Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 april 2019

De Raad – Jullie Pad en Jullie Dienstverlening – 4 april 2019/ Ron Head


De Raad
Jullie Pad en Jullie Dienstverlening
4 april 2019/ Ron Head

We zullen nog een keer spreken over het onderwerp van jullie zielenpad en dienstverlening. De vraag, zoals jullie die gesteld hebben, staat hieronder. Ze duidt op diverse heel algemene misvattingen over zowel pad als dienstverlening.

 “Hallo. Hoe kunnen we direct op ons zielenpad en dienstverlening komen wanneer we geen idee hebben wat dat vanaf het ogenblik zou kunnen zijn maar onze harten schreeuwen om te gaan ... en vanwege onze oprechtheid en verlangen om uitgelijnd te zijn met de waarheid van onze ziel ... om open te staan ... zou u ons tegemoet kunnen komen met een enorme druppel genade en begeleiding die voor iedereen een spelveranderaar is. Dank jullie.”

Betreffende het zielenpad, zoals jullie dat noemen. Jullie zielenpad is het pad waarop jullie je bevinden en kan geen ander zijn. Zijn jullie op of dichtbij het traject waarop jullie van plan waren te zijn voordat jullie besloten om te incarneren? Dat is een andere vraag.

Hoewel, begrijp alstublieft dat jullie ervaring verzamelen voor jullie Zelf en er kan geen ‘verkeerde’ manier zijn om dat te doen.

Wij, in de geest, die een belang hebben in jullie proces, zullen ons best doen om jullie te beïnvloeden zo dicht mogelijk bij je oorspronkelijke intentie te houden. Er blijft het feit van jullie vrije wil. Wanneer zaken een beetje te hobbelig zijn, wanneer jullie pad vol zit met kuilen, overweeg dan dat wij kunnen ‘helpen’ op de beste manier die ons is toegestaan. Een kleine verandering van richting, wanneer dit een vergemakkelijking van het pad veroorzaakt, kan de hele begeleiding zijn die jullie nodig hebben. Wanneer jullie begeleiding ingewikkelder is, overweeg dan hoe sterk jullie vraag om hulp dan geweest is.  

De nieuwe Maan(d) van vrijdag 5 april 2019 / 5 april 2019 / Manuela van der Knaap

De nieuwe Maan(d) van vrijdag 5 april 2019
5 april 2019 / Manuela van der Knaap

In dit artikel vind je informatie over de nieuwe Maan(d) van vrijdag 5 april 2019. Het gaat deze Maan(d) over een nieuwe vorm van authentieke, blije, vrije en meer natuurlijke verantwoordelijkheid die aan het ontstaan is. Het verstand evolueert naar bewustzijn met de nodige ongemakken. Het hart heeft deze Maan(d) weer een hoofdrol en dit kan uitstromen of je loopt vast in spelletjes door projecties en verlangens van het hart die niet authentiek zijn. 

Functie van de maan
Deze nieuwe Maan(d) brengt ons weer de nieuwe informatie over het ascentie proces voor de komende maand tot de volgende nieuwe Maan. Dus we halen nu de informatie op met de nieuwe Maan om deze te integreren in de maand die voor ons ligt. De volle Maan is daarin het maximale punt van uitdrukking in de stof. 

Authentieke verantwoordelijkheid 
Alles in deze horoscoop ademt vernieuwing, zoals de lente. Zon en Maan in Ram is verbonden met de pioniersgeest, de vernieuwing. Het wordt ook tijd dat we de zwaarte van veranderingsprocessen van de afgelopen tijd achter ons laten. Het kan lijken alsof verantwoordelijkheid nemen ineens niet zo zwaar meer is, maar gewoon iets wat noodzakelijk is om een gezonde basis te bouwen voor jezelf. Dit is een ander soort  verantwoordelijkheid: authentieke verantwoordelijkheid. (Zuidelijke Maansknoop conjunct Saturnus en Pluto in Steenbok 8ste huis.) 


