eraan dat mensen jouw grenzen pas kunnen respecteren wanneer je zélf jouw grenzen kent én ze duidelijk aangeeft. Over je grenzen (laten) gaan, zorgt vrijwel altijd voor energielekken en karmisch onevenwicht, en dat voelt heel ongemakkelijk aan. Tot je het denkpatroon en de overtuigingen begrijpt die aan de basis hiervan liggen, en haast altijd te maken hebben met angst om niet meer geliefd te zijn. Wat je kan oplossen door te werken aan Zelf-liefde, misschien wel de belangrijkste pijler van het spirituele pad. Er komt ook meer inzicht (en mededogen) rond relaties die afgelopen tijd een belangrijke plaats innamen in je denken en/of leven. Het is vooral ook een tijd om jezelf de vraag te stellen: 'Hoe kan ik wat zachter zijn voor mezelf?'- en te gaan checken wat nu je voornaamste behoeften zijn, en hoe je die kan waar maken.

Van de Hathors via Tom Kenyon: Witgouden Alchemie

Van de Hathors via Tom Kenyon:
Witgouden Alchemie

Hoe kan één persoon het verschil maken temidden van zulke enorme planetaire veranderingen?

Wanneer jullie kijken naar de crises die bestaan op zoveel niveaus - de vervuiling van de lucht en het water, de bijna instorting van het ecosysteem, de geologische aardeveranderingen die net zijn begonnen, de drastische weersveranderingen die plaatsvinden en die de voedselvoorziening bedreigen, evenals de instorting van de maatschappij en instellingen – kan iemand overweldigd zijn.

Vanuit ons gezichtspunt zien wij dat deze planetaire uitdagingen steeds duidelijker worden. De profetieën over aardeveranderingen waren correct, maar de tijdlijnen waren dat niet. Vanwege de inspanningen van vele, vele individuelen, alleen en gezamenlijk, die op het gebied van bewustzijn werken, werden de zeer extreme schadelijke planetaire effecten voorkomen.
Voor een poosje. Maar deze tijd van genade raakt op.

Dit is niet bedoeld om iemand bang te maken, maar om een context voor begrip te creëren. Het groeiproces vereist dat iets wordt opgelost. Het zaad, wanneer het begint te groeien, duwt door de oude schil die het heeft beschermd. Dit is het proces dat vele niveaus van jullie cultuur doormaakt.

Overdosis / Gepubliceerd 7 april 2019 | Door Ans Hoornweg

Overdosis
Gepubliceerd 7 april 2019 | Door Ans Hoornweg

Een jongeman bevond zich opeens in een duistere, vreemde omgeving, en vroeg zich af waar hij was en hoe hij daar terecht was gekomen? Het enige dat hij zich nog kon herinneren was dat hij naar een feestje was geweest en dat hij daar, samen met z’n vrienden, veel drugs had gebruikt.

Hoewel de jongeman geen hand voor ogen kon zien in die duisternis zag hij gelukkig wel, heel in de verte, een klein beetje licht. Hij besloot om daar maar naartoe te gaan lopen.

Onderweg kwam hij een paar jongens tegen die hij aansprak, maar de jongens reageerden totaal niet; het leek wel of ze hem niet konden zien of horen?!

Na heel lang lopen – het was inmiddels licht geworden – zag de jongen eindelijk een man op een bankje zitten die hem vriendelijk groette.

De jongen was erg moe van de lange wandeling, dus vroeg hij of hij naast de man op het bankje mocht gaan zitten. Hij vertelde de man dat ie erg in de war was omdat hij geen flauw idee had hoe of waar hij was.

De man keek hem liefdevol aan en zei dat hij hem een filmpje zou laten zien.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 11 April 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 11 April 2019


Kracht evolueert, Dierbaren. De oude 3D-machtsmodellen waren naar buiten gericht, op zoek naar het externe om het zelf te definiëren en dienden over het algemeen de enkele. Ze steunden de afscheiding vanwege de angst dat er niet genoeg voor iedereen was.

De nieuwe energiemodellen met hogere vibraties zijn goddelijke, authentieke expressies van het zelf, die binnenin beginnen en een verandering creëren die zich naar buiten toe verspreidt om het geheel te ondersteunen. Ze ondersteunen het eenheidsbewustzijn en begrijpen dat er meer dan genoeg is voor iedereen.

