Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 maart 2019

Jezus: Het leven is bedoeld om aangenaam te zijn voor allen en dat kan ook. /18 Maart 2019 / door John Smallman


Jezus:
Het leven is bedoeld om aangenaam te zijn voor allen en dat kan ook.
18 Maart 2019 / door John Smallman

Terwijl het ontwakingsproces van de mensheid snel en uiterst effectief vordert, levert dit over de hele wereld verbazingwekkende veranderingen op in de manier waarop de zakenwereld, industrie, politiek, religie en de maatschappij in het algemeen overal omgaat met de kwesties die zich voordoen en hen confronteert met de problemen die moeten worden aangepakt. Veel verborgen schandalen en corrupte praktijken, die al vele decennia gaande zijn, worden onthuld en gepubliceerd en die verder de intense noodzaak voor belangrijke veranderingen op ieder gebied van de menselijke aktiviteiten benadrukken, zodat eerlijkheid, integriteit en liefde de plaats innemen van de verfoeilijke en zelfdienende agenda´s, die al zo lang de normale gang van zaken zijn geweest.

Dit is een tijd van grote veranderingen, veranderingen die snel en bekwaam in werking moeten worden gesteld, zodat de miljarden, die in extreme armoede leven, voorzien kunnen worden van de middelen om boven deze ontoelaatbare toestand uit te stijgen en in vrede, gemak en harmonie leven, zoals dat, zonder uitzondering, het recht is van ieder menselijke wezen. De middelen zijn beschikbaar. Ze zijn enkel achtergehouden door degenen die denken dat het hun recht is om de levens van anderen te overheersen en te sturen om er voor zichzelf een levensstandaard van gewetenloze luxe op na te houden. Deze waanzinnige, egoïstische en eigengereide instelling van gedragingen en gewoontes, die door een zeer kleine minderheid omarmd worden, is aan het veranderen en moet veranderen. De mensen zijn niet langer meer bereid om zich te onderwerpen aan de onwaardigheid, de respectloosheid en de infame armoede die hen door een elite wordt opgelegd en die wordt ondersteund door reglementaire systemen en handhavingsinstanties die enkel en alleen voor dit doel in het leven zijn geroepen.

Blindstaren op de liefde / 18 maart2019 / Diana Douma

Blindstaren op de liefde
18 maart2019 / love-d

In een tijdperk van relatiebreuken, datingsites en zoektocht naar liefde, zijn een heleboel mensen een beetje de weg kwijt geraakt. Ergens geloven mensen hun liefde van externe factoren te vinden en/of moeten zoeken. Maar niets is natuurlijk minder waar. Hoe creëren wij eigenlijk onze realiteit? Ik weet niet of iemand de film ‘The Truman Show’ heeft gezien, maar zo moet je even onze realiteit bekijken. Alles is een creatie van onze gedachten… ALLES!! 
Een heleboel mensen begrijpen het niet, omdat het niet tastbaar is en ergens een heleboel mensen vastzitten in een illusie. Als wij als collectief allemaal naar het nieuws kijken, en de angsten en drama projecteren, dan zal zich dit ook in de buitenwereld uiten. Hoe? Door nog meer van hetzelfde te creëren, zoals oorlogen, conflicten in politiek etc. Dit is wat de hogere machten ook willen, dat mensen hun focus daarop houden, zodat de matrix op deze manier stand houd. Het systematisch volgooien van het menselijke brein door reclames op tv en de verdeeldheid (dualiteit) te laten zien, zorgt ervoor dat mensen ook denken dat wij in dualiteit leven en we altijd in tekorten leven. Dat we altijd weer iets nieuws moeten verlangen, door al die reclames te laten zien. Want als mensen in een staat van verlangen zijn, dan willen ze altijd meer en denken ze altijd dat ze nooit genoeg hebben. Dit is helaas de consumptiemaatschappij, waar WIJ ALLEMAAL aan deelnemen. We kunnen het wel met z’n allen reduceren. Hoe doen we dat dan? Door meer stil te staan bij wat we wel hebben en echt te kijken naar wat echt belangrijk is. De tv wat vaker uit te zetten en meer de natuur in te gaan door “ECHTE” connectie te maken met alles wat er is. En dat betekent dus ook de connectie met jezelf terug vinden. 

Tijdelijk op Aarde / Gepubliceerd 17 maart 2019 | Door Ans Hoornweg

Tijdelijk op Aarde
Gepubliceerd 17 maart 2019 | Door Ans Hoornweg

Tijdens een visioen zag ik een Hemelreiziger die enigszins weemoedig omkeek naar zijn sigaarvormige ruimteschip.

Die zou namelijk zonder hem vertrekken, want deze ruimtereiziger had er voor gekozen om tijdelijk als mens op de Aarde gestationeerd te blijven.

In een heel ver verleden had deze ruimtereiziger de Aarde nog in haar volle glorie gezien, maar wat hij nu zag maakte hem erg verdrietig, want de eens zo paradijselijke Aarde was verworden tot een ernstig zieke planeet waarop zich vele conflicten en oorlogen afspeelden.

Heel begrijpelijk’, dacht hij, ‘want er leven nu veel mensen op de Aarde die geïncarneerd zijn vanaf de ‘oorlogsplaneten’ Mars en Saturnus.

De conflict-energie van die planeten zit nog steeds in ‘het weten’ van die geïncarneerde mensen, en zij worden nu, op de een of andere manier, getriggerd om hun conflictgedrag weer voort te zetten op de Aarde.’


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 22 Maart 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 22 Maart 2019


We hebben het vaak over het belang van meditatie om jullie in balans te houden en jullie te helpen met het bewegen met de energieën met de grootste hoeveelheid gratie en gemak als mogelijk. We willen het hebben over enkele van de meest voorkomende redenen waarom mensen meditatie vermijden en hoe zich ertoe te richten.

De eerste reden waarom mensen niet mediteren is omdat ze denken dat ze niet genoeg tijd hebben. Dierbaren, zelfs tien minuten is meer dan genoeg om een groot voordeel aan jullie dagelijkse leven toe te voegen. Jullie meditatieproces hoeft niet aantrekkelijk of langdurig te zijn. Simpelweg gaan zitten en jezelf kalmeren met de intentie om te verbinden is echt alles wat nodig is. Op deze dag van je leven / 22 Maart 2019 / Neale Donald Walsch

22 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jouw gedachten jouw werkelijkheid creëren.
Jouw geest is krachtiger dan je weet.

Maak je je nu zorgen over iets?
Voel jij je nog steeds onzeker over iets?
God nodigt je uit om jouw denken te veranderen.  
Wonderen komen zelden voor inde levens van degenen die ze niet mogelijk achten.

Er zou op dit moment een wonder kunnen zijn dat op je wacht.
Maak er alsjeblieft ruimte voor in jouw denken. Bedankt.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 22 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 22 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Een Pad Vrijmaken....


Het is al eerder gezegd en verdraagt het te herhalen;
het is absoluut noodzakelijk dat jullie de verantwoordelijkheid
 nemen voor jullie eigen gedachten en acties.
Anderen de mogelijkheid geven om de 'schuld' voor jou op zich te nemen,
kan jouw groei en, zeker, jouw leerproces belemmeren.
Als je elk deel van jezelf volledig erkent,
zeg je tegen Het Universum: "Ja, ik ben een mens en zal fouten maken,
maar ik ben altijd bereid om mij voorwaarts te bewegen naar een betere ik ".
 Transparantie maakt je pad duidelijk en maakt deze beweging gemakkelijker
dan je ooit had verwacht.
Het leren en uiten van de waarheid, tegenover jezelf en anderen,
 is een monumentale stap naar vrede.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 22 maart 2019

Maak een Vriend van je Angst Een boodschap van Neale Donald Walsch / 8 maart 2019 / Geplaatst 22 maart 2019


Maak een Vriend van je Angst
Een boodschap van Neale Donald Walsch
8 maart 2019 / Geplaatst 22 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden... 

Wij onderzoeken hier de vijf natuurlijke emoties: Verdriet, Boosheid, Jaloezie, Angst en Liefde. Deze emoties zijn gereedschappen die ons door God zijn gegeven om een beter leven te kunnen bouwen. De laatste drie weken hebben wij gekeken naar Verdriet, Boosheid en Jaloezie. Vandaag een onderzoek naar Angst.

Angst is een natuurlijke emotie die bij ons is ingebouwd op cellulair niveau. Alle baby’s worden met alleen maar met twee angsten geboren: de angst om te vallen en de angst voor harde geluiden. Deze twee angsten zijn ons ter bescherming gegeven. Het zijn gereedschappen, of apparaatjes, die zijn ontworpen voor onze veiligheid. Het doel van angst is om een beetje voorzichtigheid in te bouwen. Voorzichtigheid is een gereedschap dat helpt om het lichaam in leven te houden.

De meeste angsten zijn het kind door zijn/haar omgeving en door de ouders geleerd. De taak van de opgroeiende mens is te leren hoe angst naar voorzichtigheid getransformeerd kan worden. Kinderen aan wie wordt geleerd dat angst niet goed is en dat zij die feitelijk niet eens zouden moeten ervaren, zullen het moeilijk hebben om deze vertaling te maken.

Jezus (Raypur) Broederschap: Een Ongelofelijke Dynamiek 17 maart 2019 / via Paul Tuttle

Jezus (Raypur):
Broederschap:  Een Ongelofelijke Dynamiek
17 maart 2019 / via Paul Tuttle

BROEDERSCHAP IS EEN ongelofelijke dynamiek - de aanwezigheid van zorgzaamheid en mededogen, de getuigenis van de waarheid over elkaar, de bevestiging van de waarde van de ander, zelfs in de vorm van het vragen om fatsoenlijk gedrag wanneer dat niet wordt uitgedrukt. Zelfs zorgen voor de ander als de nood hoog is en de omstandigheden daarom vragen, of dat nu "geoorloofd" is of niet. Met andere woorden, de bereidheid om een tandje bij te zetten ook al komt het ongelegen omwille van de verlossing van de ander . . . dit vormt een onvoorstelbare dynamiek!

Broederschap is niet een helaas onvermijdelijke omstandigheid die iedereen moet tolereren en waar iedereen zich tegen moet verdedigen, want het is de Vader Die het tot Broederschap maakt, van Wie de goddelijke aard en het karakter van elke Zoon en Dochter afkomstig zijn, die uiteindelijk door elk kind van de Vader opnieuw moeten worden ontdekt, bevestigd, geaccepteerd en waar zij zich . . . met elkaar . . . naar moeten gedragen!

Dit maakt Broederschap dynamisch, transformerend en genezend.

Het is eenvoudig. De goddelijke aard, motivatie en het handelen in ware Broederschap zijn de motor van genezing, omdat het een uit het ander voortkomt en natuurlijkerwijs leidt tot edelmoedige betrokkenheid bij elkaar. Met onschuld, harmonie en heilige Betekenis in het hart van Zijn natuur, inspireert de herontdekking van de goddelijk geërfde Broederschap nieuwe motivatie en nieuw gedrag — die het verweesde, geïsoleerde, onafhankelijke gevoel van Broederschap vervangt met een ongelofelijke nieuwe ervaring van intimiteit en actieve betrokkenheid — en nogmaals, dit vormt een ongelofelijke dynamiek! Ik noem het de motor van de Verzoening.

De Kristallen, de Aarde en alle levensvormen zijn Eén Bewustzijn / van Dianne Robbins

De Kristallen, de Aarde en alle levensvormen zijn Eén Bewustzijn
van Dianne Robbins

De Kristallen, de Aarde en alle levensvormen zijn Eén Bewustzijn.

Wanneer je dit concept van Eenheid kunt begrijpen en integreren, zal je leven een nieuwe stroom krijgen en zal synchroniciteit een veel voorkomend verschijnsel zijn, omdat je op een hogere golflengte zult werken die je overal met al het leven verbindt; waardoor je toegang hebt tot alle wegen die je zullen leiden naar de vervulling van jouw dromen op aarde.

De Walvisachtigen communiceren met elkaar, ongeacht waar zij zich in de aardse oceanen bevinden, door een verblijf in de frequentie stroom van “Al Dat Is”. Het is de manier waarop de bomen, dieren en de hele natuur communiceert. De eerste stap is om je bewust te zijn van deze verbinding van al het leven, en dan zul je merken dat het in je stroomt, zonder enig "werk" van jouw kant. Dit is de sleutel tot het universum en het is binnenin jou.

Kristallen in water doen

In onze Holle Aarde is ons watersysteem ongerept zuiver en is levend, gekristalliseerd water, met zijn bewustzijn volledig intact - niet zoals jullie dode water op het oppervlak, dat verstoken is van leven gevende energie.

Antropocentrisme is een beperkende innerlijke houding / 21 maart2019 / Michiel Koperdraat


Antropocentrisme is een beperkende innerlijke houding
21 maart2019 / Michiel Koperdraat

Veel teksten ter bevordering van spirituele groei zijn antropocentrisch van opzet. Dat wil zeggen dat de werkelijkheid vanuit een beperkt mens-denken wordt bepaald. Stoppen met antropocentrisch denken is een lastige en feitelijk eigenlijk ook onmogelijke opgave. Maar als we onze antropocentrische houding niet op een of andere manier beteugelen, zal er een fikse beperkende innerlijke mind-set blijven bestaan die ons in de weg zit wat betreft innerlijk vrij worden.

Alles wat  her en der over Bewustzijn en over advaita en dergelijke wordt geschreven, komt voort uit de menselijke geest. In feite is alles wat we beleven en ervaren een verschijning in de subtiele/geestelijke wereld (dus niet in de fysieke/materiële wereld, noch in de causale/oorzakelijke wereld). Alles verschijnt als ervaring in onze geest. De totale Subtiele Wereld – waar onze menselijke geest een klein deeltje van uitmaakt – wordt wel de Heilige Geest genoemd. De subtiele wereld van de Geest staat in de ranking van fijn naar grof tussen de causale wereld en de fysieke wereld in, al zijn de grenzen tussen deze verschillende werelden van fijnheid niet hard te trekken: ze lopen in elkaar over, zo wordt ook steeds vaker in de wetenschap onderkend.

Het is overduidelijk dat alle non-materiële zaken en ervaringen van de mens zich afspelen in de subtiele wereld. Wij functioneren en reageren met onze menselijke psyche, onderdeel van onze menselijke geest, enerzijds vanuit causale gegevenheden: vanuit onze natuur, onze essentie, onze bepaaldheid. Anderzijds reageren we op manifeste invloeden van buitenaf zoals fysieke en subtiele omstandigheden.

Kortom: de hele range, van simpele menselijke gevoelens van (on)genoegen tot aan het volledige intelligente begrip van het advaita-paradigma, is iets van onze menselijke geest, en is hierdoor beperkt tot de menselijke maat. Tevens staat al het geestelijk functioneren onder de kleurende invloed van de menselijke psyche die niet kan worden uitgeschakeld bij onze perceptie van alles. Met psyche bedoel ik alle geestelijke eigenschappen die een mens kan hebben, zowel gezond als pathologisch. Onze psyche beïnvloed hoe en wat we waarnemen en maakt in zekere zin onze waarneming onzuiver.Lisa Renee, Energetic Synthesis (ES) – 12D Beschermingsschild Meditatie


Lisa Renee,
Energetic Synthesis (ES) – 12D Beschermingsschild Meditatie

De in dit blog beschreven meditatie helpt je om een beschermend schild om je heen te plaatsen. Hieronder vind je de beschrijving en daaronder de link naar de youtube; ik raad je aan om eerst de tekst te lezen en daarna de video te bekijken – deze laatste maakt heel goed visueel wat de bedoeling is. – Veronica

De eerste stap is het uitspreken van een dagelijkse verklaring van de intentie om het autoriteitsprobleem tussen ego en God op te lossen.

“Mijn verklaring van intentie is om mijn Bron te dienen. Ik leg mij vast om mijn hoogste kracht volledig, compleet en geheel te dienen. Ik ben God, ik ben Soeverein, ik ben Vrij.”

De tweede stap is een oefening van het 12D Schild om te leren leiding te geven over jouw persoonlijke ruimte.

Het 12e dimensionale schild is daar om jouw lichaam te beschermen, om een toenemende golf van hogere frequenties te ontvangen.
Terwijl wij werken met het 12D schild gebruiken wij de zespuntige ster die bestaat uit twee driehoeken van de merkabah, wat representatief is voor ons merkabah lichtlichaam.Ga naar het middelpunt van je brein, visualiseer een mooie zilveren zespuntige ster – de ster van David – in het centrum van je brein. Deze geometrie betekent eenheid, de vereniging van polariteiten die in eenheid komen met God.Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 21 Maart 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 21 Maart 2019


Velen van jullie hebben oude conditioneringen die geloven dat gemakkelijk niet goed is en
dat inspanning nobel is en jou op de een of andere manier waardevoller maakt. Waarom dat soort denken het veel moeilijker maakt om te komen waar je wilt zijn, is omdat het je
aanmoedigt om een pad te nemen dat niet energetisch wordt ondersteund. Vaker wel dan
niet maakt het niet goed gebruik van je energie en tijd, wat leidt tot onnodige frustratie en
uitputting.

Het pad van gratie en gemak gaat niet over lui zijn, Dierbaren, het gaat erom jouw wijsheid te gebruiken om verder te gaan met wat Het Universum voor jou ondersteunt, en dat is de essentie van co-creatie. Het erkent dat jouw waardigheid jouw geboorterecht is en dat je niets hoeft te doen om het te verdienen. Het is leren te stromen met een Universum dat je aanbidt en jouw hoogste zelf het voortouw laat nemen. Het is eindelijk, eindelijk, accepteren dat je een geliefde en gelijkwaardige partner bent in de dans van de schepping.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / 21 Maart 2019 / Neale Donald Walsch


21 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je kunt veranderen wat je ziet.
 Je hoeft er niet door gevangen te worden.

Niets hoeft te blijven zoals het is,
 en niets is zoals het voor eeuwig zal zijn
tenzij en totdat jij zegt dat het zo is.

Jij bent echt de baas over jouw dag tot dag ervaring.
Werkelijk.

Je weet precies waarom je dit bericht hebt ontvangen vandaag.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 21 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 21 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

De Oproep


De oproep naar jouw hogere doel is verzonden.
In dit nieuwe begin wordt je uitgenodigd om meer deel te nemen dan je ooit hebt gedaan.
Het Universum vraagt je om je in te zetten en je geboorterecht te claimen,
om je nieuwgevonden kracht ten goede te gebruiken en om naar de tijd toe te werken
waarin alle mensen op jullie Aarde Onvoorwaardelijke Liefde vrijelijk kunnen
geven en ontvangen.
De tijd van vrede is nabij!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nldonderdag 21 maart 2019

De Raad - De inzichten van De Raad met betrekking tot Het Goddelijke Ja - 18 maart 2019 / Ron Head

De Raad
- De inzichten van De Raad met betrekking tot Het Goddelijke Ja -
18 maart 2019 / Ron Head

Een van de voor ons meest interessante vragen is de volgende betreffende de acceptatie van alle mogelijkheid, het Goddelijke Ja:

 “Toen ik onlangs met een groep mediteerde, werd ik gezegend met een boodschap van degenen waar ik naar verwijs als mijn ´Hemelse Familie´ ... Ik vroeg hen,´Wie zijn wij?´ en het antwoord; ´Wij zijn Het Ja´.
Dit ´goddelijke Ja´ klinkt waar in mijn hart – maar mijn hoofd blijft proberen om het te begrijpen. Door het lezen van jullie vriendelijke woorden via Ron, vind ik grote verlichtinging en verheldering – en stimulerende bevestiging. Met mijn hart vol dankbaarheid (en zonder verwachting), vraag ik om de inzichten van De raad betreffende Het Goddelijke Ja.”    

Wij zijn opgetogen met deze vraag. Allereerst, proficiat aan de vraagsteller voor het openstaan voor het ontvangen van ons antwoord op “Wie zijn wij?” en dan zouden we er op willen wijzen dat de ´wij´ waarover werd gevraagd ook de vraagsteller betrof.

Dit houdt in dat jullie, velen van jullie, een punt bereikt hebben waarop jullie jezelf beginnen te accepteren als een integraal onderdeel van de wij waar we zo vaak naar verwijzen.

Om de week te knippen, woensdag is Mercuriusday! / 20 maart ’19 /door ArtBruges – Angela Taverne

Om de week te knippen, woensdag is Mercuriusday!
20 maart ’19 /door ArtBruges – Angela Taverne

Nou, wat voor een droom heb ik gehad!

Het was er één om blij van te worden en vrolijk op te staan. Mercurius had zijn vleugels op zijn enkels weer laten groeien en was op mijn hand geland.

“Alles is energie, liefde is energie, intentie is energie” Het was niet nieuw voor mij om dit
te horen maar de blik die Mercurius op mij afstuurde was zo intens dat het mij helemaal
verzadigde. “Je hebt al een hele reis afgelegd, vele vragen gesteld, vele boeken gelezen, een basis gelegd, maar nu, NU is het spelen voorbij. NU mag je het allemaal in en uit liefde gaan doen. Je mag actie ondernemen, je eigen leven gaan leiden en het begint helemaal met JOU. Altijd. Er is niemand anders dan jij. Jij bent de tovenaar van jouw leven. JIJ alleen bent de dirigent van wat er in jouw gedachten en in jouw leefwereld omgaat. Ik ben hier om jouw lineaire verklaringen te wissen, er is geen goed, er is geen fout. Er is geen zwart, er is geen wit. En het leukste van allemaal; er zijn geen beperkingen” knipoogde hij. “Kom, we gaan op reis, ik zal je tonen hoe jouw dromen er in werkelijkheid uitzien. Doe je ogen dicht en aai mij over mijn vleugels en ook die van mijn voeten.”

Transcript van een Hypnosesessie over Binnenaarde, Allison Coe, maart 2019


Transcript van een Hypnosesessie over Binnenaarde,
Allison Coe, maart 2019

Allison Coe is hypnotherapeut. Zij heeft in enkele sessies met cliënten van haar informatie gehoord, die zij nu – in overleg met haar cliënten in geanonimiseerde vorm – met ons deelt. Zij heeft dit gedaan in de vorm van een transcript van een sessie, en daarnaast heeft zij een youtube gemaakt waarin zij de andere informatie deelt en dit transcript aankondigt. https://youtu.be/jN1VeznFbeE en de youtube met het transcript https://www.youtube.com/watch?v=PDpbjyEGYtU

Transcript

Ik sta ergens op maar het lijkt alsof ik in mist sta. Er is een blauwachtig licht maar ik kan niet zien waar het vandaan komt, maar het is allemaal een beetje wazig, mistig. Meer aan de grond dan daarboven. Het is als een wit licht. Het is gewoon als een gloed, een heldere gloed.

En voel je enige warmte van die gloed? Enige temperatuur van die gloed?

Nee, er was warmte. Het voelt goed. Het is als een blauwachtige kleur rondom, als een blauw licht. Het komt van, ik weet niet waarvandaan, maar het is gewoon een goed gevoel om er te zijn.

En wat zie of voel je nog meer daar?

Ik krijg het gevoel dat ik ergens in de binnenaarde ben. De Blauwe Gloed – blauwachtig witte gloed – het gloeit daar overal. Ik ben ergens binnen, maar er is nog steeds dit witte licht dat overal gloeit, de hele tijd. Het komt van iets als een enorme bol – een kristal dat daar is. Het is een kristallen bol die in de lucht zweeft.

Deze kristallen bol, kun je vertellen of het al dan niet een intelligentie heeft, of bewustzijn?

Het heeft de God liefde die het overal naar toe verspreid. Dus het zijn kleine deeltjes die het uitstuurt, het is voedend, het is licht, het is warm, het is genezend … hier vandaan wordt voor iedereen gezorgd.

Kun je ermee communiceren als je dat zou willen?

Wel, het is gewoon dat iedereen er deel van uitmaakt. Ik ben er deel van, het is een deel van mij, zo is het gewoon.

Is het natuurlijk op deze plek?


Jullie Vuurtorenfase is Voltooid. / Channeling door Brenda Hofman,/ 19 maart 2019


Jullie Vuurtorenfase is Voltooid.
Channeling door Brenda Hofman, 19 maart 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 16 maart 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Zoals jullie hebben ervaren tijdens het 3D-leven, jullie zijn aan het evolueren. Wie jullie waren en wat eens interessant was, is niet langer. Het verschil is dat jullie geen anderen hebben met vergelijkbare groeipatronen om jullie te helpen begrijpen dat dit te verwachten is.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Hallo, voor diegenen die zich opgefrist en zich nieuw voelen. Natuurlijk zullen velen van jullie antwoorden dat jullie je niet anders voelen. En dat kan waar zijn ook al hebben de meeste mensen die dit bericht lezen enorme interne veranderingen ondergaan.

Jullie persoonlijke erkenning hiervan is dat jullie het goede of de zon in jullie leven zien, ondanks indicatoren van het tegendeel van de media en degenen met wie jullie omgaan.

Misschien lijken jullie interacties hetzelfde, behalve dat jullie je ongemakkelijk voelen wanneer anderen negatieve gedachten of acties doorgeven. Luisteren naar hen laat zien hoe vreselijk het leven is of het gebruik van negatieve termen is vergelijkbaar geworden met het horen van vingernagels op een schoolbord. Iets wat jullie niet noodzakelijkerwijs hebben meegemaakt vóór de afgelopen weken van energieën en verschuivingen.