Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 maart 2019

Lisa Renee, Energetic Synthesis (ES) – Starseed

Lisa Renee,
Energetic Synthesis (ES) – Starseed


Tijdens deze eind evolutiecyclus die de huidige ascentietijdlijn in leidt hebben veel verschillende variaties van ziel-spirit bewustzijn, komend van een grote hoeveelheid planeten, galaxies en universa, zich gevoegd bij de reïncarnatiecyclus op 3D planeet Aarde. Sommigen zijn biologisch organische toekomstige mensen terwijl anderen dat niet zijn; echter, zij allen zijn gekomen om de verschuivende bewustzijnsvelden op de 3D planeet Aarde aan het eind van deze cyclus te ervaren.

Deze speciale groepen van ziel-spirit wezens die in een 3D menselijk lichaam zijn geïncarneerd worden Starseeds genoemd. Ook al houden Starseeds meer genetische herinnering van deze toekomstige stations van identiteit, is alles Een en gerespecteerd in zijn verbinding met de Oneindige Bron Schepper.

Starseeds hebben specifieke rollen en een humanitaire spirituele missie gebaseerd op de Law of One, om te helpen de planetaire ziel te bevrijden van spirituele en energetische onderdrukking, opgelegd door de NAA (Negatieve Alien Agenda) middels de Valse Vader God Religies. Dit is om de destructieve tijdlijnen op te heffen en te veranderen middels genetische rehabilitatie en het verwijderen van negatieve buitenaardse hersenspoelprogramma’s. Deze softwareprogramma “religies” zijn geplaatst door de patriarchale dominante negatieve buitenaardsen om zo te worden aanbeden als Goden en daardoor gemakkelijke de slavernij van de planetaire bevolking te kunnen opleggen.
Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon: RUIMTELIJKE KENNIS

Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon:
RUIMTELIJKE KENNIS

Jullie wereld bevindt zich temidden van een immense metamorfose.

Het is als een gigantische slang die zijn oude huid afwerpt. Nieuwe realiteiten komen naar voren als oude realiteiten worden weggevaagd. Als een belichaamd wezen temidden van deze radicale transformatie kunnen de uitdagingen waarvoor jullie staan soms overweldigend lijken.

Wij hebben in voorgaande mededelingen naar dit proces verwezen en voor een grotere context voor dit bericht verwijzen wij jullie naar vier eerdere berichten die we hebben gegeven:
Restoration, February 18, 2017.

Vanuit ons perspectief ontvouwt -Zesde Massale Het Doen Uitsterven Van-, waarnaar wij in eerdere berichten hebben verwezen, zich in een versneld tempo. Afwijkingen van het weer nemen toe, die zullen voortduren, wat resulteert in uitdagingen voor de landbouw en de wereldvoedselvoorziening. En de botsingen tussen culturele waarden, internationale betrekkingen, sociale en economische instellingen zullen de wereld blijven destabiliseren. Deze destabilisatie is het gevolg van een toename van Chaotische Knooppunten, die we ook uitvoerig hebben besproken in eerdere berichten.


Poort naar andere Wereld / Gepubliceerd 27 maart 2019 | Door Ans Hoornweg


Poort naar andere Wereld
Gepubliceerd 27 maart 2019 | Door Ans Hoornweg


Drie ongetrouwde zussen woonden gezamenlijk in hun ouderlijk huis. Op een dag ontdekten zij een groot geheim dat verstrekkende gevolgen had voor hun verdere leven.

Tijdens het opruimen van hun oude schuur zagen ze helemaal achterin die schuur een streep licht? Nieuwsgierig waar dat licht vandaan zou komen liepen ze er samen naartoe.

Op het moment dat de zussen vlakbij dat licht waren werden ze er alledrie tegelijk door ‘opgenomen’, en stonden ze, tot hun eigen schrik en verbazing, opeens in een totaal andere wereld?!

‘Een Stem’ vertelde de zussen dat de locatie waar hun schuur stond een hele sterke Krachtplek was, omdat precies dáár meerdere Leylijnen elkaar kruisten, waardoor het een Poort naar een andere Wereld leek te zijn.

D.m.v. die Dimensiepoort waren zij a.h.w. ‘getransporteerd’ naar een andere Wereld.

Kind in de spiegel / Gepubliceerd 22 maart 2019 | Door Ans Hoornweg


Kind in de spiegel
Gepubliceerd 22 maart 2019 | Door Ans Hoornweg

Een jonge moeder stond met haar eenjarige dochtertje op de arm voor de spiegel. Haar kleine meid had nieuwe kleertjes aan, en samen stonden ze te kijken hoe mooi die haar stonden.