Op deze dag van je leven / 11 April 2019 / Neale Donald Walsch


11 April 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... die teleurstelling tijdelijk is.
Alleen jouw gedachte daarover zijn permanent.

Verander jouw gedachten over wat jou teleurgesteld heeft
en je zult jouw leven veranderen.
Alle teleurstelling is gewoon Voordeel, bekeken vanaf de andere kant.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken
om precies te weten waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen. 

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 11 April 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 11 April 2019 / door Jennifer Farley,

Ben Je Klaar?


Ben je klaar?
Als je zegt dat je dat bent, dan is het tijd.
 Er is een andere verandering op jou gericht
 en een groot aantal van jouw waarnemingen kan veranderen.
Wat boven was, kan beneden zijn.
Wat rechts was, kan links worden.
Wat duister was, heeft het potentieel om licht te worden.
Jouw percepties toestaan te veranderen van hopeloosheid naar vreugdevolle groei
 is niet altijd gemakkelijk maar het kan worden gedaan!

Jouw menselijk bestaan kan van moment tot moment veranderen als je er voor openstaat.
 Verhuizen van het slachtoffer (dit wordt mij altijd aangedaan)
aan een ervaringsdeskundige (dit is gebeurd maar ik ben)
is een van de belangrijkste stappen die je ooit zult nemen.
 Het universum ondersteunt en begeleidt je elke dag ... je bent klaar!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 11 april 2019

De Raad – Meditatie en Gebed – 7 April 2019/ Ron Head

De Raad
Meditatie en Gebed
7 April 2019/ Ron Head

Er is een vraag ingestuurd met betrekking tot meditatie en gebed. Wij houden zeer veel van het idee van gebed als zijnde het spreken met spirit en meditatie als het luisteren. We zullen beiden in ons antwoord behandelen. Maar de vraagsteller wenst te weten wie aan te spreken en we zullen het daar ook over hebben. De vraag staat hier beneden.

 “Met wie moeten we tijdens meditatie trachten te praten voor begeleiding? Onze spirituele gidsen, aartsengelen, hogere zelven of Bron (All Dat Is)?”

Gebed/Spreken

Laten we eerst eens even kijken hoe jullie geleerd hebben om te bidden. Er is jullie verteld dat jullie zondaars zijn, onwaardig in het aanschijn van de Goddelijke. Zelfs het beste leven dat jullie kunnen leven zal jullie niet acceptabel maken. Slechts het volgen van specifieke leringen zal jullie van eindeloos lijden en straf redden. En zelfs wanneer jullie rechtstreek tot jullie Schepper bidden, zullen jullie, stakkers die jullie zijn, moeten benaderen in angst en smeekbede.

We zullen het niet hebben over waarom jullie deze ideeën zijn onderwezen en het kan zijn dat we sommigen van jullie boos zouden kunnen maken. Maar kunnen jullie niet de onverenigbaarheid tussen dit en de “liefde van God” zien? Hoe past dit met “gemaakt naar het beeld van God”? Of hoe zit het met “God is overal en in alles”?  

Waar willen we hiermee naar toe? Jullie zijn gemaakt naar Gods beeld. God is overal. God maakte alles wat jullie kunnen zien. God is in dat allemaal. Daarom, mijn dierbare vrienden, is alles goddelijk. Alles is heilig. Er is geen enkel levend ding, geen enkel levend persoon, die niet voldoet aan deze nogal gedurfde kwalificaties.

Muzikale Waarheid Erick van Dijk / 10 April 2019

Muzikale Waarheid
Erick van Dijk  / 10 April 2019

Beste vrienden van de waarheid,

Een maand of tien geleden kwam Brits onderzoeker en schrijver/podcaster Mark Devlin op mijn radar. Na een tiental van zijn presentaties/interviews te hebben gezien heb ik contact met hem opgenomen met de aanbieding zijn beide boeken, Musical Truth Vol 1 & 2, gratis voor hem te vertalen omdat ik vond dat ik op die manier mijn steentje kon bijdragen met het mij gegeven talent voor taal. Mark reageerde met het aanbod dat, als ik het gratis zou vertalen, hij de vertalingen gratis zou aanbieden aan het Nederlandstalige lezerspubliek. Nu, een maand of tien later, zijn beide boeken vertaald en gratis beschikbaar voor iedereen die zich verder wil informeren over hoe onze geest wordt geprogrammeerd en beheerst middels de wereld van entertainment, iets waar we allemaal wel wat mee hebben, of het nu de muziek is waar we naar luisteren, en de bijbehorende videoclips, films, series, of nagenoeg om het even wat voor televisieprogramma.