Live Kryon Channeling: Glass House Mountains, Australië. 2 / 18 november 2018/Lee Carroll /Geplaatst: 6 april 2019


Live Kryon Channeling:
Glass House Mountains, Australië. 2
18 november 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 6 april  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gaia Polarisatie

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner stapt opzij en alweer weet hij niet wat er komt en wat er komt is iets dat ik met jullie wil delen. Het heeft misschien niet de diepgang die andere boodschappen hebben maar er is informatie, misschien zelfs openbaring.

Over Gaia: Wij begonnen in de channeling van vanmorgen over Gaia te spreken. Deze groep kijkt uit over een uitzicht zoals er maar weinige op deze planeet zijn waarbij jullie verschillende bergen de lucht in kunnen zien steken, alleen of in groepen, in de majesteit van de mist. Sommigen van jullie hebben al ontdekt dat jullie er alleen maar naar willen staren alsof zij iets willen vertellen en zij daarop wachten. Er zijn mensen onder jullie die naar hen staren ….en zij zeggen ook iets tegen hen. Het hangt van jullie zienswijze af en van wat het betekent om zo’n uitzicht te hebben. Als jullie hiernaar kijken kunnen jullie je ervan bewust zijn dat jullie niet de eersten zijn. Kunnen jullie je degenen die dit zagen voorstellen; dit uitzicht waar jullie nu voor het eerst naar kijken? Kunnen jullie je voorstellen dat in die tijd waarin de planeet in communicatie was met de mensen wat die van deze bergen vonden? Is het mogelijk dat zij hen zelfs een naam hebben gegeven? Is het mogelijk dat zij een verhaal vertelden? Het antwoord is: JA! Mijn partner heeft mij gevraagd te vertellen over Macuah, en dit zal ik doen. Het is een verhaal dat niet op deze manier is verteld over de pure afstamming van de Lemurier Mapuah die een meester was; een moderne man die oorlog had gevoerd en toch sjamaan is. De sjamaan merkte dat zijn bloedlijn verzwakte. Hij realiseerde zich ook dat de verhalen van het verleden beperkt waren omdat er een tijd zou komen waarin niemand ernaar zou luisteren. Er was geen jonge inheemse, of krijger, die de verhalen van de afstamming zou kunnen vertellen, zoals het al generaties lang werd gedaan.

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / 5 April 2019 / Neale Donald Walsch


5 April 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het niet nodig is om bang te zijn.
Zelfs als je op dit moment zou sterven,
zou er geen reden zijn om bang te zijn.

Dit leven, dit prachtige leven, staat aan jouw zijde.
 Dit Universum, dit prachtige Universum,
bevindt zich in jouw hoek en ondersteunt alles van het leven.
Deze God, deze geweldige God,
plaatst Goddelijk wijsheid en kracht in jouw handen.

Vertrouw dat. Gebruik het.
 En laat het jou kracht geven.
Op dit moment. Deze dag.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 5 April 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 5 April 2019


Hoe weet je of je je in een energetische ruimte bevindt die bevorderlijk is voor manifestatie?
Check in met je lichaam. Als je spanning vasthoudt, vooral in je buikstreek, is dit een zeker  teken dat je jouw creaties en jouw stroom beperkt. Je kunt eenvoudigweg niet vanuit een  ruimte van beklemming creëren.

Maak het los. Pas je lichaam en de gedachten die je hebt aan, aan jouw creatie aan tot je rust  voelt in je lichaam als je eraan denkt. Begrijp dat scheppen een stroming is. Experimenteer tot je de hulpmiddelen vindt die je helpen in die stroom te blijven en je zult in de perfecte afstemming zijn om je dromen tot leven te brengen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper Vrijdag 5 April 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 5 April 2019 / door Jennifer Farley,

Tijd Om Te Sorteren.....


Je hebt een leven vol herinneringen en er komen er nog meer.
 Soms zijn die herinneringen verstrikt geraakt, beide zowel goed als slecht.
Op een gegeven moment had je misschien het gevoel dat je ze
het beste in een doos zou kunnen doen en ze opbergen.

In deze verandering is het tijd om te beginnen met sorteren!
Bepaal wat je wilt behouden en wat je wilt loslaten.
Dit is misschien niet het gemakkelijkste proces,
 maar het is tijd om te beginnen met het loslaten van de energetische lading
van schadelijke dingen in je verleden.
Zoals altijd wordt je beschermd en ondersteund door Het Universum
terwijl je doorgaat met je genezing en groei omdat je geliefd bent!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 5 april 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 5 april 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
 5 april 2019

Achter de schermen gebeurt er zoveel door een geweldige gezamenlijke inspanning om de kracht van de duisteren weg te nemen door de bron van hun financiering weg te halen, zonder welke ze snel hun macht verliezen om de gebeurtenissen in de wereld te beheersen. Ze hadden nooit gedroomd dat ze verslagen konden worden en ze zullen nog tot het laatst vechten. De Lichtkrachten hebben niet stil gezeten en ze hebben vele jaren de ondergang van de Illuminati gepland. Het is tijd voor hen om de mensheid te verlossen van het web van bedrog dat hen jarenlang heeft geplaagd. Het had zijn begin een paar honderd jaar geleden, en na verloop van tijd was het als een kankergezwel dat vrat aan de vestiging en de fundamenten van alles wat schoon en waardig was om voor de mensen te worden geplaatst. De slimheid van de veranderingen ten goede is om ze rustig en stil te houden en een formidabele kracht voor het goede en het Licht op te bouwen. Dit uittreksel is erg opbeurend en omvat kennis die normaal niet bekend zou zijn of openbaar zou worden gemaakt.

UITTREKSEL VAN 


De WingMakers en het vijfde intervieuw, deel 8 / 5 april 2019 / door Ella SterDe WingMakers en het vijfde intervieuw, deel 8
5 april 2019 / door Ella Ster

In de menselijke historie kwamen leraren zoals Jezus en Boeddha, Avatars, naar deze planeet om mensen te wijzen op het oneindige wezen wat ze van binnen zijn. Maar Anu creëerde wereldreligies om deze Avatars heen, die onderdeel werden van het controlesysteem. Deze waren gebaseerd op het reddersmodel, waarbij een redder van buitenaf het individu in het licht van illuminatie en verlichting zou plaatsten.

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei

> Vervolg op deel 7 van het vijfde interview.

Sarah: “Maken we onszelf tot doelwit als dit wordt vrijgegeven? Ik bedoel, zal Anu besluiten ons uit te schakelen als dit bekend wordt?”

Dr. Neruda: “Geloof me, ik heb dat probleem onderzocht. Er is risico aan verbonden. Hoeveel, dat weet ik niet. De WingMakers leggen uit dat de makers van dit plan zich hebben neergelegd bij die interventie, maar dat hun gelijken hier op aarde dat vooruitzicht niet zo zien zitten. Het zal wel in orde komen, maar dat zal enige tijd duren.”

Sarah: “Wat gebeurt er, tussen nu en ‘The Grand Portal’ … wanneer de muur gesloopt wordt?”

Eerst jij... . 3 april 2019 / Mieke Vulink

Eerst jij...
3 april 2019 / Mieke Vulink

Een eerder ontvangen boodschap is ook voor mij nog dagelijks actueel. Want zij die het Licht dragen, zijn geneigd om altijd maar weer - vanuit oude patronen gebaseerd op voorwaardelijke liefde - te gaan 'zorgen voor'.

Dat is heel begrijpelijk, omdat we in veel levens met een Liefdesmissie zijn afgedaald naar de Aarde. Vanuit een diepe toewijding aan de allerhoogste waarheid hebben we altijd 'bij willen dragen aan het goede'. We hebben altijd het beste gegeven, om het leven voor onszelf en voor anderen zo leefbaar mogelijk te maken.

Hoe mooi en goed bedoeld ook: voordat je anderen uit oude matrixen kunt bevrijden, en om te voorkomen dat je jezelf opnieuw leeg geeft, dien je eerst jezelf te bevrijden uit de oude matrix. Dit klinkt voorwaardelijk, maar de liefdevolle boodschap hierachter zegt: Krijg bewustzijn op waar jij jezelf verlaat. Ga onderzoeken hoe jij jezelf en anderen ontkracht, door hun karmische lading gedeeltelijk mee te gaan dragen, onder het liefdevolle mom van 'hun leven te willen verlichten'.

Brussel wordt de eerste grote stad om 5G stop te zetten vanwege de gezondheidseffecten. / 2 april 2019 Door: Josh del Sol

Brussel wordt de eerste grote stad om 5G stop te zetten vanwege de gezondheidseffecten.
2 april 2019 Door: Josh del Sol


IN HET KORT

 

·        De feiten:

Een Belgische minister van de regering heeft aangekondigd dat Brussel zijn 5G-plannen stopzet vanwege gezondheidseffecten.

·        Nadenken over:

Moeten we ermee instemmen Proefkonijnen  te zijn van technologie die niet op veiligheid is getest ?.

Lees het hele artikel op Collective Evolution


Live Kryon Channeling: Glass House Mountains, Australië. 1 / 18 november 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 5 april 2019

Live Kryon Channeling:
Glass House Mountains, Australië. 1
18 november 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 5 april  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Australië, aan wat men de Zonnekust noemt, een plaats van schoonheid en een berg die Glass House wordt genoemd, daar zijn wij. Geen van deze namen is accuraat, niet echt, maar het zijn de namen van vandaag de dag. Generaties vanaf nu zullen deze namen misschien veranderen omdat zij aan andere namen denken. Er begint lichte regen te vallen, een zegening van Gaia, want dit is waarover wij willen spreken. Waar jullie zijn is het een feitelijk gemaakte omgeving die jullie in staat stelt om te zitten en te luisteren, op prachtig gras. Ik wil jullie mee terug nemen naar waarom deze omgeving is wat hij is. Hij is zoveel krachtiger dan jullie denken! Jullie kunnen dit ook nergens opzoeken, want wat hier feitelijk gebeurde is zoveel diepgaander dan alles wat jullie weten of je misschien voor kunnen stellen.

Ik wil jullie een stelling vooraf geven die elke moeder hier, elke moeder, zal begrijpen. Moeders, jullie slapen en hebben een baby in een wieg in een andere kamer en opeens worden jullie wakker en moeten even naar het kinderkamertje gaan, en dit doen jullie ook. Terwijl jullie binnenkomen zien jullie dat het kind op een ongemakkelijke manier is verstrengeld tussen de lakens. Jullie pakken het kind, nemen het op en leggen het bevrijd weer terug in de wieg, het kind slaapt en jullie gaan weer terug naar je eigen kamer. Vraag: Hoe wisten jullie dit? Hoe wisten jullie dit?? Elke aanwezige moeder heeft dit soort dingen meegemaakt - soms op dramatische manieren en soms zoals ik het heb beschreven. Jullie zullen zeggen dat er een verbinding is tussen het kind en de moeder en jullie zullen vragen wat deze verbinding is. “Het moet meer dan menselijk zijn en het zit in het DNA! Omdat het DNA van de moeder en het kind elkaar maandenlang hebben gedeeld.” Het kind werd geboren en de ziel daalde daarin en je kon het ongemak, de worsteling of de nood van het kind bemerken.

Meer lezen >>>


Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon: TRILLIUMS

 Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon:
TRILLIUMS
  
In dit bericht willen we een eenvoudige maar zeer effectieve methode met jullie delen om toegang te krijgen tot de quantum potentialen van jullie lichaam. Met deze techniek kunnen jullie gebruik maken van levens verbeterende subtiele energieën uit andere dimensies van bewustzijn.

TRILLIUMS

Trilliums zijn quantum veldeffecten die ontstaan wanneer twee subatomaire deeltjes samenkomen.

Naarmate atomen zich beginnen te vormen uit de binding van subatomaire deeltjes, worden deze quantum veldeffecten versterkt.

Terwijl atomen samenkomen om complexe moleculen te maken, worden de quantum veldeffecten veel ingewikkelder en geïntensiveerd.

Vanuit dit perspectief is jullie fysieke lichaam een ingewikkeld gechoreografeerde generator van in elkaar grijpende en interacterende quantum veldeffecten die spontaan ontstaan uit de cellen van jullie lichaam.

Deze cellulaire quantum veldeffecten hebben de neiging zich te ontwikkelen tot prachtig gecoördineerde kwantum attractoren die subtiel de energie van jullie lichaam in de cellen van jullie lichaam trekken. Dit proces speelt zich af of jullie je hiervan bewust zijn of niet. Het is een automatische en reflexieve actie van de cellulaire matrix waarnaar jullie verwijzen als jullie lichaam.

Op deze dag van je leven / 4 April 2019 / Neale Donald Walsch


4 April 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
 
... dat iemand deze dag liefde naar jou uitdraagt,
en zo vurig hoopt dat je het zult ontvangen.

Je hebt naar iemand gevraagd om van je te houden, op dit moment
en God heeft jouw gebed beantwoord.
Kijk. Luister.
Die liefhebbende persoon is juist in jouw wereld.
Open de deur voor hen om binnen te komen.

Ik beloof je, ik verzin dit niet.
Iemand houdt van je nu, op dit moment.
Kijk. Luister. Laat het binnen.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 4 April 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 4 April 2019


Je overgeven aan de stroom met jouw volledige geloof en vertrouwen is precies wat jou in een energetische ruimte plaatst dat de deur opent voor wonderen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 4 April 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 4 April 2019 / door Jennifer Farley,

Stilte


Het bereiken van de diepe, stille ruimtes van je geest
opent jou naar nieuwe mogelijkheden op elk niveau ...
 overgave aan de stilte.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 4 april 2019

Nu Op Brekend Nieuws: Lezerspost: "Iedereen MOET beseffen wat eraan staat te komen."

5G

Nu Op Brekend Nieuws
Lezerspost: "Iedereen MOET beseffen wat eraan staat te komen."
Woensdag 3 april 2019, 12:58 uur

Wij ontvingen een e-mail van een bezoeker die te interessant was om te laten liggen, over de schadelijke gevolgen van de geplande invoering van het 5G mobiele netwerk voor het menselijk lichaam, en de grove fraude die ermee gepaard is gegaan om dit erdoorheen te drukken, ondanks de afwezigheid van gedegen onderzoek. Bij deze delen we hem:
"Beste vrienden van de waarheid.

Een aantal dagen geleden stuitte ik op de docu "5G Apocalypse - The Extinction Level Event" van Sacha Stone.
Ik heb het 5 minuten op me in laten werken en ben, geïnspireerd door de woorden van de maker aan het einde, begonnen met het vertalen en maken van Nederlandse ondertitels. Ik zag net dat deze zijn geüpload. Ik hoop dat jullie hier ruchtbaarheid aan willen geven. Iedereen MOET beseffen wat eraan staat te komen, deze docu zet alles op doordringende wijze op een rij.
IEDEREEN zou dit moeten zien.

Alsjeblieft jullie hulp hierbij!

Dank je wel,

Erick."
ps: De NL ondertiteling kun je aanzetten door op het rader-symbool (YouTube-radertje) onderaan de video te klikken, dan "Ondertiteling" en dan de juiste taal te kiezen.


CARTOON hoedanigheden. Channeling door Brenda Hofman, / 2 April 2019


CARTOON hoedanigheden.
Channeling door Brenda Hofman, 2 April 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 29 maart 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Jullie beslissen wanneer jullie de Aarde willen verlaten. Toen de Aarde verstrikt was in angst, werden jullie cellen en emotioneel wezen te uitgeput om door te gaan voorbij aan de huidige levensverwachtingen. Degenen die honderden jaren in een aantal van jullie geregistreerde geschiedenissen leefden, waren bezoekers van andere dimensies die 3D-angst niet volledig ervoeren. Als jullie in de liefde gaan, zouden jullie kunnen besluiten om jullie aardse leven te verlengen.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,

Waarschijnlijk hebben jullie het gevoel dat iedereen boos is op iedereen, ondanks de weinige berichten in de media over liefdevolle acties. Maar zelfs die liefdevolle acties zijn besmet met gevoelens van niets zal veranderen. In werkelijkheid lijkt het leven op Aarde slechter dan het was voordat jullie aan deze laatste overgangsdruk begonnen.

Misschien een manier voor jullie om de huidige overgangsfase te begrijpen, is dat jullie je voorstellen hoe beangstigend het was om geboren te worden in dit of welk ander wereldleven dan ook. Vóór de geboorte bevonden jullie je in een warme, gezellige omgeving waar jullie met een gevoel van gemak konden zweven. Het geboorteproces verplaatste dat naar pijn, knijpen en kou. Vanuit verschillende dimensies en vroegere plaatsen van liefde en warmte gingen jullie over naar de aarde, een plek die koud en onverzoenlijk aanvoelde zonder het vermogen om voor julliezelf te zorgen of taalvaardigheid.

Bakens van Licht januari 2019 Een tijd van Liefde de balansregelaar Januari 2019 / Steve Rother

Bakens van Licht januari 2019
Een tijd van Liefde de balansregelaar
Januari 2019 / Steve Rother


Gegroet dierbaren,

Begin van het spel

Wij zij vandaag als een collectief bij jullie. We hebben gezien hoe je door meerdere niveaus van je bestaan bent gegaan sinds het begin van het spel. Planeet Aarde en de familie van E kwamen samen en zeiden: “laten we een spel met zonder regels maken. We zullen zien hoe het zich ontwikkelt als mensen hun ogen kunnen openen en daadwerkelijk herinneren wie ze zijn. ” En ja, het begon en werd vervolgens voortgezet. Duizenden jaren door verschillende niveaus en kruispunten van tijd en ruimte. We zijn zo ontzettend trots op jullie! Zoals jullie meerdere keren hebben gezegd, kijken we naar deze energieën van ‘scheiding’, die jullie planeet hebben doordrongen. Veel van de ‘afscheiding’ heeft te maken met de ‘voortplanting’ van angst, en de manier waarop het vaak gemakkelijk verspreidt wordt van het ene ding naar het volgende.

Angst bestaat alleen in de toekomst

Angst en liefde zijn complete tegenstellingen. Hoewel je denkt van haat het tegenovergestelde van liefde is dat het niet, het tegenovergestelde van liefde is eigenlijk angst. Je alleen bang zijn voor dingen die in de toekomst liggen en die je niet denkt te kennen. En de eenvoudigste manier om over angst te denken is door het te zien als het ontbreken van informatie. We willen graag beginnen met het invullen van een deel van die informatie voor jullie, dat is de reden waarom we zijn open en direct zijn over alles wat we zien komen. Dierbaren, jullie zien niet altijd hoe ongelooflijk trots wij zijn op jullie en het verbazingwekkende werk dat jullie als mensen hebben gedaan. Hier zijn om deze ervaring te hebben, op deze verbazingwekkende manier is het bereiken van veel meer dan welk plan dan ook dat je zou kunnen hebben gemaakt. Je zult het zien wanneer jeThuis komt, dan zullen wij het aan je laten zien. Je ziet het effect en hoe het rimpelingen uitvloeien. Op aarde zie je dit over het algemeen als de tegenstellingen van liefde en angst, maar in werkelijkheid, zendt elke persoon een volledige spectrumgolf uit. Ja, daarom moedigen wij alle mensen aan om op, om het even welke manier, naar eenheid te werken. Waarom? Omdat het uiten van eenheid de geest afstemt om de volledige spectrumgolf te ervaren.