Deze moeder had twee jaar eerder haar eerste kindje – een zoontje van nog geen vier jaar oud – verloren door een ernstige ziekte, en haar verdriet daarover was nog steeds voelbaar.

Toen ze zo voor de spiegel stonden begon haar dochtertje opeens vrolijk te lachen terwijl ze met haar kleine vingertje naar ‘iets’ rechts in de spiegel wees. De moeder keek ook in die richting en zag, tot haar verbijstering, haar overleden zoontje in de spiegel staan?!

Het knulletje lachte blij en vrolijk naar z’n moeder, maar die was zó geschrokken dat ze snel de kamer uitliep. De jonge vrouw was bang dat ze gek begon te worden, want hoe kon het dat ze haar zoontje – die al 2 jaar dood is – zojuist had zien staan?!

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 29 Maart 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 29 Maart 2019


De handeling van het vinden van dingen om dankbaar voor te zijn, zelfs wanneer de tijden moeilijk zijn, is wat veel vibrationele verbetering creëert en verankert, wat plaats maakt voor een energetische sprong naar een hogere vibrationele laag. Het is als een springplank voor jouw vibratiestaat die de deur opent voor steeds hogere energetische tegenhangers om tevoorschijn te komen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 29 Maart 2019 / Neale Donald Walsch


29 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat voortgang niet in Kilometers wordt gemeten,
het wordt gemeten in centimeters.

Vraag je niet af waarom dingen zo lang duren.
Eigenlijk loopt alles precies zoals het moet,
door geen minuut meer te gebruiken dan perfectie vereist.

Wees gerust en heb vrede.
Het leven gebruikt zijn magie
zelfs als je je eerstvolgende adem haalt.

Daar. Zie je?
Je zou de perfectie bijna kunnen voelen, jij niet?

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / Vrijdag 29 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 29 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Wat Volgt?


Gefeliciteerd! 
Je bent weer door een ander uitdagend moment gegaan
 in de voortdurende grote verandering! 
Misschien voel je je een beetje gehavend en geslagen, 
heel moe met een vleugje emotionele uitputting.
Dat, mijn liefste, is wat er gebeurt als je uitzonderlijk goed werk doet! 
Neem vandaag de tijd en denk na over wat je hebt geleerd/ontvangen,
verspreid de informatie die je hebt ontvangen
en ontdek hoe je die het beste kunt gebruiken;
 Het Universum zal bij je zijn, en komt met een 'spelplan' over hoe je verder kunt gaan
 naar het volgende niveau met veiligheid en comfort. 
Ik ben meer dan een beetje opgewonden over wat er komt ... en jij ?!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 29 maart 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 29 maart 2019


Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
29 maart 2019

De mensen zijn nu al geruime tijd aan het ontwaken voor hun vermogen om een betere volksvertegenwoordiging te eisen, aangezien ze door hun leiders niet echt bovenaan de prioriteitenlijst zijn gezet. Het lijkt erop dat sommigen meer geïnteresseerd zijn in hun eigen belang, en het wordt tijd dat meer aandacht wordt geschonken aan de behoeften van de mensen. Overheden zijn te omvangrijk gebleken om persoonlijke aandacht te kunnen schenken aan de problemen die zich hebben voorgedaan. Er is een begrijpelijke behoefte aan kleinere groepen die voldoende macht krijgen om de mensen op een meer persoonlijke basis van dienst te zijn. Lokale Raden zijn een voor de hand liggende keuze als ze de benodigde macht en financiële steun krijgen. In sommige landen worden de mensen vrijwel genegeerd en zijn ze daarom openlijk in opstand gekomen tegen degenen die aan de macht zijn. De roep om verandering is heel krachtig en deze veranderingen dienen te komen als jullie met de tijd willen meegaan. Noodzakelijke veranderingen kunnen niet worden tegengehouden, omdat de dynamiek te krachtig is, maar soms is het een moeilijke strijd om in gang te houden als het duister nog steeds de vooruitgang tegenwerkt.

Het grotere plan voor jullie evolutie bestaat al eonenlang en komt voort uit de ervaringen van veel verschillende groepen. Je zou zeker kunnen zeggen dat jullie plan bijzonder degelijk is beproefd en getest, waarbij jullie het voordeel hebben van de eerder opgedane kennis. Jullie manier van leven mag dan uiteenlopen, maar de basiservaring is geschikt voor alle soorten zielen. Het hoofddoel is om het bestaan van zielsgroepen te realiseren en te weten dat jullie allemaal uit dezelfde Bron afkomstig zijn - De Allerhoogste Schepper. Je kunt uiteenlopende lichamen "dragen" en je manier van leven kan minder gebruikelijk zijn, maar feit blijft dat jullie allemaal zielen zijn die afkomstig zijn van dezelfde Bron. Jullie hebben allemaal dezelfde doelen en dat is om je ervaringen naar de Godheid terug te brengen.

Liefde zijn en geliefd worden Een boodschap van Neale Donald Walsch /16 maart 2019 / Geplaatst 29 maart 2019


Liefde zijn en geliefd worden
Een boodschap van Neale Donald Walsch
16 maart 2019 / Geplaatst 29 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Liefde zijn en geliefd worden

Hallo allemaal…

Wij onderzoeken hier de vijf natuurlijke emoties: Verdriet, Boosheid, Jaloezie, Angst en Liefde. Deze emoties zijn gereedschappen die God ons heeft gegeven om een beter leven op te bouwen.

In de laatste vier weken hebben wij gekeken naar Verdriet, Boosheid, Jaloezie en Angst. Vandaag een uitleg over Liefde.

Liefde is een natuurlijke emotie. Als die normaal en natuurlijk wordt toegestaan en ontvangen door een kind, zonder beperking of condities, zonder remming of verlegenheid, heeft dit verder niets anders nodig. De vreugde van uitgedrukte en ontvangen liefde zijn van zichzelf voldoende. Toch wordt liefde die geconditioneerd, beperkt, scheefgetrokken is door wetten en regels, rituelen en beperkingen, gecontroleerd en gemanipuleerd en tegengehouden wordt, onnatuurlijk.

Kinderen die men heeft laten voelen dat hun natuurlijke liefde niet goed is, dat het verkeerd is om die uit te drukken en dat zij die daarom zelfs niet zouden moeten ervaren, zullen het als volwassenen moeilijk hebben om hier op passende wijze mee om te gaan.

Liefde die constant wordt onderdrukt wordt bezitterigheid, een zeer onnatuurlijke emotie. Mensen hebben hierom gedood. Er zijn oorlogen om begonnen en landen zijn hierdoor omgevallen.


De erfenis van Atlantis (1/2) / 28 maart 2019 / Pamela Kribbe

De erfenis van Atlantis (1/2)
28 maart 2019 / Pamela Kribbe

Lieve mensen,

Ik ben Jeshua, ik sta voor jullie en stuur jullie mijn energie in liefde. 

Ik wil jullie tot steun zijn in deze moeilijke tijden.

Er is een overgangstijd op aarde waardoor al het oude weer naar de oppervlakte komt. Oude energieën uit lang vervlogen tijden, waarin ook jullie manifest waren, en levens leidden, waarin jullie zovele ervaringen opdeden.

Al die oude lagen komen nu naar de oppervlakte.

Daarover wil ik vandaag uitgebreid spreken, om jullie tot een dieper begrip te brengen van wie je bent in het hier en nu. Jullie zijn oud, zeer oud, en dragen veel ervaring in je mee. Lange reizen door ruimte en tijd hebben jullie gemaakt en niet alleen op aarde.

Ik wil jullie meenemen naar het begin. Er was nooit een begin, maar voor dit verhaal spreek ik van een begin in de tijd, omdat er wel een startpunt was van de grote cyclus van levens waarin jullie nu nog verkeren.
  

31 maart - 21 mei: Tijd om te landen op je eigen plek / Geschreven door Elvira van Rijn / donderdag 28 maart 2019

31 maart - 21 mei: Tijd om te landen op je eigen plek
Geschreven door Elvira van Rijn / donderdag 28 maart 2019

Het eerste kwartaal van 2019 is bijna afgelopen. Nog steeds word je door de jaarenergie - Gele Ster toon 3 - in beweging gebracht om je eigen plek in te nemen zodat je dienstbaar kunt zijn en stralen met al je talenten en kwaliteiten. Een intense periode van vier paden in het hart van de Tzolkin van 7 februari tot 30 maart is bijna ten einde. Nu breekt er een nieuwe periode aan waarin alles voor handen is om te landen op je eigen plek.

Het intense midden heeft zijn werk gedaan
De afgelopen vier paden gingen we dwars door de middenkolom, terug naar de bron en vandaar uit weer de toekomst tegemoet. Ondersteund door twintig poortdagen aan weerszijden van de middenkolom ontving je energie om te vernieuwen zodat je (nog meer) je eigen plek kunt gaan innemen. Zelfs als het lijkt op het omgekeerde - alsof je van je plek af bent geduwd - kun je erop vertrouwen dat dat zo is. Er is zoveel gebeurd dat het haast niet te bevatten is en dat hoeft ook nog niet. Alles wat zich heeft afgespeeld in jezelf en om je heen was bedoeld om:

·        oude patronen en diepere lagen aan te raken
·        (weer) te weten wie je bent
·        opnieuw af te stemmen op jezelf en je grenzen
·        de toekomst te omarmen.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 28 Maart 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 28 Maart 2019


Jullie zijn altijd uitbreidende wezens die zich in transformerende tijden bevinden. De sleutel om met deze energieën te werken is door open te zijn. Overgave. Stroom. Druk jouw geloof en vertrouwen uit, in jouw gidsen, in Het Universum en in jouzelf. Wees bereid om de eindeloze mogelijkheden en potentiëlen die in het grote verleden bestaan te manifesteren, want dat is waar jouw grootste ervaringen ontdekt zullen worden.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 28 Maart 2019 / Neale Donald Walsch


28 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat ziekte geen teken is van geestelijke zwakheid,
 maar van geestelijke kracht.

Wanneer we ziek worden, zijn er sommige die zullen zeggen:
 "Waarom heb je dat voor jezelf gecreëerd?"
Misschien overtuigen ze je om het te zien
als een teken van geestelijke zwakte of falen.
Dat is het niet.
Het is een teken van geestelijke kracht.

Alle uitdagingen zijn een teken van geestelijke kracht,
en van de bereidheid van de ziel om verder te gaan;
om nog verder te evolueren.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 28 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 28 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Met Een Briesje


Sommigen zullen je vertellen dat je geen negatieve gevoelens hoort te hebben
 en geen negatieve gevoelens hebt.
Als je ze hebt, worden ze opgevuld en bedekt met een glimlach.
Dit, mijn liefste, is het tegenovergestelde van de waarheid.
Mensen van alle geloofsovertuigingen en geloofssystemen
hebben soms negatieve gevoelens!
Het Universum weet dat dit iets is waarvan jij je al bewust bent,
 maar herinneringen zijn leuk.
(Lach)

Jouw authentieke zelf zijn, met inbegrip van die negatieven,
zijn een deel van jouw groei en leerproces.
Hoe meer kennis je krijgt, hoe minder die niet-zo-goede momenten er toe doen.
Ze kunnen komen en gaan meteen briesje ...
alles wat je hoeft te doen is om het te laten gebeuren.
Als je het gevoel hebt dat je vastzit,
vraag dan om een extra paar ogen om je te helpen.
Het kan geen kwaad om hulp te vragen!
Het Universum en degenen die zich echt bekommeren,
zullen er altijd voor je zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning

Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien

donderdag 28 maart 2019

Live Kryon Channeling 196: Instructies voor helers. Santa Fe, New Mexico / Deel 2 / 24 februari 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 28 maart 2019

Live Kryon Channeling 196:
Instructies voor helers.
Santa Fe, New Mexico
Deel 2
 24 februari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst:  28 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het gebrek aan begrip van vandaag is ervoor verantwoordelijk dat het wordt geaccepteerd en verwelkomd. Jullie kunnen helen en dat is zeer wenselijk. Mensen willen jullie magie! Er is geen angst. Maar wat als het WETEN is gestopt? Bij sommige helers was de kennis op de een of andere manier gewoon verdwenen. Er is geen samenwerking meer met het Universum. Velen noemden dit: “verbinding met de universele kernwaarheid” die ervoor zorgde dat jullie WETEN werkte en dat jullie mogelijkheid om te helen er altijd was. Toen stopte dit!

Voor sommige helers was dit beangstigend en deprimerend omdat dit alles was wat zij deden. Wat nu? Voor enkelen van jullie die nog jong waren leek dit een tijd om zich terug te trekken. Maar dit gebeurde met teveel mensen tegelijk in de laatste paar jaren. Het leek erop dat er licht naar de planeet kwam en dat jullie gaven verdwenen. Als dit bij jullie is gebeurd ben ik hier om jullie iets te vertellen en direct tegen jullie te spreken. Ik heb het dus tegen degenen waarbij dit is gebeurd en die nu naar mijn stem luisteren of dit nu lezen.

Ik zal jullie een eenvoudig basisverhaal vertellen: Lieve mensen, het Weten veranderde van frequenties! Zoals de metafoor van het radiostation waar jullie naar luisteren, veranderden de communicaties van frequenties. Jullie zijn afgestemd op het verkeerde station of op helemaal geen station afgestemd. Velen van jullie voelden dat jullie iets verkeerds hadden gedaan of dat de heling van de planeet ging verdwijnen. Luister, want de waarheid is zeer onthullend!

Meer lezen >>>