Mark zet in zijn boeken zaken op een rijtje en laat ons zien hoe een Satanische "elite" entertainment gebruikt om de status quo van ongelijkheid, verdeeldheid en onderlinge strijd gaande te houden. Hij wijst ons op telkens terugkerende patronen, de gebruikte methoden en symbolen. Hierdoor wordt in de loop van het boek steeds duidelijker dat er zich duistere zaken afspelen onder het oppervlak van glitter en glamour waardoor de meesten worden verblind.

De Lente van Jullie Ziel Channeling door Brenda Hofman / 9 April 2019


De Lente van Jullie Ziel
Channeling door Brenda Hofman, 9 April 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 2 april 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Jullie zijn opgebloeid tot een prachtig wezen dat niet langer door de grond hoeft te vechten om te overleven. Jullie nieuwe zichtbare wezen/ plant is slechts het begin van het levendige, sterke, mooie wezen dat jullie zijn geworden. En wanneer jullie eerste bloemen vervagen, zullen ze worden vervangen door meer en sterkere bloemen - jaar na jaar, seizoen na seizoen.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Het is de lente van jullie ziel en jullie wensen niet anders ‘te moeten’ doen dan bloemen en bomen te zien bloeien.

Dus treffen jullie jezelf aan geïrriteerd door degenen die proberen jullie te laten schikken naar hun idee van wat goed voor jullie is.

Degenen van jullie die dit bericht op het zuidelijk halfrond lezen, zijn nog meer verward met jullie behoefte om te spelen, te zijn, ondanks vele activiteiten waarvoor jullie diensten nodig zijn.


Jij bent onschuld / 9 april 2019 / Lilian Ferru

Jij bent onschuld
9 april 2019 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Wie en wat ben je eigenlijk? Als ik één ding heb geleerd, dan is het wel dat ik niet mijn lichaam ben. Wat dan wel? Ik ben geest….oneindig en grenzeloos bewustzijn. Dat is het ware Zelf. Iets waar veel mensen de verbinding mee zijn verloren, met onze kinderlijke onschuld. We verliezen ons in de wereld, en menen dat we onze gedachten en emoties zijn. De blik is steeds maar naar buiten gericht, als in een hypnose. Als we de hypnose verbreken, ontsnappen we aan de illusie van wat we menen te zijn. De waarheid is dat jouw Zelf heilig is. Je hoeft niets en moet niets. Je bent vrij van alle beperkingen, veilig, onaantastbaar. Pure onsterfelijke liefde, puur licht.

Oh, gaan we het daar weer over hebben? Ja, omdat het belangrijk is. Door de healings van Paul merk ik hoe ik steeds vaker in het domein van de geest ben. Daar is ook de keuzemaker, de neutrale waarnemer, de stille getuige, de schittering, de tijdloosheid. Dit is een plek in mij, waar ik door niets ben te beroeren, waar mijn kijk op de wereld kan transformeren. Dit is waar ik besef dat mijn Identiteit nooit afhankelijk is van hoe een ander mij ziet. Hier is geen angst of vervorming.
 

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 9 “Het Nieuwe begin” / geplaatst: 11 april 2019

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 9 “Het Nieuwe begin”
geplaatst: 11 april 2019 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Dagelijkse Problemen

Wat jullie doorstaan is niet permanent en het antwoord is dus dit: Vier waar jullie zijn….elke dag. Onafhankelijk van jullie doel, wat jullie wensen, wat jullie denken dat er gaat gebeuren, vier de manier waarop het nu is. Klinkt dit bekend? Is dit het antwoord op een andere vraag uit deze reeks? Ja! Wees compassievol met alles om je heen omdat compassie een actie schept, een interdimensionale actie. Het verhoogt jullie licht; het vertelt Spirit over jullie energie. Het zendt jullie namen uit. Het her-lijnt jullie met de rest van ons.

Wisten jullie dit?

